banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 15:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Nov 2012, 08:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
mandrak je napisao:
Lomic dobro igra u rusiji,svi ga hvale,a i rukavina dobro igra u valjadolidu.obojica su bolji od npr.maksimovica ili tomovica

sve to stoji, ali su obojica dobijali i ranije sansu da se pokazu pa je nisu iskoristili, pogotovo Rukavina, ali dobro, prijateljske utakmice i sluze da se opet da sansa nekim igracima, a po meni treba testirati bar 2-3 nova igraca, koji se vec isticu u svojim klubovima a nikad nisu dobili sansu u drzavnoj selekciji

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2012, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ајд нек ме неко подсјети, колко ми оно дадосмо голова откако је Михајловић селектор? Чини ми се седам или осам, од чега је шест било на утакмици против Велса.
Ал зар је то разлог да сад одједном умјесто Шћеповића и Лекића почнемо да убацујемо нападаче који дају голове у својим клубовима???????????????????????????????????????????????

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2012, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zbog poraza u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu, Srbija je na listi zabilježila mnogo drastičniji pad od čak devet mjesta.

"Orlovi" su poslije poraza od Belgije (0:3) i Makedonije (1:0) sakupili 626 bodova i zauzimaju 43. mjesto na rang listi najboljih svjetskih reprezentacija.

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2012, 11:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
shakal je napisao:
Zbog poraza u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu, Srbija je na listi zabilježila mnogo drastičniji pad od čak devet mjesta.

"Orlovi" su poslije poraza od Belgije (0:3) i Makedonije (1:0) sakupili 626 bodova i zauzimaju 43. mjesto na rang listi najboljih svjetskih reprezentacija.

i onom diktatoru Toletu ne pada na pamet da nesto mijenja, kod njega vazi: sto gore to bolje, za njega, sta mislite kako diktatori obicno zavrse?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Djurdjic opet dao gol, ali mora IbrakaScepo igrati.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nemoj zezati, samo jednom se sapleo o loptu i imao je jedan pokusaj dodavanja :wink:
Inace Markan ce se dobro prodati, leti dijete kao soko sivi :)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja postujem sve sto pisete,ali moram priznat da me jos niste ubjedili da ovaj marko scepovic nikad nece biti igrac i da nema pojma....
nije me razuvjerilo ono kad ga je kolarov kod aut linije napushavao da se ne zna kretati,niti vase pisanje....jos uvijek mi je jaci utisak u glavi ono kako na vecitom derbiju ostavi nekog stopera zvezde (mozda uros cosic?) u par sekundi pet koraka iza sebe i zakuca loptu u mrezu nasred marakane....

ipak cu sacekat godinu-dve da se slozim sa vama...zasad sam :-?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nigdje ja nisam govorio da on nema pojma i da nece biti nekad u buducnosti dobar igrac, ko ce to znati.. Ali poenta je da sad imamo par napadaca koji igraju VRHUNSKI u svojim klubovima i stalno daju golove i Mihajlovic zove Scepovica koji je zadnji gol dao ko zna kad? Kakvi su sve panjevi dobijali sansu u reprezentaciji ova dvojica su tu sansu i vise nego zasluzili.. Ali jbg, nadam se ja da ce Scepovic odjednom bas proigrati u reprezentaciji, ali kad on ne moze u Partizanu i JLS davati golove kako ce to raditi protiv Hrvatske, Belgije i slicnih?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

prvo,sta ces ti ovdje a klub ti igra na 3,5 sata od banjaluke? :D :D

a drugo,slazem se,i ja bih prednost zasad u spicu davao i zigicu i jovanovicu....a ovi po svedskoj ligi i drugoj francuskoj me nesto i ne impresioniraju,ali ipak bih ih pozvao na prijateljske,pa da vidimo...

inace,ovaj scepovic je jako dugo bio povrijedjen,tek se vraca u formu i pocinje igrati..

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:D

Druga Francuska je jaca od nase sigurno, a Djordjevic trpa i trpa tamo. Nant je prvi najvise zahvaljujuci njemu. A Svedska liga jeste slabija, ali Djurdjic daje golove i u LE redovno, znaci nije da samo trpa u slaboj ligi. Dok ScepanKadabra ne moze ni u JSL dati gola, o LE da ne pricam..

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da ti pravo kazem ja sam za tog djurdjica prvi put cuo prije mjesec dana,a kao fol pratim fudbal....osim toga,nije prosao u nekom lijevom timu,zaboravio sam kojem,i poslat je na pozajmicu u taj helsingborg...sad mjesec-dva momak ubija,ali,kao sto za scepovica nisam siguran da nece biti igrac,tako ni za ovoga nisam siguran da je bas takva igracina....malo je dva mjeseca.....ako nastavi tako,naravno da treba biti pozivan....

filipa djordjevica se dobro sjecam iz zvezde,i niko ga nije cijenio tada...svi se smijali kad je za neku zvezdinu evropsku utakmicu po njega poslat specijalni avion da igra protiv onih poljaka...zvezdasima bilo drago kad je otisao....ali i to ne znaci nista.,...ismijavali su i barkosa,i molinu,a ljudi ubise...

ali vec smo se slozili da sinisa sve radi naopako,i bezveze pricamo.....bar na 8 pozicija u timu imamo jace igrace od ovih koji kod njega igraju...jede govna.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
da ti pravo kazem ja sam za tog djurdjica prvi put cuo prije mjesec dana,a kao fol pratim fudbal....osim toga,nije prosao u nekom lijevom timu,zaboravio sam kojem,i poslat je na pozajmicu u taj helsingborg.

U tom lijevom timu je dao 18 golova i jos uvijek je vodeci na listi strijelaca u Norveskoj 1-oj

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Švedska liga je u najmanju ruku jača od Srbijanske i Hrvatske zajedno što je opet zadovoljavajuće :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

koji klub?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Haegsund ako se ne varam. Mozda cak i Valerenga, nisam siguran. Al' znam da je dao dosta golova tamo u te 2 sezone

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 23:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

izvinjavam se onda,ali ja stvarno nisam cuo za njega do prije mjesec dana.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Švedska liga je u najmanju ruku jača od Srbijanske i Hrvatske zajedno što je opet zadovoljavajuće :D

A dobro, od JSL je jace jedno 95% Evropskih liga kad bolje skontam, tako da i to nije neki uspjeh. :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 00:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager, http://www.soccerway.com/national/norwa ... ar-season/
Dao je 12 golova u 18 utakmica i trenutno dijeli prvo mjesto sa par njih, a ostali su odigrali po 28 utakmica. :D A u Svedskoj ej dao 11 golova u 10 utakmica (u prvenstvu samo).

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 00:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa ako je tako dobar,treba ga onda pozvat obavezno sad protiv cilea....ali sinisa nije kao ja da prizna da nesto ne zna,on ce tjerat inat dok ga ne otjeraju ko zadnjeg kera...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 00:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa da, to me nervira kod njega, ne bi priznao da nije u pravu nema sanse (gori i od mene :D ).
Pozvati obojicu i dati im sansu, neka je jedan iskoristi extra, eto nam napadaca koji zna dati gol..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]