Kako li se zove ovaj komentator sa ArenaSport sto urlice

i da mi je znati oklen je

jer ijekavski mu dijalekt a upoznat sam sa tim da je ova TV iz Srbije.I ja sam gledao utakmicu na ovom programu i mogu reci da su komentatori odlicni.Ovaj komentator sto urlice,opet kazem

je ovako slicno,malo manje rikao kad je Bozic dao trojku Hemofarmu u Vrscu.Stice se utisak da covjek voli ruljat kao da je neki ruljak

ali neka je ja ga gotivim zbog toga
Inace mi nismo nista culi,drustvo moje i ja,jer smo i mi poceli ruljat pred kraj utakmice sto od nervoze sto od ludila na kraju.Gledali smo u basti jednog lokala a basta puna ravna, kraj po prometne ulice.Kad smo zaruljali na kraju meca,nismo znali kud ćeramo,porušismo svo piće,čaše sa stolova popadoše,polupaše se,stolice sjebasmo,pade vamo astal,pade tamo,gazda Grobar do srži,rulja i on,konobarica izasla gleda u nas oči kad joj ne ispadoše,gleda na TV poče i ona skakat,mi se grlimo,ljubimo između se,žvaljit se mal' ne počesmo,stariji ljudi koji su kao smireniji a i oni koji nisu neki veliki ljubitelji sporta,skočiše pa zagalamiše i oni.Ko da bude normalan u tome svemu?Ko? Jel' čujete sta pitam ?Čujete li?
Kad se hraljane stišalo,počeše telefoni radit naravno,osmjeh na licima svih nas,ali niko,niko nije prosao od običnih prolaznika tuda,u krugu od 20 metara narednih 10-15 minuta,što li
Ja se prije meca najeo ko govedo,prejeo se,i poslije od uzbudjenja skakanja i rikanja me Boga mi stomak fino zabolio,malo se uznemirih ali prodje uskoro.
Da li sam ja neki dan napisao da Grobari imaju i previše razloga da budu ponosni
A ovaj koš Kecmana je na kraju samo donio pobjedu boljem timu koji je svo vrijeme vodio osim na pocetku,tako da je sportska pravda zadovoljena.Ne znam samo da li je to djelo i samog Gospoda Boga,ali neka viša sila je u pitanju narode.Pobjeda samo kakva se poželjeti može u srcu hrvatske(malo slovo namjerno,naravno)...i četvrta titula uzastopno.
Ooo Partizane silan li si!