Папучар,немој да замјериш,написаћу пост,нећу ти одговарати ако реплицираш,али како неко може да тако сере о некоме о коме појма нема. Стоји то да му је стари идиот,али рећи нешто против ове величине,а не знаш га лично је дегутантно. Тај је момак прошао од челенџера по италији гдје је спавао у колима и јео једном дневно јер није бобе имао и стигао до крова свијета. Игра човице пола сата прије меча са непознатим људима,за опкладу замало полизао јанкова јаја ( то је клиначко лудирање било ),помогао икс људи иако ти појма немаш. Па шта мислити о момку кога готиви највећи лик икада у тенису Џон Мекенро.
Ово за топ 10 се можда неће десити,бар на Атп,таман Роџер појебао све тинејџерке града,али сам поприлично сигуран да ће у топ 100 на вта у наредних 5 год.бити једна од 4 цуре које су тренутно у БЛ. За нешто више се не усуђујем рећи.
И да,превише се овде руга женском тенису. Јесте курац у односу на мушки ( као и сваки други што је исто у односу на мушки ) јер је овај као на игрици,али дајте ми један други спорт гдје би мене нека клинка откинула од живота,а ја главу дајем да када би се скупили сви са форума што пишу овде да не би добили ни гем,не овима на вта већ од ове 4 цуре што сам их споменуо.
Ps.Када сам прољетос,задњи пут писао овде и рекао да ће Мареј узети пар ГС,многи су се смијали,а видим сада да га се више прибојавају него тате игрице. Морам га тако назвати иако не подносим ту Швајцарску нафурану пиздурину,мада ћу увијек сумњати како игра онако лепршаво са стомачићем,никад повријеђен,а знам да су му оба родитеља доктори фармације,експерти за допинг
Уздравље