banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 17:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 532, 533, 534, 535, 536, 537, 538 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Okt 2012, 23:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Hertzog je napisao:
Tako bi isto bilo kod kroasana da su imali lose rezultate na startu i najebao bi Srna npr, jer je Stimac jos veca seljacina od ovog naseg...

Srna mi bas deluje kao OKi lik... Kao Bane kod nas

Normalan momak,kad su igrali sa partizanom mjenjao se sa nekim za dres i odmah u hrvatskoj krenuli kako moze,kako ga nije sramota....

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 06:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ako ima bar malo istine u ovome, Bane treba pod hitno da tuzi ovu budalu za nanosenje dusevne boli, kakvo ponasanje i ponizenje prema Banetu pred saigracima, koji kreten, sad vidim da je ona predstava sa himnom mazanje ociju a u pozadini se krije menadzerisanje igraca, cijenio sam ga kao igraca a kao selektor je nula i ta ocjena je dobra sta je zasluzio prodana dusa :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 09:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Bane je inace primjer pozitivnog i iskrenog lika...
Upoznao sam ga i o njemu sve najbolje zaista...
Mogu ljudi da pricaju sta hoce ali Vidic treba ovoj reprezentaciji barem kraj terena...
A i zbog discipline...

Inace niko ne komentarise boksera Srdjana Maksimovica :D Taj lik je ucestvovao u svim mogucim tucama
Kad se sjetim kako je Zenga pitao Piksija je li on trener golmana ili bokser hehe. Spasio je Stojkovica u Bragi gdje je mlatio neke Portugalce, onda u tunelu prevaspitavao nase komsije a sad se okomio i na Engleze. Miran trener :lol:
Mada nasima slijedi kazna trebali su to samo suptilnije uraditi. Ali mali Ninkovic je zivac, vidjelo se to na derbijima...
A englezi su bas cvjecke cim izadju u Evropu naprave sranje i navijaci i igraci...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 11:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.sportal.rs/news.php?news=84646
Meni je Bane baš ok momak, a izgleda da Miha nije uredan sasvim. Evo šta kaže Janković o svemu.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Brigate BL je napisao:
Bane je inace primjer pozitivnog i iskrenog lika...
Upoznao sam ga i o njemu sve najbolje zaista...
Mogu ljudi da pricaju sta hoce ali Vidic treba ovoj reprezentaciji barem kraj terena...
A i zbog discipline...

Inace niko ne komentarise boksera Srdjana Maksimovica :D Taj lik je ucestvovao u svim mogucim tucama
Kad se sjetim kako je Zenga pitao Piksija je li on trener golmana ili bokser hehe. Spasio je Stojkovica u Bragi gdje je mlatio neke Portugalce, onda u tunelu prevaspitavao nase komsije a sad se okomio i na Engleze. Miran trener :lol:
Mada nasima slijedi kazna trebali su to samo suptilnije uraditi. Ali mali Ninkovic je zivac, vidjelo se to na derbijima...
A englezi su bas cvjecke cim izadju u Evropu naprave sranje i navijaci i igraci...

Treba ali nije budala da se mjesa sa ovim..

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 11:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Maj 2012, 10:28
Ja bih samo da pozdravim staru raju i da kazem da mi je drago sto su Englezi nagazeni u Krusevcu. Ako to ikome ista znaci.
Nije mi drago zbog kazni koje ce doci. Trebalo bi kazniti i Engleze jer su smradovi.
Ne vjerujem da ce biti neke drakonske kazne.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Надам се да ће нас баш онако људски казнити! Више ме не интересује ни Јанко ни Марко, заслужили смо највећу могућу казну! Коме пада на памет да опонаша мајмунске крике то ми никако није јасно? Барем ми Срби треба да знамо да смо неколико стотина година били робови...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 14:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

miha mi je uvijek bio smeker i sad mi je bas glupo da mjenjam misljenje o njemu.ne znam sta pokusava,on je uvijek bio kontra svemu ovome sto sad pokusava da uradi.

ima sasvim dobru ekipu i pored toga sto je podmaldio tim ali ide iz krajsnosti u krajnsot.kontam uvijek je bio ovak inadzija(jel se tako kaze) i da sve ovo radi namjerno

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Нова Варош je napisao:
Harvester je napisao:
Не разумијем оволику малодушност, ко да смо у најмању руку већ елиминисани са СП! Па нама је сасвим довољно да двапут побиједимо Хрвате и ето нас опет у игри!

Ti malo olabavi sa ironijom. Dosadio si i Bogu i narodu. Treba te banovati pod hitno.

Твој проблем је лако рјешив - не читај моје постове.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
http://www.mozzartsport.com/vesti/karad ... e-selektor

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 14:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
http://www.mozzartsport.com/vesti/karadzic-nismo-rasisti-miha-ostaje-selektor

pa dobro nije primarni cilj ici u brazil ali trebao je neko pitati idiota jel primarni cilj da izgube od nekakvih anonimusa,da nekoliko igraca nije igralo u partizanu i zvezdi ne bi ni znao ko im igra.

pa ne igraju djeca od 12 godina,ti momci vec igraju u svojim klubovima i vode glavnu rijec kao sto je tadic,djuricic,ovamo bane i kolarov,neven je jedan od najboljih stopera evrope,brkic odlicno brani u italiji,matic standardan u benfici.....

stalno nekakva cupanja,tjerajte se vise u tri pi.de materine

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Па који курац играмо квалификације ако примарни циљ није пласман? Јебени Луксембург улази са идејом да се пласира!

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Pita učiteljica decu šta im roditelji rade.
Te jednom otac policajac, drugom
službenik, te ovo, te ono.... Perica neće
da kaže.
• Šta je Perice?
• Ništa.
• Pa, ajde, reci.
• Pa, moj otac je striper u gej klubu. On igra i skida se drugim muškarcima za novac. Ponekad, kada je drugi
muškarac baš zgodan i kada ponudi novac, moj otac ode posle posla sa njim da zajedno iznajme sobu u jeftinom hotelu. Tada za novac dozvoljava da drugi muškarac ima seks sa njim!
U učionici muk! Učiteljici neprijatno,
skrene temu na nesto drugo, jedva nekako dovrši predavanje. Posle časa pita Pericu da li je moguće da je sve to istina. Na to će Perica:
• Ma, jok! Otac mi igra fudbal za reprezentaciju
Srbije, nego me blam da priznam.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 15:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nisam gledao sinoc total soccer,kontam aj gledacu reprizu ali sinoc cekao do 02 i nije bilo,mozda ce veceras.

uglavnom pred kraj prebaci i cujem kako su kezman,stojic iz rada i voditelj kritikovali sve a izmedju ostalog i ignjovskog,da bi se kasnije njegov stari javljao sta ti ja znam,kao kako ih nije sramota da pricaju tako....

za ono kratko sto sam gledao kezman fino pricao,nisam ga inace nesto slusao do sada

chils dobar vic, jos malo ce postati realnost

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 15:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ignjovski je bio ok, on moze proci...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Bas. Kakvih ima on nije problem.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 15:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2009, 21:45
Siniša Mihajlović je najbolji selektor kojega je srbija ikada imala. Poželio bi da ostane još neko vrijeme, odnosno barem dok su još kvote podnošljive i nisu otišle ispod 1,70 za sve vrste poraza srbije. A što se tiče mundijala tu je stvar jasna, činjenica ide u prilog svima onima koji prate fudbal, da će se isti održati i bez selekcije koju on vodi.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 15:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ignjovski je bio ok, on moze proci...

Bio je dobar ali on je igrac reprezentacije i valjda ima pravo da se kritikuje.po meni je odlican za reprezentaciju,ima ga svuda na terenu ali momka nema poslije 60 minute.vjerovatno posljedica neigranja u raspalom werderu

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 16:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
dok Karadzic pametuje, mi dva puta zaredom izostajemo sa velikih takmicenja, cuj, nije primarni cilj otici u Brazil, ide se na podmladjivanje, pa majmune ruzni da li si ti cuo nekad za postepeno podmladjivanje i bezbolnu smjenu generacija, za sretan spoj mladosti i iskustva, oprao si brdo para gradeci kucu fudbala, ali ti nije dosta, ali nicija nije do zore sjala, mislio je i Slobo sto godina vladati, pa kako zavrsi, zelim ti slican put ali u Srbiji, grobaru srpskog fudbala

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2012, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa mi smo od raspada sfrj vise puta izostali sa velikih takmicenja, nego sto smo igrali na njima

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 532, 533, 534, 535, 536, 537, 538 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]