Postoji li iko u RSu, ko nece u Beograd ici gledati nase protiv Hrvatske?
Sto se tice utakmice, ma ne znam, sve to izgleda dobro u jednom trenutku, u drugom trenutku ocajno, pojma nemam... Ocigledno je da jos nemamo kompaktnu ekipu. Po meni, VELIKA JE STETA sto je Matic odlucio da ne igra vise, to vidi i Mihajlovic ali je sad kasno, skontao je i on da je pojeo govno, polako guta svoje sranje sto je radio. Savrsena kombinacija dva zadnja vezna u ovom sistenu igre si Kuzmanovic-Matic, igraci koji puno trce a i znaju dati loptu. Tomovic je solidno odigrao na stoperu, cak ni Rukavina nije bio los, iskusniji je dosta nego prije, kao da se malo naucio igrati, mada Meni bi tu na beku igrao Basta a stopere Bane i Nastasic. Djuricic je ona desetka koju smo trazili jos od doba Piksija Stojkovica, momak ima rutinu, ima par, ima dribling, ima IQ, poboljsava znacajno duel igru i bice vrhunski igrac. Tadic je caca, nema tu price, a sto se tice Tosica, placem kad se sjetim da imamo Jankovica na toj poziciji

. Filip je prvi izbor napadaca bez premca! Pokretljiv je, ima smek za gol, nije bas konkretni sidras, ima osjecaj za prostor, takav nam treba. Djurdjic nije imao lopti da pokaze sta zna i njega bih ostavio kao rezervu. Sve u svemu, ovo je ono sto Srbija najbolje sebi moze priustiti u ovom trenutku (izuzimajuci Matica i Jankovica). ako vec moraju nek Maksimovici, Scepovici, Mijailovici, Tomici sjede na klupi, ne smetaju, samo sto dalje od prvog tima i ja zadovoljan....