banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 16:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Kasno je sad pa mi se ne da ganjati snimak sa konferencije poslije utakmice na kojoj Vujosevica pitaju zasto je ulazio u sudijsku svlacionicu i on onako samouvjereno kaze a zasto vi lazete. Sreca pa ima snimak koji pokazuje ko laze. Ja toliko ljiga kao u KK Partizan nisam vidio nigdje, ali dobro vasi su, a vidim i vi ste zadovoljni sa njima.

Citiraj:
Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Predrag Danilović kažnjen je dvogodišnjom zabranom "vršenja funkcija u ovom sportu", zbog napada na sudiju Marka Jurasa

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Predrag Danilović kažnjen je dvogodiŠnjom zabranom "vršenja funkcija u ovom sportu", zbog napada na sudiju Marka Jurasa. Kako se navodi u saopštenju Košarkaškog saveza Srbije, "disciplinski sud KSS je po prijavi sudije Marka Jurasa protiv Danilovića i u skladu sa svim okolnostima slučaja, uzimajući u obzir priznanje, izvinjenje i kajanje okrivljenog, a prema normativnim aktima, doneo prvostepenu odluku da se Danilović kazni vremenskom kaznom zabrane vršenja funkcije u košarkaškom sportu u trajanju od dve godine". Podsetimo, incident se dogodio 30.maja ove godine u Vršcu, posle utakmice Hemofarm – Partizan, kada je Danilović ušao u svlačionicu i fizički nasrnuo na sudiju Jurasa i naneo mu lakše telesne povrede.

Ipak nije samo ulazak u svlacionicu. Ili se ne racuna ako sudija ne ostane trajni invalid.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Jbg,razumljiva je mrznja prema debelom dukljaninu jer debeli dukljanin siluje od sredine 80-tih
:wink:
Patnje se nakupilo,razumljivo je to.
A sad je i Predrag na redu za pluvanje.Lood´lo :lol:

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Galebe sivi ticu samo gazi.sad ce i skeva pa da dijelimo oruzije

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
http://www.youtube.com/watch?v=UsKBrobYdXE
evo snimka...
Hocete i ljekarsko uvjerenje Jurasa :)
ma briga nas za Vas..
ali niste ni vi izmislili kosarku...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ajde bolan boli me uvo i za cvikatim i za debelim tema je ABA liga,najgore što oni koji su zaduženi da čiste smeće na temi se prepiru.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mi se ne prepiremo ovo se zove komsijska rasprava :)

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Галеб je napisao:
Jbg,razumljiva je mrznja prema debelom dukljaninu jer debeli dukljanin siluje od sredine 80-tih
:wink:
Patnje se nakupilo,razumljivo je to.
A sad je i Predrag na redu za pluvanje.Lood´lo :lol:

Meni je drago sto tebi poslije svih titula, kupova i NLB-ova, fajnl forova i qraca palaca u potpisu stoji +41. Bitnije je nas dobiti nego biti u cetiri u Evropi.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Evo i mene :D ... Joj opet ste poceli :D . Ma jednostavno je to, da je Danilovic npr sposoban da nadje ovoliko sponzora, da je toliko premazan da mu niko ne moze nista to bi mu bio plus. Ovako, to je minus jer je ovo Zvezdin funkcioner. Gnusate se sto je neko sposoban da nadje sponzora, jel to normalno? Imali smo mi i vecih budzeta, dovodili neke bolje i skuplje igrace pa niste toliko kukali (do duse, imali ste druge taktike i instrumente djelovanja)
Budimo realni, Zvezdu ne bi mogao dici niko do nekog premazanog politicara koji se nikog ne boji i od niceg ne zazire. Pokusavali su i drugi dici Zvezdu, bilo je tu i postenih ljudi, velikih Zvezdasa ali su brzo odustajali, sasijecali su ih u korijenu. Ali je sad ovo malo zajebaniji igrac, igrac iz iste lige kao i vasi funkcioneri (mozda cak i malo vece).
E sad, posto smo zapoceli, mozete li vi meni reci koji su to prljavi poslovi koje radi Covic da bi Zvezda izasla iz ambisa? Gepekuje sudije, tuce ih po tunelima? A posledica toga je da nam sudije ne smiju dosuditi gazenje linije u poslednjem napadu iako nam je igrac jednom nogom na trebinama? Jel to radi? Ne kontam. Ili misilte na vracanje dugova? Vau, jaka stvar, rastjerao je lesinare, smanjio nerealne kamate, odgodio neka dugovanja a prije toga vjerovatno prikazao malo vecim dugovanja da bi se cinilo da je uradio veci posao. Zalozio svoj klub, svoju infrastrukturu, svoje pare i svoje preduzece. Veoma prljav posao, nema sta.
Vi ako imate nesto konkretno da nam prikazete za te prljave radnje, neku konkretnu stvar, volio bih da to uradite pa da i mi otvorimo oci, da vidimo sta radi taj famozni kriminalac Covic? Dajte nesto konkretno molim vas, da vise ne mlatimo praznu slamu.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
mandrak je napisao:

Care svaka tebi cast kad skoro redovno stupas u rasprave,ja nemam ni volje toliko ni snage(ponekad sam raspolozen :lol: ).Raspravio sam ja podavno na ovom forumu oko nekih stvari.Ne vrijedi.Jel se malo poprave u necemu(nije bitno je li preko noci i kako) pa makar bilo i u sankanju s´ preponama od provaljivanja pojedinaca naravno,ne svih,nemozes sebi doci a o pljuvanju bilo cega i bilo koga sto ima veze sa Partizanom da ne govorim.Opsjednutost,sta li je...

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
papučar je napisao:
A ti ovako iz glave znas nabrojati jos par visokih funkcionera iz svijeta sporta koji su kaznjavani zbog tog? Posto je tako normalna stvar i ne treba je spominjati kad vec nije neka senzacija.

On nije kaznjen zato sto je nekog pretukao vec zato sto je usao u sudijsku svlacionicu,ne kontam kako vam ne dosadi uvijek izmisljati nesto.jesi ti bio u svlacionicu pa znas,ili si mozda bio sa gurovicem u gepeku?

De prokomentarisi sad kaznu i snimak :) Kad si mu vec rekao da izmislja, sad ti objasni :)

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nemoj Vasko još i ti Boga ti :D
Što se jednostavno tema ne preimenuje u KK Crvena Zvezda vs KK Partizan ?

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Галеб je napisao:
mandrak je napisao:

Care svaka tebi cast kad skoro redovno stupas u rasprave,ja nemam ni volje toliko ni snage(ponekad sam raspolozen :lol: ).Raspravio sam ja podavno na ovom forumu oko nekih stvari.Ne vrijedi.Jel se malo poprave u necemu(nije bitno je li preko noci i kako) pa makar bilo i u sankanju s´ preponama od provaljivanja pojedinaca naravno,ne svih,nemozes sebi doci a o pljuvanju bilo cega i bilo koga sto ima veze sa Partizanom da ne govorim.Opsjednutost,sta li je...

Zar nije pocelo do pljuvanja Covica? :)
I prijatelju, nemoj prepisivati ciganske fore.. opsjednutost, ovo ono, smisli nesto orginalnije :)

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skeva preuzmi, odo na spavanje :)

Галеб je napisao:

Ne mozes.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Jbg skeva potrošio si sve argumente u jednom postu: gepekovanje, prebijanje sudija, gaženje linije. Trebao si nešto ostaviti za ostatak večeri :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:

Dodji sutra na fudbal, nemoj biti sisica :D Fali nam jedan, u balonu u cesmi igramo.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
Jbg skeva potrošio si sve argumente u jednom postu: gepekovanje, prebijanje sudija, gaženje linije. Trebao si nešto ostaviti za ostatak večeri :lol:

Moram ici gledati neki film, pa da rijesimo to odmah kao ljudi 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jbg zaboravio si DRobnjaka iz auta :)

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
mandrak je napisao:
papučar je napisao:
A ti ovako iz glave znas nabrojati jos par visokih funkcionera iz svijeta sporta koji su kaznjavani zbog tog? Posto je tako normalna stvar i ne treba je spominjati kad vec nije neka senzacija.

On nije kaznjen zato sto je nekog pretukao vec zato sto je usao u sudijsku svlacionicu,ne kontam kako vam ne dosadi uvijek izmisljati nesto.jesi ti bio u svlacionicu pa znas,ili si mozda bio sa gurovicem u gepeku?

De prokomentarisi sad kaznu i snimak :) Kad si mu vec rekao da izmislja, sad ti objasni :)

Pogledacu sutra,sad saram preko telefona

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

Dodji sutra na fudbal, nemoj biti sisica :D Fali nam jedan, u balonu u cesmi igramo.

Sutra ne mogu nikako.
Next subota.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 23:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Brigate
Nije, ne čitaš pažljivo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]