banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Nov 2011, 01:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
a sto se sad digla frka na vilotica,sta je izjavio

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 01:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Moglo su oni posle uci u tunel ali nisu. Vilotic je kreten i ne treba ga pominjati na ovoj temi

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 01:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
Hertzog je napisao:
Moglo su oni posle uci u tunel ali nisu. Vilotic je kreten i ne treba ga pominjati na ovoj temi

Jeste mogli su uci i moliti Boga da usput nece izgubiti ruku, nogu, glavu. Ono samo kod nas se moze desiti, da je nekim slucajem to bilo evropsko takmicenje pa izbacili bi nas na 5 godina.
Pogledaj do kraja pa mi reci da je realno da udju u tunel pod onom paljbom.
http://www.youtube.com/watch?v=tkSN8H1mbGg

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
[url]http://sportal.rs/news.php?news=63458[/url}

Adžić odlazi nedovršenog posla
28 Novembar 2011 | 08:22(5)

Navijači su amputirali desnu ruku Vladana Lukića - Ivana Adžića! To je epilog sastanka delija i predsednika Crvene zvezde održanog posle 141. “večitog derbija” u kojem su crveno-beli doživeli još jedan poraz od najvećeg rivala. Ceh zbog nedopustivo loših rezultata ove sezone platio je sportski direktor koga su navijači označili kao najvećeg krivca za posrtanje ekipe Roberta Prosinečkog. Lukić je uvažio stav najvatrenijih pristalica i nije imao drugog izbora - otpustio je bliskog saradnika.

Adžić će se u ponedeljak u podne obratiti novinarima i potvrditi da odlazi sa funkcije na kojoj je bio u poslednje dve i po godine. Ipak, odlazak šefa za sportska pitanja ne znači da je došao kraj problemima na “Marakani”. U svlačionici je trenutno haotično stanje, animozitet između domaćih i stranih igrača je kulminirao posle meča sa Partizanom, pa će Robert Prosinečki imati pune ruke posla da ohladi “usijane glave” ako uopšte bude u stanju da svojim autoritetom nametne disciplinu među obeshrabrenim i nervoznim fudbalerima. Robi će u ponedeljak u deset sati održati trening i pokušati da "podigne" ekipu pred dva teška izazova u preostalom delu sezone, protiv Rada na Banjici i Vojvodine u Beogradu.

Dodatni problem za crveno-bele je da će, sva je prilika, duel sa "lalama" igrati bez prisustva navijača zbog incidenata na minulom derbiju, pošto disciplinci lige budu pregedali izveštaje delegata.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Znači Lukić ostaje. Samo će Maza zamijeniti Adžića i to je sve od silnih promjena i ostavki.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro je bar nesto. Ako nista, bar vise necemo gledati onu svinjecu glavu

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 10:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dok god ulica,tj delije budu vodili vas klub,nema nista od vas....iste te delije su otjerale i dzajica,piksija,bajevica....

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Isto je to sve. Eto Borac ne vode lesinari, pa u upravu ulazi ko hoce i kako hoce. Sto je plen veci, vise je krokodila koji ce se otimati oko njega

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 10:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nije moj borac bas mjera za poredjenje sa zvezdom....vise sam mislio na bivsu veliku cetvorku i vukao neke paralele medju njima.....hajduk i zvezda,gdje ulica vodi glavnu rijec,nisu ni za sta.a partizan i dinamo koji ne jebu ulicu dva posto-dominiraju....stalno osvajaju titule,a i u evropi su uglavnom do nove godine,dok hajduk i zvezda to zavrse u kratkim rukavima...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
To je 100% tačno, smiješno je da Lukić ima ovoliku podršku kad je uz Tanu najlošiji predsjednik u istoriji FKCZ, a Piksi sa duplim krunama nije valjao, al jbg Piksi se nije tako slizao sa grupom.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je izlizana prica, mislis da Delije nisu za uspesan klub. Logicno je da imaju uticaja na postavljanje i smenu rukovodstva, ali sumnjam da im je u interesu da Zvezda bude na sadasnjem nivou. Pa vece su pare u igri ako je klub uspesan u domacem prvenstvu, sa povremenim epizodama u evropi

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 11:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne kazem ja nista,ja to gledam sa strane i zato mozda mogu biti i objektivniji jer vi ste zaljubljeni u delije,a ljubav je slijepa :D ....da ulici ne treba dozvoliti da vodi glavnu rijec,ima milion primjera,pa i kod vas.....eto,tresla se marakana protiv zenita trazeci da Dzaja ode,ali nije to jedina losa procjena,cak se moze reci da je vecinom ulica fulala,a stalno joj je udovoljavano....
jedan od smijesnijih primjera je dusko bajevic....covjek odigra momacki u evropi,ispadne casno od milana 0-1 i 1-2 i to zadnjoj rundi pred LS,ubjedljivo osvoji jesenju titulu,sredinom proljeca ima+9 nad Partizanom,ali ulica "procjeni" da to nije to i citav sever (instruisan vodjama,naravno) trazi da on ode.....i covjek ustane na sred utakmice protiv vojvodine i ode....a i nakon te utakmice je ostalo +6!!!
eto ako nije tacno nek me neko ispravi

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Kompletno rukovodstvo nema ni ljudske, ni sportske, ni intelektualne vrijednosti da bude na celu kluba kakav je CZ. Uspjeli su da proslave Stanojevica, jednog primitivca i fudbalsku neznalicu. A, nisu nam valjali Dzaja i Piksi. Nisu, ... u njihovo vrijeme grobari nisu znali gdje je lijevo, a gdje desno na Marakani.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kockar naravno nije dao ostavku, vec ce "postovati statut" i cekati vandredne izbore, o majko moja mila, pa je li ovo normalno :(

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Uzecemo ove zadnje dve tekme,dovesti mozda kojeg boljeg igraca i prica ce se stisati do sledeceg ljeta.Da se Lukic nije zdruzio sa navijacima,mi bi spasili i proslu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Raspisani su izbori :)

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I onaj debil vilotic izbacen iz prvog tima, bar nesto dobro iz ovog uzasa

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Raspisani ili ce raspisati?Kazu da ce ih raspisati,ali kao ima vremena.Dok se stisa fama.Ko je lud da im vjeruje vise...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Vilotić je stvarno kreten. Ne mogu vjerovati šta radi, a činio se baš ko fin momak. Ma samo mu dati nogu u dupe i ćao.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Zato ekipa sa Sjevera, umjesto da razjuri pokvarenu bandu iz kluba, mase sarenim kartonima, pjeva i veseli se ... tugo moja!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]