contador je napisao:
Runje je sinoć branio jer nije imao ko drugi i to će mu vjerovatno biti i poslednji nastup bez obzira što je skinuo 3-4 čista zicera!!! Jel sad jasno ''šta bi mu mi radili'' da je napravio grešku kao Runje ili Robinson.
Sinoc sam nekoliko minuta gledao emisiju nakon utakmice na HRT2, i sjecam se da je jedna izjava glasila otprilike da "ako se moze govoriti o necemu dobrom sto je proizaslo iz ove utakmice, to je definitivno Runje, i pored kiksa koji mu se desio", sve vrijeme su ga hvalili kao junaka utakmice, tako da ne mislim da mu je ovo posljednja utakmica na "vatrenim vratima".
I jos jedna stvar, ne vidim kako je to Francuska mogla iskoristiti "brojne" kikseve nase odbrane? Ruku na srce, desila su se 2-3 kiksa, a ni u tim situacijama Francuzi nisu dosli do nekih pretjerano izglednih sansi, sve ostalo se zaustavljalo na 30tak metara od gola. Protiv onakvog napada, tesko je ocekivati da te tu i tamo ne "okrenu", makar ih bilo manje na terenu. Koliko se sjecam, pored onog gola, Stojkovic je intervenisao jos jedino kod cudnog "mojsijevskog" prodora Anrija, kad su mu se svi sklonili ko Crveno more, i kod onog suta Tulalana ili Gurkufa, ne sjecam se, pod precku, sto je vise bilo iznenadjenje nego neka prava prijetnja.
Treba uzeti u obzir da je Francuzima malu razliku predstavljalo je li remi ili poraz, jer su i u slucaju remija skoro izvjesno drugi, tako da su imali mnogo vise motiva da napadaju. To svakako ne opravdava nasu "tetkastu" igru, ali boze moj. Jednoj Argentini mjesto na SP visi o koncu, Ceska Afriku moze samo da sanja, kao i Turska, Portugal ima slabe sanse, a sve su to reprezentacije sa realno boljim rejtingom od nas u zadnjih nekoliko godina, i uglavnom laksim grupama. Tako da, ovo je sasvim sasvim zadovoljavajuca situacija.