banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 14:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Mar 2011, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
http://sportal.rs/news.php?id=47585http ... p?id=47585

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 15:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Treba ozbiljno porazgovarati sa Adijem. Druže ako hoćeš da igraš igraj, ako nećeš ćao. Bile su kod nas i veće guzice od igrača, pa su slušale trenera. Dobar igrač, ali ako neće da sluša, tjeraj odmah.
A realno treba otjerati jedno nekoliko igrača sigurno, smetaju, a ne donose kvalitet.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 19:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovaj ulazak Putina na Marakanu i docek od strane Delija je nesto najemotivnije sto sam dozivio u sportu u zadnje vrijeme,a nisam cak ni navijac Zvezde,mogu misliti kako se vi osjecate! Stvarno Delijama kapa do poda....
Putin ne zna sta ga je snaslo,ne moze sebi doci covjek.
Neka neko postavi klip kad bude,i odvrnite ton do daske!

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 20:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kako sam samo srecan kad ovi "opinion makeri" sa B92 ispadnu glupi kao konji :D
Citavu sedmicu forsiraju pricu kako su,maltene svi u BG,popizdili zbog dolaska Putina zbog saobracajnog kolapsa,kako je samo na proputovanju iz Slovenije i sl,i onda ovakve scene na Marakani!
Srbin je uvijek vise postovao Ruskog Cara nego svoje vlastite vladare,i to je nesto sto ima u genima i sto ne mogu na silu promjeniti placenicki mediji,i zato Delije-HVALA VAM!

A prodane duse,mogu...ma zna se vec sta!

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ljkmzE8KtOA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 21:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Block out je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ljkmzE8KtOA[/youtube]

Putin,oooooo,Putin,ooooooo......!

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 21:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Свака част!

Што се трзну кад пуче на трибини. :lol: Што плашите премијера?!

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2011, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
parola:
Citiraj:
„Stariji brate, poljubi majku našu i kaži joj, kaži, da smo je dostojni, i da se borimo i da ćemo se boriti, i da je volimo.“

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 00:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tu_MVdfCWo4[/youtube]
Свака част, да се најежиш!

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 08:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Шта је ово, читаву страницу о утакмици Звезда - Зенит пишу Борчевци? И послије се љутите кад вам мунџоси кажу да сте прикривени звездаши? 8)

Шалим се, наравно. Јуче сам стицајем околности био на Маракани. Занимљив догађај. Наравно да 25 000 људи није дошло да гледа други тим Звезде, велика већина људи је дошла да присуствује том "слету у част Путина", како су се неки људи зајебавали.

Звездини клинци показали да има ту материјала, али да (типично за нас) немају снаге. Руси играју и трче до краја и физички су далеко јачи.

Путин је бачје, има ту харизму. Каже ми друг партизановац: "Увијек су вас хтјеле те тајне полиције, ево сад вам дошао КГБ-овац!" :D Дио Запада око ложе је буквално био окренут њему, сликају и добацују нешто. Једино ми нису били јасни они силни бајкери испре стадиона, шта су они представљали.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 09:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Covjek koji je sjedio u lozi do Putina je,mislim,Goran Jovanovic ili tako nesto,predsjednik srpskog ogranka Moto kluba Nocni Vukovi iz Moskve,i tu je bio na zahtjev Putina jer se druze jos iz Rusije. Tako da su vjerovatno i ti ostali bajkeri sa te strane.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ево да мало усерем тему... само за "Четнике са Севера", једна руска партизанска! 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IHlq_P5CI18[/youtube]

И "Нема пјесме, нема ни весеља, све док руски официр не запјева!"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=09Rf2KqA7a4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Sastanak ruskog premijera Vladimira Putina sa bajkerima iz niškog kluba "Night wolves" ("Noćni vukovi") i dolazak na stadion Marakana mogli bi da zasene i veoma važne ekonomske i političke poruke koji ova poseta ima za Beograd, počev od garancije da će gasovod "Južni tok" sigurno biti sagrađen do 2015. godine, pa do najave novih ruskih investicija u Srbiju.

Niški "Noćni vukovi" su ogranak istoimenog moskovskog motorističkog kluba, a njihov susret sa Putinom organizovan je na zahtev ruskog premijera.

Inače, Putin i predsednik niškog kluba Goran Jovanović, upoznali su se prošle godine na bajkerskoj fešti u Sevastopolju, a Goran je, kao ratni veteran koji je u Vukovaru izgubio nogu, impresionirao Putina činjenicom da je, iako invalid, prešao hiljade kilometara do Sevastopolja.

- Za Putina mogu da kažem da je kao mi, voli motorciklizam, patriotizam i pravoslavlje - kaže za "Blic" Goran Jovanović, o kome je ruski premijer za Novu godinu govorio i na ruskoj televiziji.

Kako "Blic" saznaje bajkeri će se sa premijerom Rusije sresti ispred VIP salona Crvene zvezde, na Marakani, nakon zvaničnog dela sastanaka, a pre početka utikamice podmlatka ruskog "Zenita" i "Crvene zvezde

Mene je oduševilo pored svega i to što je smjestio bajkera desno od sebe. A Jeremić sjedio iza Putina :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ja se pitam otkud i Lemi tu :lol: Nekako mi draže što su klinci igrali, nego da su ovi stari dripci. Onog Đuričkovića bi sad stavio kao prvu zamjenu lijevo.

Jebote,kakva je ruska himna, naježio sam se i ja :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Putin tata, odavno je poznato da je veliki ljubitelj motira i cesto ucestvuje na moto skupovim i vozi poprilicno zajebane masine. Ovaj klip sa himnama je prejak. Ruska himna je fantasticna, inace jedan od boljih klipova je sa parade pobede nad fasizmom, kada ih Putin pozdravi i onda vojska krene da peva himnu... Fenomenalno
Veliki dogadjaj za Zvezdu, ponos :)

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Руска химна је баш моћна.

Ово је јака сцена. Прво Путин: "Ура!", па 6000 руских војника: "Ура!", па онда њих 6000 пјева руску химну. Баш да се најежиш!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EbjQeW8KRn0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je taj klip koji sam pomenuo... Najezim se svaki put kada ga pogledam. Bas bih voleo jednom da odem na ovo...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 19:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Organizacija i docek na velikom nivou !! 51 minut vidio je cijeli svijet :D Zvezdi ukazana velika cast koju zasluzuje kao najveci srpski klub !!

Vladan Lukić ističe da nema sumnje da je ovime još više učvršćen odnos Crvene zvezde i Gazproma.

- Najbolja ruska i verovatno najbolja svetska firma, najprofitabilnija firma, ostaje partner Crvene zvezde. Namerno kažem partner, ne samo generalni sponzor. Kontakt sa ljudima iz Gazproma odnosno NIS-a je izuzetan, i sigurno je da ćemo još bolje sarađivati u budućnosti.

Ovo je jako bitno samo da iskoristimo to ..

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Дрес Зенита јуче против Звезде:

Slika

Дрес Звезде данас против Олимпијакоса:

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 22:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa dobro, mi odavno igramo sa ovakvom rezervnom garniturom... I pre nego sto je Gazprom postao sponzor

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]