banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Avg 2012, 16:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Takav vid bojkota je skroz besmislen.Nikad nista nije doneo.Podrska je potrebnija nego ikad.Za sve ostalo se pita sever.Kada on odluci lukic ce biti bivsi,ostatak moze samo u prazno skandirati.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Zato sto se govna sa sjevera pitaju i jesmo gdje jesmo. Da citiram starijeg kolegu:

krol2 je napisao:
a ovako javno pozdravljam mame i vodjama navijaca na sjeveru,kad citav stadion skandira uprava napolje oni cute.....isti ko i oni u lozi

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Kome podrška? Svaka podrška ostavlja ovu trulu i štetnu upravu u foteljama, da dokrajči klub,ljubi ih Bjeković i Tole.
Jedino što smo imali od onog zvezdaškog karaktera i gospodstva, viteštva (ali ne Lukićevog) sad je otišlo. More mrš, viteže i kompanijo!

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 16:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Eto ode čovjek. Nadam se da su zadovoljni pojedinci sa foruma. Ako će ovo pomoći da mi zaigramo bolje i ja sam za, mada ne vjerujem.
Žao mi je čovjeka, prava je ljudina. Srećno.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 16:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Штета, ево још једна пропала сезона се смијеши.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 16:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Podrska Zvezdi ako navijas za nju,nikad potrebnija.Najbolje da se ugasi Zvezda zato sto je otisao Prosinecki,koji je opet kazem pokazao da ima casti,morala i obraza.ali ne i znanja za svoju funkciju..Najbolje da se zvizdi igracima od prve minute,zato sto vitez vesicevsko-dos-ovskog reda,ne namjerava sjahati sa svoje pozicije.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 16:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Podrška uvijek. Ja sam mišljenja da nije trebao ići, već uprava, ali šta ću kad me se ne pita ništa.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Nije više mogao da izdrži u takvim odnosima gdje se nema para za kvalitetne igrače i davanje plata postojećima! Početno oduševljenje što trenira svoj klub je splasnulo i u prvi plan je isplivala beznadežnost u potencijalnoj mogućnosti ostvarenja dobrih rezultata!

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Ja čekam @Brigate BL,da čujem šta fino iz "prve ruke" 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Info iz desete ruke :) je da je Maza nakon utakmice imao sou u svlacionici gdje je pred igracima napusavao Robija.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Реално гледајући, оно што предстоји није ни мало угодно. Опет кажем, против Бордоа немамо никакве шансе, дакле ту утакмицу искористити за промоцију пар играча који ће у врло кратком периоду напустити клуб. Што се тиче Салета Јанковића, нити мирише нити смрди. Мислим да он у овом тренутку није најбоље рјешење за тренера, без обзира на његову приврженост клубу, коју је, без даљњег имао и Просинечки. Да не буде да сам га стално критиковао, на томе му морам одати признање. Лично бих волио да Звезда ангажује Швабу Ђурђевића уколико је то могуће. Мада, колико се сјећам, он има неки ангажман у Казахстану или тако нешто. Други пик ми је Драгослав Степановић, нема ангажман а искусан је и можда једини који са овим тимом може узети титулу. Све у свему одласком Просинечког остали су проблеми неспособне управе која, како ми се чини нема намјеру да преузме одговорност због катастрофалне ситуације, како на терену тако и ван њега.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 17:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Tuga. :(
Nisam ni znao sta se izdesavalo, bio u BG na Beer Festu dolazim sad i vidim Robija nema vise. :(
Barem mogu reci da sam bio na poslednjoj utakmici koju je on vodio.. Krneta ocajan, ono je bilo smjesno. Ajde da su samo ona 2 gola u pitanju pa i nekako, ali njega je driblao ko god i kako god je stigao, pa mene onako ne bi setali a ne profesionalnog fudbalera.
Nemojte Jankovica samo, ko Boga vas molim. Sto je najgore Partizan je sad isto u govnima tako da en bi bilo nemoguce da Jankovic uzme titulu, onda ga se ne bi rijesio do 2020..

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 17:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rajevac je cini mi se slobodan,svakako najbolji izbor.Moze stepa,ako nista ima iskustva i vodio je dobre klubove u njemackoj.Svaba djurdjevic je nista,u ofki nije imao ni rezultata ni igre,sad je popio otkaz i u uzbekistanu,tako da je slobodan.Takodje jankovic mi niti smrdi niti mirise...Samo da ne padne neka kumovsko-rodjacka veza,klapa 3...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Рајевац? :lol: Немојте молим Вас, вратите Просинечког!

Citiraj:
Тренерска каријера

1996: ФК Слобода Ужице
2004: ФК Црвена звезда
2006–2007: ФК Војводина
2008: ФК Борац Чачак
2008–2010: Гана
2010-2011: Ал-Ахли
2010: Катар

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 18:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ti bas pratis fudbal,al preko nezavisnih,glasa i blica.Sa ganom u cetvrtfinale sp,finale africkog prvensta.Sa vosom nam dao tricu na marakani,lemao i nas i pfc.Borac cacak prvi put izveo u evropu.Otisao u katar za par miliona evra,sigurno cisto da mu se nadju.Sta sve neces procitati na ovom forumu :confused2:

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Samo je problem sto on nece doci, a nadam se da si zadovoljan sto ce doci Jankovic i da je to ono sto su zeleli svi koji pljuju po Prosineckom

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 18:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Bitno je da je Prosinečki otišao i da će doći neko ko ne misli da je Kasalica Villa, Lazović Messi, Milunović Iniesta, Evandro Xavi,...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

О чему ти човјече, какве новине, шта причаш ти? Сад ћеш ми ти још мјерити колико сам ја минута у животу гледао фудбал уживо? Рајевац је исти као и Вермезовић, Стевановић и остали српски експерти који су радили у Африци. Једино му признајем резултат са Ганом.

Одлазак у Катар је смијешан, колико је тачно тамо провео времена, конкретније у колико је утакмица водио Ал Ахли и Катар?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZYjDskOtODU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ravnogorac je napisao:
Podrska Zvezdi ako navijas za nju,nikad potrebnija.Najbolje da se ugasi Zvezda zato sto je otisao Prosinecki,koji je opet kazem pokazao da ima casti,morala i obraza.ali ne i znanja za svoju funkciju..Najbolje da se zvizdi igracima od prve minute,zato sto vitez vesicevsko-dos-ovskog reda,ne namjerava sjahati sa svoje pozicije.

Dobro, onda neka mu zvižde za godinu-dvije kad se klub bude koprcao u blatu.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2012, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Prema nekim izvorima, na Odboru za hitna pitanja su pojedini članovi predlagali da Prosinečkog naslede Milan Živadinović ili Stanislav Karasi.

http://www.mozzartsport.com/vesti/u-zve ... -o-rajevcu

Koji cirkus :lol: Ajde Ziva dodji da se bar smijemo ko ljudi :) I dalje mislim da je Jankovic zicer, al ovo me bas nasmijalo, sa Zutog na Zivu ili Karasija, tako nam i treba.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]