Evo i mene

... Joj opet ste poceli

. Ma jednostavno je to, da je Danilovic npr sposoban da nadje ovoliko sponzora, da je toliko premazan da mu niko ne moze nista to bi mu bio plus. Ovako, to je minus jer je ovo Zvezdin funkcioner. Gnusate se sto je neko sposoban da nadje sponzora, jel to normalno? Imali smo mi i vecih budzeta, dovodili neke bolje i skuplje igrace pa niste toliko kukali (do duse, imali ste druge taktike i instrumente djelovanja)
Budimo realni, Zvezdu ne bi mogao dici niko do nekog premazanog politicara koji se nikog ne boji i od niceg ne zazire. Pokusavali su i drugi dici Zvezdu, bilo je tu i postenih ljudi, velikih Zvezdasa ali su brzo odustajali, sasijecali su ih u korijenu. Ali je sad ovo malo zajebaniji igrac, igrac iz iste lige kao i vasi funkcioneri (mozda cak i malo vece).
E sad, posto smo zapoceli, mozete li vi meni reci koji su to prljavi poslovi koje radi Covic da bi Zvezda izasla iz ambisa? Gepekuje sudije, tuce ih po tunelima? A posledica toga je da nam sudije ne smiju dosuditi gazenje linije u poslednjem napadu iako nam je igrac jednom nogom na trebinama? Jel to radi? Ne kontam. Ili misilte na vracanje dugova? Vau, jaka stvar, rastjerao je lesinare, smanjio nerealne kamate, odgodio neka dugovanja a prije toga vjerovatno prikazao malo vecim dugovanja da bi se cinilo da je uradio veci posao. Zalozio svoj klub, svoju infrastrukturu, svoje pare i svoje preduzece. Veoma prljav posao, nema sta.
Vi ako imate nesto konkretno da nam prikazete za te prljave radnje, neku konkretnu stvar, volio bih da to uradite pa da i mi otvorimo oci, da vidimo sta radi taj famozni kriminalac Covic? Dajte nesto konkretno molim vas, da vise ne mlatimo praznu slamu.