banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 07:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 172 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
babic je napisao:
Ne miješam stvari, nisi me razumio. Kažem ponovo, znam dobro, kao otac, kakve su bile njihove reakcije, samo kada su Čavić ili vaterpolisti dolazili na par dana, a i kakve su reakcije sada mog starijeg sina kada se pročulo, da bi se moglo ovo desiti. Moj sin je oduševljen idejom da bi u klubu u kojem je on mogli igrati neki od najboljih srpskih vaterpolista. Ne ulazim u finansijski dio cijele priče, govorim o popularizaciji sporta kojim se on bavi i koji je trenutno na marginama. Sve je u ovom gradu preče, i fudbal, i rukomet, i boks, i kajak-kanu, i rafting, od plivanja i vaterpola. A to su tako zdravi sportovi. Još da nije izgrađen GOB, tuga bi bila pregolema.

Razumijemo se mi ali se misljenja mimoilaze, za vaseg sina je naravno to vrhunac, kao i za vecinu djece, ali ja mislim da upravo to povremeno sretanje sa vrhunskim igracima i trenerima ima veci efekt, nego pravljenje instatnt kluba u kojem bi kad tad postala svakodnevnica sretanje sa vrhunskim igracima, a upravo ovaj finansijski dio bi izazvao ogorcenje ostalih sportskih drustava (npr. prvi bi plivacki klubovi digli nos itd.) koji su na veoma niskom nivou.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
kitopsina je napisao:
babic je napisao:
Ne miješam stvari, nisi me razumio. Kažem ponovo, znam dobro, kao otac, kakve su bile njihove reakcije, samo kada su Čavić ili vaterpolisti dolazili na par dana, a i kakve su reakcije sada mog starijeg sina kada se pročulo, da bi se moglo ovo desiti. Moj sin je oduševljen idejom da bi u klubu u kojem je on mogli igrati neki od najboljih srpskih vaterpolista. Ne ulazim u finansijski dio cijele priče, govorim o popularizaciji sporta kojim se on bavi i koji je trenutno na marginama. Sve je u ovom gradu preče, i fudbal, i rukomet, i boks, i kajak-kanu, i rafting, od plivanja i vaterpola. A to su tako zdravi sportovi. Još da nije izgrađen GOB, tuga bi bila pregolema.

Ali GOB je izgradjen... A FK Borac nema pomocni teren. Juniori i kadeti treniraju na onoj livadi gdje koza moze noge da polomi. Prvi tim trenira na glavnom terenu bez obzira na vrijeme.

Pa sad da ne idemo u krajnost i u rekonstrukciju gradskog stadiona je uloženo puno novca. Sada je milina doći na stadion, a ne ko prije par godina kada nije ličio ni na šta. Pa onaj stadion u Krupi na Vrbasu, sa vještačkom travom je koštao kao Svetog Petra kajgana. Ne znam ko sad tamo uopšte igra i trenira. Svakako da podržavam da se izgradi pomoćni stadion za potrebe FK Borac. To je svakako potreba. Podržavam i rekonstrukciju dvorane Borik za potrebe rukometa, košarke i odbojke. Isto kao što podržavam što je napravljen moderan bazen. Treba da se gradi, samo izgradnjom sportske infrastrukture, mogu se očekivati neki rezulatati. Ali, ponavljam, i dolazak najboljih srpskih vaterpolista u klub bio bi ogroman zamajac za neke nove mališane da se bave vaterpolom. Ne bi gubili vrijeme na fejzbuku ili na forumima kao što ja sada gubim vrijeme, već bi se bavili sportom, koji je izuzetno zdrav.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Da je Vanja Udovicic rekao da dolazi u BL da osnuje omladinsku skolu vaterpola u koju ce bar djelimicno uloziti dio svojih sredstava, a kojoj ce omoguciti dodir sa vrhom srpskog vaterpola te da to sve bude zalog za stvaranje dobrog vaterpolo kluba u BL niko ne bi imao nista protiv. Ovo je samo pokusaj da se izvuku neke pare iz naseg budzeta, a na kraju ce ostati samo pustinja, pronevjere i skandali od cega biti osteceni ne samo plivanje i vaterpolo, nego i svi ostali sportovi jer svi zavise upravo od tog budzeta.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2010, 18:18
kitopsina je napisao:
Ali GOB je izgradjen... A FK Borac nema pomocni teren. Juniori i kadeti treniraju na onoj livadi gdje koza moze noge da polomi. Prvi tim trenira na glavnom terenu bez obzira na vrijeme.

citam ovu temu nikako ne mogu da se nacudim komentarima ljudi koji fanaticno podrzavaju FK Borac, po njima svi drugi sportovi su glupi i ne zasluzuju ulaganja :angry4:
i ti i schlager i jos par likova toliko gusite sa FK ovo FK ono da meni stvarno nije jasno u kojim ste vi vizijama ili ne znam ti ja sta. znam da volite FK Borac ali budite relni po cemu je on velikan kako kazete i po cemu ga svrstavate u red sa RK Borac... u staroj Jugi je tek pred raspad upao i osvojio Kup, dok RK i BK Slavija zna se sta su napravili. znam da volite fudbal ali nemojte pretjerivati, imate tamu FK Borac i tamo pisite o njemu, a ni tamo niste ni malo realni, hvalospjevi i ne znam ti ni ja kakve nade iz godine u godinu, cak sam i ja gledala meceve sa lozanom i niksicem (i par iz 1. lige) sve ocekivajuci nesto posebno da ti "velikani" pruze vodeci se vasim pisanjem i mogu reci da je ono ocaj ocaja, ja ne znam odakle vi crpite taj optimizam i nerealno opisujuci kao dobru igru na nekim od tih utakmica.

zato mislim da da je red da se i drugi sportovi promovisu posebno vodeni a samim tim i vaterpolo . prije svega su zdavi i djeca ce se fino razviti fizicki ali i psihicki jer znamo da plivaci i vaterpolisti obicno zavrsavaju fakultet i vaze sa kulturne momke/cure za razliku od fudbalera koji znamo kakvi su, pogotovo koji ne uspiju napraviti karijeru (znam par slucajeva "propalitet do propaliteta")

ne zamjerite, nista nije licno, samo trazim malo objektivnosti

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
Volim Borac je napisao:

Razumijemo se mi ali se misljenja mimoilaze, za vaseg sina je naravno to vrhunac, kao i za vecinu djece, ali ja mislim da upravo to povremeno sretanje sa vrhunskim igracima i trenerima ima veci efekt, nego pravljenje instatnt kluba u kojem bi kad tad postala svakodnevnica sretanje sa vrhunskim igracima, a upravo ovaj finansijski dio bi izazvao ogorcenje ostalih sportskih drustava (npr. prvi bi plivacki klubovi digli nos itd.) koji su na veoma niskom nivou.

Slažem se da nam se mišljenja razmimoilaze, i ovaj forum je razmjena mišljenja kao i svaki forum. To mu i samo ime kaže. To što možemo komunicirati na ljudski način je potvrda da se stavovi mogu iznijeti bez predrasuda i to je dobro. Ne znam, ja sam i dalje mišljenja, da bi bilo dobro pokušati, nikad nećemo saznati ako ne pokušamo, a to što se tiče ogorčenja, pa bar toga ne bi smjelo biti. Jedino ako nismo tako loši kao ljudi. Ja sam se jedno vrijeme kratko bavio rukometom, a najponosniji sam u životu bio kada je Borac osvojio kup IHF-a. Najvećeg uspjeha našeg rukometa se ipak, na žalost, ne sjećam, jer sam imao tri godine. Ponosan sam bio na naš grad i naše fudbalere i 87, i 92. i prije dvije godine. A opet s druge strane, mislim da bi dovođenje nekoliko vrhunskih vaterpolista u naš grad razmrdao banjalučki vaterpolo i podstakao neke nove mališane da se bave ovim sportom. A ko zna, možda ako ovi dođu i osvoje neku evropsku titulu. A šta bi to tek značilo, kao podstrek nije potrebno uopšte naglašavati, jer bi od najboljih u Evropi sigurno imali šta naučiti.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
kad vec spominjete budzete...
RK je prosle godine imao na papiru budzet od milion i po pa znamo kako je zavrsilo to sve...
Realnih i stvarnih para nema a od obecanja se ne zivi...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Odjednom deam tim i u kragujevcu

http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vest ... _id=638472

ista imena :)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
@staar
objektivno je da vaterpolo nece gledati ni 20% ljudi koji gledaju fudbal...
brate ako ti se pravi klub, pare iz dzepa pa pravi, nemoj uzimati veliku porciju zajednickog novca...
ocigledno je vecina stanovnistva za ulaganje u fudbal, pa tako treba i rasporediti ulaganja...

i mene stvarno zanima do kad ce ovako svake godine za neku glupost izmusti pare...
kajak, rafting, noc sampiona, monti pajton...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Brigate BL je napisao:
RK je prosle godine imao na papiru budzet od milion i po pa znamo kako je zavrsilo to sve...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
babic je napisao:
Evo par riječi i od oca dva sina kojem stariji trenira baš vaterpolo, a mlađi plivanje. Da se razumijemo obojica su još mladi, i nisam se petljao oko izbora sporta koji će trenirati, ali ih kao otac podržavam. Znam koliko je mlađem puno značilo što je imao priliku upoznati Čavića, Lenđera, Higlovku a posebno Boruta Petriča. I stariji je imao priliku razgovarati sa vaterpolistima Srbije koji su par puta dolazili u Banjaluku. U ova dva tri dana koliko se priča o dolasku najboljih srpskih vaterpilsta u klub, mali je na iglama. Nemate pojma šta to za njega znači, i ja sam siguran da će ukoliko se ovo o čemu se priča i ostvari, to itekako uticati na veliki broj dječaka da se počnu baviti vaterpolom.

Hvala Vam na priključenju raspravi, o ovom sam ja govorio nekoliko upisa unazad, izuzetno mi je drago čuti mišljenje iz prve ruke. Naravno da je, što se klinaca tiče, tako kako vi kažete, pa svi koji se sjećamo klinačkih dana znamo šta bi nam značilo upoznati sportiste za koje navijamo.

Citiraj:

Pa tek bi tad nastao pravi hajp i gomila klinaca bi živjela za klub, škiljili bi i na svaki trening na koji mogu.

Citiraj:
ocigledno je vecina stanovnistva za ulaganje u fudbal, pa tako treba i rasporediti ulaganja...

Zašto ulagati u nešto gdje nemaš povrat, tj. rezultat? Ulagati da klub odigra jedno pretkolo u Evropi? To se može i sa dobro organizovanim amaterskim klubom, kao što su razni ostrvski klubovi.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

staar je napisao:
[... cak sam i ja gledala meceve sa lozanom i niksicem (i par iz 1. lige) sve ocekivajuci nesto posebno da ti "velikani" pruze vodeci se vasim pisanjem i mogu reci da je ono ocaj ocaja, ja ne znam odakle vi crpite taj optimizam i nerealno opisujuci kao dobru igru na nekim od tih utakmica.

nikome to nije jasno, ali ne znam sta bih ti rekao, kolektivno mi svi koji pratimo Borac godinama trebamo na psihijatriju 8)
bolest najmilija 8)

staar je napisao:
...zato mislim da da je red da se i drugi sportovi promovisu posebno vodeni a samim tim i vaterpolo . prije svega su zdavi i djeca ce se fino razviti fizicki ali i psihicki jer znamo da plivaci i vaterpolisti obicno zavrsavaju fakultet i vaze sa kulturne momke/cure za razliku od fudbalera koji znamo kakvi su, pogotovo koji ne uspiju napraviti karijeru (znam par slucajeva "propalitet do propaliteta")

:lol: :lol: :lol:

izvini al sam morao ove smajlije jer mi je bas smijesno!
A nije da nisi u pravu, ali ima puno faktora i razloga zasto je to otrpilike tako kako si napisala, a pobjeze tema u drugom pravcu.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2010, 18:18
Braneee je napisao:
@staar
objektivno je da vaterpolo nece gledati ni 20% ljudi koji gledaju fudbal...
brate ako ti se pravi klub, pare iz dzepa pa pravi, nemoj uzimati veliku porciju zajednickog novca...

i mene stvarno zanima do kad ce ovako svake godine za neku glupost izmusti pare...
kajak, rafting, noc sampiona, monti pajton...

ako kazem da sam gledala znaci da nisam "brat"

nece tih 20% , ali imas i drugu stranu ovog grada , ljudi kojima nije prijoritet piti pivo uz utakmicu ili praviti nerede na istim (ovo se ne odnosi na vas ali znamo da je takvih koliko hoces na stadionu), ljudi koji zele da im se djece prije svega razviju , i ko zna mozda na kraju poteknu iz grada par vrhunskih vaterpolista i mozda neki olimpijski sampion plivac.

a za taj fudbal se ulaze godinama pa ni jednog vrhunskog igraca iz BL, dosta je , red je na nesto drugo...

mislim da i kajak i kanu zasluzuju bolji tretman ali naravno ne na nacin na koji neki sad trenutno pokusavaju da "smaknu neku paru". to su olimpjski sportovi a mi imamo prirodne uslove .

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

staar je napisao:
kitopsina je napisao:

citam ovu temu nikako ne mogu da se nacudim komentarima ljudi koji fanaticno podrzavaju FK Borac, po njima svi drugi sportovi su glupi i ne zasluzuju ulaganja :angry4:
i ti i schlager i jos par likova toliko gusite sa FK ovo FK ono da meni stvarno nije jasno u kojim ste vi vizijama ili ne znam ti ja sta. znam da volite FK Borac ali budite relni po cemu je on velikan kako kazete i po cemu ga svrstavate u red sa RK Borac... u staroj Jugi je tek pred raspad upao i osvojio Kup, dok RK i BK Slavija zna se sta su napravili. znam da volite fudbal ali nemojte pretjerivati, imate tamu FK Borac i tamo pisite o njemu, a ni tamo niste ni malo realni, hvalospjevi i ne znam ti ni ja kakve nade iz godine u godinu, cak sam i ja gledala meceve sa lozanom i niksicem (i par iz 1. lige) sve ocekivajuci nesto posebno da ti "velikani" pruze vodeci se vasim pisanjem i mogu reci da je ono ocaj ocaja, ja ne znam odakle vi crpite taj optimizam i nerealno opisujuci kao dobru igru na nekim od tih utakmica.

zato mislim da da je red da se i drugi sportovi promovisu posebno vodeni a samim tim i vaterpolo . prije svega su zdavi i djeca ce se fino razviti fizicki ali i psihicki jer znamo da plivaci i vaterpolisti obicno zavrsavaju fakultet i vaze sa kulturne momke/cure za razliku od fudbalera koji znamo kakvi su, pogotovo koji ne uspiju napraviti karijeru (znam par slucajeva "propalitet do propaliteta")

Ne znam ko to pokusava da umanji znacaj RK Borac, ili BK Slavija... Daj Boze da se oko njih vrte ovakvi prijedlozi kao ovaj o vaterpolu.
Inace, na vecem dijelu ove planete se najvise prati fudbal, kao sto i vecina ljudi na ovim prostorima prati fudbal. Najjace emocije najveceg dijela ljubitelja sporta su vezane za fudbal. Najvise klinaca hoce i trenira upravo fudbal. Ali hajdemo sada malo probati sa alpinizmom jer nam fudbaleri nisu svjetska klasa. Nismo uspjeli na 500 metara nadmorske visine pa hajde da okusamo srecu na 5000 metara. Nismo uspjeli na kopne pa treba da predjemo na vodene povrsine.
A ako govorimo o promociji grada BL onda se vrhunski dogadjaji u vecini sportova (kao vaterpolo) ne mogu mjeriti sa obicnim kvalifikacijama za Ligu Evrope. Pojaviti se u konkurenciji za prvo kolo tih kvalifikacija ima veci publicitet od recimo odrzavanja svjetskog prvenstva za rafting. Ovo je kostalo bar nekih 5-10 miliona km, a FK Borac stize u evropska takmicenja za jedva dva miliona km.
Te racunice nemaju veze sa time sto smo pristrasni kada je rijec o FK Borac.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ama ljudi, super je sve to, ali razumijete li vi šta znači da realno mi nemamo para za to planinarenje, skupa je to igračka, pa pogledajte da čitav sport trpi zbog jednbe malo skuplje igračke koja je tu u Laktašima... Zbog toga trpe svi ostali sportovi, ljudi, pa KK Borac još nije obezbjedio uslove da se takmiči u elitnom rangu, u FK postoje dugovi prema igračima, R.K. se skoro sam sveo na amaterski nivo, o B.K. SLaviji mi je žao uopšte da pišem, Ž.K.K. klub M.K. je na aparatima već deset godina itd itd itd, Nemojte da pišete o tome da to neko ne podržava, ali realnost je nešto sasvim drugo, ljudi se ugledali na Kusturicu koji je za onu sprdačinu na stadionu maznuo skoro pola miliona maraka, narodnih para i još nam se svima nasmijao i vjerovatno sam u sebi rekao da smo budale i stoka i nek je, jer mi zaista jesmo i budale i stoka, kada dozvoljovamo da nas jebu...

Rekao sam, Diznilend...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
@staar
izvin'te plemstvo...
bud' dobra, ljudi koji zele da im se djeca razviju mogu slati djecu na plivanje kad hoce i gdje hoce... imamo 3-4 kluba...
ko ulaze? znas li neke cifre? red je na sta?
kajak i kanu imaju odlican tretman, takodje dobijaju sredstva od grada/ministarstva...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

babic je napisao:
Slažem se da nam se mišljenja razmimoilaze, i ovaj forum je razmjena mišljenja kao i svaki forum. To mu i samo ime kaže. To što možemo komunicirati na ljudski način je potvrda da se stavovi mogu iznijeti bez predrasuda i to je dobro. Ne znam, ja sam i dalje mišljenja, da bi bilo dobro pokušati, nikad nećemo saznati ako ne pokušamo, a to što se tiče ogorčenja, pa bar toga ne bi smjelo biti. Jedino ako nismo tako loši kao ljudi. Ja sam se jedno vrijeme kratko bavio rukometom, a najponosniji sam u životu bio kada je Borac osvojio kup IHF-a. Najvećeg uspjeha našeg rukometa se ipak, na žalost, ne sjećam, jer sam imao tri godine. Ponosan sam bio na naš grad i naše fudbalere i 87, i 92. i prije dvije godine. A opet s druge strane, mislim da bi dovođenje nekoliko vrhunskih vaterpolista u naš grad razmrdao banjalučki vaterpolo i podstakao neke nove mališane da se bave ovim sportom. A ko zna, možda ako ovi dođu i osvoje neku evropsku titulu. A šta bi to tek značilo, kao podstrek nije potrebno uopšte naglašavati, jer bi od najboljih u Evropi sigurno imali šta naučiti.

ja postujem vase misljenje i ako je vecina za taj projekat, onda neka bude tako, a vrijeme bi pokazalo kako bi se stvari odvijale. A osoba sam koja voli uvijek cuti i druga misljenja, bez obzira da li se slazem sa njima ili ne.
Ponosan kao i vi na sve uspjehe nasih sportista. Bio bi preponosan da vas sin i ostala djeca naseg grada za 10 ili 20 godina zaigraju za neku reprezentaciju u vaterpolu, da osovoje neku titulu i donose je u nas grad, to je ono sto mene vodi, a i osnovni razlog zasto sam protiv dovodjenje 13 igraca sa strane, dati im pare i koji ce nestati nakon par godina.
Za podebljano, kada je gostovala reprezentacija Srbije, buduci da vam jedan sin plivanje trenera, mogu vam reci i imena ali nevazno je, bunili su se ljudi kako su svi termini pomjereni i kako plivaci ne mogu trenirati, a da im djeca gube treninge (ne znam je li tada bilo neko takmkicenje), sada kada je ova vijest procurila vec me dosta osoba u nevjerici pitalo da li je to moguce i sta ce biti sa terminima itd.

Citiraj:

Brigate mislim da mozemo biti sretni, da klub nije ugasen, pa ga registrovali kao BorEc, da bi se dugovi izbrisali tj. ostali na "starom" klubu...to su ti projekti koji il si donji ili gornji, ali dobro...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neko spomenu sponzore, da je malo i ovako sponzora u banjalučkom sportu... Jeste malo kad je sport nikakav. Ona cura gore reče da Borac nije dao vrhusnkog igrača, a jedva da je dao par prosječnih, mali Bilbija, Grahovac. Prosječni igrači kao Maletić i Trivunović se vrate iz bestragija pa dominiraju, o čemu onda pričamo, ko ima interes da tu ulaže pare i da se promoviše po Gradačcu i Širokom Brijegu?

Vanja i Filip su top klasa srpskog sporta. Nikakav problem vjerujem da Dodi ne bi bio ugovoriti da m:tel pljune par stotina hiljada evra za njih. Naročito zato što ima i višeg interesa Republike Srpske, a čak i Srbije, u pitanju, jer bi ovo bila svojevrsna reprezentacija ! (predstavništvo u svijetu) RS. Vlada se ionako razbacuje na svašta, mogli bi i oni zagrebati za toliko, nađeš još par manjih sponzora na njihova imena i zatvoriš budžet. Ne radi se tu o milionima, avionim i kamionima, već o možda jednom milionu. 5 igrača po 150 000 evra je 750 000, a sumnjam da bi mogli dovesti baš toliko igrača te klase. Mislim da jedan Prlain u Zvezdi ima toliko, znači, ne bi prešlo.

Ovo može biti početak dobre priče sa letećim startom, a može završiti kao instant projekat. Suština moje priče je da je ulaganje dovoljno maleno da se isplati probati.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
@staar

vidim da me poimenicno pominjes i samo cu kratko odgovoriti da jedino grijesis sto fudbal i vaterpolo uopste stavljas u istu recenicu...po meni je to otprilike kao da stavljas fudbal i dzipijadu,takmicenje u kosenju sijena ili badminton...krivi su i nasi mediji,koji sludjuju ljude i nemali broj puta sam cuo razmisljanje "kud se nasi fudbaleri ne ugledaju na vaterpoliste" :( :( :(

tako da ti ja nisam bas pogodna persona za raspravu te vrste,pokusaj sa ovim ostalima,dosta mi je bilo sto su me popljuvali za vrijeme OI,ne bih ponovo :D ...i to samo zato sto sam napisao da je mnogo jace prvenstvo ex-yu od prvenstva ostatka citavog svijeta,i da je veci uspjeh biti deseti na svijetu u fudbalu nego prvak svijeta u vaterpolu!

a posto je ipak tema vaterpolo,ja cu se iz pristojnosti zasad iskljuciti iz dalje diskusije.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Neko spomenu sponzore, da je malo i ovako sponzora u banjalučkom sportu... Jeste malo kad je sport nikakav. Ona cura gore reče da Borac nije dao vrhusnkog igrača, a jedva da je dao par prosječnih, mali Bilbija, Grahovac. Prosječni igrači kao Maletić i Trivunović se vrate iz bestragija pa dominiraju, o čemu onda pričamo, ko ima interes da tu ulaže pare i da se promoviše po Gradačcu i Širokom Brijegu?

Vanja i Filip su top klasa srpskog sporta. Nikakav problem vjerujem da Dodi ne bi bio ugovoriti da m:tel pljune par stotina hiljada evra za njih. Naročito zato što ima i višeg interesa Republike Srpske, a čak i Srbije, u pitanju, jer bi ovo bila svojevrsna reprezentacija ! (predstavništvo u svijetu) RS. Vlada se ionako razbacuje na svašta, mogli bi i oni zagrebati za toliko, nađeš još par manjih sponzora na njihova imena i zatvoriš budžet. Ne radi se tu o milionima, avionim i kamionima, već o možda jednom milionu. 5 igrača po 150 000 evra je 750 000, a sumnjam da bi mogli dovesti baš toliko igrača te klase. Mislim da jedan Prlain u Zvezdi ima toliko, znači, ne bi prešlo.

Ovo može biti početak dobre priče sa letećim startom, a može završiti kao instant projekat. Suština moje priče je da je ulaganje dovoljno maleno da se isplati probati.

Hajde vise skini se sa FK Borac. Brz si kada treba osteti Borac.
O prosjeku cete dobiti veceras lekciju u Bordou.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2012, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kitopsina je napisao:
Rivaldinho je napisao:

Hajde vise skini se sa FK Borac. Brz si kada treba osteti Borac.
O prosjeku cete dobiti veceras lekciju u Bordou.

Aha, o tome se radi :wink:
Ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvijerka pokaže svoj trag.

Nećemo lekciju dobiti večeras već sutra uveče. Kud žuriš, što si zapjenio...

Usput, čisto sumnjam da sam ja započeo priču o FK Borac na ovoj temi, vjerovatno sam se nadovezao na nekog... Ne zanima me Borac pretjerano, mada ne mogu reći da ga ne simpatišem.

Poslednji put menjao Rivaldinho dana 29 Avg 2012, 12:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 172 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]