banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 09:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Maj 2009, 12:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Kako imate drskosti tako nešto napisati, sram da Vas bude!!! 3 miliona maraka je sića za ovaj planetarno popularni sport... Umjesto da pohrlite i na sva usta hvalite kako je to istorijski dogadjaj za BL, Vi ste se drznuli javno ispisati SUMNJU u rafting kao sport... 'Nama Vas BANOVATI!!!

Dodik + njegova svita=1 500 000
Davidović=500 000
Pastir=100 000
.
.
.

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Samo ja ovde uočavam jednu bitnu stavku, a to je da su došle reperzentacije zemalja sa svih kontinenata, a to daje jednu drugu dimenziju pa ma koliko ovo bio beznačajan sport.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 12:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Filozofe, činjenica je da je rafting sranje od sporta koji se prodaje ovdje kao muda pod bubrege... Mislim, rafting klub Kanjon nikakvih značajnih rezultata nema, a tolike pare se ulažu u njega... Dok recimo BUK, Kajak i ostali klubovi na Vrbasu dobijaju mrvice... Čista medijska propaganda (sprega Šupkoljuba i Pastira-ovi su imali komad zemlje (autopraonica, roštiljnica) iza stare zgrade vlade preko kojeg su ušli u igru)...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 12:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
filozof sa vrbasa je napisao:
Samo ja ovde uočavam jednu bitnu stavku, a to je da su došle reperzentacije zemalja sa svih kontinenata, a to daje jednu drugu dimenziju pa ma koliko ovo bio beznačajan sport.

Da, i? Bice ovdje, veslati, najesti, napiti, proveseliti, zabaviti... otici kuci, pricati 3 dana kako im je bilo super i gotovo.
Stvarno mislis da ce to imati nekog odjeka od ljudi koji se bave sportom koji se gotovo nigdje javno neeksponira?
Ja ne mislim. Ali misljenja se razlikuju.
Opet kazem, nemam nista protiv ljudi i raftinga, ali davati tolike novce i znacaj tome je apsurdno, po meni.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ja sam čuo da su "braću" Montenegrine onako momački izviždali!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
eto a ja cuo da je Amerika pokupila najjaci zvizduk... odma prvi sat.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 14:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
bitno je da se daju pare za oskar popularnosti....hehehhehehe......seljak znas kako se kaze ako ne das ne mozes ni da dobijes!!!
Molitveni dorucak i rafting dva najveca desavanja u BiH odkako je stao rat...!!!
konacno neko ce nas malo pogledati pa mozda nam ukinu vize pa mozda dodju strane firme ulaganja....da bi dobio moras i da dadnes uvijek bilo!!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
ma ne moraju. dajemo ono sto imamo, sta fali raftingu? super, i drago mi je da je to dobila bas BL. i jeste najljepsi grad u BiH. eto kad ja to kao Mostarac kazem. nekada je i Mostar bio lijep, sad od nejga nema nista. ako bi me pitali gdje bih volio zivjeti onda je to bas BL. i to svjetsko prvenstvo. ma super. veliko je, jeste. bar za one koji to znaju cijeniti.
cestitam na otvorenju, kaze da je bilo super.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ko se odluci ici autobusom organizovanim - nek' mu je sa srecom!

Prvo sam cekao preko pola sata (20 minutes my ass!), onda je unutra bio nevidjenji krkanjac, doslovce nije mogla igla pasti unutra.
Na busu je pisalo "Vanredna voznja", nista od oznake prvenstva, jedva skuzih u zadnji tren po enormnom broju omladine da je to taj bus i ugrabih mjesto.
Prokletih SAT VREMENA se autobus vukao do Krupe. Sat vremena, bez klime, po paklenoj vrucini, sa cirka stotinjak ljudi u autobusu predvidjenom za 60-ak.

Gore imas sta viditi. Drvena tribina, gomila takmicara, nigdje hlada, nigdje niceg. 10 minuta odgledao sta sam stigao, i bjez nazad.
No, nije tako lako. Do Krupe te vozi jedan autobus (pun kao sibica), i ostavlja te u "centru" Krupe. Onda taj isti dovuce jos 2 ture ljudi, i ostavi vas 200 da cekate jedan autobus za BL. Divno, opstanak najjacih.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 16:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
19.05. - Rezultati sprinta na stazi Bijeli Buk

SPRINT - MUŠKI

1. Brazil (BRA) - 01'03''81

2. Čile (CHI) - 01'04''09

3. Japan (JPN) - 01'04"59

4. Slovačka - 01'05"08

5. SAD - 01'05"35

6. Mađarska - 01'05"44

7. Češka - 01'05"45

8. Velika Britanija - 01'05"50

9. Kanada - 01'05"70

10. Australija - 01'05"78

SPRINT - ŽENSKI

1. Holandija (NED) - 01' 08" 91

2. Češka (CZE) - 01' 10" 04

3. Kanada (CAN) - 01' 10" 20

4. Rusija (RUS) - 01' 12" 59

5. Velika Britanija (GB) - 01' 13" 09

6. Kostarika (CR) - 01' 13" 29

7. SAD (USA) - 01' 13" 40

8. BIH (BIH) - 01' 13" 50

9. Japan (JAP) - 01' 13" 59

10. Njemačka (GER) - 01' 13" 70

NAPOMENA: Muška reprezentacija BiH zauzela je 17. mjesto sa vremenom 01'07"40, dok je reprezentacija Srbije zauzela 31. (vrijeme 01'12"50).

Ženska reprezentacija Srbije zauzela je 12. mjesto sa vremenom 01'15"57.

PressTeam WRC2009

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 17:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Apr 2009, 18:00
Previse je to para za jedno rekreativno takmicenje...
Sa parama koje su potrsoli mogli smo napraviti mnogo jaci teniski turnir, ili platiti Mancesteru da gostuje u BL ( za gostovanje u Kini su uzeli milion evra po mecu) a to bi se vec itekako pratilo.
Ali, sta je tu je vidjecemo kako ce opravdati ovolika ulaganja.

P.S: Prevoz je katastrofa, stvarno su to lose odradili a imaju milion ljudi kraj sebe

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 17:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Napišite neku žalbu medijima, činjenično potkrijepite, neka ih pritisnu zbog prevoza...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Znao sam ja da je ovo sve predobro da bi bilo istinito.Nakon odlicnog otvaranja,i spektakla na trgu,danas katastrofa!Sramota!
Busevi za krupu su isli svakih sat vremena,i kao sto Rakun Slavko rece,bili su puni.
Gore...prolazim onom jedinom ulicom i vidim reprezentacije kako leze po ulici i odmaraju se,na sunsu.Organizatori se nisu udostojili nabaviti im stolove,suncobrane...
ja radim u Blicu,a Blic je medijski pokrovitelj prvenstva.Mi imamo dozvolu za prolazak i prodavanje novina.Ja ti pokusam sici na tribine,ali sipak,ne da neki delija.Kaze ne moze."Ja sam iz Blica,imam dopustenje...",a-a,ne moze.Kasnije nekako uspijem se probiti do tih tribina i prodavati prokleti Blic i dijeliti one navijacke klaptalice...izludio sam od njih :)
I napokon se zavrsi to sve,hajmo kuci.Ali neee moze tako lako.Stotine ljudi ide prema busevima,reprezentacije,sudije,volonteri,gledaoci...svi!
Kad imaju sta i vidjeti.
2 sirotinjska busa stoje na parkingu.I to okrenuta u pogresnom smjeru,pa su reprezentativci morali cekati da se prvo okrenu da bi usli u njih.Naravno 2 busa nisu bila dovoljna ni za pola reprezentativaca.
Kisa pocinje.Bus dodje na svakih pola sata.Svi se udaraju da udju,lokalna stoka gura takmicare da bi dosla do mjesta u busu.
Ah da...nakon prva 2 busa,pogodite ko je prvi raspalio nazad...Hitna pomoc,vatrogasci,policija...sve organizator do organizatora.Sta da je nekom pozlilo tamo,a hitne nema.
Ja se vracam predzadnjim busom,zajedno sa 4 americka reprezentativca,koji ni sami ne znaju gdje da idu i sta da rade.Ne treba napominjati kako se osjecaju stranci koji se voze u busevima starim 20 godina.
Sve u svemu,ono je sramota,i to velika sramota.Nije ova drzava jos dorasla izazovima kao sto su prvenstva,a pogotovo svjetska.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 18:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jebeš Amerikance, trebao si ih uputiti ka Kneževu :D

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Какав дан! Онолико људи, навијање, зезање... (Странци пјевају Република Српска ооооооо, правили се "таласи" :lol: :lol: :lol: )
Прелијепо. Овај спорт није нешто популаран, али је као и већина таквих водених спортова занимљив за гледање. Готива на трибинама, поготово са Аргентицима (и Аргентинкама), Бразилци - да не говорим. Све су екипе тотално опуштене и готивне и могу само мислити шта ће бити у суботу на ноћној трци. По њиховим реакцијама се види да их никад није гледало оволико публике. Њима је овде врх. :D Стварно је све било у савршеном реду, осим тих бусева. На крају смо морали пјешке до Крупе.
Посебна сцена ми се урезала, ми се враћамо до Крупе, киша ударила, крај нас пролази Шлеп-служба и на њој Бразилска репрезентација и око њих милион људи се накачило на приколицу, а они свирају и плешу. Непроцјењиво. 8)

П.С. У суботу са гајбом на рамену у Тијесно. Провод загарантован.
Ови локални пљувачи што истресају своје "аргументе" о рафтингу као спорту, су ми пресмјешни. На овом подфоруму, до сада, не смију нос промолити колико су упућени у спорт, а кад треба неки добар потез да се попљује у дневно- политичке сврхе, први су ту.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 19:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tako i ja kažem, mrš svi u Kanjon i ne misli hoće li ti otac, komšija, ostati bez posla... Gajbušu na rame, urlaj (ako znaš zbog čega i zašto urlaš), gotivi se sa argentinskim macama i full gotiva... :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 19:48 
ako odes u kanjon, ostace ti cale ili neko bliznji bez posla.. :confused2: cuvajte se ljudi, to je opasna uzrocno posljedicna veza.........

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
socialbug je napisao:
Tako i ja kažem, mrš svi u Kanjon i ne misli hoće li ti otac, komšija, ostati bez posla... Gajbušu na rame, urlaj (ako znaš zbog čega i zašto urlaš), gotivi se sa argentinskim macama i full gotiva... :lol:

Не, остани у кући и мрзи. Редом. Све.
Док си у кући, не пропусти да сваку ставку живота повежеш са политиком, како би исту могао бесумучно развлачити квази аргументима, "провјереним" информацијама, теоријама завјере и слично...

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 20:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
ako odes u kanjon, ostace ti cale ili neko bliznji bez posla.. :confused2: cuvajte se ljudi, to je opasna uzrocno posljedicna veza.........

Ovakvu primitivnu misao izgleda je samo tvoj mozak je u stanju sročiti i pogrešno interpretirati ono što je napisao (napisao sam nemoj da misliš o a ne nemoj da idešjer)... Tako da te svoje primitvne misli ostavi za one kod kojih prolaze (kolege sa posla, muž i sl.) Za prostu svjetinu, kojoj je mozak podešen samo da misli na trenutna zadovoljstva, zaista je primjenjivo staro pravilo PANEM ET CIRCENSES... ;)

Poslednji put menjao socialbug dana 19 Maj 2009, 20:18, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 20:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
socialbug je napisao:

Не, остани у кући и мрзи. Редом. Све.
Док си у кући, не пропусти да сваку ставку живота повежеш са политиком, како би исту могао бесумучно развлачити квази аргументима, "провјереним" информацијама, теоријама завјере и слично...

Otkud ti to da ja mrzim nekog? Ako je mržnja pisati činjenice (rafting je amaterski sport, totalno bezvezan posmatraču sa strane - čisto gubljenje vremena) onda zaista mrzim sve odreda :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]