Neće taj ništa iznijeti, što već nije dosad rekao trilion puta...
"Mi smo na pravom putu i nemamo namjeru da odustanemo od našeg projekta, Zvezda je stub srpstva, Adžić odlično radi svoj posao, Đurić je šnajder koji se vozao u fići, ja u lambordžiniju. Naslijeđeni dug od prošle uprave je bio preko 50 miliona, a sad je samo 49, bla bla bla i tako dalje"
Ima li iko da mu baci pred nos njegov "elaborat" od 18 stranica, o opravku kluba, onomad kad je došao na mjesto predsjednika? Ako mene pamćenje služi, drobio je o Zvezdinoj djeci, legendama u upravi kluba, reprogramu i smanjnju duga, izgradnji stadiona i sportskog centra... A ako se ne varam, precizno je odredio da u prvoj godini, stabilišu igrački kadar, u drugoj osvoje jednu titulu i nastupe u evropskom takmičenju, a u trećoj da osvoje titulu. Šta je od toga ostvareno u prve dvije i koliko je sada titula daleko u trećoj sezoni, procijenite sami. Mislim da nije problem izguglati negdje, šta je sve nalagao prilikom dolaska i koliko je od toga ostvario.
Kao se ovoj upravi pripisuje dobar marketing. Pa majku mu, ako u taj dobar markekting spada i propalo kamčenje novca preko one Fondacije, pa lakrdija od izbora Zvezdine zvezde, pa još i projekat "srpski Dragao", onda je sve otišlu u onu stvar, a kriterijumi za nešto dobro, srozali su se ispod svake prihvatljive granice.
Ja pamtim bolje i smatram da Zvezda mora bolje... Te demagoške igrarije iz Vesićeve kuhinje, o naslijeđenoj teškoj sitaciji, katastrofalnom radu prethodnih uprava i o igračima koji sada kao vrijede milione, mogu da prođu kod nekoga ko svoje mišljenje formira na osnovu samo onoga što vjerno gura kroz medije. Ja mislim da ima ljudi koji misle svojom glavom i znaju da razlikuju mudo od bubrega...
_________________ "Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup."
|