banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 08:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jul 2010, 20:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Imperija uzvraća udarac :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Лукићу одлази! :lol:

Нитро, какио си па добрих пола године по предсједнику клуба како је овакав и онакав, а редовно си се осврто на то како Звезда НЕМА генералног спонзора и како су Лукић и садашња гарнитура неспособни да га доведу. Јел за вријеме његовог предсједавања клубом доведен гигант- Јесте, шта ти више хоћеш да кажеш?

Јел хоћеш да кажеш да у Звезди има политичара- има их, исто тако их је било од настанка клуба. Јел хоћеш да кажеш да су јако утицајни и да вуку разноразне везе кад су све пословно-техничке ствари у питању, тачно је!

Да ли је на челу клуба била легенда клуба, јесте, једна па друга, био је и конобар и успјешан српски привредник, јесу ли Звезду довели до катанца - ЈЕСУ!

Да ли нас је Лукић извукао из габуле, није, да ли ради на томе РАДИ и то јако добро! Да ли има ствари које треба исправити - има! Сад више него икад му треба пружити подршку!

Кад је редован прилив средстава ту, створиће се услови и за омладисну школу, и за први тим ...

Citiraj:
Adžić će da angažuje igrače, Dostanić da trenira, a omladinskom školom će da rukovodi - ko?

Лично мислим да доста ствари пишеш објективно, са високо израженим смислом за хумор који нас редовно засмије овдје на форуму, али толико си постао песимистичан и нереалан у својим оцјенама/констатацијама да ово цитирано практично то и осликава.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2010, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Нитро, какио си па добрих пола године по предсједнику клуба како је овакав и онакав, а редовно си се осврто на то како Звезда НЕМА генералног спонзора и како су Лукић и садашња гарнитура неспособни да га доведу. Јел за вријеме његовог предсједавања клубом доведен гигант- Јесте, шта ти више хоћеш да кажеш?

Gigant je stigao i drago mi je, ali nije stigao njegovom zaslugom i ja i dalje smatram da je dotični samo marioneta željna samopromocije, a objektivno nesposoban da učini bilo šta. Naravno da sam kukao da nema generalnog sponzora, koji je stigao godinu dana, nakon obećanog datuma. Mislim, zamisli da ja svoje radne zadatke, obavljam sa zakašnjenjem od godinu dana...
I bili su tu giganti i za vrijeme Piksija, pa je isti ispljuvan najstrašnije, kad je otišao. Delta, Tojota i Viner Štediše banka. Lukić nije uradio ništa spektakularno, već samo ono što je obećao prije godinu dana.

I da mi dotični smeta na čelu kluba - smeta mi. Jer je zatucani ksenofob i šovinista, koji mlatara nacionalizmom gdje stigne, jer se kao predsjednik Zvezde, spušta na nivo jednog Nikole Džombe i polemika sa dotičnim. Jer je trećerazredni političar u pokušaju i jer i dalje po klubu haraju menadžeri i sumnjivi biznismeni, njegovi pajtaši. A najviše je povika na prethodnika bilo baš zbog toga. I to što mislim da je on loš, ne znači da smatram da su mu prethodnici bili dobri.

Citiraj:
јесу ли Звезду довели до катанца - ЈЕСУ!

A to ćeš ti druže da iziviniš, ali u ovo vjerujem otprilike onoliko, koliko vjerujem da je Lukić sposoban rukovodilac. O tom dugu postoji samo gomila novinarskih naklapanja i nagađanja, izjava poštenih ljudi iz sadašnje uprave i izvještaj onog Kozića, pisan u nekoj loše odrađenoj tabeli u Wordu, gdje je glavna stavka izvještaja, podvednea pod "ostali troškovi"... Dakle opravdano sumnjam u postojanje duga u tolikoj mjeri, koliko su ga predstavili. Da se dugovalo i da se duguje, ne sporim, ali da je iko stvarno pominjao stečaj - ne vjerujem...

Citiraj:
Лично мислим да доста ствари пишеш објективно, са високо израженим смислом за хумор који нас редовно засмије овдје на форуму, али толико си постао песимистичан и нереалан у својим оцјенама/констатацијама да ово цитирано практично то и осликава.

Ma šta sam ja pogrešno rekao? Ovo je još najobjektivnije što sam napisao.
Dostanić trenutno obavlja dvije funkcije - trener prvog tima i direktor omladinske škole, a ni za jednu nema potrebne kvalifikacije i rezultate. O Adžiću ne bih ni da trošim više riječi. Proradi mi čir čim ga vidim...
Kako da ne budem pesimista kad dva takva bilmeza, sjede na funkcijama koje su direktno vezana za tim i rezultate?

Jednostavno nemam povjerenja u njih i to je to. Za moj ukus, ne predstavljaju i ne zastupaju imidž i interese Zvezde na pravi način. Opet, to je samo moje mišljenje.

Citiraj:
Незванично, цифра је између 1,5 и 2 милиона евра годишње.

Iskreno, manje nego što sam ja očekivao.
Vučićević je prošle godine u KK uvukao oko 3 miliona. Doduše, ovo jeste čist novac, ali i potrebe fudbalskog kluba su daleko veće. Ako uzmemo da preko 20 odsto, mora da ide u razvoj omladinske škole, za prvi tim ostaje oko 1,8 miliona godišnje. Za uslove u srpskom fudbalu solidan novac, ali godišnji ugovori Karleuše i Koromana, sami će pojesti više od petine te sume.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2010, 07:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja mili bože namćora... :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2010, 07:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Браво Цигани, дошло је и ваше вријеме изгледа. Сад ће нас мало да укопавају... Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2010, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
E, odavno me ovako nešto nije obradovalo!

Citiraj:

Opa, to su nestvarno dobre pare za neše uslove. Ako je u kešu, mislim, neće valjda plaćati fudbalere plinskim bocama i upaljačima.

Sad, hejlovanje Lukića :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

I naročito ova klauzula za omladinsku školu, nisu Ruje pali s Marsa.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2010, 15:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
shoole je napisao:

Ja u novinama procitao da je 3 miliona, i da se planira neka zamjena igraca na relaciji Zenit, Salke, Zvezda i organizacija turnira ali sve su to samo novine.
Za sad sve to fino zvuci ali kao sto neko napisa dzaba milioni ako Dostanic ostane na klupi pod hitno "vratiti" Muslina :D za pocetak a onda u skorijij buducnosti ako Bog da dodu rezultati sve ce ici lakse.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2010, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Савић се баш намерачио да оде у Енглеску: http://www.sportal.rs/news.php?id=31169

Може неко ко се боље разумије у фудбал да ми објасни која је то логика? Дечко незрео и фудбалски и психички (оно што сам га гледао уживо или на ТВ одаје утисак осредњег играча који често гријеши), није стандардан ни у ФКЦЗ (ипак су Ђорђевић и Вилотић чешће били стартери)... и он као оде у Манчестер Сити?

А то је инстант клуб, сад дошле паре и хоће резултате одмах. Како да се један 20-огодишњак развија (сад сам гледао задњу линију Манчестер Ситија, конкуренција је прејака)? Послаће га негдје да се кали... и шта?

Паре? Сумњам да ће неко дати велику лову за Савића.
Даље напредовање? Боље да је изабрао неки мање захтјеван клуб па се ту доказао и онда отишао у велики клуб (као Коларов у Лацију или Видић у Спартаку).

И оно што је занимљиво:
Citiraj:
Međutim, koristi od ovog eventualnog transfera Crvena zvezda neće imati. Naime, gotovo neverovatno zvuči da jednom od najtalentovanijih igrača u klubu sa "Marakane" već sledećeg januara ističe ugovor. Prema propisima FIFA, takav igrač pola godine pre isteka ugovora ima odrešene ruke da pregovara sa zainetresovanim poslodavcima. To praktično znači da Savić u januaru može da napusti "Marakanu" bez dinara obeštećenja, piše Sport.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2010, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ма то су стандардне играрије, уосталом Звзда има само 50% права на Савића, осттак има Стојић. Стари му је доказани циган, а и мали се истицао. Проблем јесте то неиграње, мора се развијати. Највећа небулоза јесте, како се помиње у тексту, отишао би из Звезде због мале минутаже - у Сити!? Вјерујем да ће се ситуација разрјешити у Звездину корист и то убрзо.

Јел има каквих новости за учлањење, ја сам начуо да ће бити посебни поклони првог дана за све који се учлане?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2010, 17:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Koroman i Djoka bomba su naj veci zvezdasi i naj bolji igraci zvezde u poslednjih desetak godina...samo da je trener iole citav bilo bi super

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2010, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Gocias je napisao:

Јел има каквих новости за учлањење, ја сам начуо да ће бити посебни поклони првог дана за све који се учлане?

Kada je to?

Javio ovde par dana ranije, ja nikako ne mogu da upratim :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2010, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:

Бигмен и ја се распитивали у маркетингу ФКЦЗ, кажу да не планирају ускоро акције типа "учланите се данас и добићете дрес". Па се ми учланили и без поклона. 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2010, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ма није мени стало до поклона, да се разумијемо. Чекам да учлањивање крене у граду, мислио сам путем нета или банке али није то то :). Између осталог, поклон није на одмет а и у осталим градовима су били неки попусти, промоције, нешто за набости и тако то :)...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2010, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Шуле и ја - 4 чланске клубу прибавили. Мало ли је. :wink:
Онлајн варијанта је најбоља, само требаш имати Мастер или Маестро картицу. 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 09:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pominje se povratak Dejana Milovanovica, dazak jednog brazilca na probu i Rajevac preporucio nekog igraca iz Konga. Na mondu pise da je visok preko 190cm... Videcemo o kakbim je igracima rec, samk da dovedu nekog kvalitetnog napadaca, jer nam je to i vise nego potrebno

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Pominje se povratak Dejana Milovanovica, dazak jednog brazilca na probu i Rajevac preporucio nekog igraca iz Konga.
Овдје кажу да је из Камеруна:
Citiraj:
За Миловановића су заинтересовани и поједини клубови из Грчке и Израела, али је најближи повратку „Маракану”. Једини проблем могла би да буде његова годишња плата од 500.000 евра у Лансу, али с обзиром да је овај француски клуб дужник Црвеној звезди, реално је да буде постигнут договор око Миловановића.

У Црвеној звезди су најавили да ће током главном дела десетодневних припрема на Похорју у Словенији, на које „црвено-бели” одлазе сутра, на пробу доћи и двојица нападача из Бразила и Камеруна. Њих двојица ће бити тестирани на контролним мечевима, а уколико оставе добар утисак остаће у Звезди.

Занимљиво је и колико ће смањити ових 500 000 евра годишње колико је добијао Миловановић у Лансу.

И још један занимљив податак везан за долазак Гаспрома:
Citiraj:
Турнир „Гаспромове” породице

Како „Политика” сазнаје, сваке године ће се одржавати турнир три клуба чији је „Гаспром” главни спонзор: руског Зенита, немачког Шалкеа и наше Црвене звезде. Ови клубови ће наизменично бити домаћини, а сусрети с Шалкеом и Зенитом, који су последњих година у врху европског фудбала, биће од велике користи „црвено-белима”, који ће уз помоћ руског гиганта покушати убрзо да се врате на стазе старе славе.

http://www.politika.rs/rubrike/Sport/fu ... de.sr.html

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 09:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moze i iz Turkmenistana samo da je dobar :lol:

A ovo za turnir je super, cini mi se da Rusi prave veliki posao. Uzeli su klub iz zapadne, istocne i jugo-istocne evrope. Pokrili dobar deo evropskog fudbala i gurace te klubove u LS i evropskom kupu

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Koroman i Djoka bomba su naj veci zvezdasi i naj bolji igraci zvezde u poslednjih desetak godina...samo da je trener iole citav bilo bi super
Nisu ni meni gramatika i pravopis jača strana ali ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 12:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Napadac na probi je iz konga a drugi je nas reprezentativac :)
otvaranje sopa ce biti 22 jula u RK Kastel a vjerujem da ce kao i u srbiji biti podjela dresova

Poslednji put menjao Brigate BL dana 13 Jul 2010, 09:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2010, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ја само ово сањам!Slika
Јуче баш говорим својима да само њега требамо за озбиљне ствари. И сад ово. Бригате, ако је он тај, тражи шта год хоћеш!!! :wink:
Па да буде поново ово:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OADfTJ8lwMM[/youtube]

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]