banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 17:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Nov 2011, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Neće taj ništa iznijeti, što već nije dosad rekao trilion puta...

"Mi smo na pravom putu i nemamo namjeru da odustanemo od našeg projekta, Zvezda je stub srpstva, Adžić odlično radi svoj posao, Đurić je šnajder koji se vozao u fići, ja u lambordžiniju. Naslijeđeni dug od prošle uprave je bio preko 50 miliona, a sad je samo 49, bla bla bla i tako dalje"

Ima li iko da mu baci pred nos njegov "elaborat" od 18 stranica, o opravku kluba, onomad kad je došao na mjesto predsjednika?
Ako mene pamćenje služi, drobio je o Zvezdinoj djeci, legendama u upravi kluba, reprogramu i smanjnju duga, izgradnji stadiona i sportskog centra...
A ako se ne varam, precizno je odredio da u prvoj godini, stabilišu igrački kadar, u drugoj osvoje jednu titulu i nastupe u evropskom takmičenju, a u trećoj da osvoje titulu. Šta je od toga ostvareno u prve dvije i koliko je sada titula daleko u trećoj sezoni, procijenite sami. Mislim da nije problem izguglati negdje, šta je sve nalagao prilikom dolaska i koliko je od toga ostvario.

Kao se ovoj upravi pripisuje dobar marketing. Pa majku mu, ako u taj dobar markekting spada i propalo kamčenje novca preko one Fondacije, pa lakrdija od izbora Zvezdine zvezde, pa još i projekat "srpski Dragao", onda je sve otišlu u onu stvar, a kriterijumi za nešto dobro, srozali su se ispod svake prihvatljive granice.

Ja pamtim bolje i smatram da Zvezda mora bolje... Te demagoške igrarije iz Vesićeve kuhinje, o naslijeđenoj teškoj sitaciji, katastrofalnom radu prethodnih uprava i o igračima koji sada kao vrijede milione, mogu da prođu kod nekoga ko svoje mišljenje formira na osnovu samo onoga što vjerno gura kroz medije.
Ja mislim da ima ljudi koji misle svojom glavom i znaju da razlikuju mudo od bubrega...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ode Adzic, jbg morao se neko zrtvovati.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Dabigda mu ni sliku ne gledali

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.ustream.tv/channel/sportska- ... um=4040173 koji kreten, pa nije ti ovo djedovina da se ponasas kako ti hoces, jos kad kaze da Robert ima njegovu punu podrsku najezim se, ej Robi ima punu podrsku Lukica pa jel vidi neko koji je to paradoks. Nek vodi i Nikolovskog sa sobom zapalili se dabogda.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
papučar je napisao:
Ode Adzic, jbg morao se neko zrtvovati.

Kakvo žrtvovanje, taj žrtvuje klub otkad je sjeo u fotelju kojoj prići ne bi smio. Otpao Vilotić, otpao Adžić, najbolje stvari još od dolaska Robija.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislio sam moraju Lukic i Vesic nekog zrtvovati pa je Adzic najbezbolnije rjesenje, stave Mazu i ostalo je na istom.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ja nesto razmisljam, ko ce doci, ko nam garantuje da ce biti bolji od ovih, jer ako i nakon ovoga stavri ostanu iste onda smo propali totalno i tesko cemo se izvuci iz kanala... Lukic je malo odvukao misli od sebe i skrenuo paznju na promene koje su najvise trazili navijaci (Adzic i Vilotic)... Obezbedio je sebi jos malo vremena u fotelji

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Примјетио сам нешто интересантно:

Из изјаве Стефановића од понедјељка:

Citiraj:
Jedino rešenje da se klub postavi na zdrave osnove bilo je da se drastično umanje troškovi. Tako, recimo, u Zvezdi ne postoji igrač sa ugovorom preko 150.000 evra, tvrdi Stefanović.

А након тога текст о казнама за Вилотића и Борху:

Citiraj:
Treneru Robertu Prosinečkom se nisu svidele izjave Borhe, pa je odlučio da ga kazni oduzimanjem 10 odsto od godišnje plate, odnosno 20.000 evra.

Извор: спортал.рс

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ma jači je Adžić od Lukića, pazi šta ti kažem. On ne bi otišao da nije bilo ogromnog pritiska Delija. Već se jednom izvukao, sad nije mogao. Lukić je sitna riba. Za tog Vesića ne znam.

Vilotića nije odstranio Lukić već je Robi rekao da ako je on trener, Vilotić je na transfer listi i ne trenira sa prvim timom, tako da je to njegova odluka, koju su trebali ispoštovati još ljetos, zapravo.

E, to je greška za 150 000 evra, ja sam pročitao 250 000 evra, ali ne znam gdje :D

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
2009/10 godina:

• obračun sa fudbalskom improvizacijom i nedisciplinom u našem Klubu i uspostavljanje reda među svima koji su u kontaktu sa profesionalnim pogonom, makar i po cenu rezultata;
• borba za titulu i osvajanje prava za učešće u jednom evropskom kupu kroz osvajanje jednog trofeja u nacionalnom takmičenju ;
• borba za plasman u Ligu Evrope;

2010/11 godina:

• najmanje jedna titula u zemlji i učešće u evropskom kupu bez većih takmičarskih obaveza uz težnju da se igra što duže u tom takmičenju odnosno pokušaj da se „prezimi u Evropi“ (Liga Evrope ili Liga šampiona);

2011/12. godina:

• najmanje jedna titula u zemlji i učešće u evropskom kupu uz obavezu da se prezimi u evropskom takmičenju (Liga Evrope ili Liga šampiona);

2012/13 godine:

• plasman u najprestižnije evropsko takmičenje bez većih takmičarskih obaveza u domaćim takmičenjima jer sam siguran da ćemo inercijom dobre organizacije i kvalitetne selekcije biti dominantni u Srbiji. U toj sezoni FK „Crvena zvezda“ bi morala konačno da ima jak, stabilan, standardan, uigran tim koji ima svoju prepoznatljivu igru.

Na isti način su projektovani ciljevi po godinama za filijalu, mlađe uzrasne kategorije i školu fudbala. O realizaciji sadržaja predviđenih planom i programom, kao i ostalim pitanjima od značaja za uspeh projekta, staraće se novi organ - Kolegijum STRUČNOG RADA KLUBA. Kolegijum sačinjavaju sportski direktor sa izabranim saradnicima.

Ovo je plan koji Nitro spominje i koji je prezentovan na pocetku mandata. Ne samo da nece ispuniti nista ili skoro nista od tog vec ima obraza da se opet kandiduje, a bila je i prica ako ode Adzic idem i ja kad je prvo skandiranje bilo, covjek je bez imalo morala.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 18:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Pazite šta vam kažem, onaj kockar Adžić je mala maca za Mazu što je došao na njegovo mjesto. Tek ćete sada vidjeti šta je pravi mufjuz i derikoža. Taj je prefarban svim mogućim bojama, plus je dobar sa manje-više svim krimosima (krupnijim naravno) u BG i šire.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 19:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne dolazi Vasilijevic na mjesto sportskog direktora

Stefanovic je rekao da nijedan igrac nema preko 250 000 a ne 150 000..

i lesinari su se opet javili iz rupa.. Ovo je trenutak koji mnogi od njih cekaju da se ponovo vrate na scenu.
Sjetite se ko je bio protivnik LUkicu na izborima, pogledajte gdje je taj covjek i kakve rezultate ima klub...

Cistka je pocela sa Adzicem, ocekuje se jos Vesic, dok ce Stevan Mikovic ostati razlog je jasan on je za razliku od drugih davao novac, znaci nije obecavao vec je iz svog dzepa davao . Dobio je igrace i neke ugovore ali je davao pare ...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Brigate BL je napisao:
Sjetite se ko je bio protivnik LUkicu na izborima, pogledajte gdje je taj covjek i kakve rezultate ima klub...

Лекић се јавио? Шта је рекао?

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 19:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nisam na to mislio vec na Lukicevu pricu da je samo on tad zelio dobro klubu i jedini se prihvatio posla...Lukic pravi dobar posao sa Radnickim , ali to bi bilo u domenu teorije sta bi se desilo da je on pobjedio

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www2.mozzartsport.com/vesti/9268 ... r-zvezde-/ Genijalno, Lukic ce na kraju Robija i na teren poslati samo da se sakrije iza njega.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bar ce jedno biti jasno: sam postavlja zelje i sam pregovara i dovodi igrace, ako usere znacemo da je do njega, a ne do lose selekcije igraca :)

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
http://www.zurnal.rs/2011/11/29/zvezdin ... index.html
Sunce ti kalaisano... :(

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 23:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
papučar je napisao:
http://www2.mozzartsport.com/vesti/9268/prosinecki-novi-sportski-direktor-zvezde-/ Genijalno, Lukic ce na kraju Robija i na teren poslati samo da se sakrije iza njega.

zar nije ovo odlicno?!

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Stefanovic je rekao da nijedan igrac nema preko 250 000 a ne 150 000..

Ја сам анализирао више извора (спортски портали) гдје пише да нема играча са уговором већим од 150 000. Пронаћи ћу и видео клип са те конференције, сад ме баш интересује шта је тачно речено.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2011, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
papučar je napisao:
http://www2.mozzartsport.com/vesti/9268/prosinecki-novi-sportski-direktor-zvezde-/ Genijalno, Lukic ce na kraju Robija i na teren poslati samo da se sakrije iza njega.

zar nije ovo odlicno?!

По мени и није баш најсрећније рјешење, више ми личи на куповину времана, барем још једну полусезону. Желим му сву срећу ако га поставе, требаће му.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]