banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 06:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Mar 2010, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
...
Citiraj:
18:26 Igra nije bila dobra, a živost u drugom poluvremenu uneo je Kadu. Nakon ove utakmice jasno je da bi Jevtić trebalo da ima prednost u odnosu na Perovića, a da Blažić nema šta da traži u prvom timu.

18:28 Pozdravljamo vas do sledećeg prenosa

Konstantno isti problemi... Nema igre a Zvezda prva na tabeli... Da nije to neka taktika...?

Poslednji put menjao Izzard dana 13 Mar 2010, 19:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
''uredi'' = opcija vijeka 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 03:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Први гол соло акција Нинкова, други нешто муљали, додавали се безидејно и на крају угурао Јефтић:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x2ry_7PweHI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Не контам паролу? :-?
Реакција, у ком смислу?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xOvr8wxoRU0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 20:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Cigosi, evo vam jedan zanimljiv klip:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3rfvHj8TI0o[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svaka cast... jao klipa, vrunski!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gWZI5MUtUfU[/youtube]

Ако неко не зна пјесму која је у позадини клипа са овим преготивним клинцем. :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Cnm3QJ8JWs[/youtube]

Кад смо већ код клинаца, погледајте овог краља малог!

Poslednji put menjao bigman dana 15 Mar 2010, 00:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 00:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
znaci ovi klipovi sa djecacima su odlicni,svaka cast

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2010, 11:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Verujem da ce i ovaj klinac jednog dana postaviti ovakav video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kFKBxqb3KpU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2010, 19:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Prestanite sa poredenjem klubova na temi o bilo kojem klubu. Imate temu "Poredenja klubova" pa poredite ko je bolji, jaci, ljepsi, ruzniji, sposobniji...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2010, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
SD=Srpsko Drustvo
:lol: :lol: :lol:

Inace, odlicni su ovi klipovi sa klincima! :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Lukić odgovorio Karadžiću
Predsednik FK Crvena zvezda Vladan Lukić odgovorio je predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću.

Na zvaničnom sajtu FSS-a u sredu je objavljena izjava Tomislava Karadžića u kojoj on optužuje Lukića da ga je vređao. Odgovor Lukića prenosimo u celosti: “Tačno je da sam 6. marta telefonom pozvao Tomislava Karadžića posle njegovih izjava “da će on da proda Crvenu zvezdu”.

Pozvao sam ga sa zvaničnog broja iz moje kancelarije, koji pripada FK Crvena zvezda, i sama činjenica da on taj broj ne prepoznaje govori koliko mu je stalo da kao predsednik Saveza ima objektivan pristup prema našem klubu. Rekao sam mu da drži dalje svoje ruke od Zvezde i da naš klub nije na prodaju. O načinu transformacije Zvezde odlučiće Vlada Srbije, a ne član Skupštine Partizana i bivši predsednik tog kluba - Karadžić. Karadžić mi je rekao da ću zažaliti zbog tog poziva i da se ni ja, ni uprava Zvezde ništa ne pitamo oko prodaje kluba, te da on zna kupca... Ja sam predsednik Crvene zvezde i moj posao je da štitim klub i to ću uvek da činim bez obzira da li ga napada Tomislav Karadžić ili neko drugi. Razgovor između nas dvojice bio je vrlo emotivan, ali nisam koristio ni vulgarne izraze, ni psovke. Dakle, braniću Zvezdu uvek i na svakom mestu i niko, pa ni Karadžić, me neće ućutkati.

Drago mi je što je Karadžić priznao da u FSS-u i domaćem fudbalu ima još puno problema, jer to je dokaz da on ne radi dobro svoj posao. Tokom razgovora nisam pominjao domaće takmičenje, osim kada sam Karadžića pitao zašto održava tajne sastanke na kojima traži da se zauzme oštriji stav prema Crvenoj zvezdi? Nisam želeo da ga pitam šta privatno priča o Crvenoj zvezdi, kako je komentarisao naše utakmice i da ga podsećam na ružne priče koje svakodnevno dolaze do nas u klubu, a koje potiču od njega i njegovog okruženja.

Drago mi je što se g. Karadžić javno izjasnio da je za regularnost domaćeg takmičenja. Svojim odnosom prema Crvenoj zvezdi to do sada nije pokazao. Svojim ponašanjem prema našem klubu pokazao je da je za njega – svako takmičenje u kome je Crvena zvezda prva neregularno! I tu leži osnovni problem između Crvene zvezde i Karadžića. Zato se mi nikada nećemo razumeti, niti složiti. Za nas je regularna ova sezona, a za njega verovatno poslednje dve u kojima je njegov klub osvajao duple krune. Dakle, moje javno pitanje Karadžiću glasi – DA LI CRVENA ZVEZDA SME DA BUDE PRVA I OSVOJI TITULU PRVAKA DRŽAVE?

Mi smo u Crvenoj zvezdi ubeđeni da se kao predsednik Saveza potpuno stavio na stranu našeg najvećeg takmaca za titulu, da je njegovo ponašanje neprihvatljivo i da prevazilazi navijačku strast prema klubu koji voli za što bih mogao da imam razumevanja. Kako drugačije da tumačimo činjenicu da su posle medijske hajke na Crvenu zvezdu koja je nastala posle prvog kola i nekih tajnih sastanaka u naredna dva kola protiv našeg kluba svirana dva penala!?

Kao predsednik Crvene zvezde želim javno da ohrabrim sve učesnike u fudbalskom takmičenju da se odupru samovolji i da pokažu da neće dozvoliti da imamo takmičenje u kome se unapred zna prvak i u kome su sve uloge i funkcije podeljene. Srpski fudbal nije privatna firma koja se kupi i koja ima vlasnika i gazdu. Srpski fudbal pripada našem narodu, generacijama sportista i hiljadama sportista i sportskih radnika koji su danas okupljeni oko klubova. Kao sportista drugačije razumem fudbalsku igru od Karadžića. Želim da verujem da će se u Srbiji slobodno igrati fudbal i da će biti omogućeno da prvak bude onaj tim koji na kraju sakupi najviše bodova. U ovom trenutku, posle 18 kola je to Crvena zvezda, sviđalo se to nekome ili ne.

Toliko o Karadžiću. Zvezda se ove nedelje neće više baviti njime. Ja znam da je ova priča oko našeg telefonskog razgova ove nedelje bila plasirana u javnosti da se skrene pažnju našeg kluba sa predstojeće utakmice sa FK Metalac koja nam je najvažnija. Nadam se da će nam Karadžić omogućiti da imamo poštenu utakmicu, jer igramo protiv kluba čiji je predsednik član Izvršnog odbora FSS-a i član uprave Partizana.

Zato pozivam sve naše pristalice da stanu uz naš klub, da nas prate na narednoj utakmici u Kragujevcu i svakoj sledećoj. Zvezda je napadnuta i nikada nije bilo važnije! Bodrimo je i nosimo našu Zvezdu do nove pobede. To će im biti naš najbolji odgovor!”

Znao sam da je debil a bas ovoliki...

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 19:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fuj gade mi se svi ovi seljaci u sadasnjoj postavi nasih klubova

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 19:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Problem je sto je Lukic zvao Karadzica prije 10 dana a ovaj sve to prijavio prije par dana alo cekao cova sedmicu da prijavi pretnje malo smijesno od prvog covjeka FSS.
Treba postaviti pitanje Karadzicu zasto je cekao toliko da progovori i prijavi pretnje, svi su oni mutni od prvog i najmanjeg do zadnjeg i najveceg.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нашао сам ово, па реко није лоше да се окачи. Има смисла.
Citiraj:
Srpski klubski fudbal je godinama u krizi, naši klubovi u Evropi beleže katastrofalne rezultate, domaća liga je jedna od najlošijih po kvalitetu u Evropi, stadioni širom zemlje su blago rečeno "nikakvi", a niko se ne oseća odgovornim za ove podatke. Predstavnici FSS (u ovom slučaju predsednik Karadžić) i srpskih klubova (u ovom slučaju Vladan Lukić) umesto da zajedno traže rešenja za poboljšanje lige svađaju se preko telefona i svakodnevno daju neprikladne izjave po medijama.

O čemu se radi?

Predsednik FSS Tomislav Karadžić izjavio je da ga je predsednik Crvene zvezde nedavno pozvao i žestoko izvređao, da je pritom koristio vulgarne reči i da mu je čak i pretio. Pretnje su prema Karadžiću bile upućene njemu zbog "zakona o privatizaciji srpskih klubova", koji tek treba da stupi u snagu. A potom je i dodao da njegove optužbe ipak imaju nekakvu "sasvim drugu dimenziju". Karadžić međutim nije hteo da objasni koja je ova druga dimenzija, što je ipak morao da uradi, kada je već objavio ove podatke.

Vladan Lukić je ekspresno reagovao na izjavu prvog čoveka FSS izdavši saopštenje na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda. On je odmah demantovao da je vređao Karadžića i dodao je da mu je samo poručio da Crvena zvezda klub Zvezdaša i da nije na prodaju. Lukić je takođe rekao da mu je Karadžić poručio da će on zažaliti zbog tog poziva. Lukić je potom optužio predsednika FSS da radi protiv Zvezde a potom mu je postavio i pitanje "Da li Crvena zvezda sme da bude prva i osvoji titulu prvaka države?" Lukić je detaljnije opisao ovaj telefonski razgovor i pritom je otkrio sve činjenice i nije bio tajanstven kao Karadžić sa nekim "drugim dimenzijama".

Posle ovog incidenta se postavlja pitanje: Kome sada verovati?

Karadžić stalno napominje da će FSS uraditi sve po pitanju poboljšanja lige, međutim domaća liga je godinama ista - što je potpuno neprihvatljivo. I to ne leži samo u kvalitetu Crvene zvezde i Partizana, nego u kvalitetu svih drugih klubova. Gde su gledaoci na stadionima širom Srbije? Naravno da ih nema, a što bi ih i bilo kada se igra fudbal na nivou, koji verovatno ima i druga liga Austrije. Pored te činjenice moramo se još nešto zapitati. Zašto naši klubovi nemaju novca, odnosno zašto ga ne dobija od FSS, iako je Karadžić prethodno izjavio da FSS finansijski stoji odlično?

Sa druge strane mora se reći da je Crvena zvezda trenutno jedini klub u zemlji koji se može pohvaliti sa brojem gledalaca. U ovoj sezoni Zvezdu je neretko pratilo i po 15000 gledalaca na "malim utakmicama", što je uglavnom više nego ukupan broj gledalaca na svim drugim terenima zajedno u Srbiji. Ovogodišnji derbi posetilo je preko 30.000 gledalaca uprkos velikoj kiši i nevremenu koje je tog dana pogodilo Beograd. Jasno je da je Lukić veoma zaslužan što barem jedan naš klub prati veliki broj gledalaca, što je i najbitnija činjenica za jačanje domaće lige.

A onda se postavlja i pitanje: Zašto se Zvezda napada baš sada, kada je prva na tabeli i kada konačno ponovo ima šansu da osvoji titulu prvaka države?

Razmislite sami...

Извор: FUDBAL ONLINE

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima na sajtu Delija izjava Lukica posle ovoga... :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2010, 22:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 22:08
Klip sa klincem je mnogo jak.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]