Ovo je najava na Kineskom jeziku o tome kako je zainteresovan da dodje u klub

Ovo je prevod teksta sa slike na Srpski jezik
Veliko mi je zadovoljstvo što sam ispunio svoj dečački san kao i san mnoge dece iz Kine da zaigram za najveći klub u Srbiji i u ovom delu evrope, jedva čekam da zaigram iza Vukčevića protiv kojeg sam igrao u mladoj reprezentaciji Kine i koji je ostavio sjajan utisak na mene i ne sumnjam da ćemo zajedno proslaviti mnogo golova sledeće sezone, čuo sam da je ekipa pretežno vakcinisana kineskom vakcinim protiv Covid19 i to je sam pokazatelj kakvo mišljenje imaju o Kini, sve to mi ukazuje da ću se brzo aklimizovati na novu sredinu. Sponzor lige je Linglong što takođe dovoljno govori o kvalitetu lige i o poštovanju između dve nacije,
izuzetno drago mi je što ću zaigrati za klub u kome je igrao Dragan Stojković Pixy (kako mislite nije igrao ovde?) Izvinjavam se, izuzetno mi je drago što ću zaigrati u ligi gde je igrao Pixy (Kako mislite igrao je u drugoj ligi?) Nema veze što je igrao u Jugoslovenskoj ligi, drago mi je što ću igrati u državi gde je rođen (...). Klub mi je našao smeštaj u jednom delu Novog Sada koji se zove Šangaj i izuzetno sam zahvalan na tome, sve čine da se što brže aklimatizujem. Zbog epidemiološke situacije kako mi je objašnjeno bilo je manje navijača na stadionu ove sezone, očekujem da će sledeće sezone situacija biti bolja. U ovom klubu je igrao i veliki John Marry legenda Kineskog fudbala koji mi je o klubu ispričao sve najlepše i nakon tog razgovora znao sam da je ovo pravi potez za moju budućnost. Dodao mi je još da je konkurencija velika i da je kvalitet visok i da je zbog toga imao manju minutažu. Čuo sam i onu staru srpsku poslovicu: "dve boje, dve vere i jedan narod ! " Nee Haow bratski narode ! "