@extravaganca : pa, ako je to sve sto ti pricas tako, to je samo jos jedan argument vise protiv jokanovica. mislim, je*o trenera koji nije autoritet i sef svojim igracima. sto se ljajica tice, ocigledno je da decko jos uvijek nije dovoljno zreo, i na treneru je da mu objasni neke stvari, sto ovaj, sasvim ocigledno, ne cini. sto se tice toga da je vec potpisao za MU, pa to je razlog vise da u svojoj posljednjoj sezoni u partizanu odigra sezonu zivota, a ne da se zajebava. rijesio je svoje probleme oko transfera, nema vise pritisak da ce ga gledati menadzeri, dakle ostaje mu jedna sezona u dobrom klubu u kojoj bi trebao da radi maksimalno i da napreduje sto vise, da bi sto spremniji dosao u MU. kao igraci koji su na pozajmnici, koji se, inace, najvise trude i grizu, jer im je jako stalo da se pokazu svojim poslodavcima.
dakle, uopste nije problem u tome ljajica odjednom "boli ku*ac za partizanom", problem je sto decko jednostavno ne zna sta treba da radi na terenu, jerbo se ne zna sta je uopste sistem igre partizana pod jokanovicem i koje je njegovo mjesto u svemu tome, pa onda do u besvijest gnjavi loptu i prodaje svoje "bicikle"...
@skysportsman : sa tvojom analizom utakmice bih mogao da se slozim, s tim sto smatram da se uloga fejse u ovoj ekipi izrazito zapostavlja. naime, ja, licno, smatram da je on, uz moreiru, trenutno daleko najbolji igrac partizana i da zadatke koje ima na svojoj poziciji obavlja uglavnom odlicno, plus sto je jedini igrac, opet uz moreiru, koji moze da uputi precizan pas sa vise od 3 metra. to sto se nekim "navijacima" on ne svidja, sto vise vole petrovica, jovanovica i neke druge djuturume izuzetno upitnog i talenta, a kamoli kvaliteta, to je drugi problem. ali, opet, glavni uzrok svega toga je sto ova ekipa partizana nema ni glavu ni rep, sto izgleda da igraci ni u jednom trenutku nemaju plan kako treba da teku akcije, sta treba da se desi u sljedecih 10-15 minuta utakmice, koje su slabe strane protivnika i kako ih iskoristiti. a jedina krivica za to je na jokanovicu, koji jednostavno ne umije da procita igru protivnika, da pripremi taktiku za utakmicu, da promijeni bilo sta u utakmici koja ne ide onako kako treba. i samo se pitam koliko doticni jos sansi treba da dobije, pa da bi nekima doslo iz dupeta u glavu da se radi, ustvari, o jednom obicnom trenerskom diletantu, koji je nasao pogresan klub u pogresno vrijeme na kojem ce da se uci i razvija svoj talenat (ako isti uopste postoji).
sto se tice tog "navijackog objasnjavanja", svima je valjda jasno da jokan treba da ode. ali, sevap bi bio te koji upadaju u autobuse, na konferencije za stampe i treninge strpati u zatvor jedno mjesec dana, i tamo ih pendreciti svaki dan i noc. majke im, oni, koji prave sranja gdje god se pojave u evropi, zbog kojih malo-malo pa partizan igra bez publike, ili bude izbacen iz evrokupova, ce nekome da objasnjavaju kako se "voli svoj klub i kako se bori za njega"...
i jos samo nesto
Citiraj:
Bruka, i mi i cigani. A svake godine i jedni i drugi pricamo o ligi sampiona. Ovo je stvarnost naseg fudbala... Mucenje sa trecerazrednim ekipama. Za plakanje

rekao sam dosad 1000 puta, ali me uopste ne mrzi da ponovim i10001 put. ovo NIJE realna slika srpskog klupskog fudbala, ovo je realna slika partizana pod djuricem, tomicem i jokanovicem, tj. realna slika njihov organizaciono-menadzersko-trenerskih (ne)sposobnosti. isto kao sto realna slika srpskog reprezentativnog fudbala nisu bile one ocajne igre pod klementeom i porazi od uglavnom sviju (ukljucujuci i kazahstan), i jedino tijesne pobjede protiv azerbejdzana i tog kazahstana na nasem terenu. ma koliko se doticni trudio da "opere" svoju krivicu supljim pricama o "srpskom mentalitetu". realnost je ovo sto sad gledamo pod anticem...