Kapiten je napisao:
Nedostaje nam kvalitetnih igraca na odredjenim pozicijam.
Centar samo Krstic. Ovo ostalo sve trulli prosjek, Stimac, bog te jebo...
Krilni centri, nema Velickovica, Erceg je i dalje samo talentovan i jos nije u formi. Macvan igra skolski i lose, i od njega neki penzioneri imaju bolje fizicke predispozicije. Ne moze on da se nosi sa boljim igracima na toj poziciji ni u napadu, a pogotovo u odbrani.
Savanovic je obicni basketas. Koliko je ruzan toliko je i los. Par puta zasijao kada je srebro osvojeno, ali to je tipicno basketaski.
Krila su ok, Keselj, Bjelica i povremeno na toj poziciji Paunic.
Klasicnog beka sutera nemamo i to nas puno jebe. Rasic se ukazuje na toj poziciji, ali kada ga ne ide on je goli kurac, totalno impotentan i u odbrani i u napadu. Sta je sa Tripkovicem, anjeli znaju. Ponekad beka igra Teodosic, ali on je ipak plej. Vidjecemo sta ce biti od Anjusica.
Plejmejkeri su skroz ok. Teodosic, Tepic. Od Nedovica ce biti nesto, fizicki odlican, strasno dobro igra u odbrani.
Sve u svemu, prosjecna reprezentacija... Nisu kalibar za medalju. Kada je osvoje to ce biti zbog zelje, pozrtvovanja, dobre forrme i naravno bogooca Dude.
Nisi ti to rekao loše, malo težim riječnikom, ali sve si upravu.
I ja bi prije Ercega nego Mačvana, čak mi je i ona budala Lešić bolji od njega.
Imaćemo Micova na trici + Bjeli i Kešelj za EP.
Nemam pojma, ja bi možda umjesto Rašića poveo OPET Rakočevića ako se ovaj ne digne do iduće godine ili opet Uroš ne izleti!
Jel neko zna gdje igra Uroš Trpiković ?Najktritičnija je pozicija petice definitivno, ali dobro je što imamo jake četvroke koje mogu to zakrpiti, naravno uz pomaganja spoljnjih igrača.
I taj Tepić nije bog zna šta, ali ajd.