banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 22:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Mar 2011, 20:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Fina pobjeda za dolazak na minus 3. Konačno gol Kaludjera, a izgleda Evandro postaje pravo pojačanje. :)

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ovaj Evandro ključni igrač u sva 4 gola. Treba mu dati državljanstvo :D

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2011, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Urodila plodom moja kritika, napokon golovi ovih novajlija, a i ona klupa je uticala na Kaludjera...
Stize Zvezdino prolece...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 01:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Stiže već 3 godine i nikako...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 10:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nemojte da Vas konacan rezultat zavara jer smo imali perioda lose igre.
Evandro je juce pokazao deo svog kvaliteta, dok je Stameni opet imao svoj sou. Kod 2/1 Cosic je spasio siguran gol. Drago mi je zbog Kaludjera, koji je gol proslavio sa DEkijem tako da mi je to malo sumnjivo :)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
A pjačanja stižu ... http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... +NATO.html

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
CRVENA ZVEZDA - BSK 4-1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c-seldEAFFA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 19:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ne znam sto ste navalili na stamenog,on je jedan od boljih golmana zvezde u poslednjih 10 god.Zadnjih par tekmi je dekoncentrisan, al nije direktno kriv za ni jedan gol.Samo kad se setim blente randjelovica,pa radivojevica kojeg je zenga gurao,pa Jevric,Kocic sunce ti poljubim ,kakva je to je bila plejada izvrsnih golmana.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 20:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ali Disljenkovic, Stojkovic su zadali malo probraniji ukus sto se tice golmana..
Problem je sto Stameni stagnira , ali srecom imamo dva sjajna klinca koji ce sigurno uskoro na gol..
nismo mi nesto napadali bar ja vec samo konstatovao da je linijas

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 20:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Stigao sam da gledam drugo poluvrijeme i nije bas tako lako bilo kao sto izgleda . Pocetak drugog nije bio nimalo lak , primili smo go i onda je bila frka u par situacija . Stameni sou kako kaze brigate spasi Cosic :) Posije toga smo krenuli da igramo dobro i posjed lopte u jednom trenutku 83 % :D Uglavnom solidno samo odbrana nas zeza , kod par kontri i kod gola je bas losa bila .. Idemo dalje :)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 21:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Ravnogorac je napisao:
Ne znam sto ste navalili na stamenog,on je jedan od boljih golmana zvezde u poslednjih 10 god.Zadnjih par tekmi je dekoncentrisan, al nije direktno kriv za ni jedan gol.Samo kad se setim blente randjelovica,pa radivojevica kojeg je zenga gurao,pa Jevric,Kocic sunce ti poljubim ,kakva je to je bila plejada izvrsnih golmana.

Крив је за први гол у дербију јер је лопта ишла 4 метра поред гола ( био сам тачно по средини па сам могао видјети ),гдје кренуо то само он зна. Вјероватно је мислио да је то њива гдје је почео каријеру па треба сам ићи по лопту. Крив је за други јер није излетио на центаршут,крив је за други Војводине са три метра опет послије корнера,крив је за гол у кули,гле чуда опет центаршут на петерац. Прозивао сам га пола утакмице тада. Шта је тек у Смедереву радио,али смо имали среће. Прошле сезоне се и не сјећам. На Звездин гол за читаву сезону шутирају укупно 20 пута и он кикса бар 5 па се питам шта би било да брани за неки клуб попут Чукаричког. За њега баш важи она фраза глуп као голман јер је то чудо шта он изводи. Што се тиче његових претходника,па наравно да је од пола бољи кад су кроз Звезду прошли разни пањеви. А један Пешић кад се сјетим,како је тај момак бранио а нису му дали,све им јебем.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 00:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

On direktno nije kriv ni za jedan gol...mogao je bolje reagovati kod drugog to stoji,kod prvog ama bas nista nije mogao ...uglavnom ne ispadaju mu lopte u presudnim momentima,ima solidan refleks,nije kikser ...u dosta utakmica prosle sezone ulivao samopouzdanje igracima,u zadnjim tekmama malo losiji nego inace, al uglavnom solidan gosa...Npr Bajkovic, bi mozda odbranio 5 zicera ali bi jednim svojim driblingom ili izletanjem u prazno resio utakmicu u korist protivnika...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 08:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Ja i dalje tvrdim da su njegova oba gola , gdje je krenuo kod prvog gola a sut sa 30 metara ?? Kod drugog je hladno mogao da izadje i boksuje loptu .

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 12:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kriv za prvi 100%. Nije se bial odbial lopta od šuta sa 10 metara, pa da niej stigao ragovati, nego je Smiljanić šuta sa 30-ak metara. Ne znam samo kud je krenu prema stativi, a onaj je skrenuo i ladno išla po sredini gola. Ovako je kralj, pravi Delija, uvijek pjeva sa navijačima, ali ne smije tako kiksati, pogotovo u derbiju.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 17:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Prenos obe prijateljske na Sport klubu od 18h.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 18:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Џаји одузимају имовину јер није доказао како је стекао (принцип доказивања поријекла имовине се примјењује на мафијаше), али Стојићу се не одузима:

Citiraj:
Џајићу привремено одузет део имовине

Првостепеном одлуком Вишег суда у Београду, некадашњем директору "Црвене звезде" Драгану Џајићу привремено је одузет део имовине за коју није доказао да је стекао на легалан начин.

Тако је Џајић остао без породичне стамбене зграде у Улици Незнаног јунака 9, површине од 242,96 метара квадратних, као и без мање зграде на истој адреси која је изграђена без одобрења. На списку одузете имовине нашла се и гаража од 65 квадрата, као и возило "тојота ландкрузер", пишу "Вечерње новости".

Суд је прихватио захтев тужилаштва да се привремено одузме имовина и од Џајићеве супруге Браниславе, некадашњег заменика републичког тужиоца. Њој су привремено одузети четворособан стан од 98 квадрата у Молеровој улици и породично-стамбени објекат у изградњи, бруто површине 591 квадратни метар. Поред тога, одузето јој је и право на коришћење земљишта површине 14 ари у Ботићевој улици.

Без имовине су остали и Владимир Цветковић, који је био један од функционера "Црвене звезде", и његов син Растко, као и Милош Маринковић и његова најужа родбина.

Цветковић је привремено остао без три стана и возила "мицубиши пајеро".

Од Маринковића, који је био секретар у "Црвеној звезди", одузет је сеф у којем је пронађено око 28.000 америчких долара, али суд није прихватио захтев да му се привремено одузме стан у Улици поручника Спасића и Машере. Од његове бивше супруге Гордане одузет је стан од 129 квадрата у Браће Југовића, а од садашње супруге четворособан стан од 136 квадрата у Улици народних хероја.

Суд није прихватио захтев тужилаштва да се од фудбалског менаџера Ранка Стојића и његове супруге привремено одузме имовина.

У питању су били рачуни на којима је пронађено око 40.000 евра, породична зграда у Улици Жанке Стокић и стан у Улици браће Јерковић.

http://www.rtv.rs/sr_ci/hronika/dzajicu ... 44989.html

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 18:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Dzaja, lomio si ledja svima, slomices i njima.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džaji ne mogu da oproste Bari.A Zeka-Bjeka... bagra :angry4:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Trebao je čovjek sa onom sportskom i funkcionerskom karijerom da živi u 42 kvadrata, k'o moj stari, policajac. Sramota!

Izdrži, Džaja!

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo nam i Vladimira u redove... :lol: http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vest ... j+dva.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]