Citiraj:
Inace vecina igraca (osim Tadije, Silba i jos ponekog) o Radonji ima super misljenje.
Kešelja... Inače sva trojica vrsni defanzivci. Protiv njih se nije naigrao, samo ko nije želio...
sikman
Mislim stvarno... Protok lopte? Očekivao sam neki validniji argument. Evo ja prvi smatram Radonjića za dobrog trenera, koji ima nedostataka. Štimac loše brani pik i zato mu svako malo, Štimac ima mizernu minutažu. Jel' igra protiv centra koji se brže otvara iz bloka, Štimac je neupotrebljiv u defanzivi. Zašto je onda dovođen? I zar nema načina da ga malo sakrije u odbrani. Miler i generalno manjak na četvorci? Defanzivno je problem. Miler ima fizikalije, može da lupi bananu, ali čim treba da rotira i zatvori, on se pogubi. Jače četvorke ga ubiše, pogotovo još ako koriste šut sa poludistance. On slabo prati kretanja igrača i iza leđa mu utrčavaju bez problema. Povremnene rupe u šutu sa distance. Nemamo loše procente, ali smo nekonstantni. Trebao bi nam bolji igrač za spot up šutera. Takvog baš i nemamo... Eo to bi bile neke zamjerke na Radonjićev rad. Zna da napravi grešku, da predugo zadrži igrača na terenu ili da ne reaguje tajm autom na vrijeme, ali to su stvari koje se dešavaju svima i koriguju se iskustvom. Nikako nisu mjerilo trenerskog kvaliteta...
Vasa Micić je zamjerka na Radonjića? Čudi me da skeva nije reagovao na ove prozivke na Vasin račun...
Vasa Micić kod Karija nije igrao, jer slabo igra odbranu. To mu je generalna zamjerka, koja se može korigovati, pogotovo kod igrača koji ima 22 godine. Po tvojoj priči ispade Rebić top prospekt i mlad igrač, a Vasa stara drtina od koje nema koristi. Razlika između njih dvojice je godinu dana. Vasa je odličan u prenosu i kontroli lopte, ne znam otkud tebi taj utisak, ti si izgleda od njega vidio samo par utakmica u Zvezdi.
Ovo je i dobro kako igra, s obzirom na to da je u Bajernu imao prosjek od par minuta po meču. Ne da mi se dalje... Sad bi trebalo da raščlanjujem svaku utakmicu i tumačim svaku akciju, da bih nekome dokazao da imamo dobrog trenera za sadašnje uslove.