banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 12:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 623, 624, 625, 626, 627, 628, 629 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Mar 2013, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Као и многи, рекао сам да ћемо Антића правити од блата, сад идем још и даље, његову слику треба ставити у уџбенике. Можемо причати како смо неке утакмице одиграли шупачки и затворене, погубили неке пријатељске и са играчем мање стријепили од Француске али са друге стране имали смо пун стадион, фудбалски уједињену нацију, и што је најважније, 95% играча који су требали бити у репрезентацији су и били.

Зашто им је сметао Антић? Имао је хемију, тим искусних играча који је недостатак квалитета компензовао борбеношћу и вјером у екипу и нацију. Имали смо групу од 25 играча, сада имамо дефиле антиталената и њихових менаџера. Јесмо ли ми толико слијепи? Пижон је за пола године продао 45 играча, Михајловић за исто толико још 48? Вучићу има ли основане сумње? Караџићу је неуспјех био 1-1 са Словенијом и то што нисмо прошли групе на СП! Видите ли гдје је сада СП а гдје смо ми?

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 19:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
molim odgovor na jedno kratko pitanje.

ako toliko patite za anticem,koji je primao 100 000 evra mjesecno,kako tumacite to da nas je na prethodno svjetsko prvenstvo odveo ilija petkovic sa platom od 5000 evra?...i to sa osjetno slabijom ekipom od radomirove...i imao pritom jos puniju marakanu protiv belgije,bosne,spanije,a igraci izlazili na balkon skupstine poslije bosne?
zasto ne kazete da je petkovic sa 5000 evra odveo srbiju na sp i bio ispred spanije u grupi!!??

zasto samo o anticu pisete?

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 19:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma pusti schlager ljudi se sjecaju samo sestice na SP

Problem su MIhajloviceva lutanja i tjeranje inata. Kod Antia si 11 znao u po dana u po noci...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 19:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Brigate BL je napisao:
Ma pusti schlager ljudi se sjecaju samo sestice na SP

Problem su MIhajloviceva lutanja i tjeranje inata. Kod Antia si 11 znao u po dana u po noci...

Nisam mislio da se vraćam tako daleko unazad, išao sam samo do antića, ako ćemo tako onda mogu da se sjetim i Santrača, koji je isto tako napravio dobar rezultat...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 19:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
bio je petkovic dobar,odnosno odradio je najbolje kvalifikacije ikada sto se tice nas.samo jedan primljen gol smo imali.usrao je motku kad je prije prvesntva neko se povrijedio i on zovne svog sina koji je tad bio bez kluba,tad je sve krenulo nizbrdo,krenulo je pakovanje kao sto je krenulo anticu

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 19:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Već davno sam rekao da ćemo Antića praviti od blata, neki kažu skup je bio, e pa nije, a reći ću i zašto, zato što je uspio da odvede na S.P. nacionalnu selekciju, za savez je donio 10-15 miliona eura, 4 puta je napunio Marakanu, vratio kult reprezentacije, napravio priču, afirmisao nekoliko igrača koji su uradili velike transfere, na S.P. smo bili JEDINA NACIONALNO ČISTA REPREZENTACIJA, što uspjehu daju još veći značaj, čak smo i tamo ispali nesretno... Poslije toga su mu napakovali otkaz, unijeli su nemir u svlačionicu, nakon toga je uslijedio i otkaz, dakle, iako je imao veliku platu, bio je puno jeftiniji od ovog paćenika koji sada sjedi na klupi nacionalne selekcije, kod kojeg je prošlo 50 raznih igrača kroz tim, gdje sami igrači nemaju pojma ko će kada da igra, ko će u napad, a ko na gol, posledica toga je da su sami igrači postali predmet šprdnje, zezanja, nagrđivanja i prozivanja, za šta su oni najmanje krivi, jer jednostavno usudim se reći da njih 70% ne zaslužuje nacinalni dres. Sinoć sam odgledao konferenciju za novinare nakon utakmice u Maksimiru na kojoj se on ladno ispišao po novinarima i čitavoj naciji, ismiajo ih, nazvao ih piskaralima i fudbalskim neznalicama... Jednostavno je čovjek pacijent, paćenik i vrlo vrlo je bezobrazan, pored toga što je fudbalski laik... Čini mi se da je u startnoj postavi iz Zagreba bilo 4 igrača koje zastupa agent Falji Ramadani, tako da to govori sve. Mislim da nećemo dobiti ni Škote, a nadam se da na Karađorđu neće biti više3 od 3-4000 ljudi i da će valjda svi shvatiti da ne smijemo sebi da dozvolimo luksuz da sa njim krenemo u novi kvalifikacioni ciklus... Dakle, najskuplji trener za svaki savez je onaj koji nema rezultate...

odlican post,svaka cast.jedino se ne slazem sa ovim da 70% ne zasluzuje sveti dres

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
mandrak je napisao:
bio je petkovic dobar,odnosno odradio je najbolje kvalifikacije ikada sto se tice nas.samo jedan primljen gol smo imali.usrao je motku kad je prije prvesntva neko se povrijedio i on zovne svog sina koji je tad bio bez kluba,tad je sve krenulo nizbrdo,krenulo je pakovanje kao sto je krenulo anticu

Da, to mu je ogromna greska. Tad je sjeban timski duh i sve je otislo u qrac.. A stvarno smo bili prejaki u kvalifikacijama i sve.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 20:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2013, 07:33
I Mel je igrao 2-ku

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=URxoD0Ira14[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 20:11 
Bič božji
Bič božji

mandrak je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Već davno sam rekao da ćemo Antića praviti od blata, neki kažu skup je bio, e pa nije, a reći ću i zašto, zato što je uspio da odvede na S.P. nacionalnu selekciju, za savez je donio 10-15 miliona eura, 4 puta je napunio Marakanu, vratio kult reprezentacije, napravio priču, afirmisao nekoliko igrača koji su uradili velike transfere, na S.P. smo bili JEDINA NACIONALNO ČISTA REPREZENTACIJA, što uspjehu daju još veći značaj, čak smo i tamo ispali nesretno... Poslije toga su mu napakovali otkaz, unijeli su nemir u svlačionicu, nakon toga je uslijedio i otkaz, dakle, iako je imao veliku platu, bio je puno jeftiniji od ovog paćenika koji sada sjedi na klupi nacionalne selekcije, kod kojeg je prošlo 50 raznih igrača kroz tim, gdje sami igrači nemaju pojma ko će kada da igra, ko će u napad, a ko na gol, posledica toga je da su sami igrači postali predmet šprdnje, zezanja, nagrđivanja i prozivanja, za šta su oni najmanje krivi, jer jednostavno usudim se reći da njih 70% ne zaslužuje nacinalni dres. Sinoć sam odgledao konferenciju za novinare nakon utakmice u Maksimiru na kojoj se on ladno ispišao po novinarima i čitavoj naciji, ismiajo ih, nazvao ih piskaralima i fudbalskim neznalicama... Jednostavno je čovjek pacijent, paćenik i vrlo vrlo je bezobrazan, pored toga što je fudbalski laik... Čini mi se da je u startnoj postavi iz Zagreba bilo 4 igrača koje zastupa agent Falji Ramadani, tako da to govori sve. Mislim da nećemo dobiti ni Škote, a nadam se da na Karađorđu neće biti više3 od 3-4000 ljudi i da će valjda svi shvatiti da ne smijemo sebi da dozvolimo luksuz da sa njim krenemo u novi kvalifikacioni ciklus... Dakle, najskuplji trener za svaki savez je onaj koji nema rezultate...

odlican post,svaka cast.jedino se ne slazem sa ovim da 70% ne zasluzuje sveti dres

možda i više...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Neka daju reprezentaciju meni...ne trazim platu,samo jedno metar petozilnog kabla da ih imam cime mlatiti....i ne moraju pjevati himnu....

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Kad krol krene...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8DDUzAVY0so[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 21:01 
Bič božji
Bič božji

A i jeftin je sigurno...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ja bih volio da je Mihajlović glavni problem ali nije. Čak i da igraju Matić, Janković, Tadić od prvog minuta, Marković i ostali koje nije pozvao to opet nije kvalitetna ekipa koja je dostojna Brazila.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 21:09 
Bič božji
Bič božji

GialloRosso je napisao:
Ja bih volio da je Mihajlović glavni problem ali nije. Čak i da igraju Matić, Janković, Tadić od prvog minuta, Marković i ostali koje nije pozvao to opet nije kvalitetna ekipa koja je dostojna Brazila.

Nažalost to nikada nećemo saznati, još samo da kažem da smo u vrijeme zadnjeg ozbiljnog selektora uspjeli da pridobijemo jednog od najboljih štopera svijeta, Nevena Subotića koji je pristao da obuče dres naše reprezentacije, a kako mu je vraćeno, tako što je u petak odigrao prvu utakmicu u ovom ciklusu ako se ne varam...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 21:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
kad Hrvati kiksnu, mi nekako dobijemo, i onda Miha pocne evo nas opet u igri...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 21:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
dadolino je napisao:
kad Hrvati kiksnu, mi nekako dobijemo, i onda Miha pocne evo nas opet u igri...

mi idemo k'o drugi u baraž, ako Belgija se oklizne ko prvi smo tamo

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 21:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Koliko su pjani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 21:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
http://www.sport26.rs/slike/galerija/sr ... ijanka.jpg imali su od koga uciti :)

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Schlager je napisao:
molim odgovor na jedno kratko pitanje.

ako toliko patite za anticem,koji je primao 100 000 evra mjesecno,kako tumacite to da nas je na prethodno svjetsko prvenstvo odveo ilija petkovic sa platom od 5000 evra?...i to sa osjetno slabijom ekipom od radomirove...i imao pritom jos puniju marakanu protiv belgije,bosne,spanije,a igraci izlazili na balkon skupstine poslije bosne?
zasto ne kazete da je petkovic sa 5000 evra odveo srbiju na sp i bio ispred spanije u grupi!!??

zasto samo o anticu pisete?

А колико вриједи Синишиних 400 000 годишње а колико Антићевих 1 200 000?

Како је Илија прошао на СП, да не спомињем ону срамоту пред само првенство :roll:? Ми се у Африци нисмо обрукали, нисмо се нешто посебно ни исказали али минути су нас дијелили од пролаза. Петко је дао нешто репрезентацији а то није оно чему тежимо по мом мишљењу. Играли смо бункерицу и сигурицу. И поред свега тога, радио је у вријеме распада државе, разних прозивања и сл. Све у свему, његов рад треба поштовати.

Антића су сви поштовали, вјеровали смо у репрезентацију и када је играла лоше. Међутим није одговарао, из простог разлога. Када ставите на тас 5-6 милиона од СП или проценат од 15 до 20 фудбалера, рачуница је јасна.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Petković je složio tvrdu ekipu, koja je igrala po principu jako u odbrani, u napadu ćemo nešto umuvati. On je igrao praktično sa četiri štopera u liniji Dragutinović - Krstajić - Vidić - Gavrančić, a u napadu na improvizaciju i nadahnuće dvojca Žigić - Kežman. Njegova taktika je bila pred raspadom već u Španiji, kad su nas Bog otac i tada superiorni Vidić spasili da nas Španci ne raznesu na komade... Epilog na prvenstvu - Vidić se povrijedio, a "granitna" odbrana odletjela u vazduh. Suštinski on je skrpio ono što je u tom trenutku imao, ali daleko od toga da je to bilo nešto spektakularno... Antić je sa druge strane vidio šta mu nedostaje za kompletnu ekipu, pa je isforsirao drugačiji koncept. Statičan vezni red, sa nešto sporijim veznjacima, bez onog pravog kreativca, plejmejkera, igra preko krila koji su bili u nevjerovatnoj formi, otkriće Obradovića i da ne dužim... Antić je ipak trenerčina za Petkovića, a za Mihajlovića su obojica, doktori nauka. Njih dvojicu (Antića i Petkovića) povezuje da su znali sa čim raspolažu i prema tome krojili tim i taktiku. Mihajlović ne zna ni šta hoće, a i kad bi znao, pitanje je da li bi znao kako da do toga dođe...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 623, 624, 625, 626, 627, 628, 629 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]