banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 18:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Mar 2009, 22:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Black Boy je napisao:
Halo hej nisam mislio uopste ljudino na mec cska-partizan koji je bio ocajan nego eto ako hoces gledaj kvalitetniju kosarku a to sigurno jeste izmedju drugih timova,i nemoj da toliko srljas.....nisam mislio na cska ali nikako....i nemoj mislit da je samo tebi krivo zbog lose igre Partizana i meni je....gledaj kosarku ako hoces!

Ma opušteno. Ne slažem se da je meč CSKA-Partizan bio očajan, očajne su bile samo 2 stvari - igra Partizana i kriminalno suđenje. Što se tiče ostalih, sve očekivano, jedino mi nije jasno kako je Montepaski uspio okrenuti.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2009, 23:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
The_One je napisao:
Ma opušteno. Ne slažem se da je meč CSKA-Partizan bio očajan, očajne su bile samo 2 stvari - igra Partizana i kriminalno suđenje. Što se tiče ostalih, sve očekivano, jedino mi nije jasno kako je Montepaski uspio okrenuti.

Kolega,prvi mec je itekako bio ocajan izmedju CSKA i Partizana.U drugom mecu su igraci CSKA bili precizniji nego u prvom plus sto se ne zna u kom mecu je igra Partizana bila losija sto je dozvolilo aktuelnom prvaku Evrope da postigne vise koseva.Iako su postigli 77 koseva,igraci CSKA su pokazali takodje dosta nespretnosti u mnogim situacijama,dosta su lopti izgubili sto Partizan nije znao iskoristiti i opet su imali dosta promasaja i sve to je jako jako lose za jednog prvaka Evrope.Ja ti garantujem da bi ih u prvom mecu u Moskvi bilo koji tim od ovih sto su cetvrtfinalu,osim Partizana,u ovom momentu oduvo samo tako.Jesi gledo PAO-Mntepaski,jel ono nije dobar mec bio.Ko bi reko da PAO moze izubiti onako u Atini.TAU Keramika u prvom mecu uzima Barsu na njihovom terenu jer koristi njihovu nespretnost i na kraju dakle dobija sa 10-ak poena razlike,a malo se ko tome nadao ali ljudi koriste situaciju,da bi veceras vrisnuli 23-razlike od Barse.Samo hocu reci da nema opravdanja za katastrofalnu igru Partizana u dva navrata ali ni da CSKA,barem po meni,uopste nije favorit za prvaka Evrope ove godine.
Partizan ne smije ono sebi da dozvoli kad je vec dosao do skoro samog vrha Evrolige.Ne smije se dozvoliti da sut za 3 poena veceras ima Lasme,Rasic ne smije da suta za 2 poena 0-2 a za 3 poena 0-4,Tepic u prosloj partiji ili Tripkovic ne znam za 3 poena 0-3,Lasme za dva poena 1-7 itd itd.....mislim jel to njih neko omadjijo ili koji je njonjo ne kontam nista...jednostavno ne smije se to desavati profesionalcima.....jednom moze ali drugi put je za brigu veliku.Za ovo veceras i ne zalim koliko za preksinocnim mecom gdje smo ih trebali uzeti.Sta je tu je,nadajmo se sad makar nekoj pobjedi u BG da ne bude bas male bruke.Partizanov uspjeh je svakako neupitan,ali sta sad,dogurali smo dosta i koga yebe....od nas dovoljno,tako mi se cini sve ovo.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2009, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
i meni se ne svidja ovakva igra i ne slazem se sa tim "dosli su do cetvrtfinala, ne smijemo ih kritikovati, svi imaju vise para, bla, bla". ovo danas je tipican odraz naseg mentaliteta. kad ide, ide, kad ne ide, onda je totalni raspad sistema.
naravno, uspjeh partizana je ogroman, ali ako vec volimo da se hvalimo da je partizan postao evropska elita, onda je nedopustivo vadjenje tipa "vec su ucinili mnogo". mislim, u ovom timu partizana ima igraca ciji kvalitet je neosporan. velickovic je jedan od najboljih igraca evrolige ove sezone, a danas je bio potpuno nevidljiv. tepic u citavom drugom dijelu sezone igra lose. a ne bi se nikako reklo da je los igrac. tripkovic se bio probudio, ali u posljednjih par utakmica opet nista. generalno, izgleda da je citav tim upao u neku krizu. porazi od cibone, lotomatike, pa onda tijesna pobjeda protiv bosne, ovde dva ubjedljiva poraza. cini mi se da forma pada u najgorem mogucem trenutku.

sto se tice utakmica u areni, ne vjerujem da se tu ista moze uraditi. cska je jednostavno mnogo bolji. partizan mora da pronadje formu za zavrsnicu nlb lige i srpsku ligu.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 08:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Dule Vujošević

Citiraj:
Sigurno smo i mi mogli bolje da igramo. Kada se ne igra dobro, uvek postoji pitanje u kojoj meri je loša igra izazvana kriterijumom i načinom suđenja, a koliko je došla sama po sebi. Ima odgovornosti i do mene i do igrača, najviše do mene, međutim to kako su sudili dve utakmice u Moskvi, stvarno je nešto što potpada pod prizore beščašća u sportu, gde bi to trebalo da bude potpuno izostavljeno.
Sudili sa namerom, ne da pomognu CSKA da dobije, za tim nisu imali potrebu, oni su hteli da oduzmu svaku neizvesnost utakmici. Neke odluke u završnici govore da je možda postojao i dogovor da bude više od trideset poena razlike, jer je takav rezultat od igrača Partizana trebalo da napravi ljude koji nemaju motiv, nemaju čast, da leševi čekaju CSKA na susretu u Beogradu. Oko toga su se prevarili.

Svaka mu je Njegoševa.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Ја сам реално задовољан ако узмемо и једну утакмицу.
Оно синоћ јако лоше.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
JEDNU? Kakvo je to lupetanje? Taj CSKA uopšte nije toliko dobar koliko se čini, tj. jesu dobri ali Partizan može da ih digne. Sad valja opušteno dobiti dvije u Beogradu i onda im ga zavući na njihovom terenu kad se najmanje nadaju. AJMO!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2009, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ja verujem u dve pobede u BG,a ubedjen sam da prvu sigurno dobijamo

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2009, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Rakocevic se oporavio,sutra lagano u Arenu ,hvala Vuku Samotnjaku sto je pristao da se menjamo za slobodan dan inace bi utakmicu gledao na tv. :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 01:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Повриједио се Зоран Планинић и неће играти данас,што би требало да буде повољно за Партизан а није сигурно да ли ће играти и четврти меч ако буде потребно.
Опширније на овом линку :)

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/3 ... D1%9B.html

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 21:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Boga mi,kako stvari stoje,bit ce lagano 3:0 za CSK-a i to je to :(

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 21:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Neshvatljivo su neprecizni!!!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 21:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Skenjase nas, sudijski kriterijum kao balet da igraju... prekrsaji 34-14

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 22:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne vjerujem,jednostavno ne vjerujem da se Euroliga treba napustiti sa izgubljena 3 meca za redom.Da nisi u stanju postici ni u jednoj utakmici preko 60 poena,moze se samo nazvati katastrofom.Nemoguce je da je CSK-a imala tako dobru odbranu,jer i nije.I Partizan nije toliko lose igrao u odbrani.Momci su jednostavno u poslednje vrijeme neprecizni totalno.Sve je to vec pocelo jos u Rimu,kada su izgubili od Lotomatike.Partizan se u tom mecu napromasivo samo tako.Imao je dosta otvorenih suteva tada kao i u mecevima sa CSK-a,ali jednostavno nema kosa.Zasto,volio bih da znam.Kada se vrati film malo nazad i sjetimo se recimo da je Partizan gubio od Armanija 24 razlike i stigo,Unikahi u gostima dati 80 koseva,zatim sa Panatinaikosom onako,reklo bi se olako doci do pobjede,naravno sa dobrim vanjskim sutem i dobrom igrom ispod kosa,ofanzivni skokovi u cemu je Partizan bio odlican,pa dobra odbrana itd.Sve se to moze naci u kratkim clip-ovima na youtube i vidjeti kako je to sve bilo.Ovo sada nije bio Partizan kakvog poznajemo,bez obzira na kvalitet ekipe CSK-a,koja jeste kvalitetna ali ne toliko da bi uzela Euroligu.Barem sam tako sagledao stvari,no vidjet cemo.Kakva se to odjednom kriza,koja je ocigledna,desila,ostaje meni misticno :-?
Ma ko im to baje..e,ma ko im to baje..e,pa ne znaju sta im je...ijee!? :lol:
Pa zaista.....

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 22:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Inace,sve cestitke Partizanu za veoma zapazeno ucesce u Euroligi i ove sezone :)
Volim Partizan !

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 22:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ostali rezultati postignutih veceras:

Real-Olimpijakos 71:63 2:1 za Olimpijakos;
TAU-Barcelona 69:62 2:1 za TAU;
Monepasci-PAO 53:72 2:1 za PAO .
Iako je PAO igubio prosli mec u Atini,uspio je veceras da ubjedljivo pobjedi u Italiji.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 22:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Black Boy je napisao:
Ostali rezultati postignutih veceras:

Real-Olimpijakos 71:63 2:1 za Olimpijakos;
TAU-Barcelona 69:62 2:1 za TAU;
Monepasci-PAO 53:72 2:1 za PAO .
Iako je PAO igubio prosli mec u Atini,uspio je veceras da ubjedljivo pobjedi u Italiji.

PAO i Olimpijakos u polufinalu, zlo da ne moze biti vece...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 22:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:

Ma jeste ono,ali meni trenutno nema veceg zla od onog kakvu nam je igru Partizan prikazao :(

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 22:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Black Boy je napisao:
skypostman je napisao:

Ma jeste ono,ali meni trenutno nema veceg zla od onog kakvu nam je igru Partizan prikazao :(

Pa sta si ti ocekivao? Ne mozes protiv evropskog prvaka, i jos + pomoci sudija???

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 22:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Iskreno nisam bas mnogo ocekivao,ali nisam ocekivao ni ovako losu igru,ne znam da li si gledao sta se radi.Ocekivao sam sve samo nisam 3:0 za CSK-a.Partizan nije ostavio utisak takav u Evroligi da bi na kraju tako ispao iz iste.Ali sta je tu je,sad je sve gotovo i treba probati u novoj evroligaskoj sezoni napraviti dobar rezultat.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2009, 22:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma bez para nema ni igranke, dzaba nam sve kad ce opet na kraju sezone da odu najbolji, pa onda opet gradi i krpi ekipu, pa opet odu najbolji i tako u nedogled...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]