skypostman je napisao:
Željko Kopanja: Sve više Banjalučana navija za BiH
"Sve više Banjalučana navija za Bosnu i Hercegovinu. Navijam i ja, i svi moji. Moja 12-godišnja kćerka Isidora bila je u Jesenicama i navijala za košarkašku reprezentaciju BiH na Eurobasketu", istakao je Kopanja.
da to nije ovo u pitanju:
Citiraj:
Isidori Kopanja i Sofiji Miljatović iz Banjaluke, učenicama osmog razreda, u petak su dodijeljene nagrade koje su osvojile na takmičenju za najbolju dječju priču o pravima djece u BiH
"Pisanje priča mi je hobi, a želja mi je da idem na medicinski fakultet",
rekla je Isiora, koja je osvojila pet računara za njenu školu, ali i 100 dolara i putovanje u Ljubljanu na Evropsko prvenstvo u košarci, kao i kapitenski dres bh. košarkaške reprezentacije sa natpisom Kopanja.
http://www.nezavisne.com/novosti/banjal ... 08300.html (ako sam pogresio izvinjavam se , ali mi je ime poznato i previse je podudarnosti)
Schlager je napisao:
da,kod nas se tu sve yebe od navijača bih....što ne volim ovu šuplju priču i neiskrenost,kad svaka budala zna da se ovdje za srbiju navija

navijanje je prilično teška riječ...ja ne znam nijednog koji je navijao za jugoslaviju,pa za srbiju,a da je sad to promjenio pa da navija za bih.
potpis
suplja prica i skupljanje poena , a nije mu prvi put da bubne tako nesto...dobija lovu na konto toga

ima ljudi koji vole gledati utakmice pa i bih , ali navijanje za bih i povecanje broja navijaca je presmasna prica...
vide se lepo natpisi kada igra srbija u bilo kojem sportu , budu transparenti iz cele republike srpske a i uvek bude oni hkoji idu pogotovo u beograd... nisam vidio da se turisticke agencije u bl ubise od ponuda za utakmice za tkzv. reprezentaciju bih u bilo kojem sportu