banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 07:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 529, 530, 531, 532, 533, 534, 535 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Ljubitelji fudbala na Apeninima smatraju da samo kapiteni Rome i Palerma bolje barataju loptom desnom nogom od našeg internacionalca.
ako Boško Janković (28), kapiten Đenove, ne uliva poverenje Siniši Mihajloviću, Italijanima se sviđa kako igra.
U internet anketi televizijske kuće "Mediaset" posetioci su se izjasnili da samo Frančesko Toti i Fabricio Mikoli bolje igraju desnom nogom od bivšeg fudbalera Crvene zvezde.
Da kapiten Đenove ima najbolju "desnicu" smatralo je blizu 1.500 čitalaca. Ispod njega su ostali Vesli Snajder, Andrea Pirlo...
Janković je taj izbor prokomentarisao na svom Twitter profilu.
"Velika je čast za mene što se nalazim među velikanima italijanskog fudbala", napisao je bivši prvotimac Crvene zvezde, Majorke i Palerma.
Italijani smatraju da je najbolji dribler u ligi Crnogorac Stevan Jovetić, da je psihološki najstabiliniji kapiten Intera Havijer Zaneti, da levom nogom najbolje igra Alesandro Dijamanti...
Najbolji udarac glavom prema mišljenju navijača ima Miroslav Klose, najbolji pregled igre ima Andrea Pirlo, najatraktivniji je Pavlo Osvaldo, teren najbolje pokriva Andrea Barzalji, najbrži je Alešandre Pato, a najbolji "nos" za gol ima Edinson Kavani.
"Boško je odličan igrač, sjajan je u Đenovi, ali mi za oktobar ne treba, jer na raspolaganju imam igrače koji karakteristikama više odgovaraju mojim zahtevima, stilu igre kojeg želim", rekao je selektor Mihajlović obrazlažući spisak reprezentativaca za nedavne duele sa Belgijom i Makedonijom.

http://www.mondo.rs/s263427/Sport/Fudba ... kovic.html

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jedan sjajan komentar
Citiraj:
Mi jacu reprezentaciju mozemo sastaviti od igraca koji ne igraju, nego od ovih koji su u sastavu...
I sto je najtuznije covjek je u pravu

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma sta oni znaju. neuklapa se on u mihinu filozofiju igre ( a to je kako da on i spitar uzmu kes)

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Dodajte jos i Bastu, jednog od boljih desnih bekova u Italiji koji takodje nije potreban Mihajlovicu...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma ko ih jebe kad nece kod fadilja

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
najbolji naslov sam vidio negdje na netu :O fudbalu pojma nemaju al pjevaju himnu ko slavuji

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 14:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
http://www.sportal.rs/news.php?news=84605

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
А Енглеза што су се раскукали, они убијали, силовали и нема шта нису радили црнцима до прије неколико, а Србин шта србин зна шта је црнац и какав црни расизам. Ево фердинанд се огласио http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 00033.html свака му част ја не могу вјеровати колико су љигави. Сад далеко од тога да нама не треба казна било је ту и пиротехнике, убацивања разних предмета током читаве утакмице, а поготово казну заслужују млади фудбалери које ми сами морамо осудити.

За А селекцију мислим да су играчи мало бојкотовали, једноставно не иде да одиграју онако мрљаво послије три утакмице у којима су гризли, били креативни и стварали шансе.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Miha me je bas razocarao...iako je dosadna prica sa igracima koji nisu na spisku,nama uvijek neko fali...pa igrali su i zigici i pantelici,stankovici,krasici pa smo se uvijek blamirali,tako da je prica suluda...Nazalost mihajloviceva nadmenost i tvrdoglavost su nam dosli glave,protiv ekipe koja je u rangu vojvodine ili rada...Npr tu igra jedan stjepanovic koji je doskora igrao u slaviji i drugoj ligi srbije,pa jedan lazevski koji nije stadardan u partizanu,ostali igraci igraju po bugarskoj i izraelu,tako da se zna od koga smo fasovali...Da napomenem da su makedonski navijaci razvili hrvatsku zastavu i bili u hrvatskim dresovima,tako da nisu bas toliko nevini...Nikako mi nije jasno bas toliko anti- srpsko raspolozenje u makedoniji...Inace imam druga koji igra za makedonsku mladu repku,znaci lik obozava Zvezdu,Srbiju,ivanovica, a makedonac iz bitolja,a oseca Srbiju kao mi iz Rs...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ravnogorac je napisao:
Miha me je bas razocarao...iako je dosadna prica sa igracima koji nisu na spisku,nama uvijek neko fali...pa igrali su i zigici i pantelici,stankovici,krasici pa smo se uvijek blamirali,tako da je prica suluda...Nazalost mihajloviceva nadmenost i tvrdoglavost su nam dosli glave,protiv ekipe koja je u rangu vojvodine ili rada...Npr tu igra jedan stjepanovic koji je doskora igrao u slaviji i drugoj ligi srbije,pa jedan lazevski koji nije stadardan u partizanu,ostali igraci igraju po bugarskoj i izraelu,tako da se zna od koga smo fasovali...Da napomenem da su makedonski navijaci razvili hrvatsku zastavu i bili u hrvatskim dresovima,tako da nisu bas toliko nevini...Nikako mi nije jasno bas toliko anti- srpsko raspolozenje u makedoniji...Inace imam druga koji igra za makedonsku mladu repku,znaci lik obozava Zvezdu,Srbiju,ivanovica, a makedonac iz bitolja,a oseca Srbiju kao mi iz Rs...

Kad su oni igrali mi smo se blamirali na SP, a ovako se blamiramo protiv Makedonije u kvalifikacijama.....

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ravnogorac je napisao:
Miha me je bas razocarao...iako je dosadna prica sa igracima koji nisu na spisku,nama uvijek neko fali...pa igrali su i zigici i pantelici,stankovici,krasici pa smo se uvijek blamirali,tako da je prica suluda...

Nije prica suluda ovi igraci su bili najbolje sto je tad Srbija imala i sad kad bi igrali najbolji sto srbija ima mozda bi se blamirali.
Jedna je stvar kad igra najbolje sto imas pa se blamiras a druga kad igraju menaderski igraci pa se blamiras ostaje onaj gorak ukus da je sve moglo biti bolje.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Ravnogorac je napisao:

igraci koje si naveo, rasturali pod dirigentskom palicom ANTICA u kvalifikacijama, znao je od njih izvuci maximum, ali Pizon je svojom ludom filozofijom fudbala i njih ubio u pojam

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sada je vec kasno imamo veliki minus odvojise se i Hrvati i Belgijanci mi cemo opet zbog Makedonije zaliti jer ce nam na kraju opet ta tri boda faliti kao i uvjek

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja inače ne volim da se igram trenera ili selektora,ali sad kad je sve otišlo u q,evo da pokušam,da vidim kako bi vam se svidio moj tim... 8)?
Golman Željko Brkić...

Bekovi Basta i Kolarov

Štoperi Bane Ivanović i Neven Subotić

Vezni red Zdravko Kuzmanović,Boško Janković,Dušan Tadić,Miralem Sulejmani

Napad Nikola Žigić i Milan Jovanović

Selektor Šlager :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ali taj sastav se ne uklapa u nas stil igre i takticke zamisli

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Schlager@

Iskreno dobar sastav mozda jos samo Krasica umjesto Sulejmanija staviti i to bi bilo idealnih 11

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
A brat Pantela! 8) :angry3:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pantela bi bio dzoker sa klupe

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
i meni se čini da u ovom sastavu protivnik ne bi znao odakle mu prijeti veća opasnost....jebeš ovo kad je jedina i najveća opasnost dušan tadić...zamislite da je on samo jedna od 5-6 naših ubojitih haubica 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
skeva je napisao:

Kad su oni igrali mi smo se blamirali na SP, a ovako se blamiramo protiv Makedonije u kvalifikacijama.....

Padali, ali ko deca. A ti padas ko odrasto covek!

E tako i mi. Igrali smo fudbal i borili se na SP. Ispali zbog Gane i glupog poraza od Kengura. Jebiga.
Sad nas Makedonija rastavi.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2012, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Schlager je napisao:
ja inače ne volim da se igram trenera ili selektora,ali sad kad je sve otišlo u q,evo da pokušam,da vidim kako bi vam se svidio moj tim... 8)?
Golman Željko Brkić...

Bekovi Basta i Kolarov

Štoperi Bane Ivanović i Neven Subotić

Vezni red Zdravko Kuzmanović,Boško Janković,Dušan Tadić,Miralem Sulejmani

Napad Nikola Žigić i Milan Jovanović

Selektor Šlager :D

To bih manje-vise i ja tako postavio.
A na klupi imas Nastasica, Bisevca, Tomovica, Matica, Djuricica, Mustafu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 529, 530, 531, 532, 533, 534, 535 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]