banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 19:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 05 Avg 2009, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
A kleo se kleo ..... :D

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 21:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
live je napisao:

a jesmo im gurnuli golgetera :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 21:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
A jel Kleo povreden kad ga nema ove dvije utakmice :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 21:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
A jel Kleo povreden kad ga nema ove dvije utakmice :lol: :lol: :lol: :lol:

kleo se da nije :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 21:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
drLJo je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
Fudbal na Kipru je sve bolji i bolji
Jelen pivo

:D stvarno je to postalo izlizano, kad izgubimo od levata ili igramo lose, reci: nema vise autsajdera. realno, tim koji ne moze pobjediti kiprane i slicne ni ne zasluzuje LS. mene interesuje koliko nasih strucnjaka misli da bi apoel prosao klubova iz lige petice koji su svoje prvenstvo zavrsili na 5-7 mjestu? jokanovic je bio krava kad je igrao a kao trener jokan je vo. sorry partizanovci. i mi smo izgubili od istog tima

Jok, Kiprani imaju para i nisu više za pumpanje. Sad oni nas... Vidš šta ga je ex reprezentativaca kod njih.

Kleo - veliki u malim, neprimijetan u velikim utakmicama, bilo i ostalo.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 21:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Боже ме сачувај. Ја још не могу доћи себи, какве је он измјене правио??? Јокане сине узми менаџер па играј, научићеш нешто сигурно. Вади Љајића а момак је најбољи био, види се да је жељан. Оставља Томића краветину једну који ништа корисно није направио. Вади Клеа уводи Богуновића, а Брана Илић једно педесет пута квалитетнији што је показао на свим досадашњим утакмицама. И на крају фала богу па је увео Јовановића, али касно.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 21:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Misdongarde je napisao:
Jok, Kiprani imaju para i nisu više za pumpanje. Sad oni nas... Vidš šta ga je ex reprezentativaca kod njih.

Kleo - veliki u malim, neprimijetan u velikim utakmicama, bilo i ostalo.

ma nemoj zahebavati, cjeloj odbrani treba da dokupe jos 2 godine staza i kolektivno u penziju, a partizan, realno, izduvao u 40 minuti

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 21:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drLJo je napisao:
live je napisao:

a jesmo im gurnuli golgetera :lol:
A Ril ? :lol:
P.S.Smijem se groblju a sutra ... :confused2:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
A tek Vašingtona! Je*eš što dobija vazdušne duele ako lopta ide boga znaj gdje.

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 22:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ево да напишем први свој пост на овој теми :D

На ово избацивање од стране Апоела желим само да кажем, ДОБРОДОШЛИ У КЛУБ :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Ево да напишем први свој пост на овој теми :D

На ово избацивање од стране Апоела желим само да кажем, ДОБРОДОШЛИ У КЛУБ :lol: :lol: :lol:
Oni su i pored ovog ispadanja u igri za evropu za razliku od onih naših nesretnika :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 22:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Partizan je eto kako se ispostavilo na kraju,ispao vec na Kipru.Na svom stadionu su pobjedili,ali nedovoljno.Bruke nema,ali nikako.Gresaka je bilo dosta a jedna je mogla donijeti Apoelu gol.Plus ona stativa od odbijene lopte a u takvim situacijama je sve moguce.To je to sto se tice Apoela u Beogradu.Sramota jeste sto Paritzan nije uspio da postigne drugi gol,ali da li je neko mozda zapamtio statistiku sa Kipra?Koliko je Apoel imao udaraca u okvir gola? 2 ! I dao je dva gola.E sad moze bit da je to umijece mada hmmm....koliko je Partizan imao suteva u okvir gola veceras,ali eto nije dovoljno.Igra jesta bila jalova mada je bila i precka i jos 2-3 odlicne sanse gdje se i njihov golman pokazao.Da je bilo na kraju 2:0 i to bi bilo realno.Evidentno je i to da nisu ni fizicki spremni.15-ak minuta pritiska na pocetku svakog poluvremena i to je to.Ni Apoel se nije naigrao uopste veceras.
Da je Partizan ,sa ovakvom igrom,ekipa za LS,nije, ali ni Apoel nije nista posebno,imali su i oni dosta gresaka.
Klupski fudbal nam je poslab i tu nema govora.No idemo dalje probati nesto napraviti u sad vec bivsem kupu UEFA :)

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
ufff :angry4:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 22:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Kako komentator reče, ako se sutra Zvezda plasira u narednu rundu to bi bio veliki uspjeh za naš klupski fudbal, možda se to nekome neće svidjeti ali to je naša fudbalska realnost... ccc...

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 22:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kako samo ganci saletaju ovaj topic,ko osovi jbt :lol: Pa mi smo bar uspjeli da pobjedimo Apoel a da li je Zvezda :D plus to sto je Apoel mnogo pojacana ekipa u odnosu meceve sa komsinicom :) Lako se smijati porazu Partizana u Evropi kad vec nema prilike za smijeh kad ta ista komsinica igra sa slabim Partizanom :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 22:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Laughing Man je napisao:
Kako komentator reče, ako se sutra Zvezda plasira u narednu rundu to bi bio veliki uspjeh za naš klupski fudbal, možda se to nekome neće svidjeti ali to je naša fudbalska realnost... ccc...

Upravo tako :) Ne samo Zvezda nego i Vojvodina.Mec Vojvodine sam takodje gledao i naravno navijao.Boze sacuvaj i sakloni da dodjem do tog stadijuma,da mi bude drago ako neki klub iz Srbije ispadne iz daljeg takmicenja u Evropi,bez obzira o kakvom se rivalitetu radilo.Svasta...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
bar sam valjda prvi put otkako pratim fudbal, sto ce reci nesto malo vise od 20 godina, odgledao utakmicu partizana a da se uopste nisam nervirao ni brinuo. jednostavno, od pocetka do kraja je sve bilo toliko jadno da mi je u jednom trenutku postalo potpuno svejedno. ispali sada od apoela, ispali u sljedecem kolu od ne-znam-ni-ja-koga, ili se nekako na guzove provukli u ligu sampiona i tamo pogubili sve ubjedljivo, potpuno je svejedno.

ovaj tim a pogotovo ovaj trener su toliko limitirani da je to prosto tuzno. 75 minuta utakmice igramo (zahvaljujuci majstoru jokanu, koji nam se opet predstavio kao vrhunski takticar) kao da mi imamo prednost od 2:0 iz prve utakmice, oni kontrolisu sredinu terena, grade igru, stvaraju prilike, mi ih cekamo iz kontra napada. i valjda jedinu smislenu akciju u ove dvije utakmice smo izveli poslije kontranapada (precka moreire). onda, naravno, standardnih 15 minuta napucavanja u sesnaesterac, iz cega se nije izrodio ni jedan smisleniji sut na gol. nikada u zivotu nisam vidio jadniji partizan. ako jokanovic ima imalo stida i srama, treba momentalno da da otkaz. ali, zna on da jedino sto sad treba je nekako prezivjeti do sljedeceg "vjecitog derbija", kad se sve zaboravlja...

ove dvije sezone pod njim u evropi su stvarno najjadnije otkako ja gledam partizan. i kad smo primali one petice od dinama, slavije, rapida pod tumbakovicem mogli smo barem da se tjesimo da imamo mlad i perspektivan tim. tad je makar bilo nekakvog vida igre. jesica i vermezovica da i ne spominjem. cemu sad imamo da se nadamo, kad su pola tima potpuno prosjecni stranci (ukljucujuci, naravno, i "dr moreiru") a druga polovina potpuno prosjecni domaci igraci koji su ili u zenitu karijere, ili su ga odavno vec prosli. dao bog da nesto bude od obradovica i ljajica, ali to se nece desiti u ovom klubu, sa ovakvom ljigom od trenera i ovakvim rukovodstvom.

r.i.p

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 22:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нема ту фудбала, Партизане мој црни, црн си да црњи не можеш бити. Ја сам још након прве утакмице са оним аматерима говорио да је Гваранчић несигуран, човјек је вечерас више пута избацио противнике у шансу, да смо играли против иоле озбиљније екипе казнили би то и готово. Др. Мо (човјеку умрла мајка а он се бори као лав, остали ко телад), он има мозга и памети више него сви остали фудбалери Партизана заједно, част ми је и задовољство гледати тог мајстора. Остали су чисти просјек...и ништа више... Јокан је једноставно неискусан, нема знање и ту се сва прича завршава. Да је иоле искуснији тренер на клупи, мислим да би и са оваквом екипом могао ући у лигу шампиона. Остаје жал, јер смо (српски тимови) сад имали најлакши пут до ЛШ, од следеће сезоне брише се Партизанов коефицијент из 2004/2005, и тада шампион Србије неће више бити у повлаштеном шеширу, вјероватно ћемо изгубити и још једно мјесто у Европи. Партизан наставља у ЕЛ, ако добијемо противника сличног квалитета ко Апоел, опет нам не гине испадање. Ја од данас до дана кад Јокан оде са клупе нећу гледати Партизан из једног јединог разлога, бојим се за своје здравље и ломљиве и сл предмете по кући који би могли настрадати... Хвала на пажњи и лаку ноћ.

Ел гранде Јокан, сачувај ме боже...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 23:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

И још нешто, свака част БРАЋИ СА КИПРА!!! Желим им да уђу у ЛШ.

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 23:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Uplakani Moreira: Žao mi je zbog majke, nije se isplatilo ni meni ni Partizanu

Iako je ostao bez majke na dan utakmice sa Apoelom, Almami Moreira je stisnuo zube, ostao uz ekipu i postigao, kako se ispostavilo, pirovi gol.

- Veoma mi je žao zbog svih ljudi koji su došli zbog nas, a mi nismio uspeli da prođemo, iako smo svi pričali da će nam ove godine biti lakše nego ranije. Žao mi je zbog moje majke, ali sam želeo da igram, međutum, nije se ispatilo ni meni, a ni Partizanu - rekao je Moreira, koji je istog trenutka zaplakao...

Да се мене пита ја бих стадион назвао по њему.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10176 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]