banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2010, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Исах је УБЈЕДЉИВО најбољи

Ваљда мислис Иссах :lol: Страшно...

Око пенала не бих коментарисао али старт голмана онај кунг-фу потез, то је страшно. Могао је да осакати човека за читав живот, директан црвани картон је то морао да буде.
Али поштп га Мајо (какво име) није казнио сасвим сходно би било да га бар матични клуб млатне по џепу. Старт улази сигурно у топ 10 кршења у Европи ове године. Зајебо је и Лемана.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Silvio Dante je napisao:
Citiraj:
Исах је УБЈЕДЉИВО најбољи

Ваљда мислис Иссах :lol: Страшно...

Око пенала не бих коментарисао али старт голмана онај кунг-фу потез, то је страшно. Могао је да осакати човека за читав живот, директан црвани картон је то морао да буде.
Али поштп га Мајо (какво име) није казнио сасвим сходно би било да га бар матични клуб млатне по џепу. Старт улази сигурно у топ 10 кршења у Европи ове године. Зајебо је и Лемана.

Ово за Исаха нисам схватио, ал` добро.

Друго, Стамени је прије судара избио лопту, тако да то у сваком случају искључује црвени картон. Није било намјере да се удари противнички играч, веч лопта, а њихов контакт се карактерише као пад или судар након нпр. клизећег старта. Можда да постоји могућност за прекршај због неопрезности, црвени ни случајно.

П.С. - Не браним ја овде Звезду, итекако сам свјестан колико је оно било тужно јуче, ал чињенице треба износити.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Можда да постоји могућност за прекршај због неопрезности, црвени ни случајно.

Prekršaj sigurno, zbog neoprezne igre, ako ni zbog čega drugog. Pogotovo što je golman, a intervenisao je van kaznenog prostora, a onako ga je krljnuo... Džaba što je udario loptu, kad je nogu digao do glave čovjeku... Mimo fudbalskih pravila, start je bio krajnje neoprezan, jer da je kojim slučajem djelić sekunde zakasnio, ne smijem ni da pomislim šta bi bilo od onog nesrećnika.

A za Isaha se mislim odnosi na to je da njemu na leđima ime napisano ćirilicom, onako kako se originalno piše, što pokazuje da onaj ko je bio zadužen za ispis imena na dresovima, u najmanju ruku ne poznaje elementarna pravopisna pravila sopstvenog jezika. Tako je pokušaj promocije srpskih vrijednosti putem ćirilice na dresovima, ispao komičan...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
nisam vidio taj start golmana, al me po opisu neodoljivo podsjeca na slavnog golmana slavije milosa krstajica i kup utakmicu slavija-borac od prije par godina. kad je neki lik iz borca bio u naletu, a ova budala podigla nogu i razvalio ga kopackom u glavu da je taj nesrecnik zavrsio u hitnoj. a poslije se vajkao tipa "casti mi, ja ne znam sta je tom momku...ja sam bezveze diga nogu, a on je naletio...sam pao sam se ubio". to ima cak i na youtube

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 22:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tuvIsdfaqNI[/youtube]

Wiese je u Njemackoj zbog ovog dobio zuti sta onda ocekivati kod nas

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ајде сад станите мало, прво ни тај играч није имао лопту негоје ишао на њу, први је стигао Стаменковић и кренуо да је избије, међутим како је био у налету промашио је лопту и моментално скренуо ногу од главе играча смедерева да га неби ударио. Да опростите пао му је дупетом на главу и истог момента је стао да подигне човјека не осврћући се на го. Мало треба погледати фудбалски правилник па видјети каква се казна изриче у том случају, ја лично не знам.

Миланко ко по обичају бубаш, довољно је то што ниси видио али си се својски потруди да мало какнеш на тему. То са Борцем у Српском Сарајеву је био директан ударац у главу без умишљаја док је овамо био чисти несрећан случај.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2010, 22:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ima li gdje snimak tog poteza stvarno ga ni ja nisam vidio ali ako se u jednom njemackom prvenstvu za ovakav start dobije zuti a Stameni garant nije ovako startovao.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2010, 01:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Хало, људи, јел неко гледао утакмицу? ЧОВЈЕК ЈЕ ИЗБИО ЛОПТУ У АУТ! Десном ногом, на лијеву страну терена. Није додирнуо главу играча копачком, нити било који други дио његовог тијела. Лопта је висока, па је морао да доскочи. Онда је у неконтроисаном паду "сјео" другом играчу на тијело. Значи, без жеље да га фаулира, ишао на лопту. Због неопрезног старта, који није завршио ударцем ноге у главу и са претходоно удареном лоптом, НЕ МОЖЕ се добити црвени картон, можда прекршај, можда жути (мада ни то не вјерујем), али црвени никад! Па ни у Србији! Који вам је?

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2010, 08:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Raspravljate se oko gluposti. Prekršaj je bio, zbog opasne igre, nema veze ko je prvi stigao do lopte. Za isključenje nije, ali vjerovatno jeste za žuti karton, jer je golman napravio prekršaj van kaznenog prostora. Sudija nije svirao ništa od toga, već aut i šta sad? Zavjera, krađa, previd? Kao da je bitno...
Zar neko misli da bi prvenstvo bilo regularnije, da je Stamenković isključen, da Zvezdi nije sviran onaj penal, a Smederevo stiglo do boda?

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2010, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yC-JXVSVp_8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2010, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Vuk_samotnjak je napisao:
Ima li gdje snimak tog poteza stvarno ga ni ja nisam vidio ali ako se u jednom njemackom prvenstvu za ovakav start dobije zuti a Stameni garant nije ovako startovao.

Ja nasao neku sliku
Slika

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2010, 19:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nista to nije u poredenju sa Wieseovim startom koji je dobro Olica odvalio po ramenu a prema nekim komentarima Stameni cak nije ni udario igraca.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2010, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne raspravljaj se s njim nabodi ga
http://www.mondo.rs/s164810/Fudbal/Stam ... loptu.html

:lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2010, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo je za zatvora :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2010, 22:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:

Aj nemoj kenjati pogledaj dobro obadva snimka i budi realan kao covijek a ne kao navijac Partizana i reci koji je gori.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2010, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:

Aj nemoj kenjati pogledaj dobro obadva snimka i budi realan kao covijek a ne kao navijac Partizana i reci koji je gori.

Prvi je za smrtnu kaznu a drugi za zatvora :lol: ovaj prvi je bar dobio zuti karton+slobaodan udarac a ovaj drugi samo aut :lol:odo sad u grad :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2010, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ovo je za crveni + penal, bez obzira sto je van 16! :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
SIJUKS je napisao:

Ja nasao neku sliku
Slika

Niđe veze. Po slici izgleda da ga je odvalio nogom, a nije ga ni taknuo, već je uslijedio sudar guzica-glava :lol: Ovo što je Wiese uradio je puno gore, a onog đetića što mu se onaj sam nabo, ne treba ni spominjati u istoj rečenici sa Stamenim. Kakav crni crveni :roll:
A što se penala tiče, sudija nema šanse da je mogao vidjeti kako je Kadu primio loptu. I na prenosu nije bilo jasno, dok nisu dali 30 ponovljenih snimaka. I pad je bio uvjerljiv, čovjek je prosto poletio. Da se razumijemo, od penala nema ništa, ali lako je biti general poslije bitke.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 12:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Koliko laprdanja oko gluposti... Čovjek izbio u loptu u aut i sudario se sa napadačem... gotova priča... Prvi i jedini je dirnuo loptu, nema faula, loša procjena napadača koji nije skontao da će golman doći prije do lopte i nije se zaustavio... Ista situacija bi bila i da je odbrambeni igrač pokupio loptu, a onda napadača... Penal je već nešto drugo...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Sondri je napisao:
Koliko laprdanja oko gluposti... Čovjek izbio u loptu u aut i sudario se sa napadačem... gotova priča... Prvi i jedini je dirnuo loptu, nema faula, loša procjena napadača koji nije skontao da će golman doći prije do lopte i nije se zaustavio... Ista situacija bi bila i da je odbrambeni igrač pokupio loptu, a onda napadača... Penal je već nešto drugo...

Koliko subjektivnosti! :roll:
Da li postoji u fudbalu "opasna igra", "visoka noga"?
Je l' trebalo kramponima da mu razbije facu da bi se nesto sudilo? :confused3:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]