banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 21:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Mar 2010, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ne znam puno o Dostanicu ali...
Citiraj:
Under Dostaninic management Levski Sofia "achieved" its worst record 8 consecutive losses both in the Bulgarian League and in the International competitions.

:D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
"Има још да се игра, није срамота изгубити" рече Пижон и остаде без посла :lol:

Морао сам :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2010, 19:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ovde ni sir Alex ne bi pomogao, najbolji igrač nam desni bek...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
U moru besmislenih poteza dotičnih genijalaca, koji sebe zovu upravom, isplivao je još jedan biser...

Ma kako izgledalo da je Pižon radio loše, a po igri se vidjelo da nešto dobro škripi u timu, ovo je ipak greška. Kao prvo, to što je trener otpušten poslije prvog poraza, greška je samo po sebi, a još je kritičnije to što je na mjesto trenera doveden Ratko Dostanić. Taj čovjek je osrednji trener, prilično mizerne karijere iza sebe, bez ikakvgo većeg uspjeha. Najveća referenca mu je to što je bio pomoćnik Muslinu, a sve ostalo je čista patetika. Čak i u odnosu na Pižonovu skromnu trenersku biografiju, djeluje kao amater... Ono što zabirnjava u ovakvom trenutku jeste način na koji je Dostanić postavljen za trenera.
Hronologija je išla otprilike da je u decembru postavljen za direktora omladinske škole, a potom je Pižon otpušten momentalno nakon prvog poraza, a kao rješenje odmah pronađen (gle čuda) Dostanić. Kao da to nije dovoljno, ostao je na mjestu i direktora omladinske škole. Može li jedan trener, u najmanju ruku, upitnog trenerskog znanja, da uspješno obavlja dvije tako odgovorne funkcije u klubu koji je u teškoj situaciji?

Tim sa Pižonom nije imao igru, to je bilo evidentno... Provukli su se kroz polusezonu, sa gubitkom većine važnijih utakmica, a u ove tri utakmice proljeća, nisu pokazali apsolutno ništa. Uz to Pižon je tvrdoglova forsirao neke igrače, a pojedine ignorisao, tako da se meni nameću pitanja... Da li je on stvarno toliko tvrdoglav i egocentričan ili je slušao direktive "odozgo"?

Lukić reče da je u opticaju, kao Pižonov nasljednik, bio i Miodrag Božović? Ako je to istina, a Lukić između njega i Dostanića, odabrao potonjeg, onda je definitivno luđi nego što sam mislio, što se prirodno nadovezuje na slijed poteza koje je dosad vukao sportski direktor... Dakle i nije neko iznenađenje...

Mene lično brine nešto drugo... Lukić je na mjesto predsjednika došao uz podršku Zvezdinih legendi, za koje je obećavao ostanak u klubu, važne pozicije, bla bla bla... Nakon toga, sistematski ih je eliminisao sa funkcija. Dujković je jednostavno otpao iz svih kombinacija, Krivokuća je zimus, ekspresno eliminisan sa pozicije direktno eliminisan sa mjesta direktora omladinske škole, a potom je otišao i Pižon. Šekularac i Savić su tu samo pro forme, tako da se slika o Lukićevom dolasku na vlast, polako otkriva. Pižon kao trener mu je u predizbornoj kampanji, bio jedan od glavnih aduta, kao budući trener i vođa "nove Zvezde", a riješio ga se olako, iako su par dana ranije, svima bila puna usta priča, o Zvezdinoj nepobjedivosti i sjajnim rezultatima... Bojim se da Lukić ima ideju kako da diktatorski dođe na vlast, potom kao potencijalne opasnosti, ukloni sve one koji su mu pomogli, kako ne bi uticaj u klubu okrenuli protiv njega. Da podsjetim i da je grešni Krivokuća, prvo pomogao Lukiću da dođe na vlast, pa potom njega i Adžića, najstrašnije ispljuvao po gubitku funkcije...

Sad dolazi Dostanić, a ja već mogu da se kladim da će polovnjaci koje je Adžić iz crnogorskih vukojebina navukao u Zvezdu, ekspresno da dobiju šansu u prvom timu. Dostanić je u odnosu na Pižona, aposolutno čovjek bez imalo digniteta i njemu neće biti problem "sugerisati", koji igrači treba da igraju.

Pitanje trenera, mene iskreno manje brine. Sve to otkad sam uvidio da u srpskim fudbalskim prilikama, uspješnim postaju ljudi koji nemaju nikakvo trenersko znanje i koji u drugim ligama, nemaju apsolutno nikakvih hvale vrijednih uspjeha, a istovremeno svjetski priznata trenerska imena, u srpskom fudbalu prolaze kao da su juče počeli da se bave treneskim poslom. Brine činjenica da je trener, ponovo promijenjen u jeku sezone, da će igrači opet morati da se navikavaju na novi sistem rada, te da od planskog stvaranj tima opet nema ništa, jer je Dostanić doveden samo kao prelazno rješenje. To je potvrdio i sam Adžić... Dakle, još jedna sezona biće bačena u vjetar... I tako unedogled. Dostanića će na ljeto da zamijeni recimo Božović, koji će biti još jednu u nizu, olako potrošenih imena, jer će da ga miniraju različite strukture, od buntovnih igrača, do menadžera i mafijaša koji guraju svoje igrača. Potom će da ga otpuste na pola sezone, pa da kestenje iz vatre vade Kosanovići, Jankovići i ostala bratija i tako u nedogled...

Mnogo više me brinu druge stvari... Ako se u nečemu svi slažu, to je onda činjenica da "menadžeri" i njihovi igrači, uništavaju fudbal. A Zvezda kao najzvučnije ime srpskog fudbala,, predstavlaj odličnu podlogu za guranje takvih igrača. Sad pogotovo, pod šminkom dobrih rezultata...
Problem je što sada, dolaskom Lukića i Adžića, tih "menadžera" više navodno nema. Onda pitanje, koje u Srbiji nijedan novinar neće postaviti, glasi - otkud Radojica Božović na Zvezdinim utakmicama? Crnogorski mafijaš, koji sa Zvezdom i Partizanom šuruje prema potrebi, sad utakmice posmatra u društvu Zvezdinog rukovodstva... Dakle više nema Stojadinovića i Stojića i njihovih igrača, ali su zato tu Radojica Božović i braća Bambalić i njihovi igrači. Razlika između prve i druge dvojice je je upravo u onim apostrofima. Stojadinović i Stojić su ljudi koji us stvarn ofudbalski menadžer, pa iako im mešetarenje nije strano, njihov primarni cilj, radi njih samih, jeste pronalaženje kvalitetnih igrača. Sa druge strane, mafijaški igrali su polovnjaci, koji se guraju preko određenih struktura, kako bi im se digla cijena, a dotični "menadžeri" uzeloi procenat. Razlika je upravo u odnosu "kvalitet - kvantitet". Menadžer će se potruditi da nađe kvalitetnog igrača, a "menadžer" će prednost dati kvantitetu, pa će naći brdo bilo kakvih igrača, koje će da pogura po prvoligaškim klubovima, koristeći moderna sredstva ubjeđivanja i argumentacije...
Sad više nema menadžera, ali su tu Šarićevi, Božovićevi i puleni braće Bambalić. Ako je i za Zvezdu previše je i kao što rekoh, Adžiću nakon što ih je dovukao, treba neki beskičmeni trener, koji će da ih isforsira, kako bi se lakše prodali.
S obzirom na količinu poteza koje je bivši Šaulićev zet povukao otkako je došao, sve više mi se po glavi mota još strašniji scenario od ovog sadašnjeg. Onaj da je Adžić u stvari glavni igrač, a Lukić pleše po njegovim notama, pa otud Adžiću tolika samostalnost u radu...
Još gore bi bilo, ako se ispostavi kao tačno, da su obojica samo pioni u igri u kojoj ključne poteze vuku DS-ovci Goran Vesić i Aleksandar Vlahović. U tom slučaju, siguran sam da dolaze još teži dani...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 19:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Као што је Човић спас у кошарци, тако је и Мишковић спас у фудбалу. Човић је човјек од спорта, ихахај је већ у бранши, има новца има разрађен систем. Док са друге стране Мишковић нема спортско знање али има јако дебел новчаник и рад је да новац потроши на клуб који би му у перспективи донио профит али за почетак биће му и довољан понос због власништва над највећом спортском институцијом у бившој Југославији. Тако би нпр. Цептер исто урадио, у сваком счучају то је једини начин да се заврши са причама, овај ради ово зарад овог и онога ...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Gocias je napisao:
Док са друге стране Мишковић нема спортско знање али има јако дебел новчаник и рад је да новац потроши на клуб који би му у перспективи донио профит али за почетак биће му и довољан понос због власништва над највећом спортском институцијом у бившој Југославији.

Причали ти и Мишко и он ти рекао: "Гоци, пријатељу, ја сам купио Србију, али кад бих био власник Звезде, тек бих онда био поносан!"?

Човјек је трули капиталиста. Какав понос? Само лова. Њега фудбал ни Звезда не интересују. Малог Марка да, али тату не.

А Звезда не треба да купи човјек који се обогатио деведесетих, кад је сав српски народ осиромашио, добар дио прогнан и у рату.

А поготово да такав човјек купује Звезду као играчку сину.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne nego treba da trune i propada kao sada... Kao da su vlasnici velikih svetskih klubova posteno zaradili novac :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 21:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ne nego treba da trune i propada kao sada... Kao da su vlasnici velikih svetskih klubova posteno zaradili novac :roll:

Рецимо власници Барселоне или Реала?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Recimo Celzija... Ili ako cemo na neki nizi nivo koji bi za Zvezdu bio realniji vlasnici ukrajinskih i ruskih prvoligasa...(al' i to je vise nego nerealno)

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 21:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hajde sada da trazimo neku rupu u recenici da bi ispali u pravu... Da je taj Miskovic kupio WBA ili neki klub iz bilo koje evropske lige, mi bi pljuvali kako je pasce moglo uloziti pare u Zvezdu, a ne u tamo neke strance, umesto da pomogne srpskom fudbalu on pare ulaze vani... Kako i na koji nacin se obogatio bas me zabole (ustvari i ne bas jer bih voleo da mi udeli par saveta da i ja krenem tim putem), ako moze pomoci da se Zvezda vrati na stare staze ja nemam nista protiv, uz to covek je bio (ili je jos) na forbsovoj listi najbogatih ljudi, pa ako oni veruju u validnost njegovog kapitala zasto bi shoole, Hertz i drugi sumnjali u to...

Ovo kroz sta Zvezda sada prolazi sa ovim hajducima na celu je veca bruka nego miskovicev novac

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Hajde sada da trazimo neku rupu u recenici da bi ispali u pravu... Da je taj Miskovic kupio WBA ili neki klub iz bilo koje evropske lige, mi bi pljuvali kako je pasce moglo uloziti pare u Zvezdu, a ne u tamo neke strance, umesto da pomogne srpskom fudbalu on pare ulaze vani... Kako i na koji nacin se obogatio bas me zabole (ustvari i ne bas jer bih voleo da mi udeli par saveta da i ja krenem tim putem), ako moze pomoci da se Zvezda vrati na stare staze ja nemam nista protiv, uz to covek je bio (ili je jos) na forbsovoj listi najbogatih ljudi, pa ako oni veruju u validnost njegovog kapitala zasto bi shoole, Hertz i drugi sumnjali u to...

Ovo kroz sta Zvezda sada prolazi sa ovim hajducima na celu je veca bruka nego miskovicev novac

Не тражим ја рупу у реченици већ је реченица нетачна.

Навео сам два примјера, Реал и Барселона. Ко се год имало разумије у фудбал, да прави листу топ 5 клубова Европе, ставио би ова два клуба.

Власници и Реала и Барселоне су такозвани sociosi, заправо навијачи тих клубова. Реал има такву власничку структуру од оснивања и то му не смета да буде вјероватно најбогатији клуб на свијету. Барселони власничка структура не смета да нема потребу да даје гузице и ставља рекламе разних фирми на дрес.

Зашто Мишковић? Човјека не интересује Звезда, није навијач, ни као министар у Влади Србије у Слобино вријеме ни као приватник није ни имао жељу да буде у клубу.

И какве везе има Форбсова листа са начином како је неко дошао до пара?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kazem samo da svet ceni njegov kapital a Delije ne... Eto covek ti gore nabrojao par klubova i sta navijace zabole za poreklo novca, u svetskom su vrhu, ruski fudbal iz godine u godinu sve jaci i jaci, sada igraju poprilicno zapazenu ulogu u evropi i sve to novcem daleko upitnijim od Miskovicevog... Eto i tog Reala u dugovima do guse, i ne sporim njihov uspeh i politiku vodjenja kluba, ali danas je poprilicno veliki broj primera u kojima su bogatasi kupili klub i od njega napravili ili vratili ime... Zasto Zvezda ne moze takva da bude... Je li Abramovic bio navijac Celzija pre nego sto ga je kupio, jesu li oni truli ameri bili navijaci Mancestera... Engleski klupski fudbal je sada najjaci u evropi zahvaljujuci stranom "prljavom" kapitalu... Svi gutaju knedle i "trpe" uspehe crvenih obrza, samo Zvezda kaze ponosno NE kapitalistima :roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ти цијениш његов капитал (шта год то значило) и све ОК. Ја не.

Манчестер и Челзи... Мачестер је велики клуб постао прије доласка браће Глејзер у клуб. Сад имаш ситуацију да на утакмицама Мачестера има више жуто-зелених шалова него црвених и да на свакој утакмици виси неколико застава "Love United, hate Glaser". Једноставно, тјерају их из клуба.
Челзи је локални клуб, малтене квартовски. Рецимо, не може се мјерити са Звездом ни по броју навијача ни по домаћим титулама ни по успјесима у Европи. Доласком Абрамовича, напедовали су и у Енглеској и у Европи. Звезда има потенцијал да буде велики клуб и без свог Абрамовича.
Hertzog je napisao:
samo Zvezda kaze ponosno NE kapitalistima :roll:

Звезда не каже НЕ капиталистима, јер Звезду нико ни не пита. И шта је Звезда? Лукић? Који је ту на одређено вријеме?

Ако питаш мене, Мишковић никако. Капитализам није "продај некоме" као што неки мафијаш у Бањалуци купи неку фирму. Звезда је српска институција (ма како то патетично звучало) и она треба да буде у власништву Звездаша. Слично као и Реал и Барселона.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

OKi ne mozemo se sloziti jer sam ja za kapital (negov ako je samo on zainteresovan), a ti nisi... Ja bih radije da vidim Zvezdu 10 godina u evropskom drustvu (ne mislim samo na ulazak u LS, vec i neke zapazenije rezultate...) pa da se posle vrati gde jeste, nego da je gledam narednih 10 godina ovde gde jeste i gde ce i posle tih 10 godina biti... Kakav potencijal ima Zvezda, nemoj se zavaravati, nasi klubovi su postali obicne firme za izvoz igraca, niko se ne zadrzava ni 3 sezone, samo ako postigne 10 golova... Znas kada ce Zvezda docekati svoj uspeh u ovakvoj situaciji +/- smena par ljudi.... NIKADA, a to znamo i ti i ja, samo sto ti neces to da kazes ili si stvarno slepo zaludjen da Zvezda ima potencijala za uspeh bez "Abramovica"

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Malo se vi zanosite tom pricom o Realu, Barsi, Mancesteru i sta ti ga ja znam.

Da malo realnije sagledamo stvari. Sahtjor je bio truba od kluba prije nego sto je na celo dosao Rinat Ahmetov. Covjek ulaze pare u pojacanja, sagradio je novi stadion sa pet zvjezdica i naravno rezultati nisu izostali...
I dok Delije moralisu kako nece tajkune u upravi, a klub im u medjuvremenu vode likovi koji nemaju ni viziju ni pare, Sahtjor sa mafijaskim bosom na celu osvaja kup UEFA.

Slicnih primjera je koliko hoces... U istocnoj Evropi naravno :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Walker je napisao:

Da malo realnije sagledamo stvari. Sahtjor je bio truba od kluba prije nego sto je na celo dosao Rinat Ahmetov. Covjek ulaze pare u pojacanja, sagradio je novi stadion sa pet zvjezdica i naravno rezultati nisu izostali...
I dok Delije moralisu kako nece tajkune u upravi, a klub im u medjuvremenu vode likovi koji nemaju ni viziju ni pare, Sahtjor sa mafijaskim bosom na celu osvaja kup UEFA.

Slicnih primjera je koliko hoces... U istocnoj Evropi naravno :D

Ja bih odmah potpisao ovakav scenarij za Zvezdu

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
. Kakav potencijal ima Zvezda, nemoj se zavaraA, a to znamo i ti i ja, samo sto ti neces to da kazes ili si stvarno slepo zaludjen da Zvezda ima potencijala za uspeh bez "Abramovica"

Звезда је овдје јер се не зна чија је. Јер нема одговорности.

Контрадикторан си, Херцог. Као Звезда нема потенцијал... Па што би је Мишковић куповао ако нема потенцијал? Што не купи Чукарички или ОФК Београд?

Као, Звезду купи Мишковић и онда ће он да оствари профит на њој, то си написао... Од чега? Од ренте просторија СОС каналу?
Уложиће велику лову? Аха.
Купио је Луку Београд јер воли речно бродарство? Или мисли да на просору Луке Београд прави ексклузивно стамбено насеље?

Потенцијал Звезде су њени навијачи и њено име. Кад би Мишковић купио Звезду, профит може направити само од тог "потенцијала".

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2010, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Walker je napisao:

Нико се не заноси. Неће Звезда бити у рангу тих клубова још дуго, дуго. Питање да ли ће икад опет бити у прилици да игра финале Лиге шампиона. Али се клуб може упристојити, да буде стабилан и финансијски и такмичарски.

И зашто само Мишковић? Најбоље да Звезду купе рецимо Мишковић, овај наркодилер Шарић и Цане Суботић. Боли нас туки одакле им лова.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 08:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ne zanosite se pričama o Miškoviću, čak i ako u nekom vanvremneskom načinu razmišljanja, prihvatimo činjenicu da bi on bio dobro rješenje. Odakle vama uopšte da je Zvezda njemu interesantna, kao fudbalski klub? Mišković šta poželi u Srbiji, on to i uzme i glupo je i pomisliti da bi Zvezda, bez uprave koja bi bila konstanta, u posljednjih 7-8 godina, uspjela da mu se odupre. Njegov jedini interes u vezi sa Zvezdom, bilo je potencijalno građevinsko zemljište oko Marakane. Lokacija u širem centru Beograda, jedinstvena je prilika, a Miškovići su se povukli iz te priče potpuno, kad se došlo do utvrđivanja vlasništva nad objektom i zemljom, pa kad se shvatilo da ni Bog otac, ne može da razmrsi ko je vlasnik i koliki ko udio ima u toj vlasničkoj strukturi.

A Mišković, kao što reče shoole, kao čovjek koji se instant obogatio tokom 90-ih, sigurno nije čovjek, koji bi u klub uložio sosptvene milione, a potom molio Boga da se to uloženo i vrati. Mišković je tajkun, srpskog kova i očekuje da mu se uloženo vati u najkraćem mogućem roku. Ne mogu ni da zamislim da bi on uložio ogromna sredstva u poluraspalu Zvezdu, a istovremeno zateže isplate dobavljačima u svojim marketima, za iznose koji su za njega prava sića. Ostavite se toga...

Citiraj:
Kakav potencijal ima Zvezda, nemoj se zavaravati, nasi klubovi su postali obicne firme za izvoz igraca, niko se ne zadrzava ni 3 sezone, samo ako postigne 10 golova...

I ti Herzog stvarno misliš da bi jedan Miroslav Mišković u jedan takav klub, u krajnje teškom stanju, uložio 30-ak miliona evra, bez nekih garancija da će mu uloženo biti vraćeno? Teško...

A što se tiče poređenja sa Abramovičem, Glejzerom ili ruskim i ukrajinskim tajkunima, samo ću reći da apsolutno mora postojati interes dotičnih, da bi ulagali u neki klub. Dobar dio tih ruskih i ukrajinskih tajkuna, ulaže radi pranja para i bijega od finansijskih inspekcija i poreskih obaveza. Entuzijasti koji bi uložili novac u fudbal, samo radi podizanja nekog kluba iz problema, danas su izuzetno rijetki. A Mišković sigrno nije jedan od njih...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2010, 09:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@ shoole, nisam kontradiktoran, zvezdin potencijal je taj sto ima ime u svetu, a OFK, Cukarica i slicni timovi nemaju, Zvezda ima resenu infrastrukturu, ovi timovi bas i ne, tako da sve lakse dolazi u Zvezdu nego u te klubove... Sto se tice Miskovica i nitrovog posta, ne zanosim se ja njime niti kazem da je on idealno resenje, vec samo da bih prihvatio da dodje u Zvezdu (kao sto i kazes ukoliko mu je oni zaimljiva) jer nam pod hitno treba kapital, a sa ovim kinezima u upravi tesko da cemo doci do njega...
Bolje da na dresu stoji Miskovic Co nego 2344, Boze me oprosti ko neki invalidi, je li moze nize od ovoga nego da prosis 100 dinara (2KM) preko dresa... Tuga gde su nas silne uprave dovele :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]