banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Avg 2012, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Нова Варош je napisao:
petar308 je napisao:
Nadamo se medalji a ni na OI nismo otisli.Razbija me neuspjeh u bilo kom sportu a pogotovu u kosarci gdje smo neko i nesto uvijek bili a sad je to spalo na nivo jebenih fudbalera,zar ne?

Херцеговац 2.

Momak hajde razguli više! Normalno da je ljudi imaju različita mišljenja!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 14:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2008, 23:01
Nedostaje nam kvalitetnih igraca na odredjenim pozicijam.

Centar samo Krstic. Ovo ostalo sve trulli prosjek, Stimac, bog te jebo...

Krilni centri, nema Velickovica, Erceg je i dalje samo talentovan i jos nije u formi. Macvan igra skolski i lose, i od njega neki penzioneri imaju bolje fizicke predispozicije. Ne moze on da se nosi sa boljim igracima na toj poziciji ni u napadu, a pogotovo u odbrani.
Savanovic je obicni basketas. Koliko je ruzan toliko je i los. Par puta zasijao kada je srebro osvojeno, ali to je tipicno basketaski.

Krila su ok, Keselj, Bjelica i povremeno na toj poziciji Paunic.

Klasicnog beka sutera nemamo i to nas puno jebe. Rasic se ukazuje na toj poziciji, ali kada ga ne ide on je goli kurac, totalno impotentan i u odbrani i u napadu. Sta je sa Tripkovicem, anjeli znaju. Ponekad beka igra Teodosic, ali on je ipak plej. Vidjecemo sta ce biti od Anjusica.

Plejmejkeri su skroz ok. Teodosic, Tepic. Od Nedovica ce biti nesto, fizicki odlican, strasno dobro igra u odbrani.

Sve u svemu, prosjecna reprezentacija... Nisu kalibar za medalju. Kada je osvoje to ce biti zbog zelje, pozrtvovanja, dobre forrme i naravno bogooca Dude.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka

Kapiten je napisao:

Krilni centri, nema Velickovica, Erceg je i dalje samo talentovan i jos nije u formi. Macvan igra skolski i lose, i od njega neki penzioneri imaju bolje fizicke predispozicije. Ne moze on da se nosi sa boljim igracima na toj poziciji ni u napadu, a pogotovo u odbrani.
Savanovic je obicni basketas. Koliko je ruzan toliko je i los. Par puta zasijao kada je srebro osvojeno, ali to je tipicno basketaski.

Klasicnog beka sutera nemamo i to nas puno jebe. Rasic se ukazuje na toj poziciji, ali kada ga ne ide on je goli kurac, totalno impotentan i u odbrani i u napadu. Sta je sa Tripkovicem, anjeli znaju. Ponekad beka igra Teodosic, ali on je ipak plej. Vidjecemo sta ce biti od Anjusica.

Plejmejkeri su skroz ok. Teodosic, Tepic. Od Nedovica ce biti nesto, fizicki odlican, strasno dobro igra u odbrani.

Sve u svemu, prosjecna reprezentacija... Nisu kalibar za medalju. Kada je osvoje to ce biti zbog zelje, pozrtvovanja, dobre forrme i naravno bogooca Dude.

Prvo treba skočiti pa reći hop.

Hoću reći trebaju prvo proći kvalifikacije.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Evo opet on.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka

shakal je napisao:
Evo opet on.

Šta opet on? Ne trebaju prvo proći kvalifikacije? Direktno su se kvalifikovali? Nisu!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 14:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2008, 23:01
Kvalifikacije ce proci mozda. Medalju osvojiti nece sigurno ako prodju kvalifikacije. Makar ne sa ovim igracima. Previse je rupa za zakrpiti...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka

Kapiten je napisao:
Kvalifikacije ce proci mozda. Medalju osvojiti nece sigurno ako prodju kvalifikacije. Makar ne sa ovim igracima. Previse je rupa za zakrpiti...

Sada ćete pojedini forumaši napasti da si "izdajnik" jer ne vjeruješ da će reprezentacija Srbije osvojiti medalju i još gore jer si rekao da će se MOŽDA kvalifikovati.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Kapiten je napisao:

Nisi ti to rekao loše, malo težim riječnikom, ali sve si upravu.
I ja bi prije Ercega nego Mačvana, čak mi je i ona budala Lešić bolji od njega.
Imaćemo Micova na trici + Bjeli i Kešelj za EP.
Nemam pojma, ja bi možda umjesto Rašića poveo OPET Rakočevića ako se ovaj ne digne do iduće godine ili opet Uroš ne izleti!
Jel neko zna gdje igra Uroš Trpiković ?

Najktritičnija je pozicija petice definitivno, ali dobro je što imamo jake četvroke koje mogu to zakrpiti, naravno uz pomaganja spoljnjih igrača.
I taj Tepić nije bog zna šta, ali ajd.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
hercegovac27 je napisao:

Sada ćete pojedini forumaši napasti da si "izdajnik" jer ne vjeruješ da će reprezentacija Srbije osvojiti medalju i još gore jer si rekao da će se MOŽDA kvalifikovati.

Čovječe ti to ne govoriš argumentovano jer se i ne razumiješ u košarku, moja pretpostavka, nego dođeš da bi provocirao namjerno. I tako na svim temama, tvoja sreća je što je malo drugačija ovdje koncepcija foruma, odavno bi letio sa nekog drugog zbog konstatnog spamanja i pisanja jednih te istih stvari bez argumenata. Da ti pišeš argumentovano ne bi se ja svađo s tobom što si pesimističan.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka

Нова Варош je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Čovječe ti to ne govoriš argumentovano jer se i ne razumiješ u košarku, moja pretpostavka, nego dođeš da bi provocirao namjerno. I tako na svim temama, tvoja sreća je što je malo drugačija ovdje koncepcija foruma, odavno bi letio sa nekog drugog zbog konstatnog spamanja i pisanja jednih te istih stvari bez argumenata. Da ti pišeš argumentovano ne bi se ja svađo s tobom što si pesimističan.

Kada čovjek gleda neku utakmicu i vidi da su igrači potpuno nezainteresovani bilo da je rezultat na semaforu +10 ili -10 razumljivo je da onda pomisli da će tako igrati i u nastavku pogotovo jer loše igraju još od početka kvalifikacija. Nije to nikakva provokacija! Trebaš razlikovati provokacije od mišljenja!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
da nema googla pravo pitanje za tebe bi bilo šta je pick'n'roll

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pobijedi li Izrael i Montenegro, Srbogorci će se iskaliti na oslabljenoj Srbiji. Valjda konačno proradi inat i želja za pobjedom kod naših.

U ovoj našoj grupi mogao bi Izrael biti prvi a Srbija i Crna Gora da se bore za drugo mjesto. Međutim pobijedi li Srbija obje reprezentacije ili barem Izrael u Beogradu može se to promijeniti.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 30 Avg 2012, 19:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
A mozda onda i ne prodjemo, je l'?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka

shakal je napisao:
A mozda onda i ne prodjemo, je l'?

Možda budemo treći a ako nekim čudom dobijemo MNE u Morači a nakon toga pobijedimo Izrael kod kuće eto nas na prvom mjestu.

Trenutno smo 4. u grupi.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka

Srbija se iživljava nad Islandom. Eh da hoće ovako igrati i protiv Crne Gore u nedjelju.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 19:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nea šta,pravi pick'n'roll.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 19:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Svaka cast za ovu akviju kss da se utakmice igraju malo van bg-a.ovo da se igralo u bg-u ne bi bilo 500 ljudi

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka

Da pobijede Island za podizanje i forme i samopouzdanja! Jebote već je +30.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka

mandrak je napisao:
Svaka cast za ovu akviju kss da se utakmice igraju malo van bg-a.ovo da se igralo u bg-u ne bi bilo 500 ljudi

Šteta što se utakmica protiv Izraela neće igrati takođe u Nišu nego opet u Areni. Garant bi atmosfera bila bolja u Nišu.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2012, 19:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Cuj opet u bg,pa ebo ih konj sve jace utakmice u bg

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]