Jesi bio u Boriku kada je bio FNC ? bila je recimo situacija sa Kićom Stamatovicem gdje su se ljudi bukvalno sagledali. Gruzijac neki protiv njega i Kićo bukvalno baulja po oktagonu, pada sam od sebe i Gruzijac umjesto da ga uništi, on nešto kao sa njim pada, ruši ga itd.. Na kraju Kićo pobjeđuje. Niko u dvorani nije vjerovao, maltene su ljudi počeli zviždati na proglašenje pobjednika. Zaista nestvarno, a pričamo o liku koji ima 7-0 skor, a pola druge runde i skoro čitavu treću rundu nije mogao hodati, ali bukvalno.
Nisam pametan, ali mi se često dešava da mi logika nalaže jedno, a oči vide skroz nešto drugo. I ova borba Stošić Fabjan je dosta smrduckala. Pogotovo ono poslije kad se grle i ljube kao braća rođena, okej je poštovanje, al maltene se svelo na to da su tri minute poslije krvave borbe, a dan nakon što su se maltene "pobili" na vaganju, dođu na to da se grle i ljube i pjevaju zajedno.
Fabjan jeste dobar, ali mi je nerealno da mu bivši PFL i UFC borac - čitaj dve najjače organizacije na svijetu, pruži slabiji otpor nego kakav bi mu pružio recimo nekakav amaterski MMA borac. I to opet ponavljam Fabjan sa sve DVA slomljena rebra (kasnije je pokazao nalaz).
Sve u svemu, jedini kojem apsolutno vjerujem i dalje jeste ILKE Joker. Jednostavno postao je jedini borac u regionu koji smije i reći i odbrusiti i posvađati se itd itd. Možda je sad malo nekako opao od ove povrede i sve to, ali i dalje je jedan od najsrčanijih naših boraca i najjači karakter sigurno. E sad, vidjećemo, nadam se da će začepiti njušku ovom njuškalu što stalno laprda a nerijetko se čini da ima nekih psihičkih problema.