banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 23:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 29 Avg 2009, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
contador je napisao:
bd2308 je napisao:
Citiraj:
"Gledajući period od kada sam došao u Partizan pa do danas, u klubu smo ostali samo Nenad Đorđević, Lamin Dijara, Moreira i ja. Ali svi znate kako klub živi - prodaja je naša realnost", zaključio je Slaviša Jokanović.

ko ono spominje da je đukić napravio tim???

ja sam spomenuo!!! i nemoj da se praviš pametan već još jednom pročitaj šta je jokanović rekao: prodaja je naša realnost. e sad se malo prisjeti koga je partizan sve prodao (tošić, ljajić, stevanović, obradović...) i ko je te igrače doveo u partizan i napravio nešto od njih. i još nešto: većina sadašnjih igrača je dovedena za vrijeme đukića: diarra, moreira, božović, đorđević, fejsa, bogunović (za njega nisam baš 100% siguran)...tako da ti je bolje ćutati po tom pitanju. a što se tiče jokanovićevih pojačanja cijenim jedino branu ilića jer čovek nema neko znanje ali ima muda i bori se kao lav. ostale plačipičke neću ni pominjati.

Лајте кере Јакобсфелда...

Богуновић није доведен за време Ђукића, онда Божовић М. није доведен за врее Ђукића, Фејса такође, Ђорђевић такође, Обрадовић такође није био стандардан...
За време ганфера ђукића играли су: Дарко Божовић, Јовановић, Рукавина, Мореира, Жука, Дијара, Лазетић, Лазаревић, Михајлов, Лазић Предраг, Тошић, Чадиковски, Ђорђе Лазић, Стјепановић...
Од тих свих ови подебљани су још увек у клубу.
Толико о ђукићевом тиму.
Везе ти немаш о животу.

Slika

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 17:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Citiraj:
Takođe, pozivamo i sve one kojima je crno-bela boja u srcu, a utakmice uglavnom gledaju iz udobnih fotelja, da dođu na stadion i aktivno pomognu klubu, jer nije bitno protiv koga igra Partizan, već je važno da igra Partizan!

evo contador, odi na neku utakmicu, a onda komentariši. stvarno mi nije jasno kako neko ko je odgledao na tv 2 utakmice daje sebi za pravo da komentariše igru. na osnovu čega komentariše? novinarskih izvještaja? pričala mu tetka koja je gledala utakmicu?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
'ajde...znaci, ja recimo pogledam utakmicu partizan - apoel, ali nisam kompetentan da komentarisem kako je partizan odigrao tu utakmicu, zato sto, eto, nisam prije toga gledao utakmicu partizan - borac cacak koju je partizan pobijedio 5:0. vrlo smisleno, nema sta...
evo, ja imam na primjer drugu teoriju...ni navijaci partizana nemaju pravo bilo sta da komentarisu zato sto ne idu na treninge partizana. kako mozes da komentarises kakav je neko igrac, ako ne vidis kako trenira? to ima isto toliko smisla koliko i takve izjave navijaca...
extravaganca, kao i obicno, lupeta...djukic, naravno, nije napravio ovaj tim partizana koji igra ovako lose. poenta je da se "el grande" kiti sa dvije duple krune, a "zaboravlja" da je jedna od njih osvojena tako sto je naslijedio tim od djukica i 6 bodova prednosti na tabeli (doduse, 3 je odmah prosuo jer je u svom debiju izgubio 2:0 od zvezde), a druga onda kada je zvezda imala najgoru sezonu u posljednjih 20 godina i bila u raspadu.
naravno, navijacima sve to uopste nije bitno, ko bi se zamarao sa tako "dubokim" analizama...jedino je bitno da su tomic i jokanovic "veliki grobari", i da su oni, kofol, jedini bastion koji brani povratak zecevica i bjekovica u partizan (dokle ide paranoja i teorije zavjere...)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
'ajde...znaci, ja recimo pogledam utakmicu partizan - apoel, ali nisam kompetentan da komentarisem kako je partizan odigrao tu utakmicu, zato sto, eto, nisam prije toga gledao utakmicu partizan - borac cacak koju je partizan pobijedio 5:0. vrlo smisleno, nema sta...
evo, ja imam na primjer drugu teoriju...ni navijaci partizana nemaju pravo bilo sta da komentarisu zato sto ne idu na treninge partizana. kako mozes da komentarises kakav je neko igrac, ako ne vidis kako trenira? to ima isto toliko smisla koliko i takve izjave navijaca...
extravaganca, kao i obicno, lupeta...djukic, naravno, nije napravio ovaj tim partizana koji igra ovako lose. poenta je da se "el grande" kiti sa dvije duple krune, a "zaboravlja" da je jedna od njih osvojena tako sto je naslijedio tim od djukica i 6 bodova prednosti na tabeli (doduse, 3 je odmah prosuo jer je u svom debiju izgubio 2:0 od zvezde), a druga onda kada je zvezda imala najgoru sezonu u posljednjih 20 godina i bila u raspadu.
naravno, navijacima sve to uopste nije bitno, ko bi se zamarao sa tako "dubokim" analizama...jedino je bitno da su tomic i jokanovic "veliki grobari", i da su oni, kofol, jedini bastion koji brani povratak zecevica i bjekovica u partizan (dokle ide paranoja i teorije zavjere...)

Павијане опет се пресераваш...
Аналитичар је рекао да је Ђукић направио овај тим. Као што видимо из тог период имамо још само пар играча у ПФЦ, од којих су два стандардна.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Аналитичар је рекао да је Ђукић направио овај тим. Као што видимо из тог период имамо још само пар играча у ПФЦ, од којих су два стандардна.

naravno, covjek je ocigledno pogrijesio. da je djukic pravio tim, napravio bi mnogo bolji tim nego sto ga je "el grande" napravio.
sasvim razumijem da, s obzirom na tvoje intelektualne kapacitete, bilo koju malo komplikovaniju pricu shvatas kao "proseravanje"...ne sikiraj se, nisi ti kriv

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
jedino je bitno da su tomic i jokanovic "veliki grobari", i da su oni, kofol, jedini bastion koji brani povratak zecevica i bjekovica u partizan (dokle ide paranoja i teorije zavjere...)

Zecevic je i jednog i drugog doveo u Partizan i zahvaljujuci upravu njemu oni su jos uvek tu gde i jesu.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
urbana_extravaganca je napisao:
Лајте кере Јакобсфелда...

Богуновић није доведен за време Ђукића, онда Божовић М. није доведен за врее Ђукића, Фејса такође, Ђорђевић такође, Обрадовић такође није био стандардан...
За време ганфера ђукића играли су: Дарко Божовић, Јовановић, Рукавина, Мореира, Жука, Дијара, Лазетић, Лазаревић, Михајлов, Лазић Предраг, Тошић, Чадиковски, Ђорђе Лазић, Стјепановић...
Од тих свих ови подебљани су још увек у клубу.
Толико о ђукићевом тиму.
Везе ти немаш о животу.

Slika

dečko glup si ko muva - samo jedeš govna i mnogo sereš. čoveče jesi li ti normalan??? Obradović nije bio standardan kod Đukića??? Alo breeee...šta si ti jeo jutros??? Dalje: za ovog stručnjaka što govori da ocjenjujem igru partizana tako što čitam novinarske komentare - samo ću ti reći: zabiciklaj se u prvu banderu na koju naiđeš!!! Jebo te jokanović i kompletna uprava zajedno. Braniš tu nekog idiota koji je uzeo 2 titule samo zato što je zvezda bila nikad lošija (čak je vojvodina bila 2. na kraju). Treće: o kakvoj vi igri govorite? Jebo te bog oni nisu u stanju dva pasa povezati a kamoli neku akciju odraditi. O jokanovim pojačanjima neću ni da komentarišem. Sve šupljak do šupljaka.

JOKANE ODLAZI !!!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
jedino je bitno da su tomic i jokanovic "veliki grobari", i da su oni, kofol, jedini bastion koji brani povratak zecevica i bjekovica u partizan (dokle ide paranoja i teorije zavjere...)

Zecevic je i jednog i drugog doveo u Partizan i zahvaljujuci upravu njemu oni su jos uvek tu gde i jesu.

naravno da ih je zečević doveo...to zna svaka iole pametnije budala. svi hoće da se nađu uz klub kad krene privatizacija ali da ne bude toliko providno pa onda postave svoje ljude...u ovom slučaju zečević je zaslužio da preuzme klub ako se pojavi taj dugo očekivani kapital iz gazproma...vidjećemo, gdje ima dime bude i vatre...

evo nam sada lige evrope, ako ne prođu grupu nek se ubiju svi odreda...na papiru smo najslabiji ali svima nam je poznato da francuzi, belgijanci...ne *ebu ni 2% to takmičenje...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 08:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nastaviću da prozivam dok jokanović ne ode sa klupe partizana...čovjek će nas uništiti i svakom pogledu. da ne ulazim sada u detalje kako smo osvojili zadnje dvije titule...bodovno ubjedljivo u odnosu na zvezdu i vojvodinu, ali samo kad se sjetim svih poništenih golova vojvodini, radu, zvezdi (1/2 kupa prije 2 godine) glava me odmah zaboli. partizan nije smjeo da se spusti na takav nivo...pogledajte košarkaški klub: svaki danom u svakom pogledu sve više napreduju i UGLEDAJTE SE NA NJIH.

JOKANE ODLAZI

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

contador je napisao:
nastaviću da prozivam dok jokanović ne ode sa klupe partizana...čovjek će nas uništiti i svakom pogledu. da ne ulazim sada u detalje kako smo osvojili zadnje dvije titule...bodovno ubjedljivo u odnosu na zvezdu i vojvodinu, ali samo kad se sjetim svih poništenih golova vojvodini, radu, zvezdi (1/2 kupa prije 2 godine) glava me odmah zaboli. partizan nije smjeo da se spusti na takav nivo...pogledajte košarkaški klub: svaki danom u svakom pogledu sve više napreduju i UGLEDAJTE SE NA NJIH.

JOKANE ODLAZI

А онда је свизац замотао чоколаду...

Ђерићу, шта тек теби да кажем...
Мислим да са својим анализама идеш на живце добром делу овог подфорума.
Најбоље ће бити да се ти преузмеш неки клуб у тој Шкотској и покажеш нама неукима како се уствари игра и тренира.
Успут свет је мали, ко зна можда се и сретнемо негде... Моли Бога да се то не деси.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

čovječe, jokanovića mrzi više od pola grobara. veća destrukcija od trenera nije viđena još od vremena jirgena rebera (da ne pominjem kakvi smo bili tada). upravu ne vrijedi ni komentarisati. obradovića prodali za par miliona kao da je igrao za gornju batočinu a ne partizan. uostalom, evo nam sada lige evrope da vidimo kako ćemo proći. još uvijek ne mogu svariti u glavi da nismo izbacili APOEL :angry1:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Partizan - Hajduk 1:0 (đukanović auto gol)

ponovo provlačenje :x

napredak - zvezda 1-1 (87. minut)...daće bog da ostane tako do kraja :)

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

contador je napisao:

Kakvo provlacenje?Hajduk nije uputio ni jedan udarac u okvir naseg gola,samo su uspeli 2,3 puta preci centar dok smo mi imali 5,6 sto postotnih sansi i ti pricas o nekom provlacenju :roll:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
contador je napisao:

Kakvo provlacenje?Hajduk nije uputio ni jedan udarac u okvir naseg gola,samo su uspeli 2,3 puta preci centar dok smo mi imali 5,6 sto postotnih sansi i ti pricas o nekom provlacenju :roll:

što nismo zabili onda tih 5-6 golova? gdje su napadači? čoveče: 1-0 je provlačenje i to još autogolom. al nema veze, 3 boda su 3 boda.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Ljudi ajmo malo vedrije..............nema sanse da mi ovde na forumu otpustimo Jokanovica.
Zato chill out.........bice bolje(valjda jednog dana)
Evo malo razonode

Pita uciteljica Pericu:
Perice jel volis ti mamu-ne,ona me tuce
pa onda volis tatu-ne i on me tuce
sigurno onda volis brata-ne i on me tuce
Pa koga onda volis? - Volim ZVEZDU ona nikoga ne tuce :lol:

Na zalost i Partizan je krenuo na tu stranu :(

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najverovatnije da je ovo bila poslednja utakmica Jokana na klupi Partizana,veliki je grobar i veliki covek ali moramo priznati da je tanak trener.Nadam se da ce mu pronaci neki funkciju u upravi Partizana.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 08:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Po završetku meča deo navijača Partizana ispratio je trenera Slavišu Jokanovića povicima "Jokane odlazi".

"Navijači su ponovo jasno iskazali svoj stav, ali i moj stav je poznat. Sada imamo pauzu od 15 dana i ljudi u klubu imaju dovoljno vremena da se sastanu i donesu odluku", rekao je Jokanović.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 10:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Partizan vraća bivšeg vezistu?

Slika

Poslednjeg dana prelaznog roka Partizan bi mogao da dobije vredno pojačanje. Crno-beli su od poljske Legije zatražili da im ustupi Miroslava Radovića, nekadašnjeg igrača koji je baš iz Humske otišao u Varšavu. Čelnici Legije saopštiće odluku danas, a Partizanu bi pojačanje na desnom krilu i te kako dobro došlo u nastavku sezone.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 10:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
dalmi je napisao:
Ljudi ajmo malo vedrije..............nema sanse da mi ovde na forumu otpustimo Jokanovica.
Zato chill out.........bice bolje(valjda jednog dana)
Evo malo razonode

Pita uciteljica Pericu:
Perice jel volis ti mamu-ne,ona me tuce
pa onda volis tatu-ne i on me tuce
sigurno onda volis brata-ne i on me tuce
Pa koga onda volis? - Volim ZVEZDU ona nikoga ne tuce :lol:

Na zalost i Partizan je krenuo na tu stranu :(

taj vic se pricao o Partizanu prije nekoliko godina...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2009, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Manji BGD klub ima strasnu naviku zvanu copy/paste :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]