banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 21:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Nov 2011, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Uprava stoji iza kaludjerovica i vilotica, tako da se zna sta bi se trebalo uraditi! Uprava treba da ide, al u tri lijepe i da im se zabrani svaki kontakt sa Zvezdom. Da se Robi pitao ni jedan ni drugi ne bi igrali ovu polusezonu, ali nista se ne pita, sada je to jasno! Jebem li im dijete u djetetu!

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 12:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Jebo vas Borha, kao da je neki igrač pa sad serenda tu kako ga neko mrzi. On šta može promašiti ne može niko. Bolje da puste nekog klinca da igra nego ovaj mudroser što je došao iz pičke materine da ovde zarađuje za život. Imali smo i mi takvih debila i jedva ih se rješili.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Koliko smaraš na ovoj temi to je neopisivo.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 12:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Koliko smaraš na ovoj temi to je neopisivo.

Nego, šta bi sa tvojom prognozom: "easy win 3:0" 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kiks u prognozi, čestitam na tituli, tužna su vremena došla kad nam je vrhunac sezone meč sa vama i na to sve još nam je prešlo u naviku da ih gubimo.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hm, tužna vremena kad je vrhunac sezone utakmica protiv Partizana? I kad ste bili puno jači, a mi puno slabiji opet vam je derbi bio vrhunac sezone i tako će uvijek biti. Nema potrebe da omalovažavate najveći sportski praznik u srpskom fudbalu. Sada je takav kakav je, boljeg nemamo. Do nekih ljepših i boljih vremena. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Igra sranje, uprava napolje, Kaludjer, Borha, Vilotic i ostali papci mogu lagano napolje zajedno sa upravom. Pusiti Piksiju i Dzaji polni organ da se vrate u klub, a polako i sa Prosineckim gubim strpljenje

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Очекујем у сљедећих пар дана оставке комплетне управа и стручног штаба. Једини избор, по мени, за предсједника клуба је неко од руководећих људи Гаспрома за Србију. Такође очекујем да ће за тренера довести странца као и велики број нових играча.

Edit: Сви су криви, предсједник, сд, тренер, играчи и већина ће да иде.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 13:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Очекујем у сљедећих пар дана оставке комплетне управа и стручног штаба. Једини избор, по мени, за предсједника клуба је неко од руководећих људи Гаспрома за Србију. Такође очекујем да ће за тренера довести странца као и велики број нових играча.

Ni ja ne vidim drugaciji rasplet i resenje ove dugogodisnje krize

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 13:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Šta reći kad se igrači ne vole medjusobno? Čuj podjela izmedju domaćih i stranih igrača? Vilotić debil najveći, a prije sam mislio da je dobar momak. Onaj sprint kod drugog gola mu je vrhunski. Mislim da ima ljudi koji bi bili brži da trče na rukama. A jedu govna i ovi stranci. Borha se nešto žali, a promaši mrtvu šansu, ovaj fuli penal. Pa dovedeni ste da pravite razliku, a ne nas ukopavate. Uglavnom ljudi su nas uzeli pošteno, kad imaju šansu dadnu gol i ćaolina.
Uglavnom slijedi nam turbulentan period.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 14:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja sam ovo nazalost ocekivao, ali sam toliko tuzan da ne mogu jos nista da napisem..
cekam da mi se glava malo ohladi...
Toliko stvari su uspjeli da uniste da je to zlo...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koliko nas je koštalo to što je Lukić stao u odbranu Vilotu. Kako očekivati da ekipa funkcioniše normalno, da u svlačionici dišu kao jedan kad Vilotić očigledno ima problema u glavi. Za šaku eura koje ćemo dobiti prodajom ovog bilmeza potrošićemo Roberta, izgubiti još jednu titulu i promijeniti sve strukture u klubu. Jebao nam je Vilota kapiten majku opasno.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ff5RuQsycGI[/youtube]

Ovo je jedan od stranaca koji tom govnetu ne valjaju. Čovjek trči da mu posveti go, da pokaže da su uz njega, pune mu oči suza, ali Vilotiću smeta što imaju veću platu od njega. Čistačice i tete koje kuvaju kafu na Marakani treba da imaju veću platu od smrada koji je vjerovatno najlošiji čovjek u istoriji koji je nosio dres nekada velike ekipe.

Poslednji put menjao papučar dana 27 Nov 2011, 14:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ona taraba od kaludjerovica je samo jednom dobio vazdusni duel sa Vukicem za celu utakmicu, ono je neverovatno koliko je los igrac i bas mi je drago sto je izvizdan kada je izlazio

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Posle poraza od Partizana, i sportski direktor Ivan Adžić bio je na korak od podnošenja ostavke, ali je od njega zatraženo da, poput ostalih rukovodilaca u klubu, ne reaguje u afektu, već da sačeka.

Pa majku im je8em klosarsku, koliko tih afektnih situacija treba da prodje da bi ovaj moron dao ostavku, stvarno su smesni :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Hertzog je napisao:
Citiraj:
Posle poraza od Partizana, i sportski direktor Ivan Adžić bio je na korak od podnošenja ostavke, ali je od njega zatraženo da, poput ostalih rukovodilaca u klubu, ne reaguje u afektu, već da sačeka.

Pa majku im je8em klosarsku, koliko tih afektnih situacija treba da prodje da bi ovaj moron dao ostavku, stvarno su smesni :angry4: :angry4: :angry4:

Bojim se da nije ni do Lukića ni do Adžića,već da je do niskopozicioniranih kadrova DS-a.Oni će odlučiti šta i kako dalje :angry4:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni samo nije jasno otkud Goran Vesić u FK, ko ga je pustio da priđe nakon sistematskog uništavanja KK. Stvarno se pitam, vidim da Brigate ima neke inside info pa bi stvarno bio zahvalan da mi odgovori ako je u toku.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 15:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

soba 39 je napisao:
Hertzog je napisao:
Citiraj:

Bojim se da nije ni do Lukića ni do Adžića,već da je do niskopozicioniranih kadrova DS-a.Oni će odlučiti šta i kako dalje :angry4:

Ma da, svi drugi su krivi osim nas samih... :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vidim na drugoj temi da ti nije bilo hladno :D Jbt ja sam se smrzao, ali i ušao sam dva sata ranije.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ni blizu kako zna biti, ja sam ocekivao da ce biti mnogo hladnije... Nije ni vetra bilo sto je najbitnije, a to sto si ti usao dva sata ranije, to je tvoj problem :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 15:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Mene vise od poraza nerviraju neke druge stvari.. Igraci su takvi kakvi jesu ali ponasanje pojedinaca vec duze vrijeme nije na nivou..
Kod nas su igraci bili gospoda .. Bleki je jednom prilikom rekao - Bleki ne rusi igraca sa ledja a danas tuga i yalost kako se ponasaju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]