banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 00:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 541, 542, 543, 544, 545, 546, 547 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Okt 2012, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sveti Petar i Prepodobni otac Makarije u tandemu ne mogu biti dobri selektori ako ce im neki menadzeri sastavljati tim. Zato je suvisno licitirati imenima. Isto kao da ti se zidove kuce urusavaju a ti samo prekrecis.

P.S. Ako ne zaguzvate, niste Srbi.

Poslednji put menjao shakal dana 25 Okt 2012, 11:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Dok je Radomir vodio Srbiju, bar nije bila ovako jadna igra reprezentacije, stalno neke svađe između igrača i selektora, pokušaj tuče, ko god da je sastavljao ili sastavlja državni tim.

edit:
Poslao sam email Fudbalskom savezu Srbije da ga uzmu u obzir prilikom novog izbora selektora. Prije Milovana, da uzmu njega.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 11:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Barsa je napisao:
Dok je Radomir vodio Srbiju, bar nije bila ovako jadna igra reprezentacije, ko god da je sastavljao ili sastavlja državni tim.

edit:
Poslao sam email Fudbalskom savezu Srbije da ga uzmu u obzir prilikom novog izbora selektora. Prije Milovana, da uzmu njega.

jeste antic dobro vodio reprezentaciju ali do svjetskog prvenstva,nemojte se praviti ludi i on je tada pozivao fejsu,racu petrovica i tada se puno pisalo o tome.

e onda su odlucili da ga sruse,sad da li njega ili reprezentaciju ne znam ali to su tako vjesto uradili da je sve puklo nakon australije.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Po odlasku na SP sve je otislo u qrac, verovatno su menadzeri trazili da gura jos nekoliko igraca, a on nije hteo. Kvalifikacije je mogao proci sa 2-3 menadzerska igraca, ali igrati SP sa menadzerskom ekipom tesko

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
jeste antic dobro vodio reprezentaciju ali do svjetskog prvenstva

A Siniša Žabar nas ne vodi nigdje. Tačnije, vodi nas da se svi zezaju sa nama. Neka nam je samo Bog na pomoći s njim.

Je l' ti se javio iko iz FSS? Mandrak naš selektor! :D

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 11:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
mandrak je napisao:
jeste antic dobro vodio reprezentaciju ali do svjetskog prvenstva

A Siniša Žabar nas ne vodi nigdje.

Je l' ti se javio iko iz FSS? Mandrak naš selektor! :D

koji je tebi qrac,sta mi spominjes sinisu kao da sam ja rekao da je on dobar?

znam samo da bi bio bolji selektor od pizona :D ,jebi ga, to bar nije tesko

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisi me razumio bekane :P , rekao si Antić nas je dobro vodio do svjetskog prvenstva, ja kažem Siniša Žabar nas ne vodi nigdje. Ništa vezano za tebe i Sinišu.

Imaš moj glas. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 11:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Nisi me razumio bekane :P , rekao si Antić nas je dobro vodio do svjetskog prvenstva, ja kažem Siniša Žabar nas ne vodi nigdje. Ništa vezano za tebe i Sinišu.

ebo te bekan 8)

na kraju krajeva,nista mi ne znaci ni to sto nas je antic vodio dobro u kvalfikacijama.najbolje da se radujem ako dobro igramo u kvalifikacijam(pa nismo bih)

odvedi nas na svjetsko ili evropsko pa tamo nesto pokazi

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Dosli smo u situaciju da ce nam i to biti radost....

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
mandrak je napisao:
na kraju krajeva,nista mi ne znaci ni to sto nas je antic vodio dobro u kvalfikacijama.najbolje da se radujem ako dobro igramo u kvalifikacijam(pa nismo bih)

odvedi nas na svjetsko ili evropsko pa tamo nesto pokazi

E to.
Pa hiljadu puta mi je gore da gledam dobru igru u kvalifikacijama i onda se, kao i pola nacije, nafuram da ce biti nesto na prvenstvu, a mi ispadnemo u grupnoj fazi, nego da vec u kvalifikacijama znam kako stoje stvari.
Antic ovo Antic ono. Antic nije mogao pobjediti Australiju jebenu, toliko o tome.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Miha ponovo u sedlu....
http://sportal.rs/news.php?news=85145

Elvise, posto si gledao utakmicu znas i kako smo izgubili i da nismo imali srece, ali takodje znas da npr u kvalifikacijama kad smo kod kuce igrali protiv Austrije da nas je prebila i da smo samo pomocu lude srece pobijedili. Tako je to u fudbalu. Al pod Anticem smo i imali i glavu i rep, znalo se ko igra, kako igramo, od koga ocekivati golove a od koga pozrtvovanost i sl. Da je on ostao i da je poceo nadogradjivati onu ekipu mladim momcima poput Tadica, Nastasica, Ignjovskog, Djordjevica i sl. ovo bi bilo sasvim drugacije. Mozda bi zijanili prosle kvalifikacije, al ove nebi sigurno.
A sjecate li se kako smo mu samo zamjerili Petrovica, sad ovom teksaskom rendzeru mozemo zamjeriti pola ekipe....

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Pa jebiga, moze se reci i da Svabe nisu imale srece u utakmici sa nama. Precka Kedire, promasen penal...

Hocu reci da mi na te 3 utakmice nismo pokazali Bog zna kakvu igru.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bice nam sve teze i teze da odemo na velika takmicenja, klupski fudbal i talenti propadaju zbog mafijasa, a dosta reprezentacija naturalizuje igrace, pa cemo sve cesce gledati razne latino amerikance kako igraju za evropske zemlje. Mozda je ona FIFA lista glupo napravljena, ali mi zauzimamo mesto koje nam pripada na njoj. Dobrih rezultata ni u prici kod nas

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Pa hiljadu puta mi je gore da gledam dobru igru u kvalifikacijama i onda se, kao i pola nacije, nafuram da ce biti nesto na prvenstvu, a mi ispadnemo u grupnoj fazi

Pa eto Engleska je stalno nafurana pa skoro stalno na posljednjim velikim takmičenjima ispadaju u početnim fazama. A koliko smo mi manji i slabiji od Engleske. Ja bih volio da vidim Srbiju i na Evropskom i Svjetskom prvenstvu, pa i ako ne prođemo tu grupnu fazu opet nije problem. Ali da budemo učesnici tih velikih takmičenja, a ne jednom u 10 ili 15 godina. Rusija, Holandija, Hrvatska nisu na prošlom Evropskom prvenstvu prošli grupu, pa nije toliki problem nastao. Holandija bez boda završila takmičenje. Ali da ih gledam, da gledam Srbiju, a ne samo ostale debile na velikim takmičenjima, a nas nema.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Englezi su jaki kao liga, ali prvenstveno zbog stranaca, nisu preterano jaki kao reprezentacija. Nemci i Spanci godinama furaju igrace iz domace lige, pa su zato u vrhu

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slažem se, ali naveo sam primjer i Holandije, Rusije.. Jeb'ga, svi mnogo jači od nas, nisu prošli grupnu fazu na ovom Evropskom.

edit: 20 000 postova =D>

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rusi su smecari kao i mi, isti mentalitet. Holandjani su bili u nekom raspadu, ali je iznenadjenje da nisu prosli dalje. Teska grupa jbg :)

p.s. Hvala hvala :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 12:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
lijepa ljudska osobina je pamtit samo dobre stvari....pod uticajem trenutne totalne propasti,ljudi se rado sjećaju antićeve ere,ali nažalost,i to je bilo daleko od dobrog....

ugovor od 100 000 evra mjesečno!!!! :( :( :( ..i to potpisan ucjenjivački,par mjeseci pred SP

sa takvim ugovorom,očekujem više od zadnjeg mjesta u grupi sa ganom,njemačkom i australijom...ok,prve kvalifikacije su bile extra odrađene....ali primjećujem kolektivnu amneziju šta se dešavalo nakon tih bajkovitih dana i kasnijeg neuspjeha na SP...znači,prvo u avgustu,prijateljska utakmica sa grčkom u beogradu,poraz na domaćem terenu uz skandiranje dobrog dijela stadiona da odlazi....start kvalifikacija,i na jedvite jade izvučen bod u beogradu protiv slovenije,koja je vodila i trebala nam dati par komada...sada je već bilo masovno traženje publike da odu i on i tole...

znači,sve priznajem,bilo je bolje nego sada,i to mnogo...ali 100 000 evra mjesečno :( :(

tu se krije i dio odgovora zašto on nema nigdje posla više od 10 godina prije ovog selektorovanja,a evo i dve godine poslije..

a na SP su nas vodili i slobodan santrač sa platom od 2500 maraka,i ilija petković sa platom od 5000 evra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro Šlager, ti to gledaš sada sa ekonomskog aspekta, ali isto tako i ti i ja svoj rad i znanje prodajemo za određeni iznos novca, a na kupcu ili klijentu je da odluči da li će to prihvatiti ili ne, ili će naći nekog drugog. Pazi, slažem se s tobom da je to mnogo novca, ali oni u savezu su to prihvatili i znali su koji je iznos u pitanju.

Poslednji put menjao Barsa dana 25 Okt 2012, 13:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2012, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
previse brate za nase uslove taman da je Murinjo licno.....ucjenjivacki nema sta.....da su ga tad odbili javnost bi ih razapela na krst.... :( :( :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 541, 542, 543, 544, 545, 546, 547 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]