banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 05:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 598, 599, 600, 601, 602, 603, 604 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 19 Feb 2016, 11:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
bigman je napisao:
Какав је Лазаревић? Знаш шта о њему, Скева?

Rekao je Brigate glavninu. Ja bih jos dodao da volim taj tip igraca. Iako vise lici na Kalinica, ja bih ga projektovao kao zamjenu za Lazica, u perspektivi sposoban je da igra i bolju odbranu od njega, a to nije mala stvar. Dakle njegov domet je da bude specijalac, neki 6-7 igrac u rotaciji. U sustini tip je Radonjinog igraca i siguran sam da ce ga ovaj imati u vidu, ali potrebno je da popravi sut. Ok, ne ocekujem da bude Teo u kontroli lopte, ali mora pogadjati iz mjesta u visokom procentu ako cei da igra u evroligasu. Meni se licno on najvise svidja pored Davidovca tamo.
Sto se tice Dobrica, ne slazem se sa Brigateom, meni je on dosta napredovao i sazrio. Sigurno ce biti u 15 sledece sezone.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 15:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vidjecemo Skeva volio bih da grijesim
ljudi porede njega i Gudurica najvise sto su obojica ljevaci ali je velika raylika u kosarkaskoj pameti :)
mada i Gudura ima jos tih klinackih gresaka posebno u odbrani

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nisu oni ni slicni, jedino sto su ljevaci.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
A kakav ti je ovaj mali Filip Čović? Šta znaš o njemu? Slabo sam pratio Radnički Basket ove sezone a i KLS generalno.

Spoiler:
:D :D :D

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Covic moze igrati u ABA ligacu, bolji je od 30% ABA plejeva, ali jebe ga prezime.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja vjerujem da oni, sa ovim rosterom, ne bi ispali iz lige.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ova ekipa plus Nastic bi bila solidna, ne bi bili zadnji. Mislim u ligi gdje je Stanko Sebic alfa i omega u nekim klubovima da b ovaj kvalitet FMPa bio dovoljan.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Joj boze kakva je ovo sirotinja. Igra neki Beslac, jebo mater ako ima 14 godina.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kakvo je ovo qrcevo ispaljivanje trica :lol:

Jesmo jadni, uklopili se sa sirotinjom

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Kakvo je ovo qrcevo ispaljivanje trica :lol:

Jesmo jadni, uklopili se sa sirotinjom

Pa sta ce raditi, Simanic oprobava, ima 1 od 5 sigurno, previse teretane :D

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 22:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vise smo dali trica, nego oni ukupno poena... Junaci sve vreme igraju zonsku odbranu, a nasi sipaju li sipaju, preko 40 suteva za 3... Kakva krkanska utakmica :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Svi osim grobara Kinsey-a, napusite se velike sise...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2016, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Јбг, ово је баш Радоњићева утакмица. Они одиграли све идентично као у АБА, ми ништа нисмо мијењали. Муда без, испрепадани, сви избачени из ритма. Овакве се утакмице не могу одрађивати, једноставно им се мора приступати као свакој у ЕЛ. Не можеш вртити пик нон стоп, а кад се збију у рекет, не знаш шта са лоптом, па прангијај. Кад дође до прангијања (са овима), видјели смо, Симон, Гудурић, Лазић, Милер, (сви нестабилни играчи, падају под утицај навијања) цигле бацају.
И скок, па мајку му, има ли минута за Штимца, или евентуално Тејића, кад већ нема Милера (због фаулова), а Цирбес сам. Људи су нам направили 21 офанзивни скок!? Фали нама четворка, то је јасно ко дан, али не значи да није могло да се ротира ту, овако Симон игра 4 (одлично је одиграо све у одбрани осим тог грађења рекета)...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2016, 16:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sta reci nakon meca gdje od starta znas da gubis jer to vidis u licima igraca
Neshvatljivo...
I onda se ljudi cude sto bi mi pri pravljenju tima Jaka bio prvi igrac pa tek onda plej.
Jednostavno smeta mi sto generalno kukamo na sudjenje
jeste prebili su nas, ali problem je sto mi nismo uzvratili. Ovo je bila tacno pokazna vjezba kako ne smijemo igrati ali znajuci Deju bojim se da cemo jos koji put imati pomracenja, jer on ne zna da promijeni tok utakmice na koji nije spreman.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2016, 20:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U prevodu, nula od trenera

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2016, 20:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Daleko je Radonjic od nule
samo ono sto pisemo od starta -
igra mu je previse sablonska , bez prevelikih improvizacija sa jasnim zaduzenjima i jakom odbranom
ova tumbanja i insistiranje na centru su mu donijeli ovo u duelima sa Partizanom
Dzile ga posteno dva puta nadmudrio ali novi mec ce donijeti i nova iznenadjenja

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Pfc88 je napisao:
Do kad li ce vam samo Dzikic biti dobar i korektan covjek. Vjerovatno do prvog osvojenog trofeja (ako ne i pre toga). Za razliku od vas mi smo uvjek voljeli vase trenere, bez obzira ko bio :)

Dok ne postane umobolni ljigavac. Za sada ne pokazuje ni naznake toga. Mozda se vremenom promjeni, ali mislim da mu kucni odgoj nije takav.

Inace, hvala vam sto ste nam malo ozivili temu. Nadam se da cemo i u nastavku diskutovati i na KKP i na KKCZ, nemojte se stiditi pisati. :)

Ja sve čekam da sami oživite ovu temu ponovo, ali uzalud izgleda... :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
Ja sve čekam da sami oživite ovu temu ponovo, ali uzalud izgleda... :D

Momak, previse ujedas :D

Kada ispodprisjecno atletskoj ekipi dopustis 21 ofanzivni skok nema sta da se diskutuje, pickasto smo odigrali, i da smo pobijedili ne bi bilo zaluzeno. Ok, nismo preplaceni na trofeje, ali sramno je ovo dopustiti.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa dočekao sam priliku :D

Ja sam sve do minut do kraja očekivao da ćete nekako preokrenuti, bilo je uzbudljivo gledati.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2016, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
И скок, па мајку му, има ли минута за Штимца, или евентуално Тејића, кад већ нема Милера (због фаулова), а Цирбес сам.

Štimac i Tejić bi samo napravili gore... Štimac bi unio neku energiju, ali generalno, on je igrač sa ekstremno sporim nogama i njegovo branjenje pokretljivih petica je jako slabo. U situaciji gdje protivnik stalno puni reket, a unutrašnji igrači se izvlače na poludistancu, on bi konstantno ispadao u odbrani. Niti bi na vrijeme zatvarao reket, niti bi mogao da isprati svog igrača. On valja u skoku, samo kad mu ostatak ekipe dobro zagradi protivnike, što je našima generalno problem... U napadu opet, on teško da išta može u mečevima gdje protivnik primarno puni reket, prevashodno jer razvoj utakmice pokazuje da naši nisu u šuterskom ritmu, dakle nema prevelike opasnosti spolja. Niti je razbijač, niti ima neku vrhunsku centarsku tehniku... O Tejiću tek ne treba trošiti riječi. Nevjerovatno je u koliko mjeri momak stagnira, plus djeluje totalno nezainteresovano na terenu. On je tek pogubljen u odbrani, u rotaciji, na skoku ga nema, leđnu tehniku nije razvio, a nije da nema priliku i prostor, jer već drugu sezonu, muku mučimo na četvorci sa povredama i raznim polurješenjima. Između ostalog jer se ide na to da Tejić dobije prostor za igru i napredak. A on još uvijek ništa...

Ne znam zašto se i dalje forsira ta priča da Radonjić ne zna da vodi utakmicu drugačije od šablona koji je sebi zacrtao u pripremi. Ne znam baš ni šta očekujete... Nema on baš toliki kvalitet u rosteru, da sebi priušti brdo improvizacija.
Vidim primjedbe na to da se forsira igra pikenrola na Cirbesa. A šta drugo da se igra na njega. On ne zna da zida, a mi nemamo lucidne i prodorne spoljne igrače koji bi prodorom napravili višak i asistirali mu pod koš. Sa poludistance je bezopasan (kao i alternativa mu Štimac), a Partizan je jedan od rijetkih ekipa, koja ima dovoljan broj igrača koji mogu da se smjenjuju na Cirbesu i izbace ga iz ritma. Možda je trebalo da na spuštanje ritma i mali broj poena, na koje je išao Džikić, reagujemo sa agresivnijom odbranom i bržom igrom u leđa u tranziciji, ali za to treba bruka energije na parketu, trošiš se do maksimuma, sutra teoretski imaš finale i kroz par dana jednu od ključnih utakmica za Top 8 u Evroligi. Ujedno u takvoj jurnjavi, gubiš Cirbesa, kao jedno od najjačih oružja u napadu...
Jebiga, znam da to u teoriji izgleda lako. Nacrtaš akciju, uigraš je na treningu par puta i onda je pozivaš na utakmici. Ne ide ovom igraču, ubaci ovoga, mijenjaj samo da bi se mijenjalo. U praksi to nije baš tako. Motivacija, ulazak u meč, voljni moment. Nije Miler slučajno vozao Rejesa i ekipu kao na ringišpilu, a u dva meča protiv Partizana izgleda gore od onog mučenog Vilijamsa iz Partizana koji fula čiste zicere. Ne zaboravimo i to da su porjektovani nosioci igre, mijenjani tokom sezone, te se konstantno vučemo načeti povredama...

I da se ne zavaravamo. Partizan jeste igrački daleko slabiji od Zvezde, ali nije ni blizu neke krš ekipe, koju bi Zvezda trebala da razvali 20 razlike sa pola snage. Sa Džonsom i Vilsonom izgledaju daleko bolje nego na početku sezone, Džikić je odličan trener, koji je izvukao maksimum iz ostatka ekipe i trenutno igraju u top formi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 598, 599, 600, 601, 602, 603, 604 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]