TashkoBL je napisao:
Šajin je napisao:
Sondri je napisao:
Dimne bombe i bakljade su prevaziđene krajem prošlog vijeka...
ако је то превазиђено, а шта се онда то сад треба радити фудбалским на утакмицама?
Molio bih da mi odgovorite ti i Sky. Mislite li da je korektno prema ostaloj raji (starim djedovima sto dolaze svaku tekmu, ocu sa dvoje djece, meni i svim ostalim ne-Lesinarima) na istoku, bacanje dimnih bombi?! Pola utakmice ne vidimo! Pogotovo kad dodju Zeljo ili Sarajevo. Ona tekma protiv Sarajeva je bila drama. Pogledao sam pola utakmice,a pola sam se gusio u dimu. Sta zelite da postignete onim dimnim bombama? Je li doprinose koreografiji? Pogotovo one dimne bombe koje nisu u boji.
Imate odlican "program" samo izbacite dimne bombe. Ili bar smanjite.
Bio sam na utakmici protiv Rudara. Polu mrtva utakmica. Borac bio bolji. Uzeo "samo" 1:0. Rudar imao samo 2 sanse. Razocarali su me navijaci Rudara. Onakav krkanluk je sramotan. Pjevati pjesme Zelji, onda "Mrzim Borac, MRZIM BANJALUKU", "Borac na ku*ac" je bas debilno

Као прво да нешто разјаснимо

Ни ја нисам Лешинар, чисто да се зна. Идем и навијам за Борац из свег гласа, али се из одређених разлога не поистовјећујем са том навијачком групом. Данас свака шуша иде кроз град са шалом Лешинара, а пола их само стоје на утакмицама, једва да отварају уста(ако уопште и дођу на утакмицу). Без обзира на све добро и лоше што раде, ипак су Лешинари били уз Борац и кад је играо на разним ливадама против Фамоса и сличних...тако да ми је безвезе за себе да кажем да сам Лешинар, кад скоро па никад и не идем на гостовања и не радим пола ставри које за клуб чине активни чланови групе. А и поред тога, има неких ствари унутар групе, које ми се никако не допадају...
Што се тиче кореографија и да ли ваљају или не... ја се стварно слабо разумијем у те ултрас фазоне, па не знам да ли су бакље и димне бомбе превазиђене. Кад бисте ово питање за димне бомбе које погуше пола стадиона, поставили на форуму Лешинара, вјероватно бисте добили неки отресит одговор, да идете на запад ако вам то смета или би вам само обрисали пост...
А сад моје лично мишљење. Мени се кореографије Лешинара допадају, можда су по том неком ултрас фазону бакље превазиђене, али чисто сумњам. Колико сам ја упућен у Србији је пиротехника забрањена на стадионима и казне су огромне за такво нешто. Дакле убјеђен сам да би и Делије и Гробари користили бакље да је то дозвољено.
Па чак и да су бакље превазиђене, мени оне праве екстра атмосферу. Нпр нешто попут овога:
http://www.lesinari1987.net/galerija/al ... elez_3.jpgА што се тиче тога да људи не могу гледати пола утакмице због дима, не знам шта да кажем. Мени лично то не смета, али разумијем у потпуности људе којима то смета. Ето мој би савјет био да се помјерите на врх стадиона јер ту дефинитивно има многоооо мање дима. Проблем је што Градски стадион нема сјевер и југ,мада и кад би имао не знам баш да ли би то ријешило проблем, јер је сва традиција и историја Лешинара везана за исток,али ето онда би они којима смета дим могли да пређу на сјевер,уколико немају пара за запад.