Прођоше два дана, мене још увијек нервира овај пораз. Погодио ме баш. Ја знам да су битке за трофеје тек пред нама и да ћемо их почистити, али ме нервира што Радоњић калкулише са енергијом у оваквим утакмицама. Код њих никад није тако. И кад су бољи и лошији 2, 3, 4 пута, гризу и гину, а ми нека господа, лагано, давимо, па штедимо енергију, чувамо се повреда. Као да смо заборавили сво зло и сва исијавања мржење до прије пар година. Ми све заборављамо и калкулишемо. А они увијек исто. Да су у недељу играли финале ЕЛ, у понедељак би кидисали ко гладни пси. Њима је ДВ промијенио виђење и поимање кошарке, па и саму кошарку, па и навијаче. И остаће тако, док се не појави неко други толико јак да то промијени.
Зато смо их требали отрести. Зато сам се изнервирао. Због таквог приступа, нас побиједе Цветковићи и Витковци. Не мислим да су играчи, када су изашли на терен, калкулисали и пуштали, напротив, није нико "кочио", побједа Партизана је апсолутно заслужена, али у припреми и цијелој причи прије утакмице, није урађено све што треба да се ово добије 20+ разлике, што је реално. О потурицама ништа не бих додавао, све је речено, а и довољно им је, јадницима, што су потурице.
А што се тиче Жилета, ККП није могао бољег тренера довести. Слушао сам га небројено пута, чак и неке аудио интервјуе са неким словеначким новинарима, лик је скроз ок (иако му је ДВ узор кошарци-струци). Познаје кошарку, познаје НБА, има резултат иза себе, има и психологију, кулутран је, што је свјетлосна година у односу на ДВ.
_________________ По зими, киши, сунцу, снегу или кошави...
|