banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 16:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 155 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Nov 2008, 18:42 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 11:35
Stvarno mi je muka od Partizana...Dobro je neko rekao, oni mogu da igraju sa svakim a ne mogu nikoga da pobjede...
...pa i slijepac bi shvatio da sa onakom odbranom se ne može igrati u evropi.

...sledeće godine potop...odlazi Tošić, stranci...biće sjajno...zbogom evropo.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 00:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Nisam sinoc stigao pogledati tekmu, ali evo sada ispratih snimak na SOS-u...Gdje je ono Jokanovic stavio bambija da igra u prvom poluvremenu, ziv bio... :roll:
Nevjerovatno, zaista...A tek Fejsa, on je los skroozzz...
No, ne vrijedi kukati, moglo je biti i gore da Jovanovic nije imao stomacni grip :)

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
live je napisao:
Nakupi se i groblje bodova u evropi ove godine :lol:

Више од вас у сваком случају.

Citiraj:
Stvarno mi je muka od Partizana...Dobro je neko rekao, oni mogu da igraju sa svakim a ne mogu nikoga da pobjede...
...pa i slijepac bi shvatio da sa onakom odbranom se ne može igrati u evropi.

...sledeće godine potop...odlazi Tošić, stranci...biće sjajno...zbogom evropo.

И мени је мука од оваквих навијача. Јел ви навијате за ПФЦ због резултата и Европе или навијате за клуб?
Ово је реалност српског фудбала. О чему ми причамо. Стандард је првак Белгије а Партизан првак Србије. Наградно питање: Која је лига јача?
Партизан је имао високу форму и за то време пружио добре 4 партије у Европи (Фенер и Политехника). Наравно с обзиром на квалитет домаћег првенства та форма није могла да се одржи и реално сви противници у групи су много јачи тако да су и резултати очекивани. У лиги једино желе да се надигравају звезда и ОФК-а, сви остали зонски бункер са 13340 прекида и ваљања по трави. И како ту да се игра и држи форма? Ако је ПФЦ овакав какви су тек остали који заостају оне силне бодове на табели?
Једино решење је приватизација које би довела до прилива већих новчаних средстава,задржавања екипа на окупу, до побољшања инфраструктуре (јако битно) и до пораста броја гледалаца.
Занимљиво је звучала свакако и она Јокановићева идеја о заједничкој лиги са Румунијом, Бугарском и Грчком. Нисам сигуран колико би УЕФА то подржала (до сада и није нешто показала интересовање) а нисам сигуран ни да би Румуни одустали од своје лиге која је доста солидна. С друге стране Бугаре и Грке би то могло да интересује јер су им лиге доста слабе. То је свакако и боље решење од оног које нам се гура на мала врата а то је заједничка екс-ју лига. Па не требају нама екипе из још горих лига које ће да наставе коинтинуитет лошег већ екипе које ће да дигну ниво фудбала какве у Бугарској (Славија, Левски, Локомотива) и Грчкој (Оли, Пао, Паок, Аек) сигурно има.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 13:08 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 11:35
...alo Rumuni Bugari i Grci će od nas da bježe ko od kuge...

Predlažem malom Ljajiću, ako je tačno da ga traži Ferguson da pakuje kofere, ovde nema leba

...još kad bi neko poveo i Đorđevića :oops:

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 16:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Partizan je dosta slabo odigrao u kupu UEFA ,to je neminovno i porazom os Standarda zavrsio takmicenje u istom,a realno nije bolje ni sasluzio.Izuzet cemo izvenredne partije protiv Politehnike i Fenerbahcea gdje je Partizan katastrofalno ostecen!Dalje takmicenje u Evropi poslije toga je bilo razocaravajuce.Sta se zapravo desava,bar sto se Partizanove igre tice u Evropi ,nejasno mi je! Grupa jeste jaka bila i protivnici ali opet trebalo je bolje probat ali bolje izgleda nije moglo od ovog.
Partizan se nemoze pohvaliti sa nekim brojem bodova da je pokupio ove sezone,ali zato Zvezda :D redovno u zadnjih par godina povecava ionako veliki broj bodova pokupljenih na evropskoj sceni,jer redovno i kvalitetno ucestvuje u Evropi i vazda daleko dogura,a da ne pricamo o Zvezdinoj neprikosnovenosti u prvenstvu Srbije i ogromnom broju bodova koje svake sezone bezkonkurentno osvaja :roll: :lol: :lol: :lol:
Kosarkaska Evroliga ,e to je vec prica za sebe sto se Zvezde tice jer tu je odavno jasno da je ona svake godine ,a to traje vec par godina unazad, redovan ucesnik ovog velikog takmicenja :confused2: Ali to je druga tema 8)
Mislim,jbg kad se vec filozofira da ne prekidamo ugodjaj,jel!
Cao,cao :D

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2008, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Е кад овако кењају...
Прво, Партизан не може никога добити у Европи. (Не може ни Звезда, да се разумијемо...)
Вријеме је показало, да сте у жријебу имали више среће, него онда са Њу Кастлом. У ЛШ Фенер прими 10 голова на 5 утакмица, и од тога 7 на свом терену. У својој лиги су лоши. Ни близу екипе из прошле год. О Политехници, не бих. Суштина, играли сте добро тамо гдје је противник дозвољавао, то јест гдје је одиграо лоше. Српски фудбал је у говнима, и нажалост, овај пут сте ви то најбоље показали. Ми вам не можемо ни прићи (а ни нико други), а ви не можете добити никога у ЕУ. Као Зведа, прошле године.

Black Boy je napisao:
Kosarkaska Evroliga ,e to je vec prica za sebe sto se Zvezde tice jer tu je odavno jasno da je ona svake godine ,a to traje vec par godina unazad, redovan ucesnik ovog velikog takmicenja :confused2: Ali to je druga tema 8)

Па што онда пишеш на овој о томе... :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2008, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
I šišanje i brijanje :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2008, 08:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Rezultati Zvezde prošle i Partizana ove godine. Jednom riječju, preslikani, što dovoljno govori o snazi srpskog klupskog fudbala.

Red Star vs. Bayern 2-3
Aris vs. Red Star 3-0
Red Star vs. Bolton 0-1
Sporting B. vs. Red Star 2-0

Partizan 1–2 Sampdoria
Stuttgart 2–0 Partizan
Partizan 0–1 Standard Liège
Sevilla 3–0 Partizan

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2008, 09:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=117614

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2008, 10:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
"UEFA je pokrenula postupak protiv Dinama iz Zagreba zbog incidenata navijača hrvatskog kluba na gostovanju Udinezeu u okviru Kupa UEFA.

Meč je bio zaustavljen kada su 'bed blu bojsi' počeli da bacaju baklje na teren. Prekid je trajao nekoliko minuta i meč je nastavljen kada je nekoliko Dinamovih igrača zamolilo navijače da se primire. UEFA je najavila iznošenje slučaja pred Disciplinsku komisiju 11. decembra. Dinamo bi mogao da bude kažnjen čak i višegodišnjim isključenjem iz evropskih takmičenja.

"Možemo svašta da očekujemo jer se nalazimo na crnoj listi i sa strepnjom iščekujemo kaznu iz UEFA. Svesni smo situacije i imamo ozbiljne razloge za zabrinutost. Nijedna utakmica Dinama nije protekla bez kazne za nas. Jedno je voleti klub, a drugo ići na destrukciju. To je ono što delegat utakmice nije shvatio", rekao je direktor Dinama Damir Vrbanović."

Da nije kap prelila casu koja je odavno vec puna? :evil3:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2008, 15:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Posto su za nerede u Pragu dobili kaznu od 10.000 ovde se ocekuje mozda jedno 50.000 i jedna dvije utakmice pred praznim tribinama nema sanse da ih izbace na godinu a kamo li vise iz Euro takmicenja.
Mada bi volio da se zajebem u procjeni.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2008, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zasto nema sanse, a Partizan su mogli da izbace. Ovo im nije prvi put, cak sta vise gde god odu prave ogromna sranja, za razliku od Partizana koji je zbog jedne utakmice dobio kaznu

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2008, 15:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:
Zasto nema sanse, a Partizan su mogli da izbace. Ovo im nije prvi put, cak sta vise gde god odu prave ogromna sranja, za razliku od Partizana koji je zbog jedne utakmice dobio kaznu

Kazem da bih i ja volio da ih smaknu na dvije tri godine ali po dosadasnjim kaznama jednostavno nemogu da vjerujem da im se moze desiti tako nesto neko ih stiti :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2008, 15:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
miki je napisao:
Rezultati Zvezde prošle i Partizana ove godine. Jednom riječju, preslikani

Čuj preslikani??? Zvezda dala duplo više golova!!!

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2008, 20:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

@Bigman,o cemu ti kolega :-? Partizan igra koliko mu protivnik dozvoli :o
Partizan je totalno lose odigro ove sezone kup UEFA ,to je cinjenica i sta sad?Sad treba da se gadjamo nekim argumentima koji nemaju veze s mozgom.Cuj nebi ti sad o Politehnici!Pa naravno da nebi jer se tu nema sta pricat,razvaljeni su i gotovo i jos su kod kuce tamo dobro prosli!Sto se tice tvog komentara za Fener,sad bi ja tebe trebo pitat,zasto trazis opravdanje za Fener.Nema tu opravdanja nit moze biti.Koliko god oni bili u krizi to je klub od moze bit 100 miliona eura a Partizan od moze bit 5 mil. nemam pojma ali ocu ti da ti kazem sustinu i tu je trebao biti lagani prolaz za Fener,jer su kvalitetniji i iskusniji.Partizanu se ukazala sansa,nije je iskoristio i to je samo danak neiskustvu,plus kradja bez koje Fener nebi proso a onda ko zna kako bi bilo.Nema tu Fener ovo -ono ,bila bi senzacija da je Partizan proso u LS,ma koliko Fener bio u krizi.A onda u Partizanu kriza,bljesak protiv OFK ali i dalje lose u sustini.Jel treba ja da sada pravdam Partizan kad kazem da je Standard najmladji i najbolji tim Belgije,da su izbacili jedan Everton,o Sevilji nema se sta pricat koja je standardno jaka ekipa,A Stutgart i Sampdorija su jbg preko Partizana izasli iz krize i ostvarili pobjede odmah poslije toga u svojim prvenstvima.Valjda je tako moralo bit,a opet kazem ,Partizan je totalno bio los!
Ali,ako ima neki klub u Srbiji bolji,slobodno neka ide u Evropu umjesto Partizana,pa neka skupi bodove u Evropi!U ovom periodu,kada je klubski fudbal slab,bilo kakvo pojavljivanje u Evropi je dobro doslo!
I nemoj se hvatati za moj komentar kolega u vezi kosarkaske Evrolige jer se zayebavam malo!Ima mnogo off-topica kad jedva docekate da Partizan izgubi pa se skupite ko osovi da malo podbadate , a ti se zakacio za moj komentar.Ajd razumijem ja tebe!
Ja da ne zaboravim,hvala za cestitku na Evroliga topic-u :wink:

:hello2:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2008, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Black Boy je napisao:
Partizan igra koliko mu protivnik dozvoli

Ово се односило на Фенер, а твој аргумент за кеш не стоји, јер по томе би требали да су сигурни у идућем кругу, или бар у купу уефа. О домаћем првенству да не говорим. А та поређења по "вриједности" су мач са двије оштрице, "може бити, ал` не мора" - опција. Лично мислим да би све екипе из ваше групе изнабијале Фенер (овај овакав, раштиман).
У сваком случају, као што си рекао, то је велики клуб, али и велике мораш побиједити, ако мислиш нешто направити.
Само кажем да не мислим да сте имали претјерано лош жријеб, поготово за ЛШ.
Black Boy je napisao:
A Stutgart i Sampdorija su jbg preko Partizana izasli iz krize i ostvarili pobjede odmah poslije toga u svojim prvenstvima.Valjda je tako moralo bit,a opet kazem ,Partizan je totalno bio los!

Није.
Black Boy je napisao:
nemoj se hvatati za moj komentar kolega u vezi kosarkaske Evrolige jer se zayebavam malo!Ima mnogo off-topica kad jedva docekate da Partizan izgubi pa se skupite ko osovi da malo podbadate , a ti se zakacio za moj komentar.Ajd razumijem ja tebe!
Ja da ne zaboravim,hvala za cestitku na Evroliga topic-u

Прво, нисам се хватао, посветио сам томе само једну реченицу, а за ово друго, то није ништа ново и необично, бар за моје постове, ја поштујем већи (одувијек) и бољи (тренутно) кошаркашки клуб...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2008, 19:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kolega @Bigman,pa smijesan si covjece stvarno!Sta mislis bil Partizan napravio neki zapasen rezultat u kupu UEFA kad je diskvalifikovan,ha?Sad ces reci -nebi!? Pa ne ocekujem nista drugo,ali nemamo sta vise diskutovati jer ti vuces sebi i imas svje vidjenje sa kojim se ja necu naravno nikad sloziti,cak sta vise kad procitah komentar-,,trenutno bolji kosarkaski klub,, :lol: :lol: e moj Bigman-e ,ako tebi trenutak traje 7-8 godina a ako se tako nastavi nastupit ce i decenija :D ,neznam sta da ti velim!Mogu ti samo reci ,ako je trenutak kod tebe tako veliki,ti ces mnogo da pozivis :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2008, 21:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Black Boy je napisao:
Kolega @Bigman,pa smijesan si covjece stvarno!Sta mislis bil Partizan napravio neki zapasen rezultat u kupu UEFA kad je diskvalifikovan,ha?Sad ces reci -nebi!? Pa ne ocekujem nista drugo,ali nemamo sta vise diskutovati jer ti vuces sebi i imas svje vidjenje sa kojim se ja necu naravno nikad sloziti,cak sta vise kad procitah komentar-,,trenutno bolji kosarkaski klub,, :lol: :lol: e moj Bigman-e ,ako tebi trenutak traje 7-8 godina a ako se tako nastavi nastupit ce i decenija :D ,neznam sta da ti velim!Mogu ti samo reci ,ako je trenutak kod tebe tako veliki,ti ces mnogo da pozivis :lol:

Ако ти је утјеха да је боље ово него да сте уопште учествовали, онда ок.
А за ово друго, 7 година узимате титулу, а тек сте се ове године изједначили са нама... па ти види мало, шта је коме тренутак...
П.С. - ако могу да додам, друже, правопис у шаке...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2008, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Ако ти је утјеха да је боље ово него да сте уопште учествовали, онда ок.
А за ово друго, 7 година узимате титулу, а тек сте се ове године изједначили са нама... па ти види мало, шта је коме тренутак...
П.С. - ако могу да додам, друже, правопис у шаке...

Постао си гестапо правописа Бигман-е!Колега журба је у питању,журба!
Пишем онако како говорим,а говорим састављено :wink:
У сваком случају можеш додати критике на правопис,али колега,ми нисмо на часу истог!Грешака има,али ја знам да си ти успио прочитати,а да ли си ме разумио,то видим ниси!
Није Бигман-е то утјеха,него је било какво појављивање у Европи,било којег нашег клуба добро дошло,са обзиром на ситуацију у клубском фудбалу!Зар није?
То што смо се ми тек сад изједначили са вама,у реду је.Ипак немате такву серију а и што је најжалосније,нисам се ја гађао термином ,,тренутак,, него ти !
Оде ово у недоглед!

П.С. Провјери да ли има правописних грешака ,Бигман-е !Ако има,упути ме на то!

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2008, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Black Boy je napisao:
П.С. Провјери да ли има правописних грешака ,Бигман-е !Ако има,упути ме на то!

:lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 155 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]