babic je napisao:
Slažem se da nam se mišljenja razmimoilaze, i ovaj forum je razmjena mišljenja kao i svaki forum. To mu i samo ime kaže. To što možemo komunicirati na ljudski način je potvrda da se stavovi mogu iznijeti bez predrasuda i to je dobro. Ne znam, ja sam i dalje mišljenja, da bi bilo dobro pokušati, nikad nećemo saznati ako ne pokušamo, a to što se tiče ogorčenja, pa bar toga ne bi smjelo biti. Jedino ako nismo tako loši kao ljudi. Ja sam se jedno vrijeme kratko bavio rukometom, a najponosniji sam u životu bio kada je Borac osvojio kup IHF-a. Najvećeg uspjeha našeg rukometa se ipak, na žalost, ne sjećam, jer sam imao tri godine. Ponosan sam bio na naš grad i naše fudbalere i 87, i 92. i prije dvije godine. A opet s druge strane, mislim da bi dovođenje nekoliko vrhunskih vaterpolista u naš grad razmrdao banjalučki vaterpolo i podstakao neke nove mališane da se bave ovim sportom. A ko zna, možda ako ovi dođu i osvoje neku evropsku titulu. A šta bi to tek značilo, kao podstrek nije potrebno uopšte naglašavati, jer bi od najboljih u Evropi sigurno imali šta naučiti.
ja postujem vase misljenje i ako je vecina za taj projekat, onda neka bude tako, a vrijeme bi pokazalo kako bi se stvari odvijale. A osoba sam koja voli uvijek cuti i druga misljenja, bez obzira da li se slazem sa njima ili ne.
Ponosan kao i vi na sve uspjehe nasih sportista. Bio bi preponosan da vas sin i ostala djeca naseg grada za 10 ili 20 godina zaigraju za neku reprezentaciju u vaterpolu, da osovoje neku titulu i donose je u nas grad, to je ono sto mene vodi, a i osnovni razlog zasto sam protiv dovodjenje 13 igraca sa strane, dati im pare i koji ce nestati nakon par godina.
Za podebljano, kada je gostovala reprezentacija Srbije, buduci da vam jedan sin plivanje trenera, mogu vam reci i imena ali nevazno je, bunili su se ljudi kako su svi termini pomjereni i kako plivaci ne mogu trenirati, a da im djeca gube treninge (ne znam je li tada bilo neko takmkicenje), sada kada je ova vijest procurila vec me dosta osoba u nevjerici pitalo da li je to moguce i sta ce biti sa terminima itd.
Citiraj:
kad vec spominjete budzete...
RK je prosle godine imao na papiru budzet od milion i po pa znamo kako je zavrsilo to sve...
Realnih i stvarnih para nema a od obecanja se ne zivi...
Brigate mislim da mozemo biti sretni, da klub nije ugasen, pa ga registrovali kao BorEc, da bi se dugovi izbrisali tj. ostali na "starom" klubu...to su ti projekti koji il si donji ili gornji, ali dobro...