banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 10:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1094 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: OI RIO 2016
PostPoslato: 07 Sep 2016, 07:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ja ne vjerujem da ova tema još nije zaključana :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2016, 08:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Uklonite sa sticky onu temu o satnici na OI, samo smeta bezveze

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2016, 00:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
fino su posjecene i ove paraolimpijske igre prije ih nisam pratio, ali sad hocu

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2016, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ako hoćeš polomićemo ti noge pa se prijavi kad ti se toliko sviđa.

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2016, 09:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ma bravo!

Citiraj:

Stonoteniserke Borislava Perić Ranković i Nada Matić plasirale su se u polufinale turnira u klasi 4.

Perić Ranković je u četvrtfinalu savladala Kineskinju Jing Džu sa 3-0 (11:7, 11:4, 12:10), dok je Matićeva bila bolja od Tajlanđanke Vijitre Jai-on sa 3-1 (2:11, 11:8, 11:7, 11:7).

Perić Ranković će u polufinalu igrati sa Britankom Suzan Gilroj, a Matić protiv Kineskinje Miao Džang, u nedelju od 16:45 časova.

Ukoliko obe pobede, međusobno će se boriti za zlatnu medalju, a u tom slučaju Srbija bi osvojila dva odličja.

Mečevi za medalje su u ponedeljak.

http://www.b92.net/sport/paraolimpijci/ ... id=1175337

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2016, 20:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakav dan. Dva zlata u Riu. Osvojeno zlato u stonom tenisu. Osvojeno zlato u streljaštvu. Još dvije medalje. Danas ukupno - 4.

Citiraj:
Репрезентативац Србије у стрељаштву Ласло Шурањи освојио је златну медаљу на Параолимпијским играма у Рио де Жанеиру у дисциплини малокалибарска пушка 50 метара тростав.Он је у финалу остварио резултат од 453,7 кругова, што је нови рекорд у финалима Параолимпијских игара.

Сребрна медаља припала је Абдулу Султану Аларјанију из Уједињени Арапских Емирата с резултатом 451,6 кругова, док је Израелац Дорон Шазири освојио бронзано одличје с резулатом од 437,5 кругова.

I ovaj prizor koji se rijetko viđa, a koji je obilježio dan u srpskim medijima:

http://www.rts.rs/upload/storyBoxFileDa ... 120916.mp4

Citiraj:
Након два параолимпијска сребра, српска стонотенисерка Бoрислава Перић Ранковић стигла је и до толико жељеног златног одличја у Рио де Жанеиру. Захваљујући њој, химна Србије се први пут чула у Бразилу на овој спортској светковини. На постољу се, наравно, нашла и Нада Матић, која је освојила бронзану медаљу у истој такмичарској класификацији.

Nešto ranije je bronzanu medalju u stonom tenisu osvojio i Miar Palikuća. Danas 4 medalje. Čestitike i naklon do poda srpskom paraolimpijskom timu.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2016, 20:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakav dan. Dva zlata u Riu. Osvojeno zlato u stonom tenisu. Osvojeno zlato u streljaštvu. Još dvije medalje. Danas ukupno - 4.

Citiraj:
Репрезентативац Србије у стрељаштву Ласло Шурањи освојио је златну медаљу на Параолимпијским играма у Рио де Жанеиру у дисциплини малокалибарска пушка 50 метара тростав.Он је у финалу остварио резултат од 453,7 кругова, што је нови рекорд у финалима Параолимпијских игара.

Сребрна медаља припала је Абдулу Султану Аларјанију из Уједињени Арапских Емирата с резултатом 451,6 кругова, док је Израелац Дорон Шазири освојио бронзано одличје с резулатом од 437,5 кругова.

I ovaj prizor koji se rijetko viđa, a koji je obilježio dan u srpskim medijima:

http://www.rts.rs/upload/storyBoxFileDa ... 120916.mp4

Citiraj:
Након два параолимпијска сребра, српска стонотенисерка Бoрислава Перић Ранковић стигла је и до толико жељеног златног одличја у Рио де Жанеиру. Захваљујући њој, химна Србије се први пут чула у Бразилу на овој спортској светковини. На постољу се, наравно, нашла и Нада Матић, која је освојила бронзану медаљу у истој такмичарској класификацији.

Nešto ranije je bronzanu medalju u stonom tenisu osvojio i Mitar Palikuća. Danas 4 medalje. Čestitike i naklon do poda srpskom paraolimpijskom timu.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 17:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2008, 23:01
http://www.independent.co.uk/sport/olympics/paralympics/paralympics-2016-abdellatif-baka-four-1500m-runners-finish-faster-olympic-gold-medal-winning-time-a7239821.html
Jebeno nevjerovatno... cetvorica brza od pobjednika na igrama za regularne

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nisu vidjeli da tako brzo trče.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2016, 17:49 
danijell je napisao:
Nisu vidjeli da tako brzo trče.

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2016, 19:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Još dvije medalje za reprezentaciju Srbije. Svaka vam čast ljudi. Šuranji osvaja drugu medalju za Srbiju u Riju. Nemanja obara lični rekord.

Video:
http://www.rts.rs/upload/storyBoxFileDa ... 140916.mp4

Citiraj:
Репрезентативац Србије у стрељаштву Ласло Шурањи освојио је бронзану медаљу у дисциплини малокалибарска пушка 50 метара лежећим ставом у класи СХ1 на Параолимпијским играма у Рио де Жанеиру. Бронзану медаљу освојио и Немања Димитријевић у бацању копља.Ово је Шурањију друго одличје у Рију, пошто је већ освојио златну медаљу у дисциплини 50 метара малокалибарском пушком тростав.
Шурањи je водио на почетку финала, али је касније пао и стигао до трећег места са 185,2 круга.

Бронзану медаљу освојио је и Немања Димитријевић у дисциплини бацање копља, са оствареним резултатом од 60,86 метара.

www.rts.rs

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2016, 10:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

9 medalja! Svaka čast ovim ljudima.

Citiraj:

Дочекани српски параолимпијци

СУБОТА, 17. СЕП 2016, 21:20 -> 21:50
ИЗВОР:
РТС, ТАНЈУГ

Slika

Прва група српских параолимпијаца, предвођена двоструким освајачем медаље, златном и бронзаном, стрелцем Ласлом Шурањијем, свечано је дочекана на аеродрому Никола Тесла у Београду."Радили смо много, отишли смо спремни и вратили се са успехом. У првом тренутку не знам шта ми је пролазило кроз главу, после меча сам много уморан и дође ми у главу да одем да прилегнем. Други дан се слегне и човек почиње да схвата шта је урадио", нашалио се Шурањи у обраћању медијима.

Он је додао да је срећан због девет освојених медаља српског тима у Рију.

"Срећан сам због медаља, због колега, посебно мог селектора који је дуго чекао медаљу. Стрељаштво је специфичан спорт, сваки хитац је посебан. Имамо девет медаља, честитам колегама, ми се ретко виђамо, осим на ОИ, али добри смо, познајемо се, бодримо једне друге", поручио је он.

Сем Шурањија, медаље су освојили стонотенисерке Борислава Перић Ранковић (злато) и Нада Матић (бронза) у синглу, затим заједно сребро у дублу, стонотенисер Митар Паликућа освојио је бронзу, Немања Димитријевић бронзу у бацању копља, а Жељко Димитријевић и Милош Митић злато и сребро у бацању чуња.

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/1 ... pijci.html

Video: http://www.rts.rs/upload/storyBoxFileDa ... 170916.mp4

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2016, 12:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

U Srbiju stigli naši paraolimpijci. 9 medalja ukupno su osvojili.
Video RTS:
http://www.rts.rs/upload/storyBoxFileDa ... 240916.mp4

Citiraj:
Стонотениски тим параолимпијаца Србије, освајача чак четири одличја на играма Рио де Жанеиру, стигао је у Београд. На аеродрому „Никола Тесла“ уз родбину, пријатеље и навијаче дочекала их је и екипа РТС-а.
Пре стонотенисера у домовину су стигли стрелци и дизачи тегова, док вечерас долазе атлетичари из Рија.

Српски параолимпијци су се из Рија вратили са укупно девет медаља (три златне, две сребрне и четири бронзане) и у укупном пласману заузели 31. место.

www.rts.rs

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 05:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sjajan doček kojeg su paraolimpijci svakako zaslužili! Moglo je biti malo više ljudi, ali i ovo je dobro ispalo.

http://www.rts.rs/upload/storyBoxFileDa ... 260916.mp4

Citiraj:

Београд поздравио параолимпијце

Више од 1.000 људи поздравило је испред Скупштине Београда параолимпијце, који су из Рио де Жанеира донели девет медаља.Спортисти су се навијачима окупљеним на платоу испред Скупштине града Београда захвалили на подршци."Хвала вам што сте дошли да увеличате све оно што смо ми урадили у Рију. Све ово не би било могуће без вас, али ни без нас. Надамо се да смо вас обрадовали и испунили ваша очекивања. Овде је већа трема него на мечевима и хвала и за то", рекла је стонотенисерка и освајачица две медаље Борислава Перић-Ранковић.

На платоу испред Старог двора у Београду појавио се цео тим Србије који је учествовао на Параолимпијским играма у Рију.

Србија је на Параолимпијским играма у Рију освојила девет медаља. Стрелац Ласло Шурањи освојио је златну и бронзану медаљу, стонотенисерка Борислава Перић-Ранковић златно одличје у поједначној конкуренцији, док је у дублу с Надом Матић, која се и у синглу окитила бронзаним одличјем, освојила сребро.

Стонотенисер Митар Паликућа освојио је бронзану медаљу, атлетичар Немања Димитријевић бронзу у бацању копља, а Жељко Димитријевић и Милош Митић злато и сребро у бацању чуња.

"Оно што су генерације параолимпијаца сањале сада је постало јава. Хвала вам на дочеку и што сте дошли у овом броју", рекао је Димитријевић.

Окупљени навијачи носили су заставе Србије, а у небо су пуштали и балоне.

Музички програм на платоу испред Старог двора почео је у 18 сати, а наступили су Дејан Петровић Биг Бенд и група ТХЦФ.

"Свима нама све ово пуно значи јер смо могли да поделимо успех са људима који су нас пратили путем телевизора и друштвених мрежа. Сви који су се радовали и туговали са нама осетили смо у Рију и желим да им се захвалим", рекла је Перић-Ранковић после дочека.

"Желим да се одморимо неколико дана, а онда нас очекују ствари попут интервјуа и пријема, како бисмо популаризовали спорт особа са инвалидитетом. Циљ нам је да млади виде да то може, иако није лако, јер постоје много одрицања и тренирања, али када дође успех то је најлакше", додала је она.

Перић-Ранковић је додала да су параолимпијци последњих година имали подршку државе и да се нада да ће тако бити и у будућности.

"Увек смо имали пажњу, она је сваким даном све већа. Надам се да ће људи схватити да оно чиме се бавимо није само наш циљ, већ да покажемо свету шта можемо и да нисмо заборављени".

Ласло Шурањи признаје да пре само три недеље није могао да очекује оваква дешавања.

"Осећам се фантастично, први пут ми је да присуствујем оваквом дочеку. Свакако је лепо искуство после освајања медаље, шлаг на торту. Искрено, нисам очекивао све ово, али дошло је моје време", рекао је Шурањи.

Он каже да је мислима већ у Токију и да на наредним Играма очекује да Србија надмаши девет медаља.

"Било је тешко у Рију, стрељаштво је много напредовало, много се улаже, а ми смо дуго чекали на медаљу у овом спорту. Токио нам је пред очима, иако имамо много такмичења пре тога, а могуће је да и да срушимо рекорд од девет медаља", закључио је Шурањи.

http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageD ... ocek-1.jpg

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1094 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55

Sva vremena su u UTC [ DST ]