banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 05 Avg 2009, 23:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
skypostman je napisao:
Citiraj:
Uplakani Moreira: Žao mi je zbog majke, nije se isplatilo ni meni ni Partizanu

Iako je ostao bez majke na dan utakmice sa Apoelom, Almami Moreira je stisnuo zube, ostao uz ekipu i postigao, kako se ispostavilo, pirovi gol.

- Veoma mi je žao zbog svih ljudi koji su došli zbog nas, a mi nismio uspeli da prođemo, iako smo svi pričali da će nam ove godine biti lakše nego ranije. Žao mi je zbog moje majke, ali sam želeo da igram, međutum, nije se ispatilo ni meni, a ni Partizanu - rekao je Moreira, koji je istog trenutka zaplakao...

Да се мене пита ја бих стадион назвао по њему.

Auuuu, šta bi naš zajednički nacional-socijalistički metroseksualni prijatelj rekao na ovu izjavu?! :lol: :lol: :lol:

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 23:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Laughing Man je napisao:
skypostman je napisao:
Citiraj:
Uplakani Moreira: Žao mi je zbog majke, nije se isplatilo ni meni ni Partizanu

Iako je ostao bez majke na dan utakmice sa Apoelom, Almami Moreira je stisnuo zube, ostao uz ekipu i postigao, kako se ispostavilo, pirovi gol.

- Veoma mi je žao zbog svih ljudi koji su došli zbog nas, a mi nismio uspeli da prođemo, iako smo svi pričali da će nam ove godine biti lakše nego ranije. Žao mi je zbog moje majke, ali sam želeo da igram, međutum, nije se ispatilo ni meni, a ni Partizanu - rekao je Moreira, koji je istog trenutka zaplakao...

Да се мене пита ја бих стадион назвао по њему.

Auuuu, šta bi naš zajednički nacional-socijalistički metroseksualni prijatelj rekao na ovu izjavu?! :lol: :lol: :lol:

Не смијем ни да помислим. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Kako komentator reče, ako se sutra Zvezda plasira u narednu rundu to bi bio veliki uspjeh za naš klupski fudbal, možda se to nekome neće svidjeti ali to je naša fudbalska realnost... ccc...

evo, recimo meni se to nece svidjeti, zato sto to uopste nije tacno. nek izvinu taj komentator i svi oni koji nas ubjedjuju u to. ovo NIJE realnost srpskog fudbala. to samo mediokriteti, amateri, nesposobnjakovici i glupani koji sjede u foteljama i na klupama zele da nas ubjede da srpski fudbal ne moze bolje od ovoga, pa da su, prema tome, oni idealne osobe da sjede u foteljama i na klupama, jer sa njima srpski fudbal postize svoj trenutni maksimum.

porazi od apoela i dinama iz tbilisija nisu realnost srpskog fudbala. to su samo realni dometi ivana tomica, slavise jokanovica i onog djurica, ili koji je govnar sad predsjednik partizana, odnosno vladana lukica, ivana adzica i vladimira petrovica. njihova realnost je da nisu sposobni da pronadju sponzore, naprave projekat, sastave pristojan tim i onda ga vode. njihova realnost je da jednostavno ne umiju da obavljaju posao za koji su placeni. ako ne umijes da ubijedis sponzore da tvoj tim ima realnu sansu da se plasira u ligu sampiona i da ce im se, ako uloze novac, to vratiti, onda si jednostavno los menadzer. ako i te pare koje imas trosis na otimanje igraca iz rivalskog kluba koji ti ne treba, samo da bi im pokazao ko je gazda, onda si glup. i za to ti nije kriva "realnost naseg fudbala".

REALNOST srpskog fudbala je to da su razne generacije nase mlade reprezentacije vec 10 godina medju najboljima u evropi. realnost srpskog fudbala je ulazak u ligu sampiona, sto su demonstrirali zecevic, bjekovic i mateus. 0:0 protiv real madrida sa zidanom, figom, bekamom, ronaldom. realnost je partizanova osmina finala kupa UEFA (sto je demonstrirao vermezovic), pa onda zvezdine pobjede 3:1 nad romom, 2:0 nad kijevom koji je tad bio peti italijanski klub po kvalitetu. a nije "realnost srpskog fudbala" kriva zato sto talenat sulejmanija, ljajica, nemanje matica, kacara i mnogih drugih prepoznaju razni herenveni i kosice a ne zvezda ili partizan. sulejmani nikad nije bio ni blizu prvog tima partizana, jer smo, zaboga, imali dijaru i razne druge mediokritete i neke tatine sinove koji su zauzimali njegovo mjesto. ljajic jos uvijek nije prvotimac u partizanu, iako je ocigledno da je vec sad bolji igrac od svih ostalih iz srednjeg reda...ko je za to kriv?

isto tako su se i klemente i djukic upinjali da nam objasne da je realnost srpske fudbalske reprezentacije da se ne plasira na velika takmicenja, da se zadovoljava pobjedama kuci protiv kazahstana i ponekim nerijesenim rezultatom protiv poneke jace reprezentacije. pa kad je dosao pismen covjek na mjesto selektora, ispostavilo se da to bas i nije tako, da je realnost malo bolja nego sto su nam to oni predstavljali.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Milanko Djeric je napisao:
ljajic jos uvijek nije prvotimac u partizanu, iako je ocigledno da je vec sad bolji igrac od svih ostalih iz srednjeg reda...ko je za to kriv?

On je vec prodan, treba sad prodati i ostale igrace, a to ne mogu ako ne igraju ..

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 15:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 23:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Лига Европа, повлаштени и остали у жријебу:

http://www.partizan.rs/fotoalbum/2009/0 ... ivnici.pdf

Надам се Левадији, Марибору, Сент Патриксу...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 09:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jokanović: Nije vreme za odem

Nakon drugog vezanog neuspešnog pokušaja da se domogne Lige šampiona sa Partizanom, trener crno-belih Slaviša Jokanović smatra da sada nije pravi trenutak da podnese ostavku.

- Ne razmišljam o tome, jer verujem u sebe i svoje igrače. Ugovor sam potpisao na dve i po godine, a pomerio sam ga sam na mesečni ili dnevni. Kada rukovodstvo ne bude više imalo poverenja u mene i ako nađe boljeg trenera, neka kaže. Uvek će biti priča posle nekih poraza da je moralno otići, za mene je moral nešto drugo.

U sličnoj situaciji Jokanović se našao i posle neuspeha u Ligi UEFA prošle sezone.

- Ako neko misli da sam na ovom mestu zbog novca, može da bude siguran da se vara. I ne bih voleo da se ovo protumači kao neko ulagivanje onima koji su i protiv APOEL-a pokazali kako se voli klub.

Od momenta kada je promenjen sistem kvalifikacija za Ligu šampiona, priča se kako put do grupne faze nikad nije bio lakši?

- Sami smo sebe eliminisali. I dalje ne mislim da je APOEL bolja ekipa od nas, ali je više prikazao, za razliku od nas koji u ova dva meča nismo dokazali da smo za Evropu, bar ne za ovaj elitni deo. S druge strane, već za dve nedelje čeka nas nova ozbiljna evropska obaveza i moramo se okrenuti njoj.

Šta je uzrok lošem rezultatu u ovim kvalifikacijama?

- Duvali smo balon koji nam je eksplodirao ispred nosa. Za poraze uvek ja preuzimam krivicu i nikad neću dozvoliti sebi da izađem u javnost sa optužbama na račun nekog od igrača koji ima 19 godina. Evidentno je da nismo u revanšu bili opasni preko Dijare onako kako smo navikli, Kleo se nije nametnuo kako bi korpulencijom zadržao neku loptu u napadu, a ekipa se odmorila. Prerano smo sa Vašingtonom počeli da preskačemo igru, nedostajali su nam bokovi, iako su se Obradović i Knežević pojavljivali sa uspešnim i neuspešnim centaršutevima. Vezni red i poslednja linija uložili su mnogo napora, uostalom kao i dva napadača, ali to očigledno nije bilo dovoljno. Naravno, apostrofiranje nekih od imena ne znači da bilo koga optužujem za loš rezultat, jer ga je napravio ceo tim.

APOEL će se u plej-ofu naći u društvu Letonaca, Moldavaca, Mađara, a srpskog predstavnika nema. Zar to ne deluje deprimirajuće?

- Činjenica je da je Apoel imao svoje šanse, koje su došle kao plod naših kikseva, i uspeo je da ih iskoristi u prvom meču. Ne mislim zbog toga da su bolji, kao što ne mislim ni da je prvacima pomenutih država mesto u plej-ofu pre, recimo, Šahtjora, iako se to u praksi pokazalo kao realnost. Prošlogodišnji pobednik Kupa UEFA ispao je od Temišvara, ekipe koju smo mi prošle godine izbacili iz Evrope.

Gledajući imena klubova stiče se utisak da će žreb za poslednji krug kvalifikacija za Ligu Evrope biti teži nego što bi bio za Ligu šampiona?

- Protiv Apoela smo se kuvali u vrućoj vodi, a za dve nedelje ćemo u ključaloj. Imamo ekipu u kojoj neki igrači mogu da igraju još godinu, dve, a neki 14, 15. Imaju samo dva rešenja, ili da odustanu ili da nastave da se bore. U svakom slučaju, moraće da se igra, a bilo bi dobro za nas da bar celu jesen ostanemo u Evropi - završio je Jokanović.

Јокане ОДЛАЗИ!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 09:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kakvu ste sansu propustili za LS, ovo nece neka nasa ekipa imati jos barem 5 godina.. Najtezi protivnik kojeg ste mogli dobiti je Salzburg, a tu je bio i mocni Sheriff iz Moldavije kao i neka ekipa iz Letonije.. Steta :(

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 09:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Kakvu ste sansu propustili za LS, ovo nece neka nasa ekipa imati jos barem 5 godina.. Najtezi protivnik kojeg ste mogli dobiti je Salzburg, a tu je bio i mocni Sheriff iz Moldavije kao i neka ekipa iz Letonije.. Steta :(

Па кажем ја, сад је готово. Тешко ћемо икад више бити носиоци јер нам се следеће сезоне брише коефицијент из 2004/2005.

Потенцијални противници у ЕЛ су:

Трабзонспор (избјећи по сваку цијену)
Елфсбор (екипа слична АПОЕЛ-у, не бих волио ни њих да извучемо)
Жилина (мислим да су они противник по мјери)
Бнеи Јехуда (добили свих шест утакмица ове сезоне у европи)
Баку (далеко, врућине, у сваком случају боље њих него прве три екипе)

Poslednji put menjao skypostman dana 07 Avg 2009, 12:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jokanovic opet pokazuje kako nema apsolutno nimalo odgovornosti ni morala. pola godine obecava ulazak u ligu sampiona, i onda kad nismo bili ni blizu toga, tj. kad nije ni blizu ispunio obecanje, prica da "jos nije vrijeme da ide" i jos prosipa neku pricu o moralnosti. to je jedan obicni diletant, nedorastao ulozi trenera bilo kojeg tima, a pogotovo partizana.

sto se tice toga da vise necemo biti nosioci u zrijebu, da smo propustili istorijsku sansu, to je mozda i bolje. i onomad kad smo usli u ligu sampiona nismo usli zahvaljujuci lakom zrijebu, nego zahvaljujuci tome sto je konacno, poslije godina i godina, ulozeno u tim i trenera koji su sposobni da to postignu. ovako bar uprava i el grande trener vise nece moci bezocno da lazu i farbaju navijace i simpatizere, mahajuci nekim ulaskom u ligu sampiona, a da im jedini argument bude "to sto smo nosioci i sto imamo povoljan zrijeb".
sad se makar zna sta se mora uciniti : sastaviti neuporedivo bolji tim nego sto je sad, sposoban da se makar nosi i sa najjacima, a ne dovoditi istrosene veterane i prosjecne strance za sitne pare i tjesiti se povoljnim zrijebom.

sve to, naravno, pod uslovom da ambicije rukovodstva u narednom periodu uopste ukljucuju ulazak u ligu sampiona, sto je vrlo upitno

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 12:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
skypostman je napisao:
Нема ту фудбала, Партизане мој црни, црн си да црњи не можеш бити. Ја сам још након прве утакмице са оним аматерима говорио да је Гваранчић несигуран, човјек је вечерас више пута избацио противнике у шансу, да смо играли против иоле озбиљније екипе казнили би то и готово. Др. Мо (човјеку умрла мајка а он се бори као лав, остали ко телад), он има мозга и памети више него сви остали фудбалери Партизана заједно, част ми је и задовољство гледати тог мајстора. Остали су чисти просјек...и ништа више... Јокан је једноставно неискусан, нема знање и ту се сва прича завршава. Да је иоле искуснији тренер на клупи, мислим да би и са оваквом екипом могао ући у лигу шампиона. Остаје жал, јер смо (српски тимови) сад имали најлакши пут до ЛШ, од следеће сезоне брише се Партизанов коефицијент из 2004/2005, и тада шампион Србије неће више бити у повлаштеном шеширу, вјероватно ћемо изгубити и још једно мјесто у Европи. Партизан наставља у ЕЛ, ако добијемо противника сличног квалитета ко Апоел, опет нам не гине испадање. Ја од данас до дана кад Јокан оде са клупе нећу гледати Партизан из једног јединог разлога, бојим се за своје здравље и ломљиве и сл предмете по кући који би могли настрадати... Хвала на пажњи и лаку ноћ.

Ел гранде Јокан, сачувај ме боже...

Boze me sacuvaj kakivm sve debilima je dozvoljeno da koriste internet!
Sto se mene tice nemoj upste gledati Partizan, navijaj za real, chelsea i mancester oni stalno pobjedjuju i boli te brige miran si!
A ako ti je frka zbog viska energije otidji na stadion!
p.s.
Jokane ostani!

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 12:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

carzmaj je napisao:
skypostman je napisao:
Нема ту фудбала, Партизане мој црни, црн си да црњи не можеш бити. Ја сам још након прве утакмице са оним аматерима говорио да је Гваранчић несигуран, човјек је вечерас више пута избацио противнике у шансу, да смо играли против иоле озбиљније екипе казнили би то и готово. Др. Мо (човјеку умрла мајка а он се бори као лав, остали ко телад), он има мозга и памети више него сви остали фудбалери Партизана заједно, част ми је и задовољство гледати тог мајстора. Остали су чисти просјек...и ништа више... Јокан је једноставно неискусан, нема знање и ту се сва прича завршава. Да је иоле искуснији тренер на клупи, мислим да би и са оваквом екипом могао ући у лигу шампиона. Остаје жал, јер смо (српски тимови) сад имали најлакши пут до ЛШ, од следеће сезоне брише се Партизанов коефицијент из 2004/2005, и тада шампион Србије неће више бити у повлаштеном шеширу, вјероватно ћемо изгубити и још једно мјесто у Европи. Партизан наставља у ЕЛ, ако добијемо противника сличног квалитета ко Апоел, опет нам не гине испадање. Ја од данас до дана кад Јокан оде са клупе нећу гледати Партизан из једног јединог разлога, бојим се за своје здравље и ломљиве и сл предмете по кући који би могли настрадати... Хвала на пажњи и лаку ноћ.

Ел гранде Јокан, сачувај ме боже...

Boze me sacuvaj kakivm sve debilima je dozvoljeno da koriste internet!
Sto se mene tice nemoj upste gledati Partizan, navijaj za real, chelsea i mancester oni stalno pobjedjuju i boli te brige miran si!
A ako ti je frka zbog viska energije otidji na stadion!
p.s.
Jokane ostani!

То шта се тебе тиче, боли ме брига. Није ми фрка због вишка енергије, доста ми је празних обећања управе и неспособног тренера.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 12:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Жилина, одлично. Прва утакмица кући.

Slika

Poslednji put menjao skypostman dana 07 Avg 2009, 13:37, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 12:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Maj 2008, 07:53
Partizan - Zilina

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
То шта се тебе тиче, боли ме брига. Није ми фрка због вишка енергије, доста ми је празних обећања управе и неспособног тренера.

sto se ti uzbudjujes? vidis da je ovaj carzmaj jedan od onih "lojalnih", sto jedu sva govna koja im uprava servira. obecali ulazak u LS, nisu bili ni blizu, pa sta? vazno je da su NASI. sutra ce gubiti od kiklaksvika sa farskih ostrva, ali nema ni to veze, oni su NASI.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 14:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ФК Жилина (свк. MŠK Žilina) је словачки фудбалски клуб из града Жилине, на северозападу земље. Спада међу најуспешније клубове у држави, од њеног осамостаљења 1993. године.

Историјат клуба

ФК Жилина је основана 1908. године од стране радника фабрике текстила „Словена“ и хемијских производа „Поважје“, а званично је формирана на састанку одржаном 20.06.1909. године. Током своје историје, десет пута је мењао име, а најзначајнији успеси на међународној сцени су четвртфинале Купа победника купова у сезони 1961/1962. када су испали од Фиорентине и финале Митропа купа у сезони 1973/1974, када су изгубили од ФК Татабање. На домаћем плану, клуб је био два пута — 1928. и 1929 првак Словачке између два светска рата. Након распада Чехословачке 1993. године, ФК Жилина је четири пута била првак државе (2002, 2003, 2004 и 2007), три пута другопласирана (2005, 2008 и 2009) и три пута је освајала Супер Куп Словачке (2003, 2004 и 2007), што је чини другом најуспешнијом екипом у Словачкој по броју освојених титула (ФК Слован из Братиславе је освојио пет титула) и најуспешнијом екипом по броју освојених бодова.

Стадион под Дубном (словачки: Štadión pod Dubňom) је фудбалски стадион у словачком граду Жилини, на коме своје утакмице игра ФК Жилина.Тренутно се реновира и проширује (радови су отпочели 2006. године и планира се њихово окончање 2011. године). Сам стадион је направљен 1941. године око терена који је клуб користио од свог оснивања, а током прве деценије XXI века је постао пети стадион у Словачкој који је добио расвету. Рекордан број гледалаца на стадиону је 25.000, забележен 1953. године на утакмици против московског Динама, док је данашњи капацитет стадиона 7.781 места за седење.

Slika

Екипа:

http://www.transfermarkt.de/de/verein/1 ... daten.html
http://www.mskzilina.sk/eng/?url=hraci

Slika

Резултати у Европи ове сезоне:

2. коло квалификација за “УЕЛ”:
МШК Жилина (СВК) - ФЦ Дачиа(МДА) 2:0
ФЦ Дачиа (МДА) - МШК Жилина (СВК) 0:1

3. коло квалификација за “УЕЛ”:
МШК Жилина (СВК) - ХНК Хајдук Сплит (ХРВ) 1:1
ХНК Хајдук Сплит (ХРВ) - МШК Жилина (СВК) 0:1

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 22:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Ako ove ne prodjemo e onda treba rasformirat klub do daljnjeg,matere mi moje,et !

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 22:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Black Boy je napisao:
Ako ove ne prodjemo e onda treba rasformirat klub do daljnjeg,matere mi moje,et !

Вала баш. :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 00:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
Black Boy je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol: kralju

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 12:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Pa mogu ti reci da ce biti tesko, svi pricaju kako ekipama koje ispadnu u ovakvim kvalifikacijama za LS opada moral za igranje LE e sad nije Partizan bogom dan da mu je svejedno gdje ce igrati jos pogotovo sto se prva igra na JNA :D i tu ako se ne iscupa povoljan rez. the end sreca samo sto se igra za 14 dana pa mnogi mogu da ohlade glavu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]