banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 04:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2009, 15:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Vuk_samotnjak je napisao:
Sta ste skocili na Stojkovica greske su neminovne i sta sad
Sta bi mu uradili da je napravio gresku kao Runje sinoc ili kao Robinson protiv Hrvata u proslim kvalifikacijama

Pa, napisao sam da "nije najgori od sve djece" :wink:
Ali, da mu nedostaje igara - vidi se!

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Људи немој да сте на крај срца, момци су одиграли тако тако али ипак морамо се сложити да су играли под невиђеним притиском.

Био сам на стадиону, да сте само видјели нападе у првих 15 минута, мислим уживо, па то је немогуће за описати. Додуше и ја да сам био на терену дао би га сигурно са онаквим навијањем. Када су постигли го, они једноставно нису знали како даље, у пар налета кренули су да постигну други погодак што би и рјешило меч. Послије тога велика несигурност, Станковић је изгледао најлошије на терену и окренули су се чувању резултата иако је Антић устајао десет пута и показивао да се крене у напад. Да недужим видјели сте шта се до краја десилио. Антара је и у другом говорио идемо напријед, излази излази... али џаба. Психолошки нису имали снаге.

Говорио сам и сад говорим, голман који не брани константно не може бранити у репки али сурова реалност је да ми и немамо бољег. Можда Дишљенковић, можда.

Пут до БГ као и увјек занимљив, опет инвазија на главни град, колоне аутобуса аута итд. Срамота на улазу у стадион, нису се могле уњети дигиталне камере, торбе итд. и то је највећа замјерка а богами и срамота за ФСС.Упутили су многи већ протест, видјећемо који је разлог био такве одлуке.

Било је интересантно, слиједи Румунија и ако Бог да пласман на СП! Момци то могу! СРБИЈА!

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Sta ste skocili na Stojkovica greske su neminovne i sta sad
Sta bi mu uradili da je napravio gresku kao Runje sinoc ili kao Robinson protiv Hrvata u proslim kvalifikacijama

sad ću ja da pustim vodu poslije ovoga što si napisao.

stojković je najveća kiksara među našim golmanima, uspio je da zajebe neprikosnovenog Aleksansdra Kocića. Što se tiče Robinsona - dečko, taj već dvije godine nije stao na gol engleske reprezentacije. Runje je sinoć branio jer nije imao ko drugi i to će mu vjerovatno biti i poslednji nastup bez obzira što je skinuo 3-4 čista zicera!!! Jel sad jasno ''šta bi mu mi radili'' da je napravio grešku kao Runje ili Robinson. I još nešto za kraj: kako Stojković kao ''svjetska klasa'' može onako da pogriješi, i to ne samo sinoć, imao je on u ovim kvalifikacijama još kikseva i kojekakvih gluposti samo njemu poznatih.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 16:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Porediti Stojkovica i Kocica u najmanju ruku moze samo neko kao sto si ti :roll:

Englezi nikad al nikad nisu imali golmana ti kao vrsni poznavalac Premiershipa to moras znati, Runje je rezervni golman i naravno kad se Stipe oporavi njemu slijedi klupa a to da vise nece vidjeti reprezentacije okaci macku o rep covjek im je donijeo pobjedu protiv Belorusa i smanjio sramotu protiv Engleza.
Daj ime golmana koji moze zamijeniti Stojkovica u ovom trenutku cisto sumnjam da to moze i Disljenkovic a o ostalim da i ne razmisljamo. Moras biti svjestan da je Stojkovic trenutno najbolji Srpski golman kakve god golove primao.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 16:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
:happy1:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Vratio sam se sa ispita i sad mogu da elaboriram.
Naime, smatram da smo na putu da postanemo velika ekipa (obratite pažnju: velika ekipa NIJE ona koja lijepo igra, nego ona koja dobija rezultat koji joj treba) iz dva razloga:
Prvi je taj što smo osvojili planirani bod protiv Francuza. Kratko i jasno. Mi sad možemo do sutra da razglabamo o raznoraznim slabostima u igri, kojih je svakako bilo (mada, ako već treba po nekom da se ospe drvlje i kamenje, to je prvenstveno Lazović zbog svog infantilnog ponašanja, dok Stojkovića ne treba previše kritikovati jer se kiksevi dešavaju i mnogo većim golmanima kao što su Kan, Bartez i Dika Stojanović), ali je neosporan fakat da nam dva kola prije kraja trebaju svega tri boda da obezbijedimo prvo mjesto. Ko od nas prije početka kvalifikacija ne bi odmah potpisao takvu situaciju? S tim u vezi je i ova priča što se gore vodi - a šta da na francuskoj klupi nije ona budaletina, a šta da sudija nije isključio francuskog golmana, a šta da su iskoristili brojne kikseve naše zadnje linije, a šta da Francuzi nisu kiksali protiv Austrije, a šta da je bilo ovo, a šta da je bilo ono itd. Mi smo u samo jednim kvalifikacijama od luzera koji se pitaju šta bi bilo da nam se na Svjetskom prvenstvu nije povrijedio Vidić, šta bi bilo da nam je sudija svirao penal protiv Italije u kvalifikacijama kad je Kanavaro košarkaški smirio loptu u šesnaestercu, šta bi bilo da nismo kiksali protiv prokletog Azerbejdžana i sl. došli do toga da budemo u poziciji da se drugi pitaju slične stvari. Jeste, utakmica je bila apsolutno grozna, naša igra je sve samo ne lijepa, ali na kraju ostaje da smo igrali 1:1 i da smo (da ne ureknem) skoro sigurno prvi u grupi.
Drugi razlog je, očigledno, to što nam je sudija svirao onaj penal. Naravno, nije mi drago kad se dešavaju takve kardinalne sudijske greške, pa čak ni kad su u našu korist, ali to što je sudija pogriješio u našu korist, i to protiv Francuske, pokazuje da smo ipak neki klinac u tom fudbalu.

Inače, da li će možda biti organizovana kakva tura odavde do Južne Afrike sljedeće godine?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 16:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

muT@_6€kpuJ@ je napisao:
:happy1:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 16:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2008, 23:01
Englezi nikad al nikad nisu imali golmana ti ...

8) a Peter Shilton... bio dobar golman... mada to nije tema, necemo o dng golmanima, istina zadnjih 20 god :fist: ...svi... 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 17:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kidem je napisao:
8) a Peter Shilton... bio dobar golman...

Kakv dobar odlican golman

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
contador je napisao:
Runje je sinoć branio jer nije imao ko drugi i to će mu vjerovatno biti i poslednji nastup bez obzira što je skinuo 3-4 čista zicera!!! Jel sad jasno ''šta bi mu mi radili'' da je napravio grešku kao Runje ili Robinson.

Sinoc sam nekoliko minuta gledao emisiju nakon utakmice na HRT2, i sjecam se da je jedna izjava glasila otprilike da "ako se moze govoriti o necemu dobrom sto je proizaslo iz ove utakmice, to je definitivno Runje, i pored kiksa koji mu se desio", sve vrijeme su ga hvalili kao junaka utakmice, tako da ne mislim da mu je ovo posljednja utakmica na "vatrenim vratima".

I jos jedna stvar, ne vidim kako je to Francuska mogla iskoristiti "brojne" kikseve nase odbrane? Ruku na srce, desila su se 2-3 kiksa, a ni u tim situacijama Francuzi nisu dosli do nekih pretjerano izglednih sansi, sve ostalo se zaustavljalo na 30tak metara od gola. Protiv onakvog napada, tesko je ocekivati da te tu i tamo ne "okrenu", makar ih bilo manje na terenu. Koliko se sjecam, pored onog gola, Stojkovic je intervenisao jos jedino kod cudnog "mojsijevskog" prodora Anrija, kad su mu se svi sklonili ko Crveno more, i kod onog suta Tulalana ili Gurkufa, ne sjecam se, pod precku, sto je vise bilo iznenadjenje nego neka prava prijetnja.
Treba uzeti u obzir da je Francuzima malu razliku predstavljalo je li remi ili poraz, jer su i u slucaju remija skoro izvjesno drugi, tako da su imali mnogo vise motiva da napadaju. To svakako ne opravdava nasu "tetkastu" igru, ali boze moj. Jednoj Argentini mjesto na SP visi o koncu, Ceska Afriku moze samo da sanja, kao i Turska, Portugal ima slabe sanse, a sve su to reprezentacije sa realno boljim rejtingom od nas u zadnjih nekoliko godina, i uglavnom laksim grupama. Tako da, ovo je sasvim sasvim zadovoljavajuca situacija.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 18:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Oboren Ginisov rekord protiv Francuza!

Na dugo očekivanoj fudbalskoj utakmici između reprezentacija Srbije i Francuske, opravdan je epitet "sportskog događaja decenije" na još jedan način. Cela južna tribina stadiona "Marakana" bila je prekrivena veličanstvenom zastavom, najvećom ikada napravljenom, na kojoj je pisalo "Srce na teren".

Slika

Ova zastava je najveći navijački transparent ikada napravljen, dimenzija 90x30 metara i težine od preko 500 kilograma. Velelepna zastava je prijavljena i za čuvenu Ginisovu knjigu rekorda čiji su predstavnici došli u Beograd da je izmere. Prema podacima do utakmice Srbija - Francuska najveća zastava u Evropi je bila u Bariju na utakmici Zvezda-Olimpik, dimenzija 50x20, dok u svetu najveća zastava je bila raširena na čuvenoj "Bombonjeri", stadionu Boka Juniors i njene dimenzije su bile "samo" 75x30 metara.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Englezi nikad al nikad nisu imali golmana ti kao vrsni poznavalac Premiershipa to moras znati

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Porediti Stojkovica i Kocica u najmanju ruku moze samo neko kao sto si ti :roll:

Englezi nikad al nikad nisu imali golmana ti kao vrsni poznavalac Premiershipa to moras znati, Runje je rezervni golman i naravno kad se Stipe oporavi njemu slijedi klupa a to da vise nece vidjeti reprezentacije okaci macku o rep covjek im je donijeo pobjedu protiv Belorusa i smanjio sramotu protiv Engleza.
Daj ime golmana koji moze zamijeniti Stojkovica u ovom trenutku cisto sumnjam da to moze i Disljenkovic a o ostalim da i ne razmisljamo. Moras biti svjestan da je Stojkovic trenutno najbolji Srpski golman kakve god golove primao.

jes' ti zaboravio na dejvida simena? drugo, što ne bi poredio stojkovića i kocića, i jedan i drugi su golmani. treće: dragoslav jevrić je neopravdano zapostavljen kada je reprezentacija u pitanju. jeste se naprimao golova na svjetskom u njemackoj ali nijedan ne ide njemu na dušu. dalje, sjeti se samo koliko je stojković imao kikseva još dok je igrao u zvezdi, pa nastavio dalje u sportingu. e moj druže, ne treba nama takav golman. bolje i da primi gol sa 30 metara nego da mu ispadaju lopte iz ruke na 2 metra od gola.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Treba uzeti u obzir da je Francuzima malu razliku predstavljalo je li remi ili poraz, jer su i u slucaju remija skoro izvjesno drugi, tako da su imali mnogo vise motiva da napadaju. To svakako ne opravdava nasu "tetkastu" igru, ali boze moj. Jednoj Argentini mjesto na SP visi o koncu, Ceska Afriku moze samo da sanja, kao i Turska, Portugal ima slabe sanse, a sve su to reprezentacije sa realno boljim rejtingom od nas u zadnjih nekoliko godina, i uglavnom laksim grupama. Tako da, ovo je sasvim sasvim zadovoljavajuca situacija.

a čovjeka bože ti dragi. kako možeš da im je bilo svejedno. e vidiš, i francuskoj je sada ugroženo drugo mjesto. mada nema ništa od toga da neće biti drugi na kraju ali postoji teoretska šansa. za lošu igru nema nikakvih opravdanja i vađenja tipa: česi neće igrati na sp, pa portugal itd itd. pusti druge gledaj u svoje dvorište. kod nas je problem što nemamo igru već 10 godina, bez obzira koji god selektor da dođe. ono sinoć ne vrijedi ni pominjati: igrač više, penal, gol, francuzi u šoku jedno 10 minuta i niko ništa ne radi osim kačara koji je na kraju morao ranije izaći. osim njega svi su igrali ko da su balvani a ne ljudi...samo gledaju kako da ispucaju loptu što dalje od gola...takvom igru su samo odmarali francuze i dozvolili im da preuzmu sredinu terena...a onda neminovno slijedi primanje gola. što je najžalosnije tako smo igrali i protiv austrije...dali gol i povukli se. sramota. 100 sreća i bogova nas je spasilo da gol ne primimo :angry3:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 19:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
contador je napisao:
treće: dragoslav jevrić je neopravdano zapostavljen kada je reprezentacija u pitanju.

Zar on nije Crnogorac?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
contador je napisao:
treće: dragoslav jevrić je neopravdano zapostavljen kada je reprezentacija u pitanju.

Zar on nije Crnogorac?

ne bi rekao, mislim da je kod đukića čak branio na jednoj utakmici...mada, može svašta biti, vidiš da se državljanstvo dobija za 5 minuta

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 19:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Covek je crnogorac i branio je samo za Srbiju i Crnu goru

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:
A koga drugog da stavimo?

Kezmana ne zato sto komandant Vidic ne zeli njega u timu. Da se razumijemo, ni ja ga nikad ne bih pozelio u timu zbog njegovog ponasanja. A i crveni protiv Argentine mu nisam zaboravio.

Lazovic- GLUPAN

Pantelic- trci i trudi se ali nije to to. On mi je nesto kao Stankovic. U klubu dobar a u reprezentaciji taraba.

Mi jednostavno nemamo napadace, cak ni u mladjim kategorijama. Sve nesto najavljuju Aleksica ali mali nikako da se oteli.

staviti jovanovića u napad sa još nekim i gotovo. šta on ima da igra krilo a ostatak veznog reda zjeva od dosade. panteliju ne zvati više taman propali u crnu zemlju zbog toga. probati upariti kačara i milijaša u sredini, stanković zadnji vezni i to da centra ne pređe, ivanovića staviti do vidića, lukovića definitivno zaboraviti, ubaciti ninkova iz zvezde jer čovek ima srce za dvojicu, kežman je već star i ne igra redovno u klubu (u kojem je sada ne znam ni ja više), krasić desno krilo, janković lijevo kad se oporavi, ili tošića ako bude šta od njega do svjetskog prvenstva...kad nije hteo na vrijeme da zove sašu ilića...bolju desetku neće naći za 20 godina...to bi bilo neko rješenje jer žigić sa ovakvom postavkom ne može igrati jedinog napadača i samo se vrti u krug na terenu a može biti koristan za spuštanje visokih lopti.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 19:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Covek je crnogorac i branio je samo za Srbiju i Crnu goru

sve u svemu ima dvojno državljanstvo...može da bira. ne bi se ja njega odrekao tek tako.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
@contador
Pazljivije citaj prije nego kritikujes neciju poruku. Nisam rekao da je Francuzima bilo svejedno, ali u sustini im je remi samo malo vise odgovarao od poraza, jer teoretski jos imaju sanse za prvo mjesto. A drugo mjesto im je ugozeno manje nego sto je nama ugrozeno prvo, i da izgube kuci od Austrije, sto je malo vjerovatno, Farane ce dobiti 99,9%. Zatim, zar nisam takodje rekao da ne opravdavam nasu igru? Slazem se da smo kilavo odigrali, i to je to. Ali primanje gola nije bilo neminovno kako ti to kazes, i kad se sve sabere, Francuzi mogu biti zadovoljni, jer su oni ti koji su imali srece na sinocnjem mecu.
Argentinu, Cesku, Portugal sam pomenuo iz prostog razloga jer su to velike ekipe, sa sjajnim igracima, ali igraju ocajno iz ovih ili onih razloga, i vecina ih se nece plasirati na SP. To nije opravdanje za nasu losu igru, niti ima ikakve veze, vec samo potkrepa za konstataciju da, ako se objektivno gleda, kad se uzme u obzir situacija u kojoj se nalazimo, mozemo da budemo zadovoljni. Ima mnogo primjera kad ekipa neubjedljivo odigra kvalifikacije i jedva se provuce, a onda eksplodira na prvenstvu i pocne igrati kao preporodjena (Rusija prosle godine, Francuska '06, Hrvatska '98), kao i da ih odigra veoma dobro, ali nista posebno ne napravi. To se ne mora odnositi na nas, ali SP je turnir, za koji se igraci spremaju na poseban nacin, i do sljedece godine moze jos stosta da se dogodi, pokvari ili dovede u red.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]