banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 09:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Nov 2011, 19:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
[quote="Brigate BL"]Mene vise od poraza nerviraju neke druge stvari.. Igraci su takvi kakvi jesu ali ponasanje pojedinaca vec duze vrijeme nije na nivou..
Kod nas su igraci bili gospoda .. Bleki je jednom prilikom rekao - Bleki ne rusi igraca sa ledja a danas tuga i yalost kako se ponasaju[/quote

Ако икада сретнем Вилотића,а срешћу га,чуће се. Мајку му јебем шта то говно себи допушта да изјављује. За остале,шта рећи,нико муда нема. Направиш атмосферу да се Гробарима тресу гаће,али џаба,сисе то не знају искористити. Силује нас стока на свим фронтовима,хоће ли тај Бог икада погледати изроде циганске и подарити нам мало среће јебо нам пас матер ненормалну када још вјерујемо и поред свега. Пековићу,момчино моја,Гробару са баскета,написаћу ти нешто,али без увреде,молим те. Ликујеш на несрећи Цигана,да Звезда има пола ваших успјеха,за вас не би било мјеста на Мари од претплатних карата,локалпатриотизам не би постојао осим можда у 3 града. Али када се та сила једног дана дигне,небитно када,видјећеш да ни на армијском пашњаку нећете чинити 20 посто стадиона,а ти ликуј сада. поздрав

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Додао бих још да послије јучерашње бламаже нема званичних реакција, да будем конкретнији оставки и отказа.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 21:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Navodno sutra će biti neko saopštenje ili šta već.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 21:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
papučar je napisao:
Vidim na drugoj temi da ti nije bilo hladno :D Jbt ja sam se smrzao, ali i ušao sam dva sata ranije.

Hertzog je napisao:
Ma ni blizu kako zna biti, ja sam ocekivao da ce biti mnogo hladnije... Nije ni vetra bilo sto je najbitnije, a to sto si ti usao dva sata ranije, to je tvoj problem :lol:

Fino objasni covjeku da smo mi dok je on ulazio na stadion jeli banjalucke cevape s' puno luka i tukli konzerve jelen piva :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 21:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
predosjecam da ce saopstenje vaseg rukovodstva biti u poznatom srpskom stilu "najlakse bi sada bilo otici,ali to bi bilo kukavicki i zato ostajem da se borim" :D :D

srbin i ostavka,hmmmmmmmm :(

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 22:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Joj tih folova :D Okrecemo se kupu i stvaranju ekipe za sledecu sezonu ... Nista nece narusiti porodicnu atmosferu u nasem klubu,pa ni ovaj poraz...Porazi su sastavni dio sporta,okrecemo se narednoj utakmici :D Sve dam,vlast ne dam :confused3:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Дерби жалостан. Све је већ написано, нема се ту шта пуно рећи.

Schlager je napisao:
predosjecam da ce saopstenje vaseg rukovodstva biti u poznatom srpskom stilu "najlakse bi sada bilo otici,ali to bi bilo kukavicki i zato ostajem da se borim" :D :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 23:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Schlager je napisao:

srbin i ostavka,hmmmmmmmm :(

Вјеруј ми да врх трибине каже да лете,летили би за 5 мин. Проблем је што је Лукић урадио лавовски посао и свако би пожелио таквог предсједника,али има кретене око себе који га саботирају. Сада има шансу да то прочисти,ако не прочисти,летиће и он,а онда нека нам је Бог на помоћи. Ово је моје мишљење,видјећемо како ће бити. Најлакше их је најурити. Углавном,прво треба отјерати мајмунчину од штопера.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 23:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
трибина Б. Зељковић je napisao:
Brigate BL je napisao:
Mene vise od poraza nerviraju neke druge stvari.. Igraci su takvi kakvi jesu ali ponasanje pojedinaca vec duze vrijeme nije na nivou..
Kod nas su igraci bili gospoda .. Bleki je jednom prilikom rekao - Bleki ne rusi igraca sa ledja a danas tuga i yalost kako se ponasaju[/quote

Ако икада сретнем Вилотића,а срешћу га,чуће се. Мајку му јебем шта то говно себи допушта да изјављује. За остале,шта рећи,нико муда нема. Направиш атмосферу да се Гробарима тресу гаће,али џаба,сисе то не знају искористити. Силује нас стока на свим фронтовима,хоће ли тај Бог икада погледати изроде циганске и подарити нам мало среће јебо нам пас матер ненормалну када још вјерујемо и поред свега. Пековићу,момчино моја,Гробару са баскета,написаћу ти нешто,али без увреде,молим те. Ликујеш на несрећи Цигана,да Звезда има пола ваших успјеха,за вас не би било мјеста на Мари од претплатних карата,локалпатриотизам не би постојао осим можда у 3 града. Али када се та сила једног дана дигне,небитно када,видјећеш да ни на армијском пашњаку нећете чинити 20 посто стадиона,а ти ликуј сада. поздрав

Baš su se usrali sinoć, nema šta.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 00:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Adžić prvi odlazi?

Jučerašnji poraz u 141. večitom derbiju uzburkao je strasti na Marakani, kadrovskih promena će gotovo sigurno biti na svim nivoima, a prema poslednjim informacijama neke od njih mogle bi da se dogode već sutra.

Ivan Adžić je za ponedeljak u 12 časova zakazao konferenciju za novinare, a da povod nije samo analiza onoga što se događalo u derbiju, govori i izjava Mikija Antonijevića, savetnika predsednika Crvene zvezde Vladana Lukića.

On je portalu mondo.rs otkrio da Adžić ozbiljno razmišlja o povlačenju.

''Tačno je da želi da ode, to je i meni potvrdio u današnjem razgovoru. Pokušavao sam da ga ubedim u suprotno, videćemo šta je odlučiti do ponedeljka...'', izjavio je Antonijević.

S tim u vezi, Antonijević smatra da se odlaskom Adžića ništa ne bi dobilo.

''Ko god da dođe posle Adžića naslediće iste one dugove za Janevskog, Suzukija...Imaće skroman budžet za dovođenje novih igrača i mislim da se ništa suštinski ne bi promenilo. Nije Adžić jedini krivac i ne treba da na sebe prebaci svu odgovornost'', poručio je

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Samo neka on ode, bar cemo biti sigurni ko je sledeci problem, pa cemo ga resavati

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 00:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 00:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Malo mi je bilo bezveze ono gadjanje igraca partizana.Verbalne prozivke i uvrede ok,ali ugrozavati neciji zivot zbog boje dresa,nikako.Naravno ne mislim,na ovog mamlaza na golu.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 00:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na koje gadjanje mislis, na poluvremenu ili?

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 00:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Na poluvremenu.Jesu i ti isti igraci svasta pjevali,ali opet previse je.Jos nam zapusise usta na terenu.Pravo ponizenje.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 00:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma jbg, nije da opravdavam, ali posle onog koskanja sa klupom i igracima Zvezde (na kraju poluvremena) sta se moglo ocekivati nego da ih gadjaju...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 00:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Cujem,sutra adza daje ostavku.Kao nagovaraju dzaju da prihvati mjesto sd.Da li ce sunce da nam sine,makar da proviri na marakanu.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 00:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
bas bi volio znati sta bi bilo da je obrnuta situacija bila.gdje jos ima da gostujuci igrac ne mogu izaci na poluvremenu,vec se moraju smrzavati na klupi za rezerve.bila bi to velika frka.upratio sam krstajica kako je bio bjesan.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 01:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ruzna scena,ali sami su krivi.Gdje ima da igraci i trener pjevaju uvredljive pjesme na racun svog rivala?Jel to sportski duh?To nije bilo jednom,vec skoro svaki derbi.Onaj Stanojevic,je posebna prica.Bio mi je skroz ok,do finala kupa sa vosom.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 01:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma ok,sve to postujem al ne trebaju padati mrtve glave.ja sam se stvarno prepao da ce svasta biti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]