Jokan: Samo sam tražio mirDanašnjom konferencijom za medije ponovo je uspostavljena komunikacija na relaciji novinari - Slaviša jokanović i igrači Partizana.

Doduše, pred poslenike "sedme sile" izašao je samo strateg crno-belih koji je govorio o predstojećem duelu sa čačanskim Borcem, ali se osvrnuo i na trodnevni prekid komunikacije sa novinarima koji je sam inicirao.
Na pitanje da li je takvim potezom možda naneo štetu klubu, Jokanović je odgovorio:
- Nisam napravio nikakvu blokadu, samo sam taržio mir jer moramo da gledamo unapred, a ne da se vraćamo na ono što je bilo - rekao je strateg crno-belih aludirajući na eliminaciju od APOELA.
A, da li je streteg crno-belih našao mir...
- To da li sam dobio mir je druga stvar, uradio sam ono što mislim da je najbolje za mene i klub i mislim da sam uradio dobru stvar.
Jokan se zatim osvrnuo na meč sa Borcem kojim Partizan počinje odbranu titule.
- Ambicije Partizana su uvek iste, kao i godinama unazad, a to je da osajamo trofeje. Očekuje nas meč sa Borcem, tradicionalčno teškim rivalom za nas, tek je početak, nismo imali prilike da ih gledamo, izuzev pre sedam da protiv Jagodine. Mislim da imaju sličan sastav od prošle sezone, a doveli su neka interesantna pojačanja, kao na primer Davidova, koji je kreativan i opasan igrač i na koga smo uvek obraćali posebnu pažnju u kojim god je klubovima igrao.
Trener Partizana očekuje podršku navijača u duelu sa Borcem.
- Kada dođe do negativnih rezultata, teško je očekivati podršku, ali navijači su uvek bili uz nas i mislim da će tako biti i sutra. Ne želim da umanjim svoju odgovornost, ali ne želim ni da se vraćam na ono što je bilo. Gledam samo napred.