banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 02:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Sep 2009, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Gocias je napisao:
skeva je napisao:
Srbija 13ta na rang listi...

Пу, гдје баш сад тринести :lol:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
skeva je napisao:
Srbija 13ta na rang listi...

Moze li link za tu rang listu?

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.fifa.com/worldfootball/ranki ... nking.html

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
mislim da je prilicno glupo stvarati neki preveliki pritisak na nase igrace pred ovu utakmicu.

nije ovo nikakva utakmica generacije, niti utakmica koja ce pokazati koliko vrijedimo, ili kakve vec sve epohalne naslove nismo vidjeli. nema potrebe da se stvara pritisak na igrace, pogotovo zato sto je ovo konacno jedna od bitnijih utakmica u koju bi mi trebalo da udjemo sa psiholoskom prednoscu. ovo je presudna utakmica samo za francuze. nama i nerijesen rezultat sasvim odgovara. zato bi bilo sjajno da konacno jednu utakmicu odigramo glavom. tj. mudro i oprezno, bez bilo kakvog srljanja i opterecenja, da rizikovanje prepustimo francuzima i rutinski odigramo nerijeseno, ili pobijedimo ako se za to ukaze prilika. cak i ako izgubimo, jos uvijek imamo ogromne sanse za drugo mjesto, i nista se bitnije nece promijeniti.
dakle, samo opusteno i polako, bez prevelikog frljanja floskulama o "ostavljanju srca na terenu" i obecanja...nemojmo stvarati atmosferu da je ovo nama presudna utakmica i da mi treba da napadnemo francuze, jer tako sebi oduzimamo kljucnu prednost pred ovu utakmicu. sigurno je i antic svjestan svega toga, i znace da spremi igrace za ovu utakmicu.
sve u svemu, veliki sam optimista

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 21:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Znam da ce sad krenuti pljuvanje i pickaranje ali ja imam smek da cemo ili igrati X ili izgubiti

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 22:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moguce, ali ja isto mislim da ce Francuzi kiksati protiv Rumunije (iako se Mutu povredio), ali svakako je nasa prednost sto idemo odmorni u taj mec, za razliku od Francuza koji ce imati takodje odlucujuci mec protiv rumuna u Parizu, ali onda dolaze nama

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Znam da ce sad krenuti pljuvanje i pickaranje ali ja imam smek da cemo ili igrati X ili izgubiti

ja nemam takav "smek", ali se bojim takvog ishoda, zbog sve te halabuke koja se nadigla, evo vec sedam dana prije utakmice. vidim izjave nekih nasih fudbalera da im je ovo "utakmica karijere", kako ce "izginuti na terenu da dodju do pobjede". uglavnom sve "istorijske" utakmice nase reprezentacije proteknu otprilike na isti nacin : mi se zaletimo na pocetku, napadamo, kofol stvaramo neke grdne sanse, onda primimo glup gol poslije greske odbrane ili iz penala, pa onda opet kao nesto napadamo, a onda, u boljem slucaju, damo gol i odigramo nerijeseno (ako nam treba pobjeda). i onda su nam puna usta price kako smo bili bolji i nismo imali srece.

opet kazem, nema nikakvog razloga sa toliku buku. OVO NIJE ISTORIJSKA UTAKMICA. mozda cemo do kraja kvalifikacija imati i mnogo bitnije utakmice. a i ako izgubimo, jos smo u igri za plasman. dakle, nema potrebe da sebi postavljamo imperativ pobjede. daj boze da jednom u utakmicu udjemo hladne glave i odigramo zrelo, bez pritiska ogromnih ocekivanja u glavama igraca. ako tako uradimo, siguran sam da cemo ostvariti dobar rezultat, jer ova francuska pod domenekom je itekako znala da kiksne u odlucujucim susretima. sjetimo se samo proslih kvalifikacija za EP i njihovog poraza na svom terenu od prosjecne skotske, pa ih je poslije samo skotska glupost i poraz od gruzije odveo na EP. pa onda poraz od 2:0 protiv italijana na EP, kad im je igrala pobjeda.

ako mi u utakmicu udjemo kao su tada usli skoti i italijani, sanse su nam sjajne...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2009, 22:48 
Ma ljudi akobogda odracemo ih ko pi*ke... :D :D :D

Ne vjerujem da ce se istorija ponoviti...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 07:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Maj 2008, 07:53
Nije da sam pesimista, ali smrdi mi ovo na veliki X, 0:0 ili 1:1... A to nam i ne bi bilo lose ;)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Pa valjda nema razumnog navijača u ovoj državi koji ne bi odmah potpisao X :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 09:13 
Bitno da se prodje, he8o ostalo. :)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Uh, šta bih dao da na prepunoj Marakani dobijemo Francusku! Ne mogu ni opisati!

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Јест да никад нисмо никог великог побиједили, јест да је сад идеална прилика, али нећу се бунити против бода... Потписујем у потпуности Миланков пост...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Чим видим Миланка и његове стручне коментаре одмах знам да од неког повољног резултата нема ништа :-?

Измалеришеш нас брате :wink:

Какав бод, па у оном гротлу морају пасти! СРБИЈА!

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 17:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Gocias je napisao:
Чим видим Миланка и његове стручне коментаре одмах знам да од неког повољног резултата нема ништа :-?

Измалеришеш нас брате :wink:

Какав бод, па у оном гротлу морају пасти! СРБИЈА!

''u onom grotlu'' do sada su morali pasti: španci - dva puta, portugal, hrvatska, rusija, italija, belgija pa ništa na kraju. francuzi svaku utakmicu igraju pred najmanje 40- 50 000 gledalaca nije to za njih ništa specijalno. jedino se plašim da igrači ne podlegnu velikom pritiskom zbog toga što svi očekuju pobjedu i ovjeru vize za SP. lijepo bi nam leglo rano vođstvo...u prvih 15-20 minuta... :)

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Srbija ce mislim sigurno uzeti francuze,,,,,oni si vec dugo u krizi,,,,trener im je debil,,,sastavlja igrace po horoskopu itd....Uglavnom Srbija ce sa pobjedom biti na korak do SP.....Puno srece im zelim..........

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
2-1 za Srbiju :evil3:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2009, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Banjalucki_Behar je napisao:
Srbija ce mislim sigurno uzeti francuze,,,,,oni si vec dugo u krizi,,,,trener im je debil,,,sastavlja igrace po horoskopu itd....Uglavnom Srbija ce sa pobjedom biti na korak do SP.....Puno srece im zelim..........

samo da mi ne izgubimo...pusti ti njihove trenere i kako oni sastavljaju ekipu...francuzi imaju 2 reprezentacije, mogu da igraju kako hoće i s kim hoće...mi treba da uđemo hladne glave i da ne srljamo već da čekamo jer oni jure pobjedu kako bi se izjednačili sa nama na prvom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 08:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
hercegovac27 je napisao:
Uh, šta bih dao da na prepunoj Marakani dobijemo Francusku! Ne mogu ni opisati!

Pa sto ne ides? Jel problem karta :wink:

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2009, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

naravno da je problem jer nije pušteno u prodaju svih 53 000 karata koliko stadion moze da primi...onih 2000 necu ni racunati koje se ne prodaju za deo tribina koji razdvaja gostujuce navijace od domacih. protiv austrije su pustene skoro sve karte u slobodnu prodaju i bilo je preko 5 000 ljudi iz republike srpske...što je bilo za svaku pohvalu, ali ovo sa Francuskom je u najmanju ruku sramota

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]