banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 02:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 542, 543, 544, 545, 546, 547, 548 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Okt 2012, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nikola Ninković i Ognjen Mudrinski godinu dana van nacionalnih timova Srbije, članovi stručnog štaba Srđan Maksimović i Andreja Milutinović dve!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić je najavio kazne za učesnike incidenata u Kruševcu, poslije utakmice mladih reprezentacija Srbije i Engleske, a Disciplinska komisija Saveza danas je odredila više nego drakonske sankcije za pojedine aktere!

Fudbaleri Nikola Ninković i Ognjen Mudrinski kažnjeni su sa po godinu dana zabrane igranja u svim nacionalnim selekcijama!

Takođe, kažnjena su i dvojica članova stručnog štaba. Još oštrije! Trener golmana Srđan Maksimović kažnjen i kondicioni trener Andreja Milutinovič kažnjeni su sa po dve godine zabrane rada u svim nacionalnim selekcijama!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 13:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pametno...vjerovatno dotad nema nikakvih kvalifikacija za te mlađe kategorije,pa se kazna neće ni osjetit....a može biti plus u očima uefa da nam kazna ne bude drakonska kakve se svi pribojavamo.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Potpuno pogresna odluka vola. Jedini koji bi draticno trebao biti kaznjen je Ninkovic, jer je on sve zapoceo. Slazem se da je trebalo kazniti i Maksu, ali nisam vidio da je Mudrinski bio toliko ostar, al jbg. valjda vo najbolje zna.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
krol2 je napisao:
previse brate za nase uslove taman da je Murinjo licno.....ucjenjivacki nema sta.....da su ga tad odbili javnost bi ih razapela na krst.... :( :( :(

Kao da ih je briga za javnost. Da ih je briga davno bi otisli...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 14:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Antic je bio dobar dok su glavni igraci bili dobri, jednostavno. U tim kvalifikacijama Krasic, Jovanovic i jos par igraca su igrali u zivotnoj formi, kakvu vise nikad nece ponoviti. Cim su oni stali, stali su i rezultati. I to ne samo na SP ili poslije njega, nego poslije kraja kvalifikacija, i od pocetka 2010. Sjeticete se Novog Zelanda i slicno. Nista nije vise bilo kao prije. Ono sto je Antic imao a sto drugi nisu je vrlo pozitivna atmosfera u timu i ne toliko forsiranje menadzerskih igraca. Ali i da je ostao malo duze vrlo vjerovatno ne bi uspio sa tom ekipom da se plasira na EP. Po meni od svih dosadasnjih selektora Petkovic je sa najslabijom ekipom otisao na SP. Jesu ga tamo nabusili ali se ipak plasirao sa mnogo slabijom ekipom i mnogo manjom platom nego Radomir. Antic je sigurno jedan od nasih najboljih trenera, ali uopste ne vidim razlog da ga se toliko velica. Pogotovo zato sto poslije SP nije uopste htio ad preuzme nikakvu odgovornost za reultat ekipe nego je za sve krivio srecu i sudije. A o njegovom stavu necu ni da pricam. Dobar trener, ali za uspjeh trebas imati i igrace, a on ih je imao.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Мене интересује откуд толике паре савезу да даје толике плате? Мени су ове плате селктора било којег тима велико пресеравање. Па ти људи углавном ништа не раде сем воде репрезентацију :roll: :roll: Селкторима Србије не треба већа плата од 10 000 еура. Живиш у Бг ко господин са том платом. Чуј 100 000 еура мјесечно за Антића, е иди.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 16:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
100 000 eura mjesecno za slican posao za koji je Petkovic dobija 5000 eura mjesecno :oops:

Ali nevezano za to, koje su to pare 100 000 eura :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije potreban Mihajloviću, ali hoće ga londonski velikani

Čini se da Zdravko Kuzmanović odbrojava poslednje dane u Štugartu. Manje od sto dana ostalo je do trenutka kada će igrači kojima ugovor ističe 2013. godine moći da pregovaraju o transferima sa drugim klubom.

Štitgart će, dakle, imati još samo malo vremena da ubedi nekadašnjeg srpskog reprezentativca da obnovi saradnju. Kuzmanoviću ugovor ističe narednog juna, a kako stvari sada stoje, najverovatnije da će 25-godišnji vezista uskoro promeniti klub.

Međutim, to našem internacionalcu neće biti nikakav problem, pošto se već danima u Italiji bruji o njegovom povrtaku u Seriju A. Milan i Lacio se ozbiljno interesuju za Srbina, a ova trka postaje zanimljivija jer su se u nju uključili premijerligaši Arsenal i Totenhem, kao i španska Sevilja.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 20:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
"Ne dam da se osuđuje unapred moj narod!"

Dejan Stanković

svaka cast el kapitano

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Tako je Deki !

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 23:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A kad se sjetim da je vecina ljudi pljuvala po Dekiju iz ovih ili onih razloga..

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2012, 08:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Kad se sjetim da smo ga tjerali, a trebao bi nam sad jedan Deki, da poveže ovu bandu. Ako bi ga pozvao Miha, naravno.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2012, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bane Ivanović: Samo malo više poštovanja

Defanzivac Čelsija i reprezentacije Srbije odgovara selektoru Siniši Mihajloviću: "Možda sam i griješio, ali uvijek sam vojnik reprezentacije".

Brazil sada izgleda daleko za "orlove". Dva poraza od Belgije i Makedonije, udaljili su poprilično reprezentaciju Srbije od plasmana na Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Mnogo je uzroka. Protiv Belgije nekoliko promašenih šansi i potom surova kazna, a protiv Makedonije - vrlo slaba i neoriganizovana igra, "začinjena" dešavanjima prije utakmice u Skoplju, odnosno poslije utakmice sa Belgijom u Beogradu.

Ta dešavanja su umnogome doprinijela da se atmosfera u reprezentaciji poljulja, da jedan Branislav Ivanović, bez koga se posljednja linija tima Čelsija ne može zamisliti, nađe na klupi za rezervne igrače za utakmicu protiv Makedonije!?

U izjavi za MONDO prije nekoliko dana, Siniša Mihajlović je negirao da su se desile neprijatne stvari između njega i Ivanovića, ali jeste potvrdio da je u tom "razgovoru", bilo povišenog tona. Takođe, rekao je i da se kao selektor on pita, on odlučuje i on ima pravo na kritiku bilo koga, pa i da kritikuje nekoga ko je sa Čelsijem osvojio titulu prvaka Evrope.

Selektorovo pravo, bez dileme.

Da li su se Aleksandar Kolarov i Branislav Ivanović malo više zanijeli protiv Belgije, pa su prečesto išli u napad? Zašto im to selektor nije rekao odmah pored terena? Zašto ih nije zamijenio, ako nisu igrali kako im je rekao? Zašto im nije rekao "oči oči", nego je izabrao konferenciju za štampu odmah poslije utakmice da ih označi kao glavne krivce?

I to je pravo selektora.

Ivanović i Kolarov su prihvatili odluke selektora. Kolarov je umjesto broja 11 na leđima ponio 3 ("da se podseti da je bek", rekao je Mihajlović), a Ivanović je bez pogovora seo na klupu za rezerve sa Nevenom Subotićem.

Poslije Makedonije je, na pitanje da li će se odazivati na pozive, kratko procijedio: "Ja sam uvek tu".

Ipak, i Bane ima nešto više da kaže u svoju odbranu.

U intervjuu listu "Sport", Ivanović je rekao da prihvata kritike selektora i istakao da nije povrijeđen, ali da jeste iznenađen.

"Možda je bilo normalno da Sale (Kolarov) i ja snosimo najviše odgovornosti, a način na koji to selektor želi da prezentira je njegova stvar. On odlučuje, snosi najveću odgovornost... Ne mogu, dakle, da kažem da sam bio povređen. Prije bih rekao da sam bio iznenađen, jer nisam očekivao takvu reakciju selektora. Istina, to nam je rekao u toku poluvremena, zatim i poslije meča, ali... Ponavljam, njegova odluka. Naravno da svaki igrač za sebe smatra isto, tako i ja u ovom slučaju smatram da zaslužujem više poštovanja! Ne zbog mene, već zbog cele situacije", istakao je Ivanović.

Defanzivac Čelsija podvlači da su i Kolarov i on hteli najbolje i da kritike selektora razumije.

"Mi poštujemo njegovo opredjeljenje i sve ideje koje želi da sprovede u djelo. Hteli smo najbolje, nije ispalo dobro i kritika je na mjestu. Ne treba, ipak, osuđivati našu želju, a hteli smo mnogo. Ono što želim da čuje javnost, da čuje i selektor, ja ne želim da krijem. Imali smo razgovor, ne jedan i nije bilo problema u toj komunikaciji. Zbog lošeg rezultata u Skoplju sve je dobilo drugu konotaciju", rekao je Ivanović.

Selektor je poručio da i dalje računa na Kolarova i Ivanovića, ali pod uslovom da igraju kako im se kaže.

"To se podrazumijeva. Ono što on zahtijeva, na nama je da ispunimo na terenu. Nekada se, istina, ne dogodi onako kako želite, jer kada bi se svaki dogovor uvek precrtao na teren, fudbal se ne bi ni igrao, ne bi bilo grešaka, ne bi bio zanimljiv", rekao je Ivanović, još jednom indirektno potvrđujući da ćemo ga i dalje gledati u nacionalnom dresu.

Ivanović priznaje i da je bio iznenađen što nije počeo utakmicu u Skoplju, ali i da poštuje svaku odluku selektora.

"Normalno je da sam bio razočaran, kao što bi i svaki drugi igrač, jer svi želimo da igramo. A trener bira, odlučuje...Naravno da svaki igrač za sebe smatra isto, tako i ja u ovom slučaju smatram da zaslužujem više poštovanja! Ne zbog mene, već zbog cijele situacije. Takođe, znam da u fudbalu ne postoje stare zasluge, svaki dan je dokazivanje i ja sam to odavno naučio. Priznajem, možda je bilo taktičkih grešaka, ali druge stvari ne bi smjele da mi se stavljaju pod lupu. Bio sam i ostao vojnik reprezentacije, na terenu, klupi ili tribinama", rekao je Ivanović.

U javnosti se mnogo pisalo o tom verbalnom sukobu njega i selektora na treningu. Pojedini mediji su napisali i da je Ivanović, između ostalog, rekao Mihajloviću da "nije došao iz Londona da bi razigravao igrače iz njegove (selektorove) menadžerske agencije".

Ivanović kaže da to nije tačno.

"Nikada nisam imao ispad takve prirode i zbog toga ne bih ulazio u dalju priču. Oni koji me poznaju znaju da je tako", rekao je Ivanović.

Najpogubnije za srpsku reprezentaciju sada bi bilo da se javnost podijeli na "mihajlovićevce" i "ivanovićevce". Ne! Dok postoji šansa da se Srbija plasira na SP, a ona postoji, makar minimalna, treba ostati ujedinjen i prevazići probleme.

Vremena ima. Do marta i meča sa Hrvatskom u Zagrebu.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2012, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
gospodin covjek

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.livescore.com/default.dll/ga ... ame=614466

Šta reći, koju posluku porati? Momak je Ibrahimović za mrtvog Lekića.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Mihajlovic je vec nasao svog Ibrahimovica.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel ono sad Filip ima 11 golova iz 11 utakmica?

Ovaj Mihajlovic stvarno nema srece :D , kakav ce sad izgovor smisliti da mu Scepovic igra prije Djordjevica :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 16:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Golovi u Francuskoj drugoj se nikako ne mogu mjeriti sa golom u JSL

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2012, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Golom? Kad je Scepovic dao gol?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 542, 543, 544, 545, 546, 547, 548 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]