banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jun 2025, 15:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: K L S
PostPoslato: 04 Apr 2013, 14:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
http://www.sportal.rs/news.php?news=97801 i što je njemu sad trebao ovaj drugi dio rečenice ? Onog idiota što ga je pogodio, treba na robiju 3 godine i doživotno zabrana ulaska na sportske terene, ali ovo Dule nije trebao izjaviti, tačnije drugio dio rečenice, opet će svađu podgrijati.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 18:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ovaj debil dok je bio na farmi pokusao slagati da mu je cerka bolesna i da mu je potreban novac,da bi se kasnije ispostavilo da je mala zdrava ko dren

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Vujošević ponovo štipao sudiju
Izvor. B92 | AG

Lopta koja je u sredu pogodila Duška Vujoševića nije bila jedini incident na ‘zapaljivom’ derbiju u Pioniru.

Slika

Nekoliko minuta nakon pomenutog događaja trener crno-belih fizički je napao sudiju Aleksadra Obrkneževića.

Vujošević je prvo psovao i vređao sudiju, a kada je dobio tehničku grešku uštinuo ga je za leđa. Sličan incident trener Partizana je napravio na meču ABA lige u Solnoku kada je takođe štipao sudiju.

Obrknežević na taj napad nije reagovao. Vujoševićeve reči jasno se mogu pročitati sa usana, a celu scenu možete videti na snimku ispod.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... W-7rgKtcc#!

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Haha, onome janezu je pipkao zeludac a ovome bubrege

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mogla bi se i neka kazna organizovati za ovo.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Mogla bi se i neka kazna organizovati za ovo.

Moze,npr.za trgovinu organa

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma da, ko jos kaznjava trenera za napad na sudiju i uvijek simpaticne povike ubicu te. Do mene je.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
To sto govori sudiji "Ubicu te", to nista?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Dule se sinoć baš izlajao sudijama, ono je za isključenja. ali dobro, može mu se.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
De bolan, kao da je to nesto novo, za tog divlju bi da mu neko nesto smije odmah u prvoj cetvrtini trebala da bude noga na tribine, ali zna se koja klapa gospodari KLS-om. Nista novo, idemo dalje, ovog bar nije gepekovao 8) :D

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2013, 19:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 00:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sta je ovo, istorija se ponavlja... Prvo su Nele i TLN pogodili rezultat utakmice Galatasaraj - Salke, a sada i Bjelogrlic i Pejakovic pogodise ovaj nemili dogadjaj na derbiju :lol:

Daljac ce puknuti od ljubomore jer Pejakovic ima sire vidike od njega :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Bogami, ja ovdje vidim da je samo Bjela nešto pogodio :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 11:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Ljudi su nas zasluženo dobili,sve čestitke Partizanu.
Mi se pod hitno moramo riješiti Vukoičića na kraju ove sezone ma šta uradili na f/4 aba lige i u završnici domaćeg prvenstva

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vujoševiću zbog napada na sudiju pauzira dva meča, Zvezdi utakmica bez publike, arbitri suspendovani... | Košarka | Novosti.rs

Vujoševiću zbog napada na sudiju pauzira dva meča, Zvezdi utakmica bez publike, arbitri suspendovani...
Novosti online | 05. april 2013. 13:44 | Komentara: 3

Direktor Superlige Srbije izrekao je kazne za brojne prekršaje u derbiju 2. kola između Crvene zvezde i Partizana
Duško Vujošević na derbiju sa crvenom Zvezdom /Foto N. Paraušić

Direktor Košarkaške Superlige Srbije Predrag Bojić izrekao je kazne za brojne prekršaje u derbiju 2. kola nacionalnog šampionata između Crvene zvezde i Partizana.

Zvezda će jednu utakmicu igrati bez prisustva publike, trener Partizana Duško Vujošević će zbog fizičkog kontakta sa sudijom Urošem Obrkneževićem pauzirati dva meča, Davis Bertans će prskočiti sledeći meč protiv Vojvodine, dok su sankcionisane i sudije.

Naravno, nisu izostale ni novčane kazne...

Saošptenje KLS prenosimo u celosti:

- Ekipa KK CRVENA ZVEZDA TELEKOM, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 118.000 dinara zbog nesportskog ponašanja gledalaca, bacanja na teren mekih i tvrdih predmeta , shodno čl. 61 B) 3., 4., 5. Propozicija takmičenja.

- Ekipa KK CRVENA ZVEZDA TELEKOM, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 59.000 dinara i jednom utakmicom zabrane prisustva publike (Crvena Zvezda Telekom - Konstantin), zbog ulaska navijača u teren i gađanja loptom trenera KK Partizan mts Duška Vujoševića, shodno čl. 61 C) 1. Propozicija takmičenja.

- Igrač KK PARTIZAN MTS, Davis Bertans, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 118.000 dinara i zabrane igranja na jednoj utakmici (Partizan mts - Vojvodina Srbijagas) zbog dosuđene DG kao vinovnika incidenta, shodno čl. 61 D) 5.1. Propozicija takmičenja.

- Igrač KK CRVENA ZVEZDA TELEKOM, Bojan Subotić, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 59.000 dinara zbog dosuđene DG kao učesnika incidenta, shodno čl. 61 D) 5.2. Propozicija takmičenja.

- Trener KK PARTIZAN MTS, Duško Vujošević, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 23.600 dinara zbog dosuđene TG (ponovljeni slučaj), shodno čl. 61 D) 7.1 Propozicija takmičenja.

Na osnovu Propozicija takmičenja član 51. (na osnovu video snimka) Direktor takmičenja donosi sledeću odluku:

- Trener KK PARTIZAN MTS, Duško Vujošević, kažnjava se zabranom vršenja dužnosti na dve utakmice (Partizan mts – Vojvodina Srbijagas i Sloboda - Partizan mts) zbog ostvarenog fizičkog kontakta sa sudijom Urošem Obrkneževićem, shodno čl. 61 D) 13. Propozicija takmičenja.
- Službeni predstavnik KK PARTIZAN MTS, Dragan Todorić, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 59.000 dinara zbog nesportskog ponašanja prema sudiji Urošu Obrkneževiću, shodno čl. 61 D) 12. Propozicija takmičenja.
- Igrač KK CRVENA ZVEZDA TELEKOM, Demarkus Nelson, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 23.600 dinara zbog ulaska na teren sa klupe prilikom incidentne situacije, shodno čl. 61 D) 5.3. Propozicija takmičenja.
- Sudija Uroš Obrknežević, kažnjava se vremenskom zabranom vršenja dužnosti od 3 utakmice (4., 5., i 6. kolo), zbog neprimenjivanja Pravila igre (situacija nakon dosuđene TG treneru Partizan mts), a shodno čl. 28. i 35. Propozicija takmičenja.
- Sudije Dragan Nešković i Milan Mažić, kažnjavaju se vremenskom zabranom vršenja dužnosti od 1 utakmice (4. kolo), zbog neprimenjivanja Pravila igre (situacija ulaska igrača Crvena Zvezda Telekom Demarkusa Nelson sa klupe prilikom incidentne situacije), a shodno čl. 28. i 35. Propozicija takmičenja.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=702182

Pa da bar cuti :pukeleft: :pukeright:

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 13:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
Izrekao kazne komesar koji nije ni bio na tekmi, preko video snimka...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 15:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=04&dd=05&nav_id=702182

Pa da bar cuti :pukeleft: :pukeright:

pa to bi vi volili,da gazite a da ostali cute.jebote zivot prosle godine sta se radilo u zelezniku i nije niko nigdje odgovarao,cijelu utakmicu igraci gadjani svim i svacim,pljuvani,drmali kos i sta sve ne.i to je bilo u redu kao

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Daj jbt pravdati ovog psihopatu nema smisla nikakvog. Dok ne bude mrtvih on a i Covic nece se zaustaviti. Umjesto da pokusa ublaziti to sto je napravio on nastavlja dalje sa sranjem i ubacivanjem zle krvi. Grobarska propaganda ce sad na svim forumima oplesti kako je Covic nesto instruisao, iscenirao, vec ce se nesto izmisliti, a u stvari je Vujosevic jedan takav zlotvor kakvih je malo.
I cuj mi bi volili da gazimo a ostali da cute :lol: Pa ciji je to recept svih ovih godina.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2013, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Al frcaju saopstenja sunce ti :lol: Svi fini, niko nije kriv.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1531 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]