banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 23:51 Danas je 02 Jul 2026, 23:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553 ... 1224  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 07 Jul 2012, 01:17 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nalazim se između dvije vatre. S jedne strane ako Federer uzme ode Đokara sa prvog mjesta, a s druge strane ne može nikako da mrtvac osvoji GS. Opet nekako bolje da Federer uzme da mogu argumentovano tvrditi da je Marej lošak. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 01:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Moras biti posve pogan pa navijati za onog skotskog skota.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 02:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Mislim da će ga Federer počistiti... Previše očekivanja nacije od igrača koji još nema GS...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 06:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ja navijam za Djokovica zato sto je nas, a da mi se svidja njegov nacin igre, ne svidja mi se, dosta je zamorno gledati ga. Licno najvise gotivim Federera, covjek je stvarno majstor svog zanata, i iskreno bice mi drago da se vrati na prvo mijesto, a citam komentare na Blic-u, pa sta drugo reci osim da smo retardiran narod, ljudi se ponasaju kao da im je Novak nesto duzan, ja da samo on javno bi sve poslao u 3PM, kako smo samo spremni poniziti sportistu kao da smo mi zasluzni sto je on prvi, ma odvratno.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 08:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Đokan je pobrnao,,, HAhaha.
Nadam se da se taj levat još dugo neće vratiti na top poziciju.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 08:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Bože sačuvaj...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma idiota je uvijek bilo.
Logicno je da je tenis postao popularniji ovdje, dolaskom Djokovica na scenu. Da nema Federera, ne bi ovaj sport bio toliko popularan u Svici, logicno. Sa odlaskom jednog i drugog, splasnuce interesovanje. Ljudi vole rezultate. Mediji takodje.
Mene samo nerviraju oni koji omalozavaju Novakov uspjeh. 5 GS, preko godinu dana na prvom mjestu. Vec sad je to i vise nego solidno. A ima on pred sobom jos dosta vremena. Trenutno je najkompletniji igrac na Turu.
A jos gori su mi oni koji kontaju da Novak duguje nesto nama, Srbiji i svima ostalima koji navijaju za njega. Obozavam one price "placa porez Monaku" :fejspalmsmajlisashakalovogforuma:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Normalno da ne duguje nikom nista, sam je sve zaradio, postao broj 1 i na tom mu svaka cast.
Ono sto je malo ljigavo je silno busanje kako je majka Srbija na prvom mjestu, patriota kakvog nema i ostalo.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 09:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
papučar je napisao:
Normalno da ne duguje nikom nista, sam je sve zaradio, postao broj 1 i na tom mu svaka cast.
Ono sto je malo ljigavo je silno busanje kako je majka Srbija na prvom mjestu, patriota kakvog nema i ostalo.

pa u sta da se busa,u monako?

momak je iz srbije i normalno da se ponosi sa tim,ne vidim u cemu je problem?

kad se neko ponosi da je amer,svicarac ... to nije problem,ali zato srbi odmah krecu da pljuju.

i otkud ti znas sta je to on ucinio za srbiju,koliko je para dao u humanitarne svrhe ili bilo sta drugo da bi bio ljiga?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Kad neko pomene porez i Monako, a gdje je bila Srbija kad je njemu kao klincu trebalo pomoci, tad su svi okretali ledja a njegov stari posudjivao pare od koga god je stigao da ga posalje u Njemacku. I sad nakon svega toga on bi trebao placati porez u Srbiji? Yeah right.
A pomogao je on Srbiji puno vise nego sto je Srbija pomogla njemu, tako da ne znam sta ti je tu toliko ljigavo?

Joj, da nije prvo mjesto i Wimbledon u pitanju navijao bih za Federera, ali posto je jos jedan Samprasov rekord u pitanju moram navijati za metilja. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 09:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
zerocool je napisao:
Kad neko pomene porez i Monako, a gdje je bila Srbija kad je njemu kao klincu trebalo pomoci, tad su svi okretali ledja a njegov stari posudjivao pare od koga god je stigao da ga posalje u Njemacku. I sad nakon svega toga on bi trebao placati porez u Srbiji? Yeah right.
A pomogao je on Srbiji puno vise nego sto je Srbija pomogla njemu, tako da ne znam sta ti je tu toliko ljigavo?

Joj, da nije prvo mjesto i Wimbledon u pitanju navijao bih za Federera, ali posto je jos jedan Samprasov rekord u pitanju moram navijati za metilja. :D

bravo

pa stari mu je prodavao palacinke i zaduzivao se kod zelenasa(zamisli tu hrabrost u srbiji prije 15 godina) i niko dupetom nije mrdnuo da pomogne tim momcima i djevojkama.one cure su trenirale u praznom bazenu jebote i onda dodje neko i prica kako su oni duzni srbiji nesto.

tako je i monika seles odjebala sve i otisla u ameriku,idiota je u toj srbiji uvijek bilo i bice

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mandrak nisam ni rekao da je ljiga vec da mi je to ljigavo, kao i iritantno imitiranje, znacajni pogledi prema nebu kad protivnik odigra odlican poen, kao da mu je nevjerovatno da jos neko odigra odlican poen osim njega, brojne predaje i razni zdravstveni problemi, ako nisi dobro nemoj izlaziti na teren, S.Djokovic koji misli da ima svu moc ovog svijeta zato sto je Novak proizvod njegovih mosnica i jos mnogo stvari.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ga cisto ne volim zato sto mi se ne svidja kao lik, zaboli me ko je i odakle je. Mislim da nemam obavezu da navijam za njega samo zato sto je iz Srbije, to mi je jednako smijesno kao i prica da on duguje nesto Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Ja ga cisto ne volim zato sto mi se ne svidja kao lik, zaboli me ko je i odakle je. Mislim da nemam obavezu da navijam za njega samo zato sto je iz Srbije, to mi je jednako smijesno kao i prica da on duguje nesto Srbiji.

My point exactly.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Djokovic kao Djokovic je meni sasvim ok.
Ako je Ivanisevic kao zesci Staš mogao reci da mu je Djokovic omiljeni igrac jer nema respekta prema nikome, onda nemamo mi tu sta posebno pametovati.
Svako ima neke svoje musice, taktiku kad gubi-pobjedjuje.
Meni je licno gore Federerovo direktno preseravanje kad trazi celendz na ociglednu cistu liniju samo da bi usporio protivnika koji je u tom momentu usao u ritam - a voli on to pocesto raditi. Nema nesportskijeg potez od toga u tenisu, ni nikakva prenemaganja, ni "bolesti" i sl. nisu mi s tim uporedive.

U odnosu prema Srbiji, ja da sam na Novakovom mjestu ne bih im nikad nista dao ni spomenuo, kad bi me pitali sasuo bih im sve u lice i iznova ponavljao u vezi Zivojinovica i kompletne sportske mafije u Srbiji (da ih tako nazovem), tako da sta god Novak da Srbiji, bilo da je to medijska reklama ili humanitarna pomoc je i vise nego dovoljno od njega.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Biti konzervativac do te mjere da igraš kolo sa katie holmes, a da ne odeš đedu na sahranu.
Doduše, nisam pratio al živo me interesuje kako završi ono njegovo smederevo od sportsko rekreativnog centra u kraljevu ili koji već grad bi?
http://www.teniskicentarnovak.com/sr/#/NASLOVNA-01-00/

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Navijamo za Mareja.

Treba zanemariti ove što jedva čekaju Đokovićev poraz, nisu bitni..

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
cooltura je napisao:
a da ne odeš đedu na sahranu.

JBG sad, ili otici sa turnira ili na sahranu, mislim da je to bila odluka njegove ekipe, tj. Srdjana Djokovica. U svakom slucaju nije toliko strasno sto nije otisao na sahranu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najbolje da se mora navijati za Djokovica da se tako dokaze SrBstvo i patriJotizam... :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2012, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Bitnije je kako se on odnosio prema svom djedu dok je bio ziv, nego dolazak na tu sahranu.
Ja Djokovica gotivim bas zbog toga sto ne pokusava da se mjenja, samo zato sto je broj jedan. Bio je indijanac i budala i prije; nikog nije jebao ni 5%. Dosao je na prvo mjesto i ostao isti.

Vrh

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553 ... 1224  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]