banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 06:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 25 Apr 2010, 21:37 
Hahaha komentara. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
drug je napisao:
Arenasport 1: Vreme nije isteklo...vreme nije isteklo...kakva je ovo utakmicaaaaaa :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9HW8diZwOAc[/youtube]

Gledam ovo vec pedeseti put :D sta kaze komentator?'' Komentatorski dvojac se zamalo onesvijestio'' :lol: :lol: :lol: kakva legenda 8) sta kaze?Ovo nije za Infarkt ,ovo je za 6 infarkta :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 21:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
zerocool je napisao:
Black Boy je napisao:
zerocool je napisao:
Ako ovo nije sreca onda ne znam sta je :D Hrvati se pojedose od muke :lol: :lol: :lol:
Cestitam :D

Kolega sreca je sto je Bogdanovicu usla prva trojka na kraju,pa onda sreca i za Partizan ali zasluzena kolega,zasluzena.Pobjeda je zasluzena,ostali smo bez najboljih pojedinaca zbog licnih ali opet nas nisu dobili a trebali su glat,ali oni su Cibona a ono je Partizan :wink:

Ne znam sto je sreca sto je covjek pogodio trojku sa 7 metara, za razliku od Kecmana :D Al ajd, kako god ;) U svakom slucaju meni je drago sto ste uzeli tako da se ja ne bunim :D

Ma ne kazem ja kolega da se ti bunis nego sreca i to ona posrana je kad covjek u ovom slucaju Bogdanovic suta trojke u toku utakmice 0/7 i na kraju uleti osmi sut.Kako to nazvati?Zaista nije bas normalno,zar ne... :) ali dobro....uletilo je i njima :lol:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
cooler i smeker
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6L8QfC-pexU[/youtube]
:notworthy:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sad bio na SOS-vestima intervju sa isteranim navijačima koji su SAČUVALI NAŠU ZASTAVU!!!!!!

Biće duža verzija svega od 23.10h.
Citiraj:
Grobari branili crno-belu majicu u Areni!
Finale NLB lige između Cibone i Partizana prekinuto je u 24. minutu, pri rezultatu 41:36 za crno-bele.
Slika
veštač MONDA iz Zagrebačke arene uspeo je da dođe do saznanja šta je prethodilo i izazvalo tuču na tribinama.

Nekoliko navijača beogradskog kluba doputovalo je u Zagreb u sopstvenom aranžmanu. Prve probleme sa hrvatskim navijačima Grobari su imali već na železničkoj stanici, pošto su u prestonicu Hrvatske doputovali vozom.

Došlo je do sukoba Srba i Hrvata, ali su pristalice Partizana uspele da se odbrane.

Očigledno dobro pripremljeni i obavešteni fanovi Dinama, pre nego Cibone koja godinama ima pozorišnu atmosferu na svojim utakmicama, bili su spremni da za vreme finalne utakmice svakog trenutka izazovu novi incident, samim tim i nerede na tribinama.

Tražio se samo povod...

Odjednom je izbila tuča na delu tribina neposredno iza klupe Partizana, a "zvaničan" razlog je Partizanova majica, koju je jedna devojka okačila na šipku. To isto, uradila je i za vreme utakmice Partizan - Hemofarm.

Jedan od hrvatskih navijača pokušao je da otme majicu, ali su na to reagovali prisutni Grobari, koji su stali u odbranu devojke. Na to je kao po komandi reagovala grupa od 30-ak Bed Blu Bojsa, koji su se sa spuštenim maramama preko lica upustili u tuču sa protivničkim navijačima, a kasnije sa obezbeđenjem i policijom.

Redarska služba brzo je reagovala i razdvojila sukobljene strane, tako što su navijači Partizana povučeni na teren, dok su najratoborniji Zagrepčani potisnuti ka vrhu tribina, a neki su i privedeni uz asistenciju policijskih snaga.

Međutim, do tada mirna publika u Zagrebačkoj areni odjednom se probudila "po nacionalnoj osnovi" i počela da navija kao nikada na ovom NLB Fajnal foru. Čulo se skandiranje "Ubij Srbina", a kada je posle desetak minuta meč nastavljen - Cibona se pokrenula i uz poklike "Cibona Zagreb" uhvatila rezultatski priključak.

Navijači Parizana udaljeni su iz Arene. Na insistiranje predsednika crno-belih Predraga Danilovića nisu završili u policiji, već su iste večeri krenuli sa ostatkom crno-bele delegacije i beogradskim novinarima.

(I. Bogunović - MONDO, foto: MN Press, FoNet)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Хрватска верзија:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d-iEAvE_ZbA[/youtube]

:lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kako li se zove ovaj komentator sa ArenaSport sto urlice :lol: i da mi je znati oklen je :lol: jer ijekavski mu dijalekt a upoznat sam sa tim da je ova TV iz Srbije.I ja sam gledao utakmicu na ovom programu i mogu reci da su komentatori odlicni.Ovaj komentator sto urlice,opet kazem :lol: je ovako slicno,malo manje rikao kad je Bozic dao trojku Hemofarmu u Vrscu.Stice se utisak da covjek voli ruljat kao da je neki ruljak :lol: ali neka je ja ga gotivim zbog toga :lol:
Inace mi nismo nista culi,drustvo moje i ja,jer smo i mi poceli ruljat pred kraj utakmice sto od nervoze sto od ludila na kraju.Gledali smo u basti jednog lokala a basta puna ravna, kraj po prometne ulice.Kad smo zaruljali na kraju meca,nismo znali kud ćeramo,porušismo svo piće,čaše sa stolova popadoše,polupaše se,stolice sjebasmo,pade vamo astal,pade tamo,gazda Grobar do srži,rulja i on,konobarica izasla gleda u nas oči kad joj ne ispadoše,gleda na TV poče i ona skakat,mi se grlimo,ljubimo između se,žvaljit se mal' ne počesmo,stariji ljudi koji su kao smireniji a i oni koji nisu neki veliki ljubitelji sporta,skočiše pa zagalamiše i oni.Ko da bude normalan u tome svemu?Ko? Jel' čujete sta pitam ?Čujete li? :lol:
Kad se hraljane stišalo,počeše telefoni radit naravno,osmjeh na licima svih nas,ali niko,niko nije prosao od običnih prolaznika tuda,u krugu od 20 metara narednih 10-15 minuta,što li :lol:
Ja se prije meca najeo ko govedo,prejeo se,i poslije od uzbudjenja skakanja i rikanja me Boga mi stomak fino zabolio,malo se uznemirih ali prodje uskoro.
Da li sam ja neki dan napisao da Grobari imaju i previše razloga da budu ponosni :)
A ovaj koš Kecmana je na kraju samo donio pobjedu boljem timu koji je svo vrijeme vodio osim na pocetku,tako da je sportska pravda zadovoljena.Ne znam samo da li je to djelo i samog Gospoda Boga,ali neka viša sila je u pitanju narode.Pobjeda samo kakva se poželjeti može u srcu hrvatske(malo slovo namjerno,naravno)...i četvrta titula uzastopno.
Ooo Partizane silan li si!

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Обавештење КК Партизана... Душан Кецман неће путовати у Париз :( Шутираће тројке из Београдске Арене :))))))

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Kad se sjetim samo koliko ih je bilo u CG i beogradu sa zastavama hrvatske i navijalo za hrvatsku. Nijie im dlaka falila sa glave a sada nesto pametuju.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Не каже се џаба срећа прати храбре!

Иначе, читам сад Вујошевић се захваљује својим пријатељима из Цибоне, Загреба, па ме интересује јесу ли то они пријатељи који у стампеду јуришају на клупу Партизана па Дуле и екипа бјеже на центар, гдје им ножице клецају? Јесу ли то них 16000 усташа који скандирају Србе на врбе, убиј Србина и сл.? Јели то онај градоначелник Бандић који се није удостојио да преда пехар намјењен шампиону? Срби никад неће научити!

Још једном све честитке!

Kao prvo,cestitka tebi za komentar i hvala na cestitci.Nego da li je zaista istina da je bilo tih povika sa tribina od strane,,pozorišne publike,, ja nisam mogao cuti jer smo ionako bili glasni i da li je istina za njihovog gradonacelnika.Od njih me ne bi moglo ništa iznenaditi...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Black Boy je napisao:
Gocias je napisao:

Иначе, читам сад Вујошевић се захваљује својим пријатељима из Цибоне, Загреба, па ме интересује јесу ли то они пријатељи који у стампеду јуришају на клупу Партизана па Дуле и екипа бјеже на центар, гдје им ножице клецају? Јесу ли то них 16000 усташа који скандирају Србе на врбе, убиј Србина и сл.? Јели то онај градоначелник Бандић који се није удостојио да преда пехар намјењен шампиону? Срби никад неће научити!

Још једном све честитке!

Kao prvo,cestitka tebi za komentar i hvala na cestitci.Nego da li je zaista istina da je bilo tih povika sa tribina od strane,,pozorišne publike,, ja nisam mogao cuti jer smo ionako bili glasni i da li je istina za njihovog gradonacelnika.Od njih me ne bi moglo ništa iznenaditi...

Јасно су се чула на тв преносу већ поменута скандирања, што ме искрено не изненађује јер смо на то сви и навикли. Не кажем да је и код нас другачије али ме нервира српски менталитет, односно наше позитивно гледање на све, иако нам се као нацији то обило о главу небројено много пута. Ово се односи на изјаву Вујошевића након свега доживљеног. Можете ли само замислити реакције играча и тренера Цибоне, а да не спомињем хрватску штампу да се ово све издешавало у БГ.

Иначе читам сад, Борис Тадић ће се већ сутра извинути хрватском народу због побједе Партизана у Загребу. ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ali sada na SOS se vidi da je obezbjedjenje odlicno reagovalo. Sto lik iz obezbjedjnja naslaga par "zajebanih" dinamovaca. :))))))

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Хрватска верзија:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d-iEAvE_ZbA[/youtube]

:lol:

ko je gledao prenos na rvatskoj tv,interesuje me jel ovaj "strucni konsultant" ustasa aco petrovic?
pazi njegove izjave,ako je bio neko na terenu napad se mora ponoviti a dule car na ovome klipu sto je ovde neko postavio kaze pa sto ce u terenu?ako je neko u terenu ide tehnicka i ne znam sta je jos rekao,covjek vlada teorijom a hrvatima po 185663200000000-ti put sudija kriv :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Black Boy je napisao:
Gocias je napisao:

Још једном све честитке!

Јасно су се чула на тв преносу већ поменута скандирања, што ме искрено не изненађује јер смо на то сви и навикли. Не кажем да је и код нас другачије али ме нервира српски менталитет, односно наше позитивно гледање на све, иако нам се као нацији то обило о главу небројено много пута. Ово се односи на изјаву Вујошевића након свега доживљеног. Можете ли само замислити реакције играча и тренера Цибоне, а да не спомињем хрватску штампу да се ово све издешавало у БГ.

Иначе читам сад, Борис Тадић ће се већ сутра извинути хрватском народу због побједе Партизана у Загребу. ;)

pod hitno usvojiti i dekleraciju za zagreb,sto jes jes ono je bio genocid :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Odavno delije i grobari nisu bili ovako slozni u pisanju na ovom forumu :D

Boga mi nece na dobro :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
pazite ovog kralja sa tiketima: :o

http://www.forum.hr/showthread.php?t=464213&page=27
Slika
Slika
:notworthy:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na snimci SOS-a sa kamerom ispod kosa se vidi kako su i partizanovi igraci stali i da su...izgubljeni. Medjutim Kecman tarzi loptu i dobija je...sve dalje je istorija. Definitivno je ovo njegova pobjeda. Ne samo da je dao kos nego je trazio tu loptu kada su svi bili izgubljeni. SVAKA CAST!!!

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 23:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa nije da mu je prvi put :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xx_azJ2OP-g[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S3jTqkpBqn8[/youtube]
snimak iz publike...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 23:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:

Хвала на информацијама.Све је тако као што си написао.Џаба причати,џаба упозоравати у животу.Они своје менталне поремећаје нису у стању макар сакрити ни када је спорт у питању.Али то су они и нека их.Тачно је да на све то опет ми гледамо другачије,што и није добро али они никад неће бити ми.Ја од тога покушавам да бјежим у приватном животу,јер нисам из тог свијета,али немогуће је да не проради некад чир од њихове скоро колективне љигавости и не будеш и моменту националиста са својим испадима који је се мени знају десити ма колико се устручавао.Међутим,бојим се,да ћу
чешће бити и те какав шовиниста ако треба због тих ствари и према таквима и то са апетитом,е онда нека лају комотно.
А ово за Тадића :lol: :lol: па не би ме ни то чудило јер је он познат по својим извињавањима :lol: која му нису потребна јер нема разлог уопште :wink: Да не одемо у политичке воде сад,теби поздрав. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]