banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 08:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 592, 593, 594, 595, 596, 597, 598 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 26 Jan 2016, 15:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Slika

Vidi mu smiješka, nije znao da ima nekog na leđima. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 15:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
:lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 16:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Prejako :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Za +41 ipak ce penzije morati jos malo da se smanje. :D
Malo papanski potez Cvetkovica, ali valja i ovakve imati u timu, znate onu, ako je turcin krvav do lakata....sve to u pozitivnom smislu. dakle njegovo stavljanje u igru protiv limenki je pozitivna stvar jer ce on dati sve od sebe. Nece to biti mnogo, cesto ce biti i nedovoljno u buducim duelima protiv visestruko jaceg tima, ovakav Partizan mu je jerovatno limit karijere, ali na vise nacina je on pozeljan u timu kad se igra protiv fuzije.

Sto se CZ tice, oni i Cedevita imaju za koplje bolje timove od svih ostalih, malo se pojebala racunica oko 2 mjesta ali ocekujem ih u finalu ABA i imaju dosta dobre sanse da prodju dalje u EL.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 16:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
_зока je napisao:
I ja nemam zamjerki na to. Ono što je meni bolo oči i na šta sam reagovao je zatrpavanje društvenih mreža "sarkastičnim" upisima o tome kako se radujemo kao da smo uzeli EL. Umjesto da stisnu i fino čestitaju na tome što su Partizanovi igrači skupili muda i uprkos svim očekivanjima pobjedili višestruko bolju ekipu Delije su srale na kub.

Pratim kosarku od kad znam za sebe. Nikad, ali nikad nije bila korektnija atmosfera. Tu su naravno doprinijeli i dva korektna i dobra covjeka Dzikic i Radonjic, mnogo je zdraviji odnos. E sad, izuzetno retardirane slike na vasoj temi, ili preseravanje sa tim "kao da ste osvojili EL" su neki negativni izuzeci, ali mnogo su prihvatljiviji nago prije.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 17:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Do kad li ce vam samo Dzikic biti dobar i korektan covjek. Vjerovatno do prvog osvojenog trofeja (ako ne i pre toga). Za razliku od vas mi smo uvjek voljeli vase trenere, bez obzira ko bio :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 17:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ipak ce se on nacekati za to barem moje misljenje

Nije ni Radonjic toliki dunster posebno kad se bude borilo za trofej. Mozda vidimo vec na Kupu kako ce to izgledati kad obe ekipe budu imale isto vremena za pripremu, i ne budu potpuno istrosene.

Meni je Dzile simpa kao trener sa svojim doskocicama, mada je u Novom Mestu imao nekoliko ispada pa vidjecemo do kad ce ga smatrati sa ok.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 18:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Ipak ce se on nacekati za to barem moje misljenje

Niko ni ne očekuje trofej ove sezone, a vala ni slijedeće...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Osim ako Nikola ne odluci drugacije.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 20:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pfc88 je napisao:
Do kad li ce vam samo Dzikic biti dobar i korektan covjek. Vjerovatno do prvog osvojenog trofeja (ako ne i pre toga). Za razliku od vas mi smo uvjek voljeli vase trenere, bez obzira ko bio :)

Dok ne postane umobolni ljigavac. Za sada ne pokazuje ni naznake toga. Mozda se vremenom promjeni, ali mislim da mu kucni odgoj nije takav.

Inace, hvala vam sto ste nam malo ozivili temu. Nadam se da cemo i u nastavku diskutovati i na KKP i na KKCZ, nemojte se stiditi pisati. :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 21:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Mogla bi tema jos vise ozivjeti :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2016, 07:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Прођоше два дана, мене још увијек нервира овај пораз. Погодио ме баш. Ја знам да су битке за трофеје тек пред нама и да ћемо их почистити, али ме нервира што Радоњић калкулише са енергијом у оваквим утакмицама. Код њих никад није тако. И кад су бољи и лошији 2, 3, 4 пута, гризу и гину, а ми нека господа, лагано, давимо, па штедимо енергију, чувамо се повреда. Као да смо заборавили сво зло и сва исијавања мржење до прије пар година. Ми све заборављамо и калкулишемо. А они увијек исто. Да су у недељу играли финале ЕЛ, у понедељак би кидисали ко гладни пси. Њима је ДВ промијенио виђење и поимање кошарке, па и саму кошарку, па и навијаче. И остаће тако, док се не појави неко други толико јак да то промијени.

Зато смо их требали отрести. Зато сам се изнервирао. Због таквог приступа, нас побиједе Цветковићи и Витковци.
Не мислим да су играчи, када су изашли на терен, калкулисали и пуштали, напротив, није нико "кочио", побједа Партизана је апсолутно заслужена, али у припреми и цијелој причи прије утакмице, није урађено све што треба да се ово добије 20+ разлике, што је реално. О потурицама ништа не бих додавао, све је речено, а и довољно им је, јадницима, што су потурице.

А што се тиче Жилета, ККП није могао бољег тренера довести. Слушао сам га небројено пута, чак и неке аудио интервјуе са неким словеначким новинарима, лик је скроз ок (иако му је ДВ узор кошарци-струци). Познаје кошарку, познаје НБА, има резултат иза себе, има и психологију, кулутран је, што је свјетлосна година у односу на ДВ.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2016, 08:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
_зока je napisao:
Ono što je meni bolo oči i na šta sam reagovao je zatrpavanje društvenih mreža "sarkastičnim" upisima o tome kako se radujemo kao da smo uzeli EL. Umjesto da stisnu i fino čestitaju na tome što su Partizanovi igrači skupili muda i uprkos svim očekivanjima pobjedili višestruko bolju ekipu Delije su srale na kub.

Dobro _зока majku mu, društvene mreže su inače sabirni centri za razne vrste maloumnika. Ja sam uvijek protiv takvih, taman da su moji najrođeniji. Svako iole normalan će čestitati i reći da je Partizan pobijedio zasluženo, bez prigovora i da se shodno tome raduju, jer su osvojili bodove za opstanak, tamo gdje su ih vjerovatno najmanje očekivali.
Elem... Treba ovo ostaviti iza sebe, kao i puno stvari dosad. Za pristup meču, igrači svakako zaslužuju kritike, ali ima još da se igra do kraja sezone. Osim prestiža (mada to dost znači u vječitim okršajima) i vjerovatno gašenja male nade u osvajanje drugog mjesta, ovaj meč nije imao toliki rezultatski značaj. Polufinale protiv Cedevite svakako je nezgodno, a prilično je upitno koliko i Cedeviti i Zvezdi u stvari znači ta prednost domaćeg terena. I jedni i drugi imaju mahom kamernu atmosferu na utakmicama ABA lige, što će reći da taj domaći teren i neće biti ključna prednost. Mnogo je bitnije tempirati formu i u te završne borbe ući sa zdravim rosterom...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2016, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
supersonic je napisao:
Piih i ovi grobari, umjesto da su zahvalni sto ih je Zvezda pustila da opstanu, oni se digli u nebesa ko da su euroligu uzeli. :P

A vi znate kao kako je kada se osvoji Evroliga? :lol:
Salu na stranu nisam ni ja očekivao pobjedu ali sam se potajno nadao. Drago mi je zbog pobjede, a Zvezdi želim da se bolje pripremi za završnicu sezone jer ovakvim pristupom će teško protiv Cedevite i vrlo lako može ostati bez EL sledeće sezone ma koliko to bilo vama nerealno.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2016, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Erazmo Roterdamski je napisao:
Da je sad nekako dobiti Lukomotivu, jest da mi je nekako u glavi da nemamo šasne sa njima, ne znam zašto.

Знам ја! Зато што си сметнуо с ума да Маркус више не игра за њих :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2016, 12:17 
Administrator
Korisnikov avatar

ssaassaa je napisao:
supersonic je napisao:
Piih i ovi grobari, umjesto da su zahvalni sto ih je Zvezda pustila da opstanu, oni se digli u nebesa ko da su euroligu uzeli. :P

A vi znate kao kako je kada se osvoji Evroliga? :lol:

Isto kao i vi Liga šampiona :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2016, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ja ovu pobjedu Partizana vise kao pobjedu Srpske kosarke. Nisam delija nit grobar, uvijek navijam za nase klubove gdje god da igraju. Znam da delije boli ovaj poraz, ali mislim da bi se vise trebali okrenuti playoffu nego zamarati sa ovim porazom. Partizan je ove sezone nikad jadniji, i ova pobjeda im je ko da su jackpot dobili. A u globalu, sjajna je za srpsku kosarku i koeficijent. Zvezda sad treba da izvuce maximum iz ostalih tekmi i osvoji ovo, partizan da opstane a Srpska kosarka sl sezone opet da ima 4 predstavnika u aba i to je to :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2016, 15:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Maj 2013, 17:55
Srbija 4 sljedece godine sigurno nece imati. Crna Gora ce imati dva ako ne bude velikih iynenadjenja do kraja.
Sto se mene tice tri srpska mogu da budu Zvezda, Mega i Metalac!

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2016, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Srecom ne tice se tebe nista.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 592, 593, 594, 595, 596, 597, 598 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]