banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 02:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 539, 540, 541, 542, 543, 544, 545 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Okt 2012, 19:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Ma kod Engleza jos malo ako nekazes dobar dan kad nekog sretnes optuzice te za rasizam

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 19:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Sep 2012, 18:40
E nije vam ovo PLBIH, pa da se gleda kroz prste, svaki nacionalizam, rasizam, diskriminaciju po bilo kojoj osnovi treba kazniti.

A u reprezentaciji Srbije neće biti napretka sve dok se gleda ko kako pjeva himnu, a ne ko kako igra fudbal!

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ja se ne slazem sa tobom, kako bi onda vi gledali reprezentaciju BIH kad je sve puno ljudi nadojenih nacionalnom i vjerskom mrznjom, sve sa ratnim zstavama armije BIH i mudzahedinskim zastavama na gostovanjima. Treba pohvatati pojedince pa u zatvor, zasto bi cijela drzava ispastala zbog pojedinih majmuna...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 19:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
1946 je napisao:
E nije vam ovo PLBIH, pa da se gleda kroz prste, svaki nacionalizam, rasizam, diskriminaciju po bilo kojoj osnovi treba kazniti.

A sto nama jesu to fanatikosi ili manijaci navijaci za primjer ili uopsteno svi navijaci sa Balkana???

1946 je napisao:
A u reprezentaciji Srbije neće biti napretka sve dok se gleda ko kako pjeva himnu, a ne ko kako igra fudbal!

:roll:

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Djordjevic opet zabio za Nant.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
shakal je napisao:

ali iz penala :D

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 19:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Braneee je napisao:
shakal je napisao:

ali iz penala :D

Sto jel se to nepika?

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao da kazemo "Brane smuv'o trebu" i "Brane smuv'o pijanu trebu" :D Neko bi nasao zamjerku, al' treba je treba.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
birac sam, sta cu :D

ne pika se, ostalih 8 ove sezone mu priznajem, ovaj bi i ja dao... i ne pamtim kad smo imali penal...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 20:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Braneee je napisao:
birac sam, sta cu :D

ne pika se, ostalih 8 ove sezone mu priznajem, ovaj bi i ja dao... i ne pamtim kad smo imali penal...

vidara protiv janeza

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 21:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
1946 je napisao:
Zato BH himna nema tekst?

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
napisaće haldi bešlić njima tekst, no sikiriki.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Како се примате :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 08:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odavno mi se neko nije ovoliko zgadio...

Neke delove intervjua Siniše Mihajlovića mogli ste da pročitate još juče na našem sajtu, a evo još nekih zanimljivih izjava šefa stručnog štaba Orlova koji se posle debakla u Skoplju prvi put obratio javnosti.

"Što se tiče prozivanja o tome da sam u sponi sa menadžerima Ramadanijem i Bertijem i da se igrači prodaju preko reprezentacije, mogu samo da kažem da su to sve čiste gluposti i bljuvotine. Moj advokat će reagovati gde god bude video tekst o tome i odmah sledi automastka tužba. Nećemo pričati preko novina nego na sudu, a ja ću sigurno dobiti spor. Novac koji budem dobio od tih novina neću uzeti nego ga prosleditii u humanitarne svrhe", jasno je rekao selektor koji je još jednom demantovao koškanje na treningu sa zvezdama tima.

"Kolarov, Ivanović i ja jesmo razgovarali, ali ništa od onog što se pisalo da smo se gurkali i unosili u lice nije tačno. Nismo se pokoškali na treningu i Bane mi nije rekao da razigravam igrače za menadžersku agenciju. Kolarovu sam uzeo dres sa brojem 11 samo iz razloga jer sam želeo da shvati da je bek, a ne zbog drugih stvari o kojima se pisalo. Obojicu ću ih zvati za meč sa Hrvatskom jer nemam problem sa njima", dodao je Mihajlović koji se osvrnuo i na Nikolu Žigiča.

"Koliko je Žigić dao golova za reprezentaciju? Mogu da razumem da je odigrao 90 utakmica i postigao 60 golova, ali on nije Kloze da u 34. godini rešeta mreže. Mi nemamo špica, igra Đurićić i ako ga da - da", zaključio je Miha.

Pa djubre jedno sto se ne ubijes...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
nisam pratio prethodnu diskusiju vezanu za ovo sto se desilo na utakmici mladih reprezentacija, al moram da izjavim koju pametnu...

prvo, vrijedjanje bilo koga na rasnoj osnovi je totalni idiotizam. ako su lika stvarno gadjali kamenjem (kao sto pise u nekim novinama), onda i reprezentaciju i savez treba kazniti. ALI ako se sve svelo na majmunske krike kad ovaj primi loptu, izvodi korner, drka kitu ili sta li je vec radio na utakmici, onda je moj jedini komentar...SO FUCKING WHAT?!

jbt, ovde se ne govori o ponasanju u pozoristu, operskoj kuci, naucnoj konferenciji, nego na FUDBALSKOJ UTAKMICI. a zna se kakva je publika na fudbalskim utakmicama. radice sve sto moze da dekoncentrise i izvrijedja protivnicke igrace i sudiju. sta, odjednom je j**anje zena i kcerki igracima i sudiji, skandiranje da ce dule da stavi kariju u dupe, uzvici "za dom spremni", "ubij ubij ubij srbina", "noz, zica, srebrenica", "ubij ubij ubij ustase", gadjanje luisa figa svinjskom glavom (barcelona-real tamo negdje 2000te), uvrede na vjerskoj osnovi neki prihvatljiv dio navijackog folklora, ali, zaboga, majmunski krici kad crnac primi loptu to nisu i zbog toga treba suspendovati srbiju na 50 godina iz svih takmicenja iz svih sportova. gdje je ta fucking linija izmedju "prihvatljivog ponasanja" i "rasizma, nacizma, fasizma, govnizma" i ostalog? zasto je to sto ti neko vice da ce te zaklati, ubiti, silovati ti kompletnu familiju i zgurati ti stativu od gola u cmar bolje nego kad ti, o grozote, ispustaju majmunske krike zbog tvoje boje koze?

bio sam na utakmicama engleske premier lige, i njihov repertoar uvreda se nimalo ne razlikuje od naseg. ono sto jeste razlika je sto je daleko manje FIZICKOG nasilja, a to je jedino sto je bitno.
ja se kladim da bi 90% onih koji su vrijedjali tog lika, poslije utakmice bez ikakvih problema otisli sa njim na pivo...

a ta osjetljiva tanana dusica od rosea sto je zaplakala na uvrede...opet cu na engleskom...FUCKING GET OVER IT! znao si kad izlazis na teren da protivnicka publika nece da te mazi i daje ti cokoladu. vrijedjanje, pa makar bilo i rasisticko, je sastavni dio posla kojim se bavis. ako ti se ne svidja, a ti lijepo daj otkaz, odrekni se svoje plate koja je 100 puta veca nego prosjecna UK plata, i posveti se, recimo, naucnom radu. tamo sigurno niko nece da te vrijedja jer si crnac

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Stigao je.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZvCI-gNK_y4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 19:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

matic bas fino igra,sramota da jedan fejsa igra prije ovog momka,ustvari sramota je da fejsa igra i prije race petrovica.ma i prije taska da igra je sramota

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Star sam ja za reprezentaciju. Ja kad sam se rodio, nije rat ni poceo...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 21:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma da,sta ce bane u napadu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 539, 540, 541, 542, 543, 544, 545 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]