The_One je napisao:
Ma opušteno. Ne slažem se da je meč CSKA-Partizan bio očajan, očajne su bile samo 2 stvari - igra Partizana i kriminalno suđenje. Što se tiče ostalih, sve očekivano, jedino mi nije jasno kako je Montepaski uspio okrenuti.
Kolega,prvi mec je itekako bio ocajan izmedju CSKA i Partizana.U drugom mecu su igraci CSKA bili precizniji nego u prvom plus sto se ne zna u kom mecu je igra Partizana bila losija sto je dozvolilo aktuelnom prvaku Evrope da postigne vise koseva.Iako su postigli 77 koseva,igraci CSKA su pokazali takodje dosta nespretnosti u mnogim situacijama,dosta su lopti izgubili sto Partizan nije znao iskoristiti i opet su imali dosta promasaja i sve to je jako jako lose za jednog prvaka Evrope.Ja ti garantujem da bi ih u prvom mecu u Moskvi bilo koji tim od ovih sto su cetvrtfinalu,osim Partizana,u ovom momentu oduvo samo tako.Jesi gledo PAO-Mntepaski,jel ono nije dobar mec bio.Ko bi reko da PAO moze izubiti onako u Atini.TAU Keramika u prvom mecu uzima Barsu na njihovom terenu jer koristi njihovu nespretnost i na kraju dakle dobija sa 10-ak poena razlike,a malo se ko tome nadao ali ljudi koriste situaciju,da bi veceras vrisnuli 23-razlike od Barse.Samo hocu reci da nema opravdanja za katastrofalnu igru Partizana u dva navrata ali ni da CSKA,barem po meni,uopste nije favorit za prvaka Evrope ove godine.
Partizan ne smije ono sebi da dozvoli kad je vec dosao do skoro samog vrha Evrolige.Ne smije se dozvoliti da sut za 3 poena veceras ima Lasme,Rasic ne smije da suta za 2 poena 0-2 a za 3 poena 0-4,Tepic u prosloj partiji ili Tripkovic ne znam za 3 poena 0-3,Lasme za dva poena 1-7 itd itd.....mislim jel to njih neko omadjijo ili koji je njonjo ne kontam nista...jednostavno ne smije se to desavati profesionalcima.....jednom moze ali drugi put je za brigu veliku.Za ovo veceras i ne zalim koliko za preksinocnim mecom gdje smo ih trebali uzeti.Sta je tu je,nadajmo se sad makar nekoj pobjedi u BG da ne bude bas male bruke.Partizanov uspjeh je svakako neupitan,ali sta sad,dogurali smo dosta i koga yebe....od nas dovoljno,tako mi se cini sve ovo.