banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 08:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 591, 592, 593, 594, 595, 596, 597 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 26 Jan 2016, 00:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Aj sve, ali opet pojeli govna za 2. mjesto. Jebo ih tito, ajte tezim putem kada toliko hocete.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Piih i ovi grobari, umjesto da su zahvalni sto ih je Zvezda pustila da opstanu, oni se digli u nebesa ko da su euroligu uzeli. :P

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 03:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Meni je nekako toplo oko srca kaf sam vidio koliko im je stalo. I prosle godine smo zijanili drugi derbi cini mi se.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 08:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
A neka su dobili, baš su se radovali. Ali je i zasluženo, nema šta.
Mi ćemo teško ponoviti ovako lošu utakmicu, a i partizanu je pitanje kad će im opet upadati šta god da bace.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 09:40 
Bič božji
Bič božji

Ne treba omaložavti pobjedu ljudi, normalno da će se radovati, onakvi krnjavi pobjede. Takve pobjede dosta znače, ko pita naše jesi umoran, motivisan ili nešto treće.
Uglavnom, kako je teško zamisliti da dobiješ Unikahu, pa onda izgubiš od Partizana, i sad se nadaš pobjedi protiv Likomotive. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 09:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Joj al' serete...Uboli ste dve-tri dobre sezone pa odmah kao da ste bogovi košarke. Prije šest godina smo slavili ulazak na F4 EL sad slavimo opstanak u ABA ligi. Jbg, sve se okreće. Za dve-tri godine ćete vi isto ovako....

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 09:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Joj al' serete...Uboli ste dve-tri dobre sezone pa odmah kao da ste bogovi košarke. Prije šest godina smo slavili ulazak na F4 EL sad slavimo opstanak u ABA ligi. Jbg, sve se okreće. Za dve-tri godine ćete vi isto ovako....

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nikad vise razumijevanja od strane nas i Zoka se buni. Pa znamo mi kako je pobijediti EL ekipu sa krs timom, radili smo vam to svake godine kad ste igrali EL, naravno uvijek je bilo u ovom dijelu sezone ali to nas nije sprecavalo da se radujemo. Zato, radujte se, a nas pustiti da se spremamo za Lokomotivu iz Kubanja u jednoj od najvaznijih utakmica sezone. :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 10:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Igrali smo mi Zoka kosarku mnogo prije ovih sezona

ako neko misli da je ovdje najveca razlika u kvalitetu ipak je Kreckova pobjeda po meni bila jaca jer smo mi zaista bili pred gasenjem a onda smo skupili tim za dan od slobodnih igraca na trzistu i dobili nakon preokreta.

Jest poraz tesko pao ali kad se budu dijelii trofeji ocekujem mnogo drugaciju utakmicu prvo sto cemo imati vise vremena za pripremu, vise energije a onda ce se malo teze probijati odbrana.
Ja sam uvijek branio Cveleta ali nakon sinocne partije stvarno je ispao da ne napisem sta. Matori klub te cekao godinama davao sansu. NIje problem ni radovanje nakon poena, ni pokazivanje neke stvari ali da u zadnjoj sekndi kad se igraci pozdravljaju ti ides da das poena. i povrh svega kacis se sa Lazicem koji ti je bio poput oca. Van terena Laza mu je milion puta pomagao, branio ga i gurao naprijed i tu mi vracas na taj nacin.Kad si njega uspio da izbacis iz takta onda jbg.

Dangubic me onom blokadom kupio i pokazao da ne da na klub,

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Jeste ispao papak na kraju, ne znam koji qrac mu bi. Najsmiješniji je Wilson koji trči kraj njega i širi ruke u fazonu wtf :lol: , i reakcija Jonesa :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Napaljeni glupan, šta će, ovo mu je highlight sezone. Zato ga je Danguba vratio na fabrička podešavanja, a i Jović prije toga.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stvarno je problem dvometrašima ulijepiti nekoga od 188cm... :roll:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ko kaže da je problem, samo kažem da je odlično resetovao.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Stvarno steta zbog drugog mjesta u grupi, mogli smo ga ovom pobjedom učvrstiti, sad treba opet čekati kiks cedevite, ali ako partizanu ova pobjeda znači za opstanak onda nema veze, uzećemo mi ABA ligu i kao treći.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
_зока je napisao:

A košarka se inače nije igrala prije Partizanove "dominacije" u 21. vijeku, odnosno vrijeme se na ovim prostorima očito mjeri na ono prije i poslije Partizanovog ulaska na F4 Evrolige. Mislim bezveze komentar, a još većina Zvezdaša ovdje iskreno čestita na zalaganju i pobjedi...
Niko ne misli da je Zvezda sad u rangu CSKA i Reala, ali je realna slika da su Zvezda i Cedevita trenutno daleko najkvalitetnije ekipe u regionu. Koga zabole šta je bilo prošle ili prije par sezona, kad je trenutno stanje takvo da je Partizan kvalitetom daleko ispod vječitog rivala, izašao na teren stisnuo petlju i pobijedio. I normalno je da se toliko slavi, jer je u pitanju vječiti rival, koji trenutno igračkim kadrom daleko odskače... I to je činjenica...

Zvezda je ušla opuštenije i podcjenjivački u utakmicu i to se obilo o glavu, očito. Radonjić je tražio petorku, kombinovao, ali sa Kvinsijem van ritma i bez druge četvorke, bilo je teško. Šut izvana nije išao, a Džikić je svojima naredio da skupljaju reket do besvjesti. U takvoj situaciji, kod nas nije bilo nekog da napadne sa visokog posta ili poludistance (Luka vraćaj se pod hitno), manjak energije u odbrani, loš šut i eto poraza. Cirbesu svaka čast, Laziću i Dangubiću isto. Ti momci ne uzimaju slobodno veče, ostali su igrali na mahove. Jović je bio dobar, ali defanzivno je pravio pauze, dok je Vasa ipak momak koji će na odbrani morati da radi puno puno... Prejeftine poene je dozvoljavao svojim igračima, a on još nije magija klase Teodosića, da to kompenzuje napadački...
Partizan je dobro eksploatisao rupe u odbrani i statičnost, odlično su iskoristili prednost na četvorci. Vitkovac je dobro utrčavao bez lopte, zabadao se u reket i lovio ofanzivne skokove i zicere, a Džonsa i Murića je odlično služio šut sa poludistance. Ostvarili su prednost u tom dijelu, a manjak na petici je Džikić kompenzovao dobrom raspodjelom minutaže.
I motivacija naravno... Ako je Džikić nešto mogao da nauči od Vujoševića, to je kako da našpanuje igrače za određenu utakmicu. Vujošević je uvijek dobijao od igrača da igraju čak i preko gornje granice svojih mogućnosti. Sinoć se vidjelo kako to izgleda...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 14:42 
Bič božji
Bič božji

Cvetković je baš idiot, ali to se uvijek tako dešava. Uglavnom, biće kupanja kasnije u dvije vode.
Da je sad nekako dobiti Lukomotivu, jest da mi je nekako u glavi da nemamo šasne sa njima, ne znam zašto.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Па ваше дијете. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 14:48 
Bič božji
Bič božji

Neka ga kod vas. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 15:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
_зока je napisao:

A košarka se inače nije igrala prije Partizanove "dominacije" u 21. vijeku, odnosno vrijeme se na ovim prostorima očito mjeri na ono prije i poslije Partizanovog ulaska na F4 Evrolige. Mislim bezveze komentar, a još većina Zvezdaša ovdje iskreno čestita na zalaganju i pobjedi...
Niko ne misli da je Zvezda sad u rangu CSKA i Reala, ali je realna slika da su Zvezda i Cedevita trenutno daleko najkvalitetnije ekipe u regionu. Koga zabole šta je bilo prošle ili prije par sezona, kad je trenutno stanje takvo da je Partizan kvalitetom daleko ispod vječitog rivala, izašao na teren stisnuo petlju i pobijedio. I normalno je da se toliko slavi, jer je u pitanju vječiti rival, koji trenutno igračkim kadrom daleko odskače... I to je činjenica...

I ja nemam zamjerki na to. Ono što je meni bolo oči i na šta sam reagovao je zatrpavanje društvenih mreža "sarkastičnim" upisima o tome kako se radujemo kao da smo uzeli EL. Umjesto da stisnu i fino čestitaju na tome što su Partizanovi igrači skupili muda i uprkos svim očekivanjima pobjedili višestruko bolju ekipu Delije su srale na kub.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2016, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A kako oni znaju kako se to raduje kad se uzme EL? :)

samo pitam 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 591, 592, 593, 594, 595, 596, 597 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]