banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 13:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Mar 2011, 15:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Prica Kleut, da su bili dogovorili pozajmicu parkera iz tventea... ali da ga je menadzer u zadnji tren odveo u grcku.Kakvo ponizenje za klub, vracati igraca koji pobegao glavom bez obzira,slicno kao i sa cosicem.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 15:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Brigate BL je napisao:
Znaci po tebi klub postoji zbog navijaca a ne zbog rezultata ....
Isao sam i ja ranije pa imam drugacije misljenje. ..
ne bitno hoce li ovaj doci ili nece

P.S. Obrati paznju na Isu i sta radi pred svaki mec...

Nije Bosancic

Одговорићу ти овако...да нема тих навијача,клуб би одавно био на нивоу КК. Једина свјетла тачка клуба су навијачи. За 20 година ће се причати како су само навијачи спасили тај клуб пропадања и отимања од стране тајкуна. Хтјели су они да доведу и помоћника Хрвата,али је стављен вето,знаш и сам од кога. Надам се да ће и убудуће тако бити.
Ја волим клуб подједнако као и трибину,али не желим Маракану као свемирску арену,не желим милион јапанаца у првом реду као на трафорду,не желим да пролазим кроз 4 улаза,да не смијем псовати противника,урлати,скакати и слично. А ако попустиш једном,само ће те следеће сустизати,а то не желим макар били прваци Европе за 10 година,али то нећемо бити никад више и што прије људи то схвате биће боље.

Ово "Isu",не контам,може на приватну поруку.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 15:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ćosić i Parker se ne mogu koristiti u istoj rečenici...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 15:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:

Zasto?

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 16:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Sondri je napisao:

Расисто!

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 16:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ćosić je otišao trbuhom za kruhom, kao klinac, tek sad ima 19 godina... A ovo crno gvono samo što nije zvalo sud u Strazburu da mu raskinu ugovor...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 17:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Obojicu je pohlepa odvukla iz Zvezde...nema opravdanja...sta tek reci za umove, koji su ih htjeli vratiti odnosno vratili :angry4:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 18:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne bi vratio Piquea i Fabregasa u Barcelonu???

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 18:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
трибина Б. Зељковић je napisao:
Одговорићу ти овако...да нема тих навијача,клуб би одавно био на нивоу КК. Једина свјетла тачка клуба су навијачи. За 20 година ће се причати како су само навијачи спасили тај клуб пропадања и отимања од стране тајкуна. Хтјели су они да доведу и помоћника Хрвата,али је стављен вето,знаш и сам од кога. Надам се да ће и убудуће тако бити.
Ја волим клуб подједнако као и трибину,али не желим Маракану као свемирску арену,не желим милион јапанаца у првом реду као на трафорду,не желим да пролазим кроз 4 улаза,да не смијем псовати противника,урлати,скакати и слично. А ако попустиш једном,само ће те следеће сустизати,а то не желим макар били прваци Европе за 10 година,али то нећемо бити никад више и што прије људи то схвате биће боље.

A sto KK kao nije dio Zvezdine porodice sto i tamo Vi silne delije ne zavedete red i mir kao na Marakani, ako si navijac Zvezde onda valjda navijas i za FK, KK, RK,VK... zalosno sa tvoje strane.
Stadion i sve oko stadiona ako bude prodavano nece spasiti niko a kamo li saka navijaca nazalost nismo uspjeli spasiti Kosovo a da spasimo komad zemlje i otmemo ga nekom tajkunu kojeg ce podrzati pola delija samo ako im tusne koji dinar.
Tacno se vidi da je oronula marakana punija nego svaki njemacki stadion al u trecoj ligi sjever o prvoj i drugoj nemam sta govoriti stadioni im primaju vise gledalaca na jednoj utakmici nego sto ih kod nas pogleda u komplet sezoni + kup.

Sreca pa tako kao sto ti razmisljas razmislja mozda 2% ljudi :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 19:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Čovjek je totalno u pravu. Ja podržavam sve ljude koji hoće da pomognu Zvezdi. Ne vidim razloga što ne bismo podržali Ruse da ulože u klub. Bez para neće ni biti nekih rezultata. Ja ću isto voljeti Zvzdu bila prva ili zadnja, ali ne vidim što bi se budio kad bi nam popravili stadion i doveli nekoloko dobrih pojačanja.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 19:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da li dolaskom privatnog vlasnika bi mnogi na severu izgubili uticaj u klubu, jer su sada u situaciji da donose neke odluke. Privatnik to ne bi dozvolio i oni bi tu mnogo izgubili, pre svega finansijski, a i sam gubitak uticaja im je dovoljan razlog da se bore za sadasnje stanje u klubu.
I Gadafi ima para pa ne zeli da ode sa vlasti :)

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 19:36 
Bič božji
Bič božji

Pa iako bude privatni vlasnik, on ne može sad donositi odluke. Ima tu skupština u kojoj i predstavnici navijača imaju svog čovjeka. Mislim da tako piše u ovom novom statutu koji je donijet nedavno.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 19:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Čovjek je totalno u pravu.

Ko gospodin Zeljkovic?

трибина Б. Зељковић je napisao:
Да се зове Лука Модрић или Един Џеко,НЕ МОЖЕ. Или Мореира,свеједно. Ако то допустимо,распашћемо се. Пола људи је хтјело бојкотовати због Робија,који је легенда,ово би превршило мјеру. Мени се искрено јебе и за дебилну лигу шампиона и за стадион. Овакав ми савршено одговара. Ишао сам по разним кулама,голубовцима,апатинима,на 20 бодова заостатка за Партизаном, и сад да погазим себе и гледам играча Партизана у Звездином дресу,зарад виших интереса. Мало сутра. То би био потез паћеника Аџића да њима враћа за Клеа. Хвала Богу,нека смо ми група која може отјерати управу и тренера кад год хоћемо,макар испали у трећу лигу,то ми више одговара него да зарад неког јадног успјеха пишамо по себи.

Covjeku je vaznije ime igraca od igre, Ime trenera od znanja... Njemu ali i vecini odgovara ovo rasulo. Sad kao niko ne bi zelio Tejga u Zvezdi nebi maunu moju prihvatili bi ga oberucke iako nam je uvalio dva komada.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 19:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Lane i Vilotić na meti Olimpijakosa

Milan Jovanović i njegov imenjak iz Crvene zvezde Vilotić na meti prvoplasiranog tima Grčke - Olimpijakosa.
Olimpijakos će pojačanja za seledeću sezonu po svemu sudeći tražiti u Srbiji.
Marku Panteliću u napadu bi mogao da se pridruži saigrač iz reprezentacije Milan Jovanović. Kako MONDO saznaje, crveno-beli iz Pireja veoma su zainteresovani za igrača Liverpula.
Jovanović je na kraju prošle sezone prešao iz belgijskog Standarda na Enfild, ali je u dresu "crvenih" pokazao vrlo malo i zbog toga je kod Kenija Galgliša u drugom planu. Jovanović je prema našim saznanjima prvi na listi želja Ernesta Valverdea.
Međutim, Lane nije jedini koji je zapao za oko španskom sručnjaku. Crvena zvezda je nedavno u Atini odigrala prijateljsku utakmicu, posle koje su Grci obnovili interesovanje za Milana Vilotića, defanzivca Zvezde, koji je na pomenutom meču postigao jedini gol za Beograđane.
Svojevremeno je Olimpijakos želeo da angažuje Vilotića, ali je Zvezda navodno tražila tri miliona evra što u tom trenutku nije bilo prihvatljivo za atinske crveno-bele.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 22:54 
Pripravnik
Pripravnik

Вучино моја,да ли те је срамота писати презиме команданта трибине у тако циничном контексту? Херц,финансијску корист? Да не знаш лично главне људе трибине? Возе џипове,имају куће на Дедињу? Штити их Џаја па их не малтретирају сваки други дан и не пакују разноразна срања?Ко би по теби требао имати финансијску корист од маркетинга Делија? Ко би платио разне корео,бакљаде ( на које свршавају ти што их пљују ),хуманитарне акције и адвокате? Ево,ја сам на тој страни мизерног броја људи,а каква је моја корист? Потрошио сам брат брату стан у Бл. на Звезду. КК,РК? Могу да се кладим у живот да сам био на више утакмица ова два клуба него ти цијелог СД. Толико о мени и КК. Сви су пљували Делије када је одлучено бојкот прије три године,а ко је био у праву? Да можда ти Вуче не треба да одлучујеш какав стадион треба Звезди,а посјећујеш исти сваке преступне? Све знаш,а ништа брате не знаш. Па волио бих и ја да не идем по ливадама већ стадионима. И ако бирам између клуба нивоа Копенхагена ( како један рече,они су сад познатији од Звезде :lol: ),који ће играти сваке године мизерну улогу у ЛШ,а погазиће принципе трибине и овакве Звезде,бирам опцију 2. Звезда ће се и овако дићи,али ће остати симбол Српства. И да,погријешио си у процентима. Мање од 1 посто размишља као ја,али тај један је на стадиону и кажем и ја на срећу,за све се пита. А ти чекај ЛШ и Милан па брже боље дојури на Север,па после постављај клипове и причај како си био дио спектакла који је направила багра коју пљујеш. Лицемјерно. Поздрав

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 23:03 
Pripravnik
Pripravnik

Сад сам се покајао што сам ишта писао. Замолио бих вас да обришете све моје постове везане за ову тему. Не желим да се препуцавам са било ким,понајмање са Циганима. Свако има право на своје мишљење. Још једном,побришите све.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 23:08 
Bič božji
Bič božji

Ljudi bez veze se prepucavamo. Svi želimo dobro klubu, a Vuče ja sam mislio da si ti u pravu za ovo da treba ići i na rukomet, košarku i ostale sportove. Tribina imaš drugačije mišljenje i to je dobro, ne možemo svi misliti isto. Nema potrebe za prepiranje kad mi ovdje ne možemo ništa promjeniti. Biće kako bude, a mi ćemo svi i dalje navijati za Zvezdu.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 23:13 
Pripravnik
Pripravnik

Моја грешка што сам писао. Извињавам се ако сам икога увриједио. И написао сам да се побрише све што је дошло од мене.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 01:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Ne bi vratio Piquea i Fabregasa u Barcelonu???

To pitaj barsine fanove,nisam nadlezan.Poenta, je da manje-vise svi koji vrede, beze iz srpskog fudbala uopste. Samo je fora sto su ovi otisli na jedan vrlo ruzan nacin,bas kao sto adi namerava.Fakticki,cosicu klub cini ustupak,pomaze razvoju njegove karijere... a on je zbrisao zbog par ljelji vise...pri tom nas njegovo ne iskustvo vec kosta,tako da je njegovo dovodjenje jedna velika budalestina od strane rukovodeci kadrova od nase preduzece...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 01:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da, bolje da Tošić igra štopera...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]