banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 09:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Sep 2013, 01:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:02
Slika

ovako to večeras bi na tribinama :D

još Lihtenštajn i Litvanija, na korak do sna!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 13:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Gdje li samo nakupe one seljacine na tribinama? :) Cestitke na plasmanu inace, zasluzili su.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 13:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Željko Kopanja: Sve više Banjalučana navija za BiH

Željko Kopanja, vlasnik "Nezavisnih novina" i "Glasa Srpske" i jedan od ljudi koji kreira javno mnijenje u Bosni i Hercegovini rekao je za agenciju Anadolija kako su se sinoć i u Banjoj Luci radovali uspjehu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Sve više Banjalučana navija za Bosnu i Hercegovinu. Navijam i ja, i svi moji. Moja 12-godišnja kćerka Isidora bila je u Jesenicama i navijala za košarkašku reprezentaciju BiH na Eurobasketu", istakao je Kopanja.

Sport, rekao je, pogotovo fudbal i uspjesi reprezentacije itekako mogu utjecati na procese integracije države.

"Mijenja se sam ambijent, atmosfera u državi. Uspjesi sportista vraćaju nadu ljudima u bolji život. Da ne govorimo o tome koliko skače cijena bh. fudbalera, i tako dalje… Bolje je da se bavimo lijepim stvarima i pričamo o njima. Zajedno možemo puno toga napraviti u BiH, za BiH, ali i za svoje narode“, istakao je Kopanja.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 13:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da nema onih neandertalaca na tribinama vjerovatno bi bilo i bolje, gledao bi se samo sport i mnogi ljudi bi zdusno podrzavali BIH. Ali kad se na tribinama zaviore ratne zastave odmah se vrati gorak okus i ljudi se vrate u realnost ove drzave.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 14:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
skypostman je napisao:
Citiraj:

Željko Kopanja, vlasnik "Nezavisnih novina" i "Glasa Srpske" i jedan od ljudi koji kreira javno mnijenje u Bosni i Hercegovini rekao je za agenciju Anadolija kako su se sinoć i u Banjoj Luci radovali uspjehu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Sve više Banjalučana navija za Bosnu i Hercegovinu. Navijam i ja, i svi moji. Moja 12-godišnja kćerka Isidora bila je u Jesenicama i navijala za košarkašku reprezentaciju BiH na Eurobasketu", istakao je Kopanja.

Sport, rekao je, pogotovo fudbal i uspjesi reprezentacije itekako mogu utjecati na procese integracije države.

"Mijenja se sam ambijent, atmosfera u državi. Uspjesi sportista vraćaju nadu ljudima u bolji život. Da ne govorimo o tome koliko skače cijena bh. fudbalera, i tako dalje… Bolje je da se bavimo lijepim stvarima i pričamo o njima. Zajedno možemo puno toga napraviti u BiH, za BiH, ali i za svoje narode“, istakao je Kopanja.

da,kod nas se tu sve yebe od navijača bih....što ne volim ovu šuplju priču i neiskrenost,kad svaka budala zna da se ovdje za srbiju navija :(

navijanje je prilično teška riječ...ja ne znam nijednog koji je navijao za jugoslaviju,pa za srbiju,a da je sad to promjenio pa da navija za bih.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 14:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
skypostman je napisao:

da to nije ovo u pitanju:

Citiraj:
Isidori Kopanja i Sofiji Miljatović iz Banjaluke, učenicama osmog razreda, u petak su dodijeljene nagrade koje su osvojile na takmičenju za najbolju dječju priču o pravima djece u BiH

"Pisanje priča mi je hobi, a želja mi je da idem na medicinski fakultet", rekla je Isiora, koja je osvojila pet računara za njenu školu, ali i 100 dolara i putovanje u Ljubljanu na Evropsko prvenstvo u košarci, kao i kapitenski dres bh. košarkaške reprezentacije sa natpisom Kopanja.
http://www.nezavisne.com/novosti/banjal ... 08300.html

(ako sam pogresio izvinjavam se , ali mi je ime poznato i previse je podudarnosti)

Schlager je napisao:
da,kod nas se tu sve yebe od navijača bih....što ne volim ovu šuplju priču i neiskrenost,kad svaka budala zna da se ovdje za srbiju navija :(

navijanje je prilično teška riječ...ja ne znam nijednog koji je navijao za jugoslaviju,pa za srbiju,a da je sad to promjenio pa da navija za bih.

potpis
suplja prica i skupljanje poena , a nije mu prvi put da bubne tako nesto...dobija lovu na konto toga ;)
ima ljudi koji vole gledati utakmice pa i bih , ali navijanje za bih i povecanje broja navijaca je presmasna prica...
vide se lepo natpisi kada igra srbija u bilo kojem sportu , budu transparenti iz cele republike srpske a i uvek bude oni hkoji idu pogotovo u beograd... nisam vidio da se turisticke agencije u bl ubise od ponuda za utakmice za tkzv. reprezentaciju bih u bilo kojem sportu

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 14:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
nisi pogriješio...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
U Banja Luci za Bosnu navijaju samo oni iz Vrbanje,Novoselije što nisu nagulili za skandinaviju..

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 15:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
Cosa Nostra je napisao:
U Banja Luci za Bosnu navijaju samo oni iz Vrbanje,Novoselije što nisu nagulili za skandinaviju..

a za hercegovinu?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Nzm,vidi u samostanu Marije Zvijezde.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 15:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sinoć što sam gledao onih pola sata,zapazio sam jedan jako nekarakterističan detalj,kod korner zastavice iza sjevernog gola,među navijačima BH..veliki transparent Široki Brijeg!

To zaista nisam dosad viđao,i tu se izgleda nešto mijenja...Nikad me nije iznenađivalo ovo BANJALUKA,PRIJEDOR,GRADIŠKA,ima dijaspore svagdje,ali ovo za Široki Brijeg su apsolutno novi momenti bar za mene...Etnički potpuno čista sredina,koja je uvijek srcem i dušom bila uz Hrvatsku,kao mi uz Srbiju...

Bolje bi bilo da su o tome pisali,nego o enormnoj količini navijača BH u Banjaluci 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ma Slageru i to je sigurno par budala iz nekog sela u okolini. Zar ti stvarno mislis da bi neki Hrvat iz Sirokog navijao za Bosnu? Ahaaaa

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 15:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne znam šta je,ali mnogo manje bi me iznenadilo da sam vidio Beograd :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 16:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
to isto da ti odes na Marakanu i na komadini papira napises recimo Split ili tako nesto slicno, ko da ce te neko legitimisati da vidi odakle si...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Realno je tesko ocekivati neki natpis na cirilici od strane cirilicara iz PiSi-ja :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 18:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

evo,ipak mi se nije ucinilo,upravo su na temi SB okacili ovu sliku uz komentar navijaca sirokog brijega "godine prolaze,kompleksi rastu",sto ja tumacim kao potvrdu ovih rijeci od RBA da je to neko donio bezveze!!

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Овај Копања у својим "независним" више пише о БиХ репрезантацији него о нашој, сад то покушава прогурати и у Глас. Зато ме и не чуди ово лизање са тзв босанцима.
И нек ми нађе те Србе што навијају за БиХ у БЛ. Гдје гледају те текме пошто ја не познајем никог да је доживио тај пребачај.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 19:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2013, 18:12
Podgrupa BH fanaticosa "RAJA WELS" u Slovackoj:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d50jqQFqijM[/youtube]

Prema zvanicnoj procjeni, na stadionu 9500 BH navijaca, u gradu oko 11 000. Nije mala stvar definitivno, ako uzmemo u obzir i kapacitet stadiona (11 000) i sve ostalo.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 19:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
AAAAAAAAAAAAA, idete li na svjecko prvenstvo? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 19:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2013, 18:12
giometar je napisao:
AAAAAAAAAAAAA, idete li na svjecko prvenstvo? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

to nije sigurno, ali velike su sanse da idemo.

medjutim ja znam ko sigurno ne ide na SP ;)

Marijan u transu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lNnWw4DBqnE[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]