posto sam obiljezen kao glavni rasadnik neg. energije i pesimizma ovde, pokusacu ovaj put da izvucem pozitiv..
slazem se sa Bigmanom, Ivanovic je igrac utakmice, pojeo e Riberya i u velik. mjeri Henrya, precka i jos dosta toga.. ali ipak, opet se moglo vidjeti da promaja jako duva kroz odbranu.. samo malo vise agilnosti kod Henrya i Anelke mogla nas je skupo kostati (vidjelo se u onom prodoru Henrya sa lijeve strane 40m pa prema golu i onih par Anelkinih udaraca).. mislim da bi Baneta trebalo pomjeriti prema centru sa Vidicem.. Strahujem sta ce biti na WC u africi.. Vidic standardan i nezamjenljiv!
Na drugoj strani ljestvice, Capitain!! Nula na kvadrat.. Tacno se moze vidjeti kako si grize usne i postaje tezak samom sebi u svojoj nemoci.. Skrnavi uspomenu na jednog velikog Dejana (genia!).. Kako mu traka ne spadne sa ruke od sramote!?
Kacar = mnogo htio, mnogo zapoceo.. zamajac motora, mjesto mu je u startnih 11, i znao sam da cemo najzad gledati fudbal na Marakani kad sam ga ugledao kad je istrcao na teren. Anticu bravo za odluku!
Milijas = penal i nista preko toga.. rado bih vidio Boska umjesto njega i sa Kacarom u tandemu..
Obrad solidan, Ninkovic bolji, Lukovic jos bolji.. Kuzman, vrlo mala minutaza..
Krasic i Lane podbacili ali ne moze se uvijek ocekivati da prosto lete..
Ziga = klasicni centarfor.. ima kliker za fudbal ali je van 5erca nista, mjehur od sapunice.. mora da se mijenja, mislim da ce jos jako da izgubi na brzini (koju vaistinu, nije nikad ni imao) u sled. godinu dana.. Ziv spomenik u kafani!
Lazovic kao sto neko naprijed rece = dileja (vjecita?!) , taj nece odrasti..
Stojkovic = nije kriv!
Da rezimiram: - Sve vise upada u oci nedostatak realizatora, napadaca.. vidjelo se da je Jovanovic dobio zadatak da se izbori za Pantinu poziciju, ali ne mozemo ocekiv. da se odmah snadje.. i treba mu dati priliku i na sledece 2 utakmice da se izgradi i potvrdi.. Dakle Lane u sami spic! I mladog Aleksica bih i te kako upleo u to kolo..
zadov. sam vidjenim, i najzad prikazanoj pas-igri.. ali sve vec mora mnogo preciz. i prema napred.. primjecuje se rupa koja duboko zjapi na mestu Capitaina..
I odluka je pala, vidimo se u BGu 10.10.!