banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 23 Jun 2026, 05:36 Danas je 23 Jun 2026, 05:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4197 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 210  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ABA liga
PostPoslato: 15 Apr 2015, 23:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
zerocool je napisao:
A oni su jos pominjali cerku svog bivseg igraca, ali to ocigledno pojednim forumasima ne predstavlja problem, posto tad nisu nista pricali, ali sad se javljaju.

jel se ti pravis lud ili sta,ako mislis na mene meni ni malo ne smeta i ne zacudjuje to pjevanje vec je zoka spomenuo da ovi pjevaju pavlovicevoj cerki a ovaj tribina zeljkovic inace cim neko spomene navijace on je tu i samo tad se javlja i pocinje pametovati kako nisu pjevali i da zoka ne cuje dobro

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2015, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Btw ne slažem se sa tobom da je Blažič nešto kriv za poraz. Kriv je isključivo Radonjić što mu je na kraju bio na terenu, a i što je poslije Kalinića proveo najviše minuta na terenu kod nas. Mogu misliti kakav je pritisak na njemu bio u ovih 24 sata između utakmica. Od izjave Vujoševića, novinara, frke, prijetnji, nije bilo moguće da izađe 100% koncentrisan na teren, a Radonja navalio na njega kao nenormalan. I za ove moralne vertikale sa druge strane, ovo su neke od stvari koje su se pisale za Jaku sinoć poslije utakmice i danas u toku dana. Fina publika, košarkaška.

Slika

Slika

Slika

Nešto od ovog i sličnih stvari pošto ih je bilo tona je moralo doći do njega. Al Radonja ne odustaje.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2015, 23:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
mandrak je napisao:
zerocool je napisao:
A oni su jos pominjali cerku svog bivseg igraca, ali to ocigledno pojednim forumasima ne predstavlja problem, posto tad nisu nista pricali, ali sad se javljaju.

jel se ti pravis lud ili sta,ako mislis na mene meni ni malo ne smeta i ne zacudjuje to pjevanje vec je zoka spomenuo da ovi pjevaju pavlovicevoj cerki a ovaj tribina zeljkovic inace cim neko spomene navijace on je tu i samo tad se javlja i pocinje pametovati kako nisu pjevali i da zoka ne cuje dobro

Ja sam fino napisao ove sto pominju navijanje, a ti ako nisi, ne znam sto se javljas? Ferdinand je prvi napisao sramota sto se pominju cerke i zene, ali kad su to Grobari radili onda je cutao, ocigledno mu je ok kad oni to rade, iako se pominje cerka od bivseg Partizanovog igraca, ali to je nevazno posto tad ne igra za njih. A i Zoka je ubacio komentar-dva oko toga, tako da ne znam gdje si se ti pronasao?

Papucar zato sam i stavio Radonjica prvog, on je glavni krivac. Slazem se da je on drzao previse Blazica na terenu, ali usrao je Jaka previse stvari da se ne pomene barem.
Ja i dalje mislim da mi ovo uzimamo, iako nemamo trenera.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2015, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
zerocool je napisao:
Dzoni aj ne seri, govoris o bacanjima, sto onda ne pomenes da je Zvezda juce imala 4-5 izvedenih do 2 minute prije kraja? Ili veceras, Pavlovic gubi loptu (sa ociglednim koracima), pada na parket i dok lezi na parketu hvata Lazica za nogu, iako je lopta kod nas, sudija svira obostrani faul? Sto to ne pomenes? Gresaka je bilo na obe strane, za pobjedu se mozete zahvaliti Radonjicu i Blazicu.

Hvata Lazica za nogu??? Ziri molim te, ne hvata ga vec ga odguruje jer Lazic stoji nad njim i namjerno ga gura nogom i provocira. Opkoracio ga je dok je ovaj lezao i tako stajao sve dok Pavlovic nije reagovao, i trebao ga je klepiti.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2015, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
zerocool je napisao:
mandrak je napisao:
zerocool je napisao:

Ja sam fino napisao ove sto pominju navijanje, a ti ako nisi, ne znam sto se javljas? Ferdinand je prvi napisao sramota sto se pominju cerke i zene, ali kad su to Grobari radili onda je cutao, ocigledno mu je ok kad oni to rade, iako se pominje cerka od bivseg Partizanovog igraca, ali to je nevazno posto tad ne igra za njih. A i Zoka je ubacio komentar-dva oko toga, tako da ne znam gdje si se ti pronasao?

Papucar zato sam i stavio Radonjica prvog, on je glavni krivac. Slazem se da je on drzao previse Blazica na terenu, ali usrao je Jaka previse stvari da se ne pomene barem.
Ja i dalje mislim da mi ovo uzimamo, iako nemamo trenera.

Ne lupaj. Meni je degutantno sa koje god strane da dodje.
Procitaj jos jednom moj post.
Potencirao sam nesto drugo. Navijanje vam je ka ta stro fa!!!
Ajde spomenes tu i tamo protivnicke igrace i njihove familije. Ali brate pa vi nemate navijanja nikakvog. Ono je sramota zvati navijanjem. Ne znate kada zvizdati, kada pobesti pjesmu a kada aplaudirati

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2015, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A čisto da se spomene da ćerku Pavloviću niko nije spominjao, čak je i mondo sam sebe demantovao
Citiraj:
Prvobitno, greškom smo objavili da je vređana i kćerka košarkaša Partizana, ali to nije bio slučaj, zbog čega se ovim putem izvinjavamo.

Skandirali su Sašina mama jebe sa nama i Sašinu ženu jebemo na smenu, bar djecu nisu spominjali a nekima ni to nije strano.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 00:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako ti je toliko degutanto sto to nisi pominjao dok su tvoji radili, a imao si i vise nego dovoljno prilika?
Ja nisam pominjao ni kad su vasi radili, a necu ni kad moji rade. Ne podrzavam to, ali znam da ce idiota uvijek biti na obe strane. Ali tebi je to ocigledno ok kad Grobari rade, posto se nisi tad zalio, a kad Delije rade onda se zalis.

Eto, jos gore. Grobari su pominjali cerku svog bivseg igraca, gdje je tad bio Ferdinand da pomene kako je to degutantno?

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo je inače obostrana. Na -3 46,5 sekundi do kraja gdje smo već u kontri.
http://www.youtube.com/watch?v=ahaY___T ... t=1h26m43s

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 00:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne, to nisu trebala biti dva bacanja i lopta za nas, nikako. Sad ce Elvis da se javi i kaze kako su sudije gurale Zvezdu.
Ali opet, nismo mi zbog toga izgubili, nego zbog Radonjica.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 06:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Добро јутро. Шта су пјевали на крају,гдје је ћерка споменута? Питање за овог,не знам му име,само ник...скренуо сам пажњу Зорану ( ваљда се тако зове ) јер не може модератор,администратор да пише нешто,а није истина. Па се надовеже још њих пар и паметује на неистину. Шта тебе курац боли шта ја пишем,пишем о ономе о чему знам. Да,о навијачима,ти пиши о осталом,о овоме немаш појма момче. Други пише шта Цигани пјевају,само вријеђају... па не можемо навијати за фмп па вријеђамо. Шта није тачно у пјесмама "ал си ружан Дробњак јеботе","Саша транџа","свињо дебела","врати коњу главу"...је ли није ружан онај,је ли свиња није дебела,је ли овај није транвестит,је ли овај нема коњску главу...исто као што се Весна стварно јебе као бесна и што је Катић носоња. Све је истина. И на крају,овај прозива,а ја у праву јер нисам никог нападао,само скренуо модератору пажњу,а још није избрисао. Ево мало и о утакмици,да не буде само о навијачима...карали сте нас у пичку,имате шансу за викенд да ставите у шупак,поздрав

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 06:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
papučar je napisao:
A čisto da se spomene da ćerku Pavloviću niko nije spominjao, čak je i mondo sam sebe demantovao
Citiraj:
Prvobitno, greškom smo objavili da je vređana i kćerka košarkaša Partizana, ali to nije bio slučaj, zbog čega se ovim putem izvinjavamo.

Skandirali su Sašina mama jebe sa nama i Sašinu ženu jebemo na smenu, bar djecu nisu spominjali a nekima ni to nije strano.

Jesu spominjali, napisah već i kako.Zadnju rječ ne čuh al spominjana je i kćer.
@ziri
Ja sam prvi spomenuo navijanje, a napisah i zašto. Čisto zbog prošlogodišnjeg papučarevog orgijanja o grobarskom navijanju.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 06:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljudi koji su bili u dvorani kazu da nije bilo takvog skandiranja, novinari kazu da nije bilo, al ti ne odustajes.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 08:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Partizanu svaka čast na igir. Gledao sam tri četvrtine i pokazali su se do tada kod bolji.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 10:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

трибина Б. Зељковић je napisao:
Добро јутро. Шта су пјевали на крају,гдје је ћерка споменута? Питање за овог,не знам му име,само ник...скренуо сам пажњу Зорану ( ваљда се тако зове ) јер не може модератор,администратор да пише нешто,а није истина. Па се надовеже још њих пар и паметује на неистину. Шта тебе курац боли шта ја пишем,пишем о ономе о чему знам. Да,о навијачима,ти пиши о осталом,о овоме немаш појма момче. Други пише шта Цигани пјевају,само вријеђају... па не можемо навијати за фмп па вријеђамо. Шта није тачно у пјесмама "ал си ружан Дробњак јеботе","Саша транџа","свињо дебела","врати коњу главу"...је ли није ружан онај,је ли свиња није дебела,је ли овај није транвестит,је ли овај нема коњску главу...исто као што се Весна стварно јебе као бесна и што је Катић носоња. Све је истина. И на крају,овај прозива,а ја у праву јер нисам никог нападао,само скренуо модератору пажњу,а још није избрисао. Ево мало и о утакмици,да не буде само о навијачима...карали сте нас у пичку,имате шансу за викенд да ставите у шупак,поздрав

sve si u pravu,ja priznajem da ne razumijem bas te vase navijacke kodekse

primi izvinjenje

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
zerocool je napisao:
Ako ti je toliko degutanto sto to nisi pominjao dok su tvoji radili, a imao si i vise nego dovoljno prilika?
Ja nisam pominjao ni kad su vasi radili, a necu ni kad moji rade. Ne podrzavam to, ali znam da ce idiota uvijek biti na obe strane. Ali tebi je to ocigledno ok kad Grobari rade, posto se nisi tad zalio, a kad Delije rade onda se zalis.

Eto, jos gore. Grobari su pominjali cerku svog bivseg igraca, gdje je tad bio Ferdinand da pomene kako je to degutantno?

Opet ti ne kontas.
Nije vrijedjanje u pitanju. Govorim da imate navijace koji ne znaju kako da navijaju i pomognu klubu.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Za kosarku to se znalo i prije ove utakmice. Mene je vise iznenadilo navijanje u prvoj utakmici koje je bilo ok nego ovaj raspad u drugoj.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2015, 11:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

https://pbs.twimg.com/tweet_video/CCtMLRqUEAA7CIn.mp4

face vilijamsa :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2015, 12:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
http://www.tarzanija.com/zvezda-partizan-11/

odličan tekst :)

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2015, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo Skeva kaže Vujošević da je Bobi limitiran odličnom timskom odbranom :D

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2015, 12:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=04&dd=17&nav_id=981762

je li moguće da su se ovoliko usrali? :lol:

Vrh

[ 4197 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 210  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]