Popokatepetl je napisao:
рЕпУбЛиКа СрПсКа je napisao:
Ко не жели пјевати свечану пјесму своје земље НЕ ТРЕБА НИ ДА БУДЕ ПОЗИВАН НИ У ЈЕДАН НАЦИОНАЛНИ ТИМ!
У химни Боже правде нигдје се не позива на било какву дискриминацију било ког другог народа.
Кад може један Новак који је за српски род и спорт урадио више него што ће сви фудбалери за наредних 100 година урадити заједно,што неби могао и неки тамо Адем.
Lijepo je što si pomenuo ovo kako se u himni ne poziva na diskriminaciju bilo kog drugog naroda. Ako nam ta himna već toliko znači i ako je volimo, zašto se i ne ponašamo onako kako pjevamo, odnosno, ZAŠTO SE ONDA PONAŠAMO JEBENO DISKRIMINATORSKI! (Nekako mi bilo kul ovo napisati velikim slovima, nisam mislio galamiti.)
A sa prvom rečenicom se ne slažem, ali se na žalost, očigledno slaže Siniša Mihajlović. Kod mene važi rezon, ko ne zna igrati fudbal, ne treba ni da bude u reprezentaciji, ali ja sam budala, pa nema veze.
Opet, čudno je to licemjerje našeg čovjeka i navijača - reprezentaciju nam vode (u onom domanovićevskom smislu, dakle, u ambis) Crnogorac, Šiptar i ustaša (pritom ne aludiram na Mihine korijene, već ustaštvo u smislu zlomisli i zločina prema srpskom fudbalu), ali je ipak najveći problem što mali talentovani Bošnjo neće da pjeva Bože pravde. Mo'š si ga mislit!
Сам кажеш ако је волимо. Ја не желим уопште узимати тезе оних који је не воле,који су вољели Хеј Словени,ствар избора. Боже правде је званична свечана пјесма Србије,као што је Марсељеза Француске!
Резони су релативни, по том принципу,неби постојала хокејашка репрезентација Србије,на примјер.
Немој ме називати лицемјером јер то уистину нисам. Имам став.
Какве везе имају националности и руководства са поштовањем званичне свечане пјесме???
И није ми јасно чему готово увијек некаква самокритика,јесу ли толико проевропске телевизијске манипулације дјеловале,да се не види прави разлог???
Ствар је јасна Сулејмани је муслиман,баш као и Адем,ништа против. Сулејмани је Зилкићев човјек, Адем Зукорлићев,крај приче.