banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Okt 2012, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
i šta je ovo, neke promjene igraca nakon 30 sekundi

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sad im je i samopouzdanje opalo. Zadar je pao u igri ali prednost raste. Vec imamo preko 20 neforsiranih gresaka.
Posle ove utakmice igramo sa olimpijom i cedevitom. Znaci imacemo 0 od 4 u prva cetiri kola. Dobro je, bar cemo se spustiti na zemlju.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

najžalije mi je provedenog vremena na rsb forumu, gdje me je onih par likova naložilo kao mladog majmuna...

ja garantujem da su ovo najbolji igraci koji su igrali u czv zadnjih 10 godina, ali šta je sad tu

rekao sam da cu ih ici gledati u zg protiv cedevite, ali icu sada qrac moj

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vid jebote, moze se odbrana igrati protiv vanzemaljaca iz Zadra....

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 18:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
jebem ti slobodno bacanje više...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

krenuo sam da pišem neki duži post/analizu ali će nam qrac... sve ste vidjetli
lazicu, laziću još si ti mali

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Au, kako se zeznuo Čović sa Lazićem. Ljudi, ko nije gledao, ovo je očajno ili gore.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa sta moze biti gore od poraza protiv raspalog Splita, pri cemu isti zadnju cetvrtinu igra sa igracima koje su prikupili iz publike jer su ostali dobili 5 licnih gresaka

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
I to što kažeš... Neki odbrambeni mehanizam mi je potisnuo ta sjećanja :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro, spusteni smo na zemlju, prosjek smo u ABA ligi, bice veeeeeliki uspijeh da se plasiramo na zavrsnicu. Prvo mjesto je nemoguca misija, drugo takodje. Osramotili smo se, 100 poena nam daje smijesna ekipa, ekipa koja ce imati do kraja prvenstva maksimalno 5 ili 6 pobjeda.
Znaci, naci trenera, ne mora Pesic ako je toliko skup ili sta vec, bilo kakvog trenera naci, jer mi ga trenutno nemamo. Otpustiti jednog ili dva igraca, ostalim dati probni period jes dvije utakmice pa ih jos otpustiti ako ne odigraju odbranu kako treba. To je to, klasika, prevelika ocekivanja....

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 19:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Tokom jednog tajm auta, nešto priča on i onda počeo na engleskom... a ovi stranci ne da ga ne slušaju. Ustaju i odlaze, a on se samo utiša. Reakcija kao da im žena zvoca :)

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tacno ne znam sta bih napisao :?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 19:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
To je to covek nema ni znanje ni autoritet on treba da ode sto pre inace nam 10 mesto ne gine

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@skeva
i sad otpustimo lazića, otustimo dva igraca, dovedemo novog trenera, on krene sa svojim radom, mijenja kompletan sistem... a vrijeme ide ide ide. ne znam , nisam pametan

@danijell
da, očito postoji taj problem autoriteta. ja sam mislio da ce trojac: gurovic, rakocevic, lazic uspjeti to držati pod kontrolom, ali vidjecemo
da tajm aut, on prica, postavlja neku akciju za brauna na postu. ovi ustaju i odlaze prema terenu, a braun slusa jedini. i na kraju niti on uđe, vec nelson ode u prodor

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@Stubborn
O kakvom sistemu ovdje pricamo? Pa nemaju krstenu akciju, u odbrani se ne zna ni ko pije ni ko placa, kakav bolan sistem....

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 21:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Gledao sam treću četvrtinu i stvarno nisam imao šta vidjeti, bar što se nas tiče. Možda smo mi imali prevelika očekivanja, šta znam. Uglavnom tuga.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Лазић је у ранглу Драге Каралића и све да добије до краја све утакмице, то мишљење нећу промјенити. Са екипом врхунском не може спојити крај с крајем :roll: Мајка му стара, зар ниси ништа од Пешића научио, дај стави зону 3-2, може се Брану и Катић 1-1 гурати доле са 99% центара у Аба лиги. Страшно.
Не може се од Ракоча очекивати по старе дане да игра одбрану, а и кад је био млад нешто је није играо.
Човић јуниор иди на каљење дјете драго у Слогу из Краљева или Чачански Борац. Нема ту љеба док не сједне опет неки Пеишић на клупу или неки други бољи тренер, који ће их казнити прво кондиционим да им душа испадне, а затим и Човић ударити по џепу.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 22:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Nije Lazic naucio od Pesica nista bar majku da im opsuje ako nista drugo

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2012, 22:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Covic i Subotic okosnice ekipe...Oko njih se vrti sva igra,najvecu minutazu u ekipi imaju...Ko sad moze tvrditi da je onaj lazic ikad gledao sport zvani kosarka...

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Covic dao izjavu... Neka izbaci sina pa ce moci, svakako ce mali dobijati dzeparac, ovako samo jebe ekipu jer ga ubacuje u igru
Citiraj:
Човић: Овако даље не може!

Небојша Човић био је у Задру у уторак увече и вратио се у Београд дубоко разочаран оним што је видео.

Како је дан касније рекао у разговору - Видео сам све и много тога ми је јасно.

Среда је протекла у састанцима и консултацијама око даљих корака, а конкретне одлуке вероватно ће "пасти" у вечерњим сатима на седници Председништва клуба.

- У току је анализа и чим је завршимо, имаћемо конкретне мере. Сигурно је да овако даље не може. Мислим да су се појединци мало заборавили, да су заборавили где се налазе и да Црвена звезда није било који клуб. Тако се не бране њене боје и традиција. Срећа је што се ово догодило на почетку лиге, па смо могли брзо да видимо са чим располажемо - рекао је Човић.

Иако је после пораза тренер први на удару, први човек Звезде ставио је до знања да ће и (неки?) играчи сносити последице.

- Једно је давати изјаве и шепурити се по медијима, али у спорту се врло брзо види шта ви знате, осим да причате. Да ли поред тога знате и да играте и борите се за свој клуб? Очекивања армије навијача не могу да се оправдају само давањем изјава...

Човић је додао да је притисак на екипу и клуб огроман, али да то нико не сме да користи као алиби.

- Апсолутно ништа није крива јавност, криви смо ми. Чак и да није било не знам каквог медијског приступа око промовисања клуба, од Црвене звезде се увек очекује победа, било то реално или не. Искрено да кажем и ја сам био оптимиста. Веровао сам да ћемо забележити ако не обе победе, онда барем једну. То се није догодило и то мора да буде санкционисано.

Према његовим речима, екипа је селектирана у складу са захтевима струке и све су то "на папиру" добри играчи.

- И ми смо добри људи, па од тога немамо ништа, ако не функционишемо као тим и ако не извршавамо постављене задатке. То се односи на све у клубу. Знам да има много оних који су срећни што се Звезди ово догађа, али то је спорт. После сваке кише дође сунце... Ја лично немам никакву емоцију и врло брзо ћемо на Председништву клуба донети одговарајуће одлуке, за које мислимо да ће поправити ситуацију.

УПРАВА НЕМА ПРАВО ДА РУШИ КЛУБ

Председник Звезде констатовао је да су и Сплит и Задар потцењени, што је недопустиво у јаком такмичењу, какво је ове сезоне АБА лига.

Када је реч о судбини тренера Миливоја Лазића, Човић је био врло кратак: "Не желим да прејудицирам заједничку одлуку".

Упитан да ли се сада каје што је за наше прилике скуп тим поверио тренеру дебитанту, одговорио је да после разлаза са Светиславом Пешићем "није било нарочитог избора".

- Не кајем се због Лазића! Тај тренер дебитант, како га ви називате, имао је несрећу да се бави послом који му није дао пуно времена да сазре и одрасте.

- Ради се о изузетно озбиљном човеку, кошаркашки посвећеном, стручном и компетентном, али, амбијент у Србији је такав да сви ми који гледамо утакмице и који смо мање-више навијачи, мислимо да би увек били бољи играчи и тренери од оних које пратимо. То је у спорту легитимно и критика јавности је у овом тренутку потпуно оправдана.

Небојша Човић искористио је прилику да се обрати и "мангупима у сопственим редовима", како их је својевремено називао руски револуционар Владимир Иљич Лењин.

- Чујем све што се прича и примећујем да највише причају они који су у великој мери допринели да се Црвена звезда развали - а, буквално је била разваљена 2011. године. Било би им боље да ћуте и анализирају оно што су у протеклим годинама урадили са клубом.

- Ми се нећемо предати, направићемо одређене корекције и кренути даље. Лига је дуга, има још 24 кола и све што је покварено, може да се исправи. Није решење у рушењу, гунђању и абровисању по кафићима, већ је конструктиван приступ да се збију редови кад је клубу и систему тешко. Без обзира да ли мислимо исто, да то анализирамо у својој кући и да донесемо најбоље могуће закључке. Поготово управа клуба нема право да доприноси процесу деструкције.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]